İstanbul'da Fal - Falcılar

Bugün taksim sembol Levente baktırdım ,bu kadar vasat bir fal görmedim,resmen salladı bir tanede bişeyi tuturamazmı insan ,gördüğüm göreceğim en kötü faldı.Ordan çıkıp Asmin cafe Asiye ye gittim söylenenler gibi çok memnun kalmadım
.Asiye ismimi doğum tarihimi ve kime soru soracaksın diye sordu.Ben bunları söyledikten sonra sen benim içimde bulunduğum durumu bilemedikten sonra ne anlamı var o falın oturup ben anlatayım birde ,sürekli soru soran falcılara çok inanmıyorum ben,oturduğumda kendisi bana anlatması lazım.Kısa ikiside kötü bir tecrübe oldu benim için(

Canim bir de sen yok oyle degil deyince yorum degistiriyor. En son bu adam manyak dedi bagladi. Yemin ederim. Zaten fala oturdugunda ilk cumlede anliyorsun o an pismanlik ben bu parayi buna mi verdim (( diye ama is isten geciyor.

Çok sırası yok dedi kız bekliyoruz forumdan bir arkadaşla. Kıvırcık saclıyım, hızma var burnumda, çiçekli siyah bluz, kot pant. Ve spor ayakkabım var gelince selam çak:))
Sizde gitmişsiniz Asiyeye sizin nasıldı yorum yapmamışsınız ( forumdan diğer arkadaş da yorum yapmamış yorumlarınızı bekliyoruz,gittiğimiz falcılar hakkında burda fikir alışverişi yapalım ve gerçekten kötü olanları eleyekimkş hem paramıza hemde zamanımıza yazıl olmasın(

Haklısın. Durumu bildi, söyledikleri diğer falcılara göre çok çok mantıklıydı. Yani neden olmadıgını benim nerede hata yaptıgımı en ince ayrıntısına kadar anlattı asiye. Tarih verdi, ve neler yapmam gerektiğini mantık çerçevesinde anlattı. Çok sevdim ben beğendim. Bakalım verdiği tarih çıkacak mı. Çogu falcı da olan ukala bir tavır var, işte asiye hanımda o yoktu. Deneyebilirsiniz.

evet bende duymustum o motor lakabının sebebı buymus.

Bende bugun yeter ve asiyeye gittim acik soylemek gerekirse butun aksamimi ve gecemi o negatif enerjileriyle mahvettiler yeterin o etrafina bak erkek dolu hepsi seni iatiyor bu adamdan sana hayir yok tavirlari asiyenin agzimdan laf almaya calisarak fali yonlendirmesi annem gibi surekli masihat vermeye kalkmasi uc yillik iliskimi bu yeni bi iliski sen bu adama iki aylik iliskide ne cok yaklasmissin demssi ne kadar kotuydu hatta berbat otesiydi enerjimmi tutmadi nedir anlamadim ama gelmeyen gelemsin donmeyende donmesin nedir bu dustugum haller dedim kendime bu aksam nelerden medet umar olmusum su bir ayda benim icin fal defteri kapandi gercwkten ilk defa bu aksam pisman oldum herseye ve o kadar cok agladimki hocbisey umrumda degil artik

Ben de 29 unda gideceğim. Nasıl durumu bildi mi peki?

işte pek bildi diyemem. En başında sevgilin var dedi, mırın kırın edince ben ama görüştüğün biri vara bağladı. sonra mesela çalışıyorsun dedi yoo dedim, onda da aynı. direkt nabza göre şerbetti bende. soru sorup tepkine göre yönlendiriyor gibi falı, bende öyleydi en azından.

çok daha şaşırtan online falcılar var, ben zaten fal defterini kapatmıştım. Buradan arkadaşlardan birinin randevusu vardı gidemeyecekti, fırsat gelmişken deneyeyim dedim de beni tatmin etmedi, baktırmasam da olurmuş yani zaten çok öyle aman aman fal durumunda da değildim.

Ama forumda bildiğim gördüğüm kadarıyla çok beğeneni var, bana tutmadı belki enerjisi=) Şeker bir kız ama falcı kimliğini kuvvetli bulmadım kendi adıma. Kendi içinde çelişkili laflar kullandığı bir faldı.

Son düzenleme:
Birdevasiyenin surekli jeden ayrildiniz neden gitti neler oldubdiye sormasi xok rahatsizlik vericiydi hatta bir kizim oldugunu ve daha once bir evlilik yasafigimi ben soyledim falin ortasinda gormuyosunuz sanirim ama benim bir kizim var dedim aaaa evet gordumde soylemedim eski evliligini dedi tabiki yalandi oysa tugba , hande, goker Ve nihal bunu hemen gordu

Ya para ile bakıyorlar o yüzden bu işlerden hayır beklememk lazım aslında, ama biz merak ettiğimiz ve birazda çaresizlikten gidiyoruz işte. Mesela bana tuz falı bakan bir kadın var kaynanasından el almış fena bakıyor, uzun vadede söyledikleri çıkıyor. Kaynanası dehşetmiş zaten öyle hikayeleri var ki anlatılan. Gerçi kadın ölmüş ama asıl falcılar onlar yani. Hande veya burada baktırdığımız insanlar günde kaç kişiyr bakıyor, kafa da kalmıyor haliyle, o yuzden her zaman odaklanamayabiliyorlar. Ne diyeyim bilmiyorum hepimizin gönlüne göre olsun.

Yeter tam olarak ne dedi? Yani hic mi tutmadi? O karsi taraf icin cok iyi

Ben artık fal baktırmıyorum, ihtiyaç da duymuyorum açıkcası. Fırsat gelmişken deneyeyim dedim de bende hayal kırıklığı oldu, belki de çok konuşulunca burada beklentim büyüktü. Ama benim tepkilerime, söylediklerime dayanarak yönlenen bi faldı. Ama yine de çok sallamadım açıkcası, aklımda kalmamış oldu en azından, zaten aman mutlaka fal baktırmalıyım diyerek gitmemiştim.

Evet doğru diyorsun, kalp gözü açık olan duru görüsü olan bunun ticaretini yapmayan bir sürü insan var. E bu piyasa da karaborsa bir yerde, sonuçta kadınların büyük bir kısmı fala meraklı, hiç baktırmayanı bile iyi falcı diye duyunca merak ediyor, onlarca fal cafe var. Her bakan iyi mi bakıyor ya da her gelene aynı tutarlılıkla mı bakıyor tartışılır. Amin canım herkesin gönlüne göre olsun evet=)

Ben fal batağına birkaç ay battım çıktım çok şükür=)

Bemce yeter iyi degil aadece olumsuz yanimda gittigim arkadasimla bana kelimesi kelimesine ayni seyelri aoylemis ve demiski sizinkiler birbirine cok benziyor aslinda alakasi olmayan insanlar ve benim erkek arkadasim beni 3 yil boyumca hic aldatmadi buna adim kadar eminim onun icin ben sex icin hersyei yaparim falan cok sacmaydi bana gire asiye ve yeter sadece para ve zaman kaybi acikcasi asiye ile oturcagima annemle ofursam ayni seyleri diyardim tabi bu bana gore baskasina iyi olabilir bilemem

Dediğim kadın bakmıyor canım eşe dostasadece. Bir tane vardı da kızlara sende büyü var diyip para koparıyordu.o yüzden tavsiye edemiyorum.

Hande anı bende çok iyi bildi, söylediği harfler, olaylar, hastalıklar tamamen tuttu.
Gelecek için en yakın tarih Nisan ortasını verdi, o yüzden olumsuz bir şey söyleyemem. Sanki ağzımdan laf alıp ona göre yorum yaptı. Yani ben ne istiyorsam ona göre konuştu gibi geldi. O yüzden gelecek konusunda şüpheliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…