Ya evet sorma ben bilirim sen nerden bileceksin diyor yani yazik :))) ay o çok fena :)başıma geldi. Nerdeyse sen bi anlat ben yorumlim dilekler:)
Kendim için sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Sevdiğim kişi ile ilgili / 90 olumlu % 10 olumsuz konuştu. Neye inanacagımı şaşırdım. Ama emin oldugum bir şey var artık o anki psikolojine göre yorum yapıyor çogu falcı.
Hangisi karıştı yorumlar:))Kendim için sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Sevdiğim kişi ile ilgili / 90 olumlu % 10 olumsuz konuştu. Neye inanacagımı şaşırdım. Ama emin oldugum bir şey var artık o anki psikolojine göre yorum yapıyor çogu falcı.
:) canım tuğba ile ilgili yorum yapıyordum. %90 ve % 10 luk istatisliği de tüm falcılar için yazdım.Hangisi karıştı yorumlar:))
Eksik yazmısım karıştırmakta haklısın:):) canım tuğba ile ilgili yorum yapıyordum. %90 ve % 10 luk istatisliği de tüm falcılar için yazdım.
Sizde gitmişsiniz Asiyeye sizin nasıldı yorum yapmamışsınızÇok sırası yok dedi kız bekliyoruz forumdan bir arkadaşla. Kıvırcık saclıyım, hızma var burnumda, çiçekli siyah bluz, kot pant. Ve spor ayakkabım var gelince selam çak:))
evet bende duymustum o motor lakabının sebebı buymus.Kendisi hocadır aslında falcı değildir. Eskiden çok iyi işler yaparmış ama artık gücünü kaybettiği söyleniyor. Yani anlayacağınız şu an bir cacık olmaz. Trakya'da traktöre motor derler. Gençliğinden beri çok iyi traktör kullandığı için lakabı motor Ayşe
Ben de 29 unda gideceğim. Nasıl durumu bildi mi peki?
Ya para ile bakıyorlar o yüzden bu işlerden hayır beklememk lazım aslında, ama biz merak ettiğimiz ve birazda çaresizlikten gidiyoruz işte. Mesela bana tuz falı bakan bir kadın var kaynanasından el almış fena bakıyor, uzun vadede söyledikleri çıkıyor. Kaynanası dehşetmiş zaten öyle hikayeleri var ki anlatılan. Gerçi kadın ölmüş ama asıl falcılar onlar yani. Hande veya burada baktırdığımız insanlar günde kaç kişiyr bakıyor, kafa da kalmıyor haliyle, o yuzden her zaman odaklanamayabiliyorlar. Ne diyeyim bilmiyorum hepimizin gönlüne göre olsun.işte pek bildi diyemem. En başında sevgilin var dedi, mırın kırın edince ben ama görüştüğün biri vara bağladı. sonra mesela çalışıyorsun dedi yoo dedim, onda da aynı. direkt nabza göre şerbetti bende. soru sorup tepkine göre yönlendiriyor gibi falı, bende öyleydi en azından.
çok daha şaşırtan online falcılar var, ben zaten fal defterini kapatmıştım. Buradan arkadaşlardan birinin randevusu vardı gidemeyecekti, fırsat gelmişken deneyeyim dedim de beni tatmin etmedi, baktırmasam da olurmuş yani zaten çok öyle aman aman fal durumunda da değildim.
Ama forumda bildiğim gördüğüm kadarıyla çok beğeneni var, bana tutmadı belki enerjisi=) Şeker bir kız ama falcı kimliğini kuvvetli bulmadım kendi adıma. Kendi içinde çelişkili laflar kullandığı bir faldı.
Yeter tam olarak ne dedi? Yani hic mi tutmadi? O karsi taraf icin cok iyiBirdevasiyenin surekli jeden ayrildiniz neden gitti neler oldubdiye sormasi xok rahatsizlik vericiydi hatta bir kizim oldugunu ve daha once bir evlilik yasafigimi ben soyledim falin ortasinda gormuyosunuz sanirim ama benim bir kizim var dedim aaaa evet gordumde soylemedim eski evliligini dedi tabiki yalandioysa tugba , hande, goker Ve nihal bunu hemen gordu
Ya para ile bakıyorlar o yüzden bu işlerden hayır beklememk lazım aslında, ama biz merak ettiğimiz ve birazda çaresizlikten gidiyoruz işte. Mesela bana tuz falı bakan bir kadın varkaynanasından el almış fena bakıyor, uzun vadede söyledikleri çıkıyor. Kaynanası dehşetmiş zaten öyle hikayeleri var ki anlatılan. Gerçi kadın ölmüş ama asıl falcılar onlar yani. Hande veya burada baktırdığımız insanlar günde kaç kişiyr bakıyor, kafa da kalmıyor haliyle, o yuzden her zaman odaklanamayabiliyorlar. Ne diyeyim bilmiyorum hepimizin gönlüne göre olsun.
Ya para ile bakıyorlar o yüzden bu işlerden hayır beklememk lazım aslında, ama biz merak ettiğimiz ve birazda çaresizlikten gidiyoruz işte. Mesela bana tuz falı bakan bir kadın var kaynanasından el almış fena bakıyor, uzun vadede söyledikleri çıkıyor. Kaynanası dehşetmiş zaten öyle hikayeleri var ki anlatılan. Gerçi kadın ölmüş ama asıl falcılar onlar yani. Hande veya burada baktırdığımız insanlar günde kaç kişiyr bakıyor, kafa da kalmıyor haliyle, o yuzden her zaman odaklanamayabiliyorlar. Ne diyeyim bilmiyorum hepimizin gönlüne göre olsun.[/QUOTE
Kendi evinde bakan onere bileceginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?