İstanbul'da Fal - Falcılar

İnşallah güzel olanlar çıkar, kötü şeyler uğramaz hiç birimize. şu sitede fal sayfasına yorum yapıp, yazılanları okuduğumdan beri çok üzülüyorum. hepimizin beklediği umut bağladığı şeyler var. yeni doğan günle birlikte tazecik umutlar yeşersin ruhumuzda, musmutlu bir ömür yaşayalım artık.

Asiye banada salladı canım:)) Ama Yeter anı her seferinde biliyor bende moralini bozmak istemem ama

Bunu görmeyen hangi falcı canım

Bende öyle neler yapmam gerektiğini falan anlatmadı.öyle yüzeysel baktı çok tutuk ağır giden bir faldı,çok soru sorarak bakıyor birde o beni çok rahatsız ediyo normaldede fal esnasında

Kızlar Hande'nin yeri nerede bir bilen tarif edebilir mi? Açık adresten çok bulamıyorum tarif
Biraz karışık olduğu yer aslında çok kolay bir yerde ama kimse tarif edememişti bana ben ilk gittiğimde zor bulmuştum ama diğergittğimde kolay bulmuştum,tarifi biraz zor canım,sen yer bulabildinmi handede

Bi erkek cinsellik için her şeyi yapar. Bunu senin için demiyorum. Yeter karşı tarafın düşüncelerini net bir şekilde sölüyor.çok az yanılma payı var diye düşünüyorum. Olumsuz konuşmuşsa bu onun suçu değil kartta ne görüyorsa ne hissediyorsa onu sölüyor..

Merhaba ben de yorumlarımı yazayım

Damlalar Cafe Tuğba:Ses kaydı almama izin verdi.Şuanı ve karşı tarafı güzel yorumluyor ama inanılmaz hızlı konuşuyor.Verdiği tarihi bekliyorum.4 soru sorma hakkı veriyor.
Asmin Cafe Asiye:Genel olarak beğendim,güleryüzlü biri.Karşı tarafı çok iyi yorumladı benim için.İstediğim kadar soru sorabildim.Şuan için de iyiydi.Verdiği tarihi bekliyorum.Sohbeti çok güzel,çok tavsiye veriyor.
Pen Cafe Yeter:Ben sadece karşı taraf için baktırdım yani düşüncelerini öğrenmek için.O da tarih verdi.Karşı tarafı yorumlamasını çok beğendim.O kişinin karakterini,neler istediğini,ne hissettiğini anlatıyor ve 3 soru hakkı veriyor.Fala başlamadan önce "iyi kötü ne görürsem söylerim,başka birini görürsem de söylerim" demişti.Memnun kaldım.

gökere ben gittim arkadaşımıda götürdüm anda ve geçmişte çok iyiydi dedikleri çıkarmı bilmem ama ben yetere inanırsam diğer tüm falcıların dediği çıkmamış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…