İnşallah güzel olanlar çıkar, kötü şeyler uğramaz hiç birimize. şu sitede fal sayfasına yorum yapıp, yazılanları okuduğumdan beri çok üzülüyorum. hepimizin beklediği umut bağladığı şeyler var. yeni doğan günle birlikte tazecik umutlar yeşersin ruhumuzda, musmutlu bir ömür yaşayalım artık.Hande anı bende çok iyi bildi, söylediği harfler, olaylar, hastalıklar tamamen tuttu.
Gelecek için en yakın tarih Nisan ortasını verdi, o yüzden olumsuz bir şey söyleyemem. Sanki ağzımdan laf alıp ona göre yorum yaptı. Yani ben ne istiyorsam ona göre konuştu gibi geldi. O yüzden gelecek konusunda şüpheliyim
Asiye banada salladı canım:)) Ama Yeter anı her seferinde biliyor bende moralini bozmak istemem amaBende bugun yeter ve asiyeye gittim acik soylemek gerekirse butun aksamimi ve gecemi o negatif enerjileriyle mahvettiler yeterin o etrafina bak erkek dolu hepsi seni iatiyor bu adamdan sana hayir yok tavirlari asiyenin agzimdan laf almaya calisarak fali yonlendirmesi annem gibi surekli masihat vermeye kalkmasi uc yillik iliskimi bu yeni bi iliski sen bu adama iki aylik iliskide ne cok yaklasmissin demssi ne kadar kotuydu hatta berbat otesiydi enerjimmi tutmadi nedir anlamadim ama gelmeyen gelemsin donmeyende donmesin nedir bu dustugum haller dedim kendime bu aksam nelerden medet umar olmusum su bir ayda benim icin fal defteri kapandi gercwkten ilk defa bu aksam pisman oldum herseye ve o kadar cok agladimki hocbisey umrumda degil artik
Bunu görmeyen hangi falcı canımBirdevasiyenin surekli jeden ayrildiniz neden gitti neler oldubdiye sormasi xok rahatsizlik vericiydi hatta bir kizim oldugunu ve daha once bir evlilik yasafigimi ben soyledim falin ortasinda gormuyosunuz sanirim ama benim bir kizim var dedim aaaa evet gordumde soylemedim eski evliligini dedi tabiki yalandioysa tugba , hande, goker Ve nihal bunu hemen gordu
Asiye banada salladı canım:)) Ama Yeter anı her seferinde biliyor bende moralini bozmak istemem ama
Bende öyle neler yapmam gerektiğini falan anlatmadı.öyle yüzeysel baktı çok tutuk ağır giden bir faldı,çok soru sorarak bakıyor birde o beni çok rahatsız ediyo normaldede fal esnasındaHaklısın. Durumu bildi, söyledikleri diğer falcılara göre çok çok mantıklıydı. Yani neden olmadıgını benim nerede hata yaptıgımı en ince ayrıntısına kadar anlattı asiye. Tarih verdi, ve neler yapmam gerektiğini mantık çerçevesinde anlattı. Çok sevdim ben beğendim. Bakalım verdiği tarih çıkacak mı. Çogu falcı da olan ukala bir tavır var, işte asiye hanımda o yoktu. Deneyebilirsiniz.
Biraz karışık olduğu yer aslında çok kolay bir yerde ama kimse tarif edememişti bana ben ilk gittiğimde zor bulmuştum ama diğergittğimde kolay bulmuştum,tarifi biraz zor canım,sen yer bulabildinmi handedeKızlar Hande'nin yeri nerede bir bilen tarif edebilir mi? Açık adresten çok bulamıyorum tarif
Yeter sanırım YENİYİM20 arkadaşımızada olumsuz konuşmuştu,yanlışta hatırlıyor olabilirimbelki şuan öyle düşünüyodur bilemem tabi ben kendim için değil karşı taraf için baktırdım :) o zaman tüm falcılar yanılmış
Bende bugun yeter ve asiyeye gittim
Yok yeter iyi ben severim kendisini iyi analiz etti karşı tarafıYeter sanırım YENİYİM20 arkadaşımızada olumsuz konuşmuştu,yanlışta hatırlıyor olabilirim
Bi erkek cinsellik için her şeyi yapar. Bunu senin için demiyorum. Yeter karşı tarafın düşüncelerini net bir şekilde sölüyor.çok az yanılma payı var diye düşünüyorum. Olumsuz konuşmuşsa bu onun suçu değil kartta ne görüyorsa ne hissediyorsa onu sölüyor..Bemce yeter iyi degil aadece olumsuz yanimda gittigim arkadasimla bana kelimesi kelimesine ayni seyelri aoylemis ve demiski sizinkiler birbirine cok benziyor aslinda alakasi olmayan insanlar ve benim erkek arkadasim beni 3 yil boyumca hic aldatmadi buna adim kadar eminim onun icin ben sex icin hersyei yaparim falan cok sacmaydi bana gire asiye ve yeter sadece para ve zaman kaybi acikcasi asiye ile oturcagima annemle ofursam ayni seyleri diyardim tabi bu bana gore baskasina iyi olabilir bilemem
Forumda biri vardı Yeterin olumsuz konuştuğu mesajlarımdada bulamadımYok yeter iyi ben severim kendisini iyi analiz etti karşı tarafı
O zaman olumlu konuşmuştu olmamıştı yada tarihmi tutmamıştı canım seninForumda biri vardı Yeterin olumsuz konuştuğu mesajlarımdada bulamadım
Ben gittim,beğendim ama verdiği tarih çıkmadı bana,anı geçmişi çok iyi yorumluyorGöker'e giden var mı?Nasıl sizce?
Ben gittim,beğendim ama verdiği tarih çıkmadı bana,anı geçmişi çok iyi yorumluyor
Canım yukarda ara kısmına göker yaz yorumları okuyabilirsin baya kişi yorum yazdı gökereTeşekkür ederim:) Göker'e giden başka biri var mı?Yorumları merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?