İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bağcılar'da oturan ayşe diye bir kadın var, kahveye bakan gideniniz var mı. yıllar önce ne dediyse harfiyen yaşadım, bilen telini atsın bana ya.

Kızlar bağcılar'da oturan ayşe diye bir kadın var, kahveye bakan gideniniz var mı. yıllar önce ne dediyse harfiyen yaşadım, bilen telini atsın bana ya.
bende baktrmıstım iyide bakıyordu aslında dedıklerınden yasadıgımda oldu ama telimi kaybedınce numarasıda gttı tabıkı bulursan banada verirmisin

Tabiki veririm, site
bende baktrmıstım iyide bakıyordu aslında dedıklerınden yasadıgımda oldu ama telimi kaybedınce numarasıda gttı tabıkı bulursan banada verirmisin
Tabiki veririm, valla kızlara süper jest olur. Sana evinde mi baktı, yoksa kardeşinin evinde yani şirinevlerde mi? Bana şirinevlerde bakmıstı. Ama evini biliyorum gidip bakacagım taşınmadıysa numarasını alırım

kızlar dün basak dye bır kadına fal baktrdım bir arkadasım onermıstı kadın telden bakıyomus galıba sadece yanı arkadasım bana ole dedı neyse işte baktrdım ya çok iyiydi gercekten an geçmiş süper bıldı daha gelecekle alakalı soledıklerını yasamadım elbette ama gelecekle alakalı soledıklerını yasayan arkadaslarım var cok cok ıyı seyler sölemedı gercı bana gelecekle alakalı ama bılmıyorum artık dedıklerı ne kadar cıkar cıkmaz ancak gercekten ıyı baktı bunca ınsana fal baktrmıs bırı olarak aklımda 2 ysds 3 kısı kalmıstı basakla beraber bu sayı 4 e cıktı

valla ben bagcılarda baktrmıstım ama bayaagı zaman oldu ne evını ne telını hatrlamıyorum

Hiç bi falcının dediği çıkmadı. İş aşk eğitim. Hiçbiri çıkmadı burda yazan tüm falcılara gittim sıfır sıfır sıfır hiç biri. Yuh be bana
Bence zaman gecikmesi yaşıyo olabilirsin umutsuz olma yani 1-2 tanesi çıksa diğerleri çıkmasa neyse ama hiç birinin hiç bir şeyini yaşamaman baya tuhaf olmus umarım istediğin gibi gelişir

Hiç bi falcının dediği çıkmadı. İş aşk eğitim. Hiçbiri çıkmadı burda yazan tüm falcılara gittim sıfır sıfır sıfır hiç biri. Yuh be bana
Valla canm sayısız fal baktrdım ama dedıgın gbı baktrdıgım falların neredeyse yuzde 90 ı cıkmadı yuzden fazla falcıya baktrmısımdır belkıde ama dedıgım gbıı iclerinde ancak 3 kısının soledıklerı cıktı

Bence zaman gecikmesi yaşıyo olabilirsin umutsuz olma yani 1-2 tanesi çıksa diğerleri çıkmasa neyse ama hiç birinin hiç bir şeyini yaşamaman baya tuhaf olmus umarım istediğin gibi gelişir
Bi yeter ve hande den ümitliyim ama bakalım. Dediğin gibi zaman sarkmış olabilir. Çok teşekkür ederim umarım hepimizin istediği gibi olur.

Benim ilk üçümüz bile yok. :) artık güvenmiyorum falcılara. Umut dağıtıyor hepsi

kim o 3 kisi peki??burda adi gecen kisilerden mi?

kim o 3 kisi peki??burda adi gecen kisilerden mi?
valla burdada baktranlar olmus bır tanesı motor ayse ama onun bılgılerıne ulasamıyorum artı burdakı arkadasların yorumuna gore artık eskısı gbı deılmıs dgerı elmira en cok baktrdıgım halada baktrdıgım ve dedıgı en cok cıkan o..dün baktrdıgım basak hanım cok ıyı baktı cok etkılendım ancak gelecekle ilgili söyledikleri bana cıktı dyemem henüz yeni baktrdım cunkü ancak bana tavsıye eden arkadaslarımdan gelecekle alakalı sölediklerini yasayanlar olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…