Benim tarihlere vardı daha ben çocuğa msj attım çocuk kimsin diyince ortalığı ververeye verdim :) tarih olarak var yani. Ama beklemiyorum sen kimsin dedikten sonra nasıl dönsünO zaman olumlu konuşmuştu olmamıştı yada tarihmi tutmamıştı canım senin
An ve geçmişte süper gelecekte tutmadıEdiye gitcem nasıl kızlar?
Ben de gittim memnunum, söylediklerini yaşadığım tek falcı diyebilirim. Deneyebilirsin.Teşekkür ederim:) Göker'e giden başka biri var mı?Yorumları merak ediyorum
Ben ediyi anda cok begendim ama verdigi tarihe daha var,orada yeni biru gelmis utku diye vasat ona yonlendirirse sakin gitmeEdiye gitcem nasıl kızlar?
bende baktrmıstım iyide bakıyordu aslında dedıklerınden yasadıgımda oldu ama telimi kaybedınce numarasıda gttı tabıkı bulursan banada verirmisinKızlar bağcılar'da oturan ayşe diye bir kadın var, kahveye bakan gideniniz var mı. yıllar önce ne dediyse harfiyen yaşadım, bilen telini atsın bana ya.
Canım sende tarih mi tutmadı an ve geçmiş gerçekten çok iyi bakalım çıkcak mı?An ve geçmişte süper gelecekte tutmadı
Tabiki veririm, valla kızlara süper jest olur. Sana evinde mi baktı, yoksa kardeşinin evinde yani şirinevlerde mi? Bana şirinevlerde bakmıstı. Ama evini biliyorum gidip bakacagım taşınmadıysa numarasını alırımbende baktrmıstım iyide bakıyordu aslında dedıklerınden yasadıgımda oldu ama telimi kaybedınce numarasıda gttı tabıkı bulursan banada verirmisin
valla ben bagcılarda baktrmıstım ama bayaagı zaman oldu ne evını ne telını hatrlamıyorumTabiki veririm, site
Tabiki veririm, valla kızlara süper jest olur. Sana evinde mi baktı, yoksa kardeşinin evinde yani şirinevlerde mi? Bana şirinevlerde bakmıstı. Ama evini biliyorum gidip bakacagım taşınmadıysa numarasını alırım
Dönücek dediği dönmedi ve hiç bir dediğini yaşamadım. Ama anda süper geçmişte deCanım sende tarih mi tutmadı an ve geçmiş gerçekten çok iyi bakalım çıkcak mı?
Peki sana çıkan oldu mu swnde gittin bayaDönücek dediği dönmedi ve hiç bir dediğini yaşamadım. Ama anda süper geçmişte de
Hiç bi falcının dediği çıkmadı. İş aşk eğitim. Hiçbiri çıkmadı burda yazan tüm falcılara gittim sıfır sıfır sıfır hiç biri. Yuh be banaPeki sana çıkan oldu mu swnde gittin baya
Bence zaman gecikmesi yaşıyo olabilirsin umutsuz olma yani 1-2 tanesi çıksa diğerleri çıkmasa neyse ama hiç birinin hiç bir şeyini yaşamaman baya tuhaf olmus umarım istediğin gibi gelişirHiç bi falcının dediği çıkmadı. İş aşk eğitim. Hiçbiri çıkmadı burda yazan tüm falcılara gittim sıfır sıfır sıfır hiç biri. Yuh be bana
Valla canm sayısız fal baktrdım ama dedıgın gbı baktrdıgım falların neredeyse yuzde 90 ı cıkmadı yuzden fazla falcıya baktrmısımdır belkıde ama dedıgım gbıı iclerinde ancak 3 kısının soledıklerı cıktıHiç bi falcının dediği çıkmadı. İş aşk eğitim. Hiçbiri çıkmadı burda yazan tüm falcılara gittim sıfır sıfır sıfır hiç biri. Yuh be bana
Bi yeter ve hande den ümitliyim ama bakalım. Dediğin gibi zaman sarkmış olabilir. Çok teşekkür ederim umarım hepimizin istediği gibi olur.Bence zaman gecikmesi yaşıyo olabilirsin umutsuz olma yani 1-2 tanesi çıksa diğerleri çıkmasa neyse ama hiç birinin hiç bir şeyini yaşamaman baya tuhaf olmus umarım istediğin gibi gelişir
Benim ilk üçümüz bile yok. :) artık güvenmiyorum falcılara. Umut dağıtıyor hepsiValla canm sayısız fal baktrdım ama dedıgın gbı baktrdıgım falların neredeyse yuzde 90 ı cıkmadı yuzden fazla falcıya baktrmısımdır belkıde ama dedıgım gbıı iclerinde ancak 3 kısının soledıklerı cıktı
kim o 3 kisi peki??burda adi gecen kisilerden mi?Valla canm sayısız fal baktrdım ama dedıgın gbı baktrdıgım falların neredeyse yuzde 90 ı cıkmadı yuzden fazla falcıya baktrmısımdır belkıde ama dedıgım gbıı iclerinde ancak 3 kısının soledıklerı cıktı
valla burdada baktranlar olmus bır tanesı motor ayse ama onun bılgılerıne ulasamıyorum artı burdakı arkadasların yorumuna gore artık eskısı gbı deılmıs dgerı elmira en cok baktrdıgım halada baktrdıgım ve dedıgı en cok cıkan o..dün baktrdıgım basak hanım cok ıyı baktı cok etkılendım ancak gelecekle ilgili söyledikleri bana cıktı dyemem henüz yeni baktrdım cunkü ancak bana tavsıye eden arkadaslarımdan gelecekle alakalı sölediklerini yasayanlar olmuskim o 3 kisi peki??burda adi gecen kisilerden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?