haklısın denıze düsen yılana sarılıyor işte malesef ama umutsuz olma sakın hersey çok güzel olur umarım hepımız içinBenim ilk üçümüz bile yok. :) artık güvenmiyorum falcılara. Umut dağıtıyor hepsi
Bana tarih ve olay çıkmıştı hemde bır kaç kez çıkmayan falıda var tabi ama çıkanlar çogunlukluKızlar Nihal in hiç çıkan falı oldumu? Gelecek çıkmıyor diye hatırlıyorum forumdan cevaplarsaniz sevinirim:))))))
Mrb,merak ettim Nikonun dediği çıktımı yoksa sizin söylediğiniz gibimi olduokudumda geçmiş sayfalardaki yorumları falcılar genellikle hep olumlu. benim gittiklerimde öyleydi. şuana kadar baktırdıklarımdan bi niko kesinlikle birlikte oldugum cocukla evlenmeyeceğimi söyledi. diğer hepsi ağız birliği yapmış gibi kaderindeki dediler hep. niko en son gittiğimde bir seneye tamamen kopucagımızı söyledi ama ilk gittiğim zamanda bu senenin martı demişti. şimdide 2014ün kasımı dedi. çok gidince onlarında beyni sulanıyo artık bence. ne zaman ayrılırsak ayrılalım mutlaka ayrılacağımızı söylüyo niko. gidişatta bunu gösteriyo zaten şimdi ayrıyız. ama diğer bütün baktırdıklarım herşeye rağmen senin kaderin diyolar. niko ilk gittiğmde bu geçtiğimiz ağustos ayında büyük bir olay yaşanacagını söylemişti. ve bunu yaşadık sonra onun falı geldi aklıma. tutturduğu şeylerde oldu. ikinci kez gittiğimde ilkiyle çelişen seylerde oldu. ama kendinden çok emin bi tavrı var onun. konuşmak rahatlatıyo ve uzun bakıyo. isim verip bu kim dediğinde bile cevaplayan bi falcı. bunu bilen biri geleceği nasıl sallayabilirki diyo insan. isim verip bu kim dediğinde tipinden saç rengine kadar anlatan bi falcı neden bilemesin diyo. içlerinde bi o olmicak diyo.insan inşallah yanılıyosundur diyo ama ikinci gittiğimde baya muhabbet ettik. evlilik cüzdanıyla gelicem sana diyorum ama inadı inat esmer uzun boylu bi ikizler erkeğiyle evleniceksin diyo :)
Teşekkür ederim canım telefonda baktirdim da bakalım çıkarsa haber vericem.Bana tarih ve olay çıkmıştı hemde bır kaç kez çıkmayan falıda var tabi ama çıkanlar çogunluklu
Valla tatlim ben hic memnun kalmadim cok iyi br kadın amaa sohbet tarzinda ilerliyo bana 2 ay dedu sora ben bisiler anlatinca 2 haftya düşürdü. Bi baska tanıdığımız da baktirdi hic begenmedi.yani olan 100 tl me olduu bugun de ben bakirkoydeki tum falcilari denedim toprak edi cigdem andac hepsi birbirinden iyi dunde halil e gitmisyim hepsini tavsiye edebilirim ayni tarih verdiler. Birde yarin goker w tekrardan gidip fal dfterini kapaticam suan o kdr ilginc basim ağrıyor ki anlatmam her faldan sonra bunu yaşıyorum.gitmediim kimsede kalmadi artk zatenArkadaşlar merküre fal baktıranlar bana özelden çok memnun kaldıklarını yazıyorlar. ortayada yazalım lütfen
Tarihte sarkma olabiliyor bende tuttugu oldu ama son verdıgı tarıh sarktı canımTeşekkür ederim canım telefonda baktirdim da bakalım çıkarsa haber vericem.
Seni durduramıyorum tatlımm artık göker son olsun beklemeye al kendınıValla tatlim ben hic memnun kalmadim cok iyi br kadın amaa sohbet tarzinda ilerliyo bana 2 ay dedu sora ben bisiler anlatinca 2 haftya düşürdü. Bi baska tanıdığımız da baktirdi hic begenmedi.yani olan 100 tl me olduu bugun de ben bakirkoydeki tum falcilari denedim toprak edi cigdem andac hepsi birbirinden iyi dunde halil e gitmisyim hepsini tavsiye edebilirim ayni tarih verdiler. Birde yarin goker w tekrardan gidip fal dfterini kapaticam suan o kdr ilginc basim ağrıyor ki anlatmam her faldan sonra bunu yaşıyorum.gitmediim kimsede kalmadi artk zaten
Bulursanız lütfen banada verinbende baktrmıstım iyide bakıyordu aslında dedıklerınden yasadıgımda oldu ama telimi kaybedınce numarasıda gttı tabıkı bulursan banada verirmisin
Beni bi tek sen deil kimse durduramiyor =) ama kararliyim gokerden sonra ciddeb son kimse değişik bisi solemio bile hep ayniSeni durduramıyorum tatlımm artık göker son olsun beklemeye al kendını
Valla tatlim ben hic memnun kalmadim cok iyi br kadın amaa sohbet tarzinda ilerliyo bana 2 ay dedu sora ben bisiler anlatinca 2 haftya düşürdü. Bi baska tanıdığımız da baktirdi hic begenmedi.yani olan 100 tl me olduu bugun de ben bakirkoydeki tum falcilari denedim toprak edi cigdem andac hepsi birbirinden iyi dunde halil e gitmisyim hepsini tavsiye edebilirim ayni tarih verdiler. Birde yarin goker w tekrardan gidip fal dfterini kapaticam suan o kdr ilginc basim ağrıyor ki anlatmam her faldan sonra bunu yaşıyorum.gitmediim kimsede kalmadi artk zaten
ben merküre en az 5 yıldır fal baktırıyorum hala sohbet halinde fal bakmaz bana sen kimsin ki 1 kere fal baktırmışsında sana sohbet edecek çok yalancısın o yalanların yüzünden karşına yalancılar çıkıyordur insanın kalbi neyse hayatına onu çeker! ayrıca sana tavsiye eden insanlarda senin gerçekleri kaldıramadıgın için burada karalama yaptıgını söyluyorlar. sadece ben degil..!Valla tatlim ben hic memnun kalmadim cok iyi br kadın amaa sohbet tarzinda ilerliyo bana 2 ay dedu sora ben bisiler anlatinca 2 haftya düşürdü. Bi baska tanıdığımız da baktirdi hic begenmedi.yani olan 100 tl me olduu bugun de ben bakirkoydeki tum falcilari denedim toprak edi cigdem andac hepsi birbirinden iyi dunde halil e gitmisyim hepsini tavsiye edebilirim ayni tarih verdiler. Birde yarin goker w tekrardan gidip fal dfterini kapaticam suan o kdr ilginc basim ağrıyor ki anlatmam her faldan sonra bunu yaşıyorum.gitmediim kimsede kalmadi artk zaten
Yaa sen iyi misin ? Bana olmicak demediki aksine olacak dedi istersen kaydida atiyim dinle hem sana noluyor bu kdr anlamadim hergun falcilara gidiorum bir sürü fal baktiiyorum ve n iyilerini gördüm begenmedim begenmek zoudada değilim benim önerilerimi dinleyenler olursa asla baktirmayin derim bu kdr dert etme kendine begenen odugu kdr begenmeyende olurcanım senin karalamak adına salladıgın hayal ürünü bir arkadaşın merküre falcıya fal baktırmamış. 1 tane arkadaşın fal baktırdı ztn kendiside hem bana özelden yazdı hemde ortaya mesaj yazdı.o baktıran kız zaten cok memnun oldugu için sana önermiş sende merküre fal baktırmışsın ve sana dogruları söyledıgı için zoruna gitmiş. olmayacak birşeye olmayacak diyecek tabiki. buradaki herkesin problemi zaten olmayacak şeyleri hep olacak diyen falcılar !!! yalan konuşmainsanlarıda yalan yere yanıltma..!
Yahuuu ben merkuru ne tanirim ne bilirim begenmedim iste alla allaaa beyala nin kuzenide baktirdi begenmediii istee ne hayali ne seyiii begenmediiiim.millet inanir yada inanmaz sözüme ama ben begenmedim kiii ben bu fal isini yillardir baktiriyorum yanii tavsiyelerimede istwyen inanir isteyen inanmazben merküre en az 5 yıldır fal baktırıyorum hala sohbet halinde fal bakmaz bana sen kimsin ki 1 kere fal baktırmışsında sana sohbet edecek çok yalancısın o yalanların yüzünden karşına yalancılar çıkıyordur insanın kalbi neyse hayatına onu çeker! ayrıca sana tavsiye eden insanlarda senin gerçekleri kaldıramadıgın için burada karalama yaptıgını söyluyorlar. sadece ben degil..!
Sen merkür müsün?? NE BU SİNİR O KADIN YAZSA BELKİ BU KADAR KENDINI SAVUNMAZ İNSANLAR BEĞENİR BEĞENMEZ SANANE BENİM 2 ARKADAŞIMDA BAKTIRDI BEĞENMEDİ ŞİMDİ BURAYA İYİ DİYE Mİ YAZILSIN HERKES PARAYI SOKAKTAN BULMUYOR SEN NASIL KAZANIYORSUN BİLEMEM İYİ OLAN İYİDİR OLMAYAN KÖTÜDÜR ÜSTÜNE ÜSTELİK 100 TL YAVAŞŞ DERLERben merküre en az 5 yıldır fal baktırıyorum hala sohbet halinde fal bakmaz bana sen kimsin ki 1 kere fal baktırmışsında sana sohbet edecek çok yalancısın o yalanların yüzünden karşına yalancılar çıkıyordur insanın kalbi neyse hayatına onu çeker! ayrıca sana tavsiye eden insanlarda senin gerçekleri kaldıramadıgın için burada karalama yaptıgını söyluyorlar. sadece ben degil..!
beyala ile özelden yazısıyoruz kuzeni falan baktırmamış neden yalan konusuyosun ruh saglıgında sıkıntı var sanırım? ayrıca beyala seni aramıs durmus kızın telefonlarına da cevap vermıyormuşsun. bence bi aynaya dön bak.!Yahuuu ben merkuru ne tanirim ne bilirim begenmedim iste alla allaaa beyala nin kuzenide baktirdi begenmediii istee ne hayali ne seyiii begenmediiiim.millet inanir yada inanmaz sözüme ama ben begenmedim kiii ben bu fal isini yillardir baktiriyorum yanii tavsiyelerimede istwyen inanir isteyen inanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?