İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar Nihal in hiç çıkan falı oldumu? Gelecek çıkmıyor diye hatırlıyorum forumdan cevaplarsaniz sevinirim:))))))

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremiyorum son sayfalara göz atayım dedim
Gördüğüm kadarıyla bu aralar popüler olan isimler şunlar; Yeter,Nihal,Göker,Edi..
Bu falcılar neredeler acaba ve gerçekten bir şeylerin çıkması konusunda en iyiler bu isimler mi?

Mrb,merak ettim Nikonun dediği çıktımı yoksa sizin söylediğiniz gibimi oldu

Arkadaşlar merküre fal baktıranlar bana özelden çok memnun kaldıklarını yazıyorlar. ortayada yazalım lütfen

Arkadaşlar merküre fal baktıranlar bana özelden çok memnun kaldıklarını yazıyorlar. ortayada yazalım lütfen
Valla tatlim ben hic memnun kalmadim cok iyi br kadın amaa sohbet tarzinda ilerliyo bana 2 ay dedu sora ben bisiler anlatinca 2 haftya düşürdü. Bi baska tanıdığımız da baktirdi hic begenmedi.yani olan 100 tl me olduu bugun de ben bakirkoydeki tum falcilari denedim toprak edi cigdem andac hepsi birbirinden iyi dunde halil e gitmisyim hepsini tavsiye edebilirim ayni tarih verdiler. Birde yarin goker w tekrardan gidip fal dfterini kapaticam suan o kdr ilginc basim ağrıyor ki anlatmam her faldan sonra bunu yaşıyorum.gitmediim kimsede kalmadi artk zaten

Seni durduramıyorum tatlımm artık göker son olsun beklemeye al kendını

Hande için randevu istiyorum cok öte bir tarihe veriyorlar randevu iptali olan var mı? yada randevu iptal haberi aln olursa bana yönlendirirmisniz

canım senin karalamak adına salladıgın hayal ürünü bir arkadaşın merküre falcıya fal baktırmamış. 1 tane arkadaşın fal baktırdı ztn kendiside hem bana özelden yazdı hemde ortaya mesaj yazdı.o baktıran kız zaten cok memnun oldugu için sana önermiş sende merküre fal baktırmışsın ve sana dogruları söyledıgı için zoruna gitmiş. olmayacak birşeye olmayacak diyecek tabiki. buradaki herkesin problemi zaten olmayacak şeyleri hep olacak diyen falcılar !!! yalan konuşma insanlarıda yalan yere yanıltma..!

ben merküre en az 5 yıldır fal baktırıyorum hala sohbet halinde fal bakmaz bana sen kimsin ki 1 kere fal baktırmışsında sana sohbet edecek çok yalancısın o yalanların yüzünden karşına yalancılar çıkıyordur insanın kalbi neyse hayatına onu çeker! ayrıca sana tavsiye eden insanlarda senin gerçekleri kaldıramadıgın için burada karalama yaptıgını söyluyorlar. sadece ben degil..!

Yaa sen iyi misin ? Bana olmicak demediki aksine olacak dedi istersen kaydida atiyim dinle hem sana noluyor bu kdr anlamadim hergun falcilara gidiorum bir sürü fal baktiiyorum ve n iyilerini gördüm begenmedim begenmek zoudada değilim benim önerilerimi dinleyenler olursa asla baktirmayin derim bu kdr dert etme kendine begenen odugu kdr begenmeyende olur

Yahuuu ben merkuru ne tanirim ne bilirim begenmedim iste alla allaaa beyala nin kuzenide baktirdi begenmediii istee ne hayali ne seyiii begenmediiiim.millet inanir yada inanmaz sözüme ama ben begenmedim kiii ben bu fal isini yillardir baktiriyorum yanii tavsiyelerimede istwyen inanir isteyen inanmaz

Sen merkür müsün?? NE BU SİNİR O KADIN YAZSA BELKİ BU KADAR KENDINI SAVUNMAZ İNSANLAR BEĞENİR BEĞENMEZ SANANE BENİM 2 ARKADAŞIMDA BAKTIRDI BEĞENMEDİ ŞİMDİ BURAYA İYİ DİYE Mİ YAZILSIN HERKES PARAYI SOKAKTAN BULMUYOR SEN NASIL KAZANIYORSUN BİLEMEM İYİ OLAN İYİDİR OLMAYAN KÖTÜDÜR ÜSTÜNE ÜSTELİK 100 TL YAVAŞŞ DERLER h_girL KADAR FALA GİTSEN KEŞKE KIZ 1 HAFTADA 15 KİŞİYE GİTTİ BURAYADA FAZLA YAZMIYOR BEN ZORLUYORUM YAZ KIZLAR BİLGİLENSİN DİYE AL SANA AÇIK AÇIK SÖLÜYORUM BAKTIRMADIM AMA BAKTIRABLAR ADINA SÖLÜYORUM MERKÜR İYİ DEĞİLDİR ONA GİTCEĞİNİZE 3 FALCIYA GİDER DAHA MUTLU OLURSUNUZ OLDU MU??

beyala ile özelden yazısıyoruz kuzeni falan baktırmamış neden yalan konusuyosun ruh saglıgında sıkıntı var sanırım? ayrıca beyala seni aramıs durmus kızın telefonlarına da cevap vermıyormuşsun. bence bi aynaya dön bak.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…