İstanbul'da Fal - Falcılar

O zaman beyala ile kordineli calisiosun.ben yazdim onada begenmedim diye konustuk biz açmamak gibi bi durum yok bence sen kendin merkursun ve bu kdr Oruna gidio haftada ciddende 15 falciya gidiyorumdur ben boyle vasatlik görmedim begenmedim yanii ben burda yazmadan bile beyala ya begenmedigimi daha ilk gunden söylemiştim onuda soyledimi sana.arkadasinin kuzenininde begenmedigini sana soyledimi madem konusuyorsunuz bu kdr bgenmedik yani napiyim. Zorla mi

peki sana ne OLUYOR SEN H_GIRL UN NESİ OLUYORSUN YOKSA AYNI KİŞİ FARKLI HESAPMI. BEN ŞUNU SAVUNUYORUM BURADA AMACIM SAVUNMAK DEGİL! O BEYALANIN KUZENI FAL BAKTIRMIŞ DİYOR BEYALA BANA AZ ÖNCE ÖZELDEN YAZDI KUZENİ FALAN FAL BAKTIRMAMIŞ! BEYALAYA MERKURE FAL BAKTIRMAK ISTEDIGINI BENIMDE BAKTIRANLARDAN BİRİ OLDUGUMU BILDIGI ICIN YARDIMCI OLMAMI ISTEDI BENDE ANLATTIM. AYRICA BURADAN TOPLASAN 2 KISI MERKÜRE FAL BAKTIRMISTIR BUNLARDAN BIRI BEYALA BİRİDE SENIN YALANCI ARKADASIN H_GIRL. HABERIN OLSUN YANI. YALAN DOLANDAN UÇMUŞSUNUZ.

BEYALA YA SOR BAKALIM BEN MERKÜRMÜYMÜŞÜM:) SENDE RUH SIKINTISI VAR BELLİ. AYRICA BEYALAYI SEN TANIYORMUŞSUN SENİN ARKADAŞINMIŞ. SENİ ARAMIŞ TELEFONLARINI AÇMIYORMUŞSUN. SENİN ARKADAŞIN BENİM İSE TANIDIGIM BİRİSİ DEĞİL. BURADA BANA HERKES GİBİ SEN KİME FAL BAKTIRIYORSUN DİYE ÖZELDEN YAZDILAR BENDE BAKTIRDIGIM FALCILARI SAYDIM.O MERKURE BAKTIRMAK ISTEMİŞ BAKTIRMIS.VE COKTA BEGENMİŞ BANADA TEŞEKKÜR ETTİ. BEN SADECE MERKÜR DEMEDİM BURADA HERKES BİLİR BİRKAÇ FALCIM VAR ONLARA BAKTIRIYORUM. ALENİ YALAN KONUSUYORSUN! YALAN KONUSUYORSUN GERCEKLERDENDE KAÇIYORSUN. ONUDA SENİN TERBIYENE VERIYORUM. HADİ YÜRÜ İŞİNE BAK.!

Bn de beyalayi.burdan tanitim laflarina dikkat et yalancilikla suclayamazsn sen adminler nerde görmüyorlarmi ben angelsnil ilrde burdan tanisiyorum farkli ayni hedap olayi yokkk ip lerden baksinlar bulsunlar herneysee beyalaaa sende insansan egerr burdan yazarsnnn bende yazilarin bile var kuzenim baktirdi memnun kalmadi diyer asil yalancilar sizlersiniz bu durumda.ben baktirali 20 gun oldu gelip burda merkuru yazma tenezzulunde bulunmadim bilr farkindaysan sen oyle diyince memnun kalmadigimi söyledim o kdr. Ne diye bu kadar sinirleniyorsun

YA Bİ GİT ALLAHINI SEVERSEN UĞRAŞAMAM SENİNLE h_girL benim arkadaşım burdan tanıştık arkadaşlık nedir bilir misin kafan alır mı ole şeyleri burda yazıştıgım kişilerle cafe de denk geliyorum ben sen kimsin merkür de merkür al turşunu kur nasılda hesap yapıo kaç kişi baktırdı falan diye paralarını mı sayıyor şurdan şu kadar kişi baktırdı diye sizin gibi dolandırıcı insaları yanlış yönlendirip parasını yiyenler o paradan hayır mı görür acaba YÜRÜ GİT HADİ İŞİNE..

ben laflarımA DİKKAT EDEREK KONUSURUM HER ZAMAN BUNUDA SEN SÖYLEDİN DİYE DEĞİL! AYRICA BEYALA BANA ARKADAŞ OLDUGUNUZU SÖYLEDİ CUNKU BEN BEYALAYI TANIMAM ETMEM. SUAN İFTİRA VE HAKARETE GİREN SENSİN DİKKATİNİ ÇEKERİM! BEN MERKÜRMÜŞÜM BİLMEMNE. BEN NE KONUSTUGUMU İYİ BİLİRİM TRİBÜNLERE OYNAMA.SANIRIM BEYALANIN BİRŞEYLERİ AKTARMA PROBLEMİ OLDU:/

SEN BENCE FAZLA İLERİ GİTME YAZDIKLARIN HAKARETE GİRİYOR HABERİN OLSUN BOYUNU AŞMASIN SONRA!) SİTE YÖNETİCİLERİNE BURADAN SESLENİYORUM LÜTFEN YAZILAN HAKARETLİ VE SUÇLAMALI SÖZLERİ DİKKATE ALARAK BU KİŞİLERE GEREKEN UYARI YAPILSIN:) SİTENİN ZATEN SÜREKLİ BİR KONTROLÜ VAR. BENDEN BU KADAR BENİM ÖZELDENDE YAZISTIKLARIM ORTADA KİMSEYI KANDIRMACAM YOK TANIMAM YOK KİMSEDE DEGİLİM.

Yhaww hee hee herkes kimin ne olduğunu anlıyor. Ben sadece begenmedigimi söyledim sacma sapan konusan sen oldun bence herkes isinr baksn

SEN BENCE FAZLA İLERİ GİTME YAZDIKLARIN HAKARETE GİRİYOR HABERİN OLSUN BOYUNU AŞMASIN SONRA!)
Ben şimdi burdan mesaj kayıtlarını gösterirsem görürsün kim yalancı bayaladan bende istedim numarasını mail atmam gerektıgını soledı ve kuzenın baktırdıgını memnun kalmadıgını yazmıs o yüzden bende vazgeçtim ama h_girL yine de baktırdı SENİN ANLIYACAĞIN DİLDEN KONUŞMAYA ÇALISIYORUM SEVİYE M DÜŞEMEDİĞİNDEN DE ANLAŞAMIYORUZ SEN BAYA SINIRI AŞMIŞSSIN BURAYA YANSIYOR MERAK ETME..

Şimdi benim yazmam şart oldu sanırım ben aldan yalan söylemiyorum istiyen inanır istemiyen inanmaz tüm iyi niyetimle yazıcam kimseden bir çekincem aska yok sadece bu tarz şeylere alışkım olmadığımdan sinirlerim bozuldu ama iyiyim şimdi. Merkür'e baktırdım gerçekten yemin ederim cok iyi baktı belkide benim tarzım değildi şu cıktı çıkmadı diye yazmak bana fal bakarken kuzenim yanımdaydı oda baktırmak istedi rica ettik ona baktı Bir hafta sonraydı ben o gün yanın da olamadım şehir dışındaydım beni aradığında abla evet nokta atışları oldu ama senin gibi olmadı dedi bende aradım h-grl

Çünü cok istiyordu baktırmak söz verdim Merkür'e telefonu vermeyeceğime kimseye ablacım bak dedim kefil olamM kimseye bak kuzenimde baktırdı bugün abla sendeki bakmadı bana benim kadar memnun kalmadı dedim

Bende bir kez baktırdım Bşr kez konuştum bu kadar ne Merkür'e ne Hilal'e yalancıyım illa ben yalancı olacaksam birisine olayım yapıcak Bi şey yok ve kuzenimle aynı şunu konuştuk abla Dedi bu kadını herkes beğenmez neden dedim yani ne bileyim nabza göre şerbet vermiyor yani Dedi biraz hatta sert Dedi ben ona bakılırken yanında değildim Hatta aynen şunu söyledi az önce tekrar aradım Bi daha anlat bana dedim cünki ben yalancı durumundayım tekrar anlattı sana bakılan fal gibi değildi cünki ben Senin yanındaydım ve benim yaşadıklarıma hep tanık olan biri

Bende hem faldı hemde terapiydi ama cok iyi bir insan ben cok sevdim yani hayatımda fal icin bu durumda olmak istemem ama iyi niyetimle yine bu durumdayım bu don mesajım asla asla bir daha burdan kimseden Bşr numara alıp kimseye baktırmam bu bana iyi bir ders ben falı niye baktırdım yıllarca evliyim bir yavrum var evime hırsız girdi cok büyük paramız gitti ziynetlerim gitti hırs yaptım fal baktırarak sanki hırsızı bulacaktım benim icin Bı defter burda kapandı hatam olduysa herkesten özür dilerim Hakkı'nızı helal edin

buralar epey karışmış...gerek yok ki kızlar..sonuçta herkes herkesi beğenmek zorunda değil...bazen enerji tutmuyo...bazen başka şeyler oluyo...sonuçta burda tavsiye edip deneyimlerimizi paylaşıyoruz...
bende çarşamba günü beşiktaşta bi yere gidicem...eğer beğenirsem paylaşıcam deneyimlerimi sizinle...
ediyi ilk gittiğimde bende çok beğenmiştim...söylediklerinden yaşadığımda oldu hem...bence denemeye değer..bir kez daha gidicem ben...zaten aralıkta baktırmıştım..epey zaman girmiş araya...
gökerde iyi bi falcı ama fal baktığı mekan rahat bi yer değil o yüzden adapte olamadım ben o fala....
toprağı merak ediyorum...
handede bana duygu gibi geldi...hoş sevimli bi hatun...enerjiside çok güzel..ama söylediklerini yaşayaceğımı pek sanmıyorum :)

valla ne olmus bitmis pek takip edemedim bi süredir ama bir süredir bahsedilen mercury / merkürün reklam olarak yönlendirme olduğu hissine kapıldım, tam baktıracakken de vazgeçtim... iyi de etmişim sanki. reklamı yapılması kötü baktığını göstermez tabi ama yine de kandırmaca şeklinde yapılan yönlendirmelerden hoşlanmıyorum.

Merhabalar kizlar ben fal baktrmayi coook seviyrm elimde degl Ben en cok istanbulda symbollere gidiyrm bilen var mi bilmiyrm hepsi cok guzl bakiyr ben memnunum en azndan bu kadr seven biri olarak En son besiktas symbolde murata fal baktirdm cok guzel seyler soyledi biri oldu inanamadm diger soyledikleride cikarsa pes dicem ve yine giderim cnku cok begendim benden size bi tavsiye olsn buda

Başka kimlere baktırdınız?

Ben bugün Mandal cafe toprak a fal baktırdım ,hiç memnun kalmadım doyurucu bir fal deildi,anı bile güzel yorumlayamadı,basit sıradan bir faldı,tavsiye etmiyorum

BENCEDE BU NE ÖFKE BÖYLE HERKES İSTEDİĞİNİ SÖYLEMEKTE YAZMAKTA SERBEST ,BU TARZ HAKARETLERE NE GEREK VAR,MERKÜR SENİN KANKAN YADA SEN MERKÜRÜN TA KENDİSİSİN,USLUBUNA
DİKKAT EDERSEN SEVİNİRİM

Ben Topraka bugün gittim Göker Yeter Hande Nihal bunların yanından geçmez,boşa vakit ve para kaybı bence,ama yineden denemek istersen dene tabiki:)) dediğin gibi elektrik meseles

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…