humamı bildi kızlarBana da alakasiz 2 seyi bilmisti aklimda hayatimda olmayan o an. Sanirim benzer bi sey. Umarim guzel bir seydir.
Beğenmedin yani...bakalım Beşiktaş takı falcıyı bi denicemBen Topraka bugün gittim Göker Yeter Hande Nihal bunların yanından geçmez,boşa vakit ve para kaybı bence,ama yineden denemek istersen dene tabiki:)) dediğin gibi elektrik meseles
Kim neyi bildi anlamadımhumamı bildi kızlar
Yeteri denedinmi:))buralar epey karışmış...gerek yok ki kızlar..sonuçta herkes herkesi beğenmek zorunda değil...bazen enerji tutmuyo...bazen başka şeyler oluyo...sonuçta burda tavsiye edip deneyimlerimizi paylaşıyoruz...
bende çarşamba günü beşiktaşta bi yere gidicem...eğer beğenirsem paylaşıcam deneyimlerimi sizinle...
ediyi ilk gittiğimde bende çok beğenmiştim...söylediklerinden yaşadığımda oldu hem...bence denemeye değer..bir kez daha gidicem ben...zaten aralıkta baktırmıştım..epey zaman girmiş araya...
gökerde iyi bi falcı ama fal baktığı mekan rahat bi yer değil o yüzden adapte olamadım ben o fala....
toprağı merak ediyorum...
handede bana duygu gibi geldi...hoş sevimli bi hatun...enerjiside çok güzel..ama söylediklerini yaşayaceğımı pek sanmıyorum :)
denedim tabiki :)Yeteri denedinmi:))
kızlar slm katına falı cıkarmı teşekkürlerdenedim tabiki :)
şöyleki anda çok başarılı...karşı taraf için baktırıyorum ben sanki adam karşımda oturuyo o konuşuyo gibi benimle..etkileniyosun haliyle..gel gelelim..verdiği tarihler ve olaylar çıkmıyo...böyle oluncada anı bilmesi bi işe yaramıyo haliyle :)
slm huma bala baktrıdnmıAaaa kizlar yeter ama kimse parasini sokaktan bulmuyor falcilar 2-3kurus para kazanacak diye yada size bedava fal bakacaklar diye kimsenin hakkına girmeyin.ayrica şu falcilari babanizin kiziymis gibi savunmayin bi ara burda sürekli elmira diye bir falciyi savunan biri vardi o kadar çok midemi bulandirdiki onun yazilari elmira hakkında kötü yorum yapani yalancilikla suçluyor du.aklima o olaylar geldi sizin yazınızı okuyunca
kzılar slm huma bala baktırdnımızmıGelecek için söylediklerine daha çok var ama genel olarak iyi bir faldı diyebilirim.
peter telefonda bakıyor mu?denedim tabiki :)
şöyleki anda çok başarılı...karşı taraf için baktırıyorum ben sanki adam karşımda oturuyo o konuşuyo gibi benimle..etkileniyosun haliyle..gel gelelim..verdiği tarihler ve olaylar çıkmıyo...böyle oluncada anı bilmesi bi işe yaramıyo haliyle :)
hümamı kızlar bilmiyopeter telefonda bakıyor mu?
Ben seni biliyorum Binnaz abla topiğindeydin. :) Hurma nerdevalla ne olmus bitmis pek takip edemedim bi süredir ama bir süredir bahsedilen mercury / merkürün reklam olarak yönlendirme olduğu hissine kapıldım, tam baktıracakken de vazgeçtim... iyi de etmişim sanki. reklamı yapılması kötü baktığını göstermez tabi ama yine de kandırmaca şeklinde yapılan yönlendirmelerden hoşlanmıyorum.
hümamı kızlar bilmiyo
kim? ben mi?Ben seni biliyorum Binnaz abla topiğindeydin. :) Hurma nerde
Ama anı bakaken ebağlantılı anlatıyor ,bazılarına tutmuş bakalım bizim çıkacakmıdenedim tabiki :)
huma balmı kzılarAma anı bakaken ebağlantılı anlatıyor ,bazılarına tutmuş bakalım bizim çıkacakmı
Yok yanlış oldu :) kub102030 varya o :)kim? ben mi?
ay cok meraklıydım engelleyi lan çirkefler!!!!!Yok yanlış oldu :) kub102030 varya o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?