İstanbul'da Fal - Falcılar

Dediklerinde hala çıkma ihtimali olsa da zaman olarak patlayan falcılar;
- Fenerbahçe ist cafe de Füsun, ebced falı... zamanlar biteli çooook oldu. Ama dediklerinin olma ihtimali hala var.

- Fenerbahçe ist cafe de Mihriban... Verdiği zamanlar çoktaaan geçti ama olma ihtimali hala var

- Zehra (ankara)... hiçbi dediği olmadı, zaten ağzımdan laf alır gibi nabza şerbet bi faldı

- Eylem (adana)... Zamanlar geçti gittiii dedikleri de zaten hangi yönde ilerlerse bilmiş olim dercesine sana bağlı ama sonucu iyi vs laf salatası... en son hayatında herşey hazirana kadar yoluna girip güzel olacak diyip bağlamış konuyu :) hadi hakkını yemim daha

- Belma (zonguldak)... zamanlar geçti. Fazla da bişey dememiş zaten.

- Nihal (beşiktaş)... Zamanı geçti ama hala olabilir.

- Niko... Zamanı da geçti, dedikleri ilgili hiçbişi yaşamadım, ama olur da dünyam tersine dönerse haber veririm :)

- Göker ve Hande zamanlar konusunda daha vakitleri var

Ben Topraka bugün gittim Göker Yeter Hande Nihal bunların yanından geçmez,boşa vakit ve para kaybı bence,ama yineden denemek istersen dene tabiki:)) dediğin gibi elektrik meseles
Beğenmedin yani...bakalım Beşiktaş takı falcıyı bi denicem

Aaaa kizlar yeter ama kimse parasini sokaktan bulmuyor falcilar 2-3kurus para kazanacak diye yada size bedava fal bakacaklar diye kimsenin hakkına girmeyin.ayrica şu falcilari babanizin kiziymis gibi savunmayin bi ara burda sürekli elmira diye bir falciyi savunan biri vardi o kadar çok midemi bulandirdiki onun yazilari elmira hakkında kötü yorum yapani yalancilikla suçluyor du.aklima o olaylar geldi sizin yazınızı okuyunca

Aranizda nisantasi Sembol cafede Isak baktiran oldu mu?? Bi yil once gitdim ilk kez gitdigimde soyledikleri cikti, hatta cok nokta atisi vardi. Sonra ikinci kez gitdigimde o kadar da memnun kalmamisdim, ama ayni seyleri nerdeyse soyledi. Bildi yani. Simdi aklima geldi ama bi yil gecdi aranizda hic baktiran oldu mu?

Yeteri denedinmi:))

Yeteri denedinmi:))
denedim tabiki :)
şöyleki anda çok başarılı...karşı taraf için baktırıyorum ben sanki adam karşımda oturuyo o konuşuyo gibi benimle..etkileniyosun haliyle..gel gelelim..verdiği tarihler ve olaylar çıkmıyo...böyle oluncada anı bilmesi bi işe yaramıyo haliyle :)

kızlar slm katına falı cıkarmı teşekkürler

slm huma bala baktrıdnmı

peter telefonda bakıyor mu?

Ben seni biliyorum Binnaz abla topiğindeydin. :) Hurma nerde
hümamı kızlar bilmiyo

Ama anı bakaken ebağlantılı anlatıyor ,bazılarına tutmuş bakalım bizim çıkacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…