Yok yanlış oldu :) kub102030 varya o :)kim? ben mi?
Çok meraklı değilsen çık git siteden. Burada herkes saygı çerçevesinde konuşuyo.konuşmalarına dikkat et. Ben herkese sölim şimdiden kub102030 Binnaz topiğini mundar etti şimdi burayı mundar edicek. Hep aynı şeyi sorup sayfaları kirletecek lütfen kibleyi..ay cok meraklıydım engelleyi lan çirkefler!!!!!
sen delisin heralde herkes gibi bnde soru soruyorum sen defol git!Çok meraklı değilsen çık git siteden. Burada herkes saygı çerçevesinde konuşuyo.konuşmalarına dikkat et. Ben herkese sölim şimdiden kub102030 Binnaz topiğini mundar etti şimdi burayı mundar edicek. Hep aynı şeyi sorup sayfaları kirletecek lütfen kibleyi..
reklamlardan sonra bi de bu mu çıktı :)Çok meraklı değilsen çık git siteden. Burada herkes saygı çerçevesinde konuşuyo.konuşmalarına dikkat et. Ben herkese sölim şimdiden kub102030 Binnaz topiğini mundar etti şimdi burayı mundar edicek. Hep aynı şeyi sorup sayfaları kirletecek lütfen kibleyi..
Nedir bu çektiğimiz:)reklamlardan sonra bi de bu mu çıktı :)
Valla beyognda symbolde levent ve topragi begeniyrm bagdat caddesi serkan nisantasi ozgur bey var bunlar en iyileri bnceBaşka kimlere baktırdınız?
edinin çıktı mı daha önce baktırdıklarınız?evey ya seviyorum ben bu ediyi arkadaş..
baktırdım..gayet tutarlıydı...nerdeyse eski falıyla paralel konuştu...bakalım iyi geldi enerjisi...
hüma bu binnaz abladaki hatun sanırım...
bu aralar bizim forum ne oldu...kavgalar patırtılar
psikopata bağladım herkesten şüphelenir oldum.Nedir bu çektiğimiz:)
Aynen ya :) dedektif olduk iyicepsikopata bağladım herkesten şüphelenir oldum... yani reklam yapıyo diye kötü bakıyo olacak değil ama enayi yerine konmak hoş değil... sonuçta para veriyoz, zaman harcıyoruz...
Kızlar bashsettiğiz kim Handemi isim yok alıgılayamadımAçık ve net söylüyor yani anladıgım kadarıyla. Bu gayet iyi birşey. Olumsuz birşey varsa en azından duymak bilmek için gidiyoruz. Ben açıkçası en çok bu konuda hassasım olumsuz da olsa söylesin bilmek isterim boşuna ümitlenmeyelim sonuçta.
Su da mı bakıyor hande? Ne kadara bakıyor acaba
konuşma Hande üzerinden ilerlemiş... ama suya da mı bakıyor nerden çıkmış bilemedim.Kızlar bashsettiğiz kim Handemi isim yok alıgılayamadım
Bana cıkmadı edi nin falıedinin çıktı mı daha önce baktırdıklarınız?
burası karıştı biraz :) kavgalar, laf atmalar, pasife düşen hesaplar falan... kimler kaldı bakalım :)
40 tl bakıyor HandeKızlar bashsettiğiz kim Handemi isim yok alıgılayamadım
arkadaşlar damlalar tuğbanın falının hiç tam tersi çıktıgı oldu mu? Olacak deyip olmadığı, veya olumsuz dediği bir şeyin olumlu olduğu?[/QUOTE ben de cok merak ediyorum. Bana çok olumsuz konuşmuştu.
Bir tek özel hayat çıkmıyor diğer hepsi çıkıyor falcıların bende anlamadıBana da Nermin'in dediği çıktı. Sınavım için çok olumsuzdum olumlu olacak çok şaşıracaksın dedi birebir oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?