İstanbul'da Fal - Falcılar

ay cok meraklıydım engelleyi lan çirkefler!!!!!
Çok meraklı değilsen çık git siteden. Burada herkes saygı çerçevesinde konuşuyo.konuşmalarına dikkat et. Ben herkese sölim şimdiden kub102030 Binnaz topiğini mundar etti şimdi burayı mundar edicek. Hep aynı şeyi sorup sayfaları kirletecek lütfen kibleyi..

sen delisin heralde herkes gibi bnde soru soruyorum sen defol git!

reklamlardan sonra bi de bu mu çıktı :)

evey ya seviyorum ben bu ediyi arkadaş..
baktırdım..gayet tutarlıydı...nerdeyse eski falıyla paralel konuştu...bakalım iyi geldi enerjisi...
hüma bu binnaz abladaki hatun sanırım...
bu aralar bizim forum ne oldu...kavgalar patırtılar

edinin çıktı mı daha önce baktırdıklarınız?

burası karıştı biraz :) kavgalar, laf atmalar, pasife düşen hesaplar falan... kimler kaldı bakalım :)

Kızlar hande'ye gittim bugün beğendim. İnşallah çıkar söyledikleri. Çok uzun bir tarih verdi bakalım bekleyeceğim. Baktırdığım tüm falcılar aynı şeyleri söylüyor enfal ve tuğba hariç.bakalım hangisi doğru çıkacak

arkadaşlar damlalar tuğbanın falının hiç tam tersi çıktıgı oldu mu? Olacak deyip olmadığı, veya olumsuz dediği bir şeyin olumlu olduğu?

kizlaaar cikan fal haberim var,halkalida bakan Nermin,aile hayatina bakarken demisti ki bi ev goruyorum yeni bi ev,bi anahtar,bende demistim ki ne alaka,demin annem aradi dediki ablanin esine is yerinden ev hediye etmisler ,ablani ara tebrik et dedi :)))

Kızlar bashsettiğiz kim Handemi isim yok alıgılayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…