İstanbul'da Fal - Falcılar

Dünyanın neresinde olursanız olun yıldızname ve su falına bakan birini biliyorum müthiş bişey gözünde perdesi yok isim ve tarihleri veriyor söylediklerini bir bir yaşadım ilgilenen olursa özelde bana yazsın Ankarada bu söylediğim kişi asistanının numarasını veririm fiatı ve baktıracağınız konuyu kendiniz konuşursunuz bu kadar iyiliğim dokunsun bari sizlere.

kızlar benim bildiğim bir kişi var yıldızname ve su falı bakıyor manyak bişey telefondan bakıyor dünyanın neresinde olursan ol bir saat sana tüm hayatını anlatıyor isteyen olursa asistanının tel nosunu veririm arar fiatı falan konuşursunuz gözünde perde yok cinimi var nedir anladım herşeyi biliyor

Kızlar analı kızlı kafe Kadıköy'de Merale baktıran var mı?

Ben bugün Mandal cafe toprak a fal baktırdım ,hiç memnun kalmadım doyurucu bir fal deildi,anı bile güzel yorumlayamadı,basit sıradan bir faldı,tavsiye etmiyorum
Alın size bir örnek bende toprağı çok beğeniyorum ve devamlı gidiyorum. Enerji meselesi bu işte.

Etfal'de korkma derim bana tek bir dediği çıkmadığı gibi üzerime kötü enerjisinde bulaştırdı

Canım teşekkür ederim inan içimi rahatlattın. Hande ye gitmiş miydin? Dün handeye gelen bir kadınla konustum ona söyledikleri cıkmış.
Etfal'de korkma derim bana tek bir dediği çıkmadığı gibi üzerime kötü enerjisinde bulaştırdı

Fal olayım burada bitmiştir, boşu boşuna umutlanıyorum, hiç gerek yok buna.
maalesef öyle aslında boşuna umut, giden paralar... ama gidiliyo işte.
amaçsız, dileksiz baktırınca daha iyi sanki. hem benim onlar daha çok çıktı. ne düşündüysem, dilediysem bişiyok, geri kalan arada söylenenleri zaman zaman yaşıyorum

Hande için şu an yorum yapamayacağım Can'ım çünkü tarihi var ama ana konu için kısa vadede olumlu uzun vadede ise olumsuza döneceğini söyledi
Bana çook iyi konusmustu, swvinmiştim ama tersi cıkanlar da olmus. Ya inan ki çok dua ediyorum tanımadan buradaki herkes için. Umut etmek iskence gibi cünkü. Gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…