- 10 Eylül 2015
- 141
- 92
- 18
Acaba duygular değişebildiği için miBir tek özel hayat çıkmıyor diğer hepsi çıkıyor falcıların bende anlamadı
ay aynen yaaaBir tek özel hayat çıkmıyor diğer hepsi çıkıyor falcıların bende anlamadı
Bana patladı tuğbarkadaşlar damlalar tuğbanın falının hiç tam tersi çıktıgı oldu mu? Olacak deyip olmadığı, veya olumsuz dediği bir şeyin olumlu olduğu?
Bende anlamadım,ama ne alaka duygular değişsede sonuç aynıdırAcaba duygular değişebildiği için mi(
Bana patladı tuğb[/QUOTE inşallah bana da patlar, çok olumsyzdu sonuç olarak
Alın size bir örnek bende toprağı çok beğeniyorum ve devamlı gidiyorum. Enerji meselesi bu işte.Ben bugün Mandal cafe toprak a fal baktırdım ,hiç memnun kalmadım doyurucu bir fal deildi,anı bile güzel yorumlayamadı,basit sıradan bir faldı,tavsiye etmiyorum
Etfal'de korkma derim bana tek bir dediği çıkmadığı gibi üzerime kötü enerjisinde bulaştırdıKızlar hande'ye gittim bugün beğendim. İnşallah çıkar söyledikleri. Çok uzun bir tarih verdi bakalım bekleyeceğim. Baktırdığım tüm falcılar aynı şeyleri söylüyor enfal ve tuğba hariç.bakalım hangisi doğru çıkacak
Bana fala başlamasının takribi 1 . Dk patlamıştı valla hep kendime şüphe işe baktım herkese süperken bana neden böyle diyeBana patladı tuğb
Etfal'de korkma derim bana tek bir dediği çıkmadığı gibi üzerime kötü enerjisinde bulaştırdı
handenin bana dediği hiç bir şey çıkmamıştıCanım teşekkür ederim inan içimi rahatlattın. Hande ye gitmiş miydin? Dün handeye gelen bir kadınla konustum ona söyledikleri cıkmış.
handenin bana dediği hiç bir şey çıkmamıştıhemde tam tersi oldu başkasıyla evlendi falan
bunu falcıların çoğu diyo :)Kader bağın var falan demiş miydi ?
bunu falcıların çoğu diyo :)
fal jargonu olmuş artık :)
maalesef öyleFal olayım burada bitmiştir, boşu boşuna umutlanıyorum, hiç gerek yok buna.
Hande için şu an yorum yapamayacağım Can'ım çünkü tarihi var ama ana konu için kısa vadede olumlu uzun vadede ise olumsuza döneceğini söyledihandenin bana dediği hiç bir şey çıkmamıştıhemde tam tersi oldu başkasıyla evlendi falan
Bana çook iyi konusmustu, swvinmiştim ama tersi cıkanlar da olmus. Ya inan ki çok dua ediyorum tanımadan buradaki herkes için. Umut etmek iskence gibi cünkü. Gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olsunHande için şu an yorum yapamayacağım Can'ım çünkü tarihi var ama ana konu için kısa vadede olumlu uzun vadede ise olumsuza döneceğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?