İstanbul'da Fal - Falcılar

Nermin nerede acaba,nasıl ulaşabilirim cafede falan mı bakıyor

Eylem nerede acaba İstanbul'da mı

mart da bitti...
var mı çıkan çıkmayan fal haberi?

benim Göker ve Hande hariç tüm baktırdıklarımın zamanları geçti, birbirinin aynı söyleyenler de zıttının söyleyenler de zaman olarak patladı.
Göker ve Hande biraz zaman var, bahar, 2016 falan diye yuvarlak konuştular, hadi bekliyeyim biraz daha

Canım hangi falcıların söyledikleri çıkmadı isim olarakta yazarmısın

Canım hangi falcıların söyledikleri çıkmadı isim olarakta yazarmısın
üşendim yazmaya :) aşağıda...

bu arada Tuğbayı eklemiyorum listeye çünkü benim gittiğim gün hastayım diye gelmeyecekmiş ama işletmecisi zorla getirdi ve o enerji ile şansa ilk bana baktı bide o yüzden onu değerlendirmiyorum... çok hızlı konuşup nefessiz kalırcasına hali de beni daralttığı için bi daha da gitmem.

bir iki kişi daha var ama adlarını hatırlamıyorum, burda da geçen kişiler değil ve çok uçaraktan salladılar hiç bi dedikleri olmadı zaten.

Niko içşn yazdığına koptum:))))

Kızdırdılar beni haklı haksız engelleniyorlar. İyi yalan söleyenleride ifşa etmeyelim insanlar kandırılsın ben güven verdiği için bu sitedeyim

sayın site yöneticileri kendisi hala iftira ve olmayan savsata şeyleri ortaya yaymakta . İLGİLENMENİZİ VE UYARI YAPMANIZI BİR KEZ DAHA SON KEZ RİCA EDİYORUM! BİR KEZ DAHA YALAN HABERLER ÇIKARTIRSA BU KİŞİLER BEN GEREKLİ YERLERLE GÖRÜŞECEĞİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…