kizlaaar cikan fal haberim var,halkalida bakan Nermin,aile hayatina bakarken demisti ki bi ev goruyorum yeni bi ev,bi anahtar,bende demistim ki ne alaka,demin annem aradi dediki ablanin esine is yerinden ev hediye etmisler ,ablani ara tebrik et dedi :)))
Bana eylemin dedigi buyuk 3 sey oldu biri baya buyuk digerleri de bu olayin sonucunda boyle dusuneceksin dedigi seyler. Benim acimdan onemliydi. Simdi ana konum beklemede aralik sonuna kdr tarih verdi bakalim aslinda 2 sey bekliyorum aralik sonuna kadar. Cikarsa yazwrim ki gayet tutarliydi fal cikmasini bekliyorumm acikcasi
aynı kisinin son yorumu;Eylem nerede acaba İstanbul'da mı
ayy hele eylem hiç baktırma eylem denınce bile sinirlerim bozuluyor. 3 kere bakrtırmıs biri olarak söyluyorum. 50tl verecegıne git birine sadaka ver yoksul birini falan doyur sevap kazanırsın hıc yoktan duasını alırsın. o derece diyorum sana.
aynı kisinin son yorumu;
Bende de patlamıştı. İki kere baktırmıştım, ilkinde bayağı tutturdu. ikincisinde yakınından bile geçememişti. En son Eylül 2015'de baktırmıştım. Hala dedikleri olmadı :)Bana patladı tuğb
Bana bi dediği tuttu kilo alcan dedi kilo aldım:) sonra zor verdim valla :)Bende de patlamıştı. İki kere baktırmıştım, ilkinde bayağı tutturdu. ikincisinde yakınından bile geçememişti. En son Eylül 2015'de baktırmıştım. Hala dedikleri olmadı :)
Kendi evinde bakıyorNermin nerede acaba,nasıl ulaşabilirim cafede falan mı bakıyor
Stresten hepimiz kilo alıyoruz zaten bu olağan bişey imkansız olmayacak bişey deil zaten:))Bana bi dediği tuttu kilo alcan dedi kilo aldım:) sonra zor verdim valla :)
Bende onu diyorum işte imkansızı bildi:)Stresten hepimiz kilo alıyoruz zaten bu olağan bişey imkansız olmayacak bişey deil zaten:))
Canım hangi falcıların söyledikleri çıkmadı isim olarakta yazarmısınmart da bitti...
var mı çıkan çıkmayan fal haberi?
benim Göker ve Hande hariç tüm baktırdıklarımın zamanları geçti, birbirinin aynı söyleyenler de zıttının söyleyenler de zaman olarak patladı.
Göker ve Hande biraz zaman var, bahar, 2016 falan diye yuvarlak konuştular, hadi bekliyeyim biraz daha
üşendim yazmaya :) aşağıda...Canım hangi falcıların söyledikleri çıkmadı isim olarakta yazarmısın
Dediklerinde hala çıkma ihtimali olsa da zaman olarak patlayan falcılar;
- Fenerbahçe ist cafe de Füsun, ebced falı... zamanlar biteli çooook oldu. Ama dediklerinin olma ihtimali hala var.
- Fenerbahçe ist cafe de Mihriban... Verdiği zamanlar çoktaaan geçti ama olma ihtimali hala var
- Zehra (ankara)... hiçbi dediği olmadı, zaten ağzımdan laf alır gibi nabza şerbet bi faldı
- Eylem (adana)... Zamanlar geçti gittiii dedikleri de zaten hangi yönde ilerlerse bilmiş olim dercesine sana bağlı ama sonucu iyi vs laf salatası... en son hayatında herşey hazirana kadar yoluna girip güzel olacak diyip bağlamış konuyu :) hadi hakkını yemim daha
- Belma (zonguldak)... zamanlar geçti. Fazla da bişey dememiş zaten.
- Nihal (beşiktaş)... Zamanı geçti ama hala olabilir.
- Niko... Zamanı da geçti, dedikleri ilgili hiçbişi yaşamadım, ama olur da dünyam tersine dönerse haber veririm :)
- Göker ve Hande zamanlar konusunda daha vakitleri var
Kızdırdılar beni haklı haksız engelleniyorlar. İyi yalan söleyenleride ifşa etmeyelim insanlar kandırılsın ben güven verdiği için bu sitedeyimYa angelsnil nerelerde geri dönmez mi acaba :/
Biz biliyoruz seni canım sıkıntı yapma,herkes kimin ne olduğunu anlıyor zaten :)Kızdırdılar beni haklı haksız engelleniyorlar. İyi yalan söleyenleride ifşa etmeyelim insanlar kandırılsın ben güven verdiği için bu sitedeyim
Niko içşn yazdığına koptum:))))üşendim yazmaya :) aşağıda...
bu arada Tuğbayı eklemiyorum listeye çünkü benim gittiğim gün hastayım diye gelmeyecekmiş ama işletmecisi zorla getirdi ve o enerji ile şansa ilk bana baktı bideo yüzden onu değerlendirmiyorum... çok hızlı konuşup nefessiz kalırcasına hali de beni daralttığı için bi daha da gitmem.
bir iki kişi daha var ama adlarını hatırlamıyorum, burda da geçen kişiler değil ve çok uçaraktan salladılar hiç bi dedikleri olmadı zaten.
Kızdırdılar beni haklı haksız engelleniyorlar. İyi yalan söleyenleride ifşa etmeyelim insanlar kandırılsın ben güven verdiği için bu sitedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?