İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu sitede öneride bulunmayın cunku iyiliğinizi sonra hakaretler yiyerek ve iftira atılarak cevap olarak alıyorsunuz benim başıma geldi sizide uyarayım. bana özelden yazdılar yalvar yakar falcılarının bilgilerini verirmisin nolur diye. bende verdim sonuc olarak ben o falcıymısım veya sahtekarmısım akıl hastasıymısım gibi laflar edildi. onun ıcın burada birkaç kendını bılmez ve dogruları duymayı kaldıramayan hadsiz var. ben yaşadım sizide uyarayım. kimseye falcı tavsiye etmeyın yalvarsalar bile bilgi fln vermeyin gitsin cafe cafe gezip sömürülsünler pembe yalanlarla.

BENCEDE BU NE ÖFKE BÖYLE HERKES İSTEDİĞİNİ SÖYLEMEKTE YAZMAKTA SERBEST ,BU TARZ HAKARETLERE NE GEREK VAR,MERKÜR SENİN KANKAN YADA SEN MERKÜRÜN TA KENDİSİSİN,USLUBUNA
DİKKAT EDERSEN SEVİNİRİM
PARDON!!??? İLK OLARAK BANA ŞAHSIMA HAKARET EDEN O SANA NOLUYO AYRICA BEN KIMSEYI SAVUNMUYORUM ARKADAŞLAR BURADA BU NİCK VE BIRKAC NICK VAR BIRLESMIS SUREKLI INSANLARA HAKARET EDİP SONRA CEVAP ALDIKLARINDA AAAAAYY SEN BANA HAKARET ETTIN DIYOLAR. SİZİN DİLİNİZLE CEVAP VERSEYDIM ALTINDAN KALKAMAZDINIZ. AYRICA ILK HAKARETI EDEN SIZSINIZ VE ALTINDANDA KALKAMAZSINIZ HABERINIZ OLSUN BU ÜLKEDE HAKARETE DAVA VAR. ELİMDE DE HAKARETLERINIZ VAR. TEK KELİME EDERSENİZ VE BU SİTE SİZİN HAKARETLERİNİZE RAGMEN ŞAHSA HAKARET VE İFTİRAYA RAGMEN SİZLERİ SINIRSIZ ENGELLEMEZSE IP LERİNİZDEN O ZAMAN SİTENİNDE YÖNETİCİLERİYLE İRTİBATA GEÇECEGİM. BUNU ORTAYA DİYORUM BU DA SON UYARIM OLSUN KIMSE KIMSENIN ARKASINDAN CANI SIKILIYO DIYE O GUN KOTU GUN GECIRIYO DIYE BURADA DİL AYARSIZLIGI YAPAMAZ!! LAFIM BU KADAR BUNDAN SONRA CEVAP YAZMAYACAGIM.

bana özelden yazarsan anlarsın kimin yalancı olup olmadıgını ok.! bilip bilmeden konusma.

Bu nasıl bir yazı ve herkese saldırmadır lütfen görün ve insanları bu kadar rahatsız etmesine izin vermeyin sayfayı doldurmus yazılarıyla Altan tehditleri de gerçekten çok korkutucu napcak bilemiyorum

Bu nasıl bir yazı ve herkese saldırmadır lütfen görün ve insanları bu kadar rahatsız etmesine izin vermeyin sayfayı doldurmus yazılarıyla Altan tehditleri de gerçekten çok korkutucu napcak bilemiyorum
canı sıkılan buraya sardırıyo :)
yok mu fal haberi?
benimkilerin zamanları fena patladı

Daha önce önemli ama şu anda benin için önemsiz olan bir konu üzerinde çogu falcı zamanları patladı. Bakalım bekledıgım fallar nisanda

bana noyu verirmisin canim

Arkadaşlar kaile almayın boşverin prim vermeyelim biz yorumlarımıza devam edelim,bu forum kavga yeri deil

Bna cogu kişi ay sonu dedi ay sonu geldi bi cacık yok.. bi kac ismini hatirlamadigim falci nisan ortası dedi o kdr cok baktirdimki artk hatirlamiyorum yani dun gokere gitrim oda 15 20 gun dedi bakalim hayirlisi dahada gidecek kimse kalmadı zaten.

Fal baktırma olayını kapatmıstım ama bugün iranlı bir kadına fal baktırdım 4 günlüğüne ist. gelmiş. Kadın arkadaşımın arkadaşı.Hayatımı döktü ve söylediği bir şeyi akşamında yaşadım. Gerçekten şoklardayım şuan

Hahaha :) bizim öyle arkadaşımız hiç olmadı :) kimmiş ki bu hatun sanırım parayla bakmıyo hatır işi dimi

Aynen hatır işi oldu, arkadasımın arkadası kadın hiç türkçe bilmiyor arkadaş çeviri yaptı. ama baya şok etti söylim

Bu sevdalar boşuna ley bu sevdalar boşuna tili lilili :)):):):):)Selam olsun kadınlar kulübü sakinleri:) bu ara pek sakin değil ama olsun :) neyse iş buldum çok mutluyum. Biriyle tanıştım çok mutluyum kafam dağılıyor en azından. Kimin falı patladı dersek, hande, çiğdem,yeter, tuğba, asmin cafe utku, edi, toprak, andaç, ayten, Şenay,canan,Göker,online,kahvinga,fama, Aylin,ecem23, sonracıma aklıma bunlar geldi. Kim bildi dersek selvi diye biri vardı on gün içinde biriyle tanışcaksın dedi ve tanıştım o kadar gerisi fos yalan, Nihal işi bildi, toprak yeni biri olucak dedi tarih olarak Nisan dediler ama Mart sonu oldu. Kısacası hani sevgililerimizden ayrılıyoruz ya güya hepsi dönüyor işte o iş öle olmuyor onlar dönmek istese mani yok engel yok, çok fal üstüne düşününce çıkmıyo. Akışına bıraktım ve istediğim gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…