Bu sitede öneride bulunmayın cunku iyiliğinizi sonra hakaretler yiyerek ve iftira atılarak cevap olarak alıyorsunuz benim başıma geldi sizide uyarayım. bana özelden yazdılar yalvar yakar falcılarının bilgilerini verirmisin nolur diye. bende verdim sonuc olarak ben o falcıymısım veya sahtekarmısım akıl hastasıymısım gibi laflar edildi. onun ıcın burada birkaç kendını bılmez ve dogruları duymayı kaldıramayan hadsiz var. ben yaşadım sizide uyarayım. kimseye falcı tavsiye etmeyın yalvarsalar bile bilgi fln vermeyin gitsin cafe cafe gezip sömürülsünler pembe yalanlarla.Dünyanın neresinde olursanız olun yıldızname ve su falına bakan birini biliyorum müthiş bişey gözünde perdesi yok isim ve tarihleri veriyor söylediklerini bir bir yaşadım ilgilenen olursa özelde bana yazsın Ankarada bu söylediğim kişi asistanının numarasını veririm fiatı ve baktıracağınız konuyu kendiniz konuşursunuz bu kadar iyiliğim dokunsun bari sizlere.
PARDON!!??? İLK OLARAK BANA ŞAHSIMA HAKARET EDEN O SANA NOLUYO AYRICA BEN KIMSEYI SAVUNMUYORUM ARKADAŞLAR BURADA BU NİCK VE BIRKAC NICK VAR BIRLESMIS SUREKLI INSANLARA HAKARET EDİP SONRA CEVAP ALDIKLARINDA AAAAAYY SEN BANA HAKARET ETTIN DIYOLAR. SİZİN DİLİNİZLE CEVAP VERSEYDIM ALTINDAN KALKAMAZDINIZ. AYRICA ILK HAKARETI EDEN SIZSINIZ VE ALTINDANDA KALKAMAZSINIZ HABERINIZ OLSUN BU ÜLKEDE HAKARETE DAVA VAR. ELİMDE DE HAKARETLERINIZ VAR. TEK KELİME EDERSENİZ VE BU SİTE SİZİN HAKARETLERİNİZE RAGMEN ŞAHSA HAKARET VE İFTİRAYA RAGMEN SİZLERİ SINIRSIZ ENGELLEMEZSE IP LERİNİZDEN O ZAMAN SİTENİNDE YÖNETİCİLERİYLE İRTİBATA GEÇECEGİM. BUNU ORTAYA DİYORUM BU DA SON UYARIM OLSUN KIMSE KIMSENIN ARKASINDAN CANI SIKILIYO DIYE O GUN KOTU GUN GECIRIYO DIYE BURADA DİL AYARSIZLIGI YAPAMAZ!! LAFIM BU KADAR BUNDAN SONRA CEVAP YAZMAYACAGIM.BENCEDE BU NE ÖFKE BÖYLE HERKES İSTEDİĞİNİ SÖYLEMEKTE YAZMAKTA SERBEST ,BU TARZ HAKARETLERE NE GEREK VAR,MERKÜR SENİN KANKAN YADA SEN MERKÜRÜN TA KENDİSİSİN,USLUBUNA
DİKKAT EDERSEN SEVİNİRİM
bana özelden yazarsan anlarsın kimin yalancı olup olmadıgını ok.! bilip bilmeden konusma.Ben şimdi burdan mesaj kayıtlarını gösterirsem görürsün kim yalancı bayaladan bende istedim numarasını mail atmam gerektıgını soledı ve kuzenın baktırdıgını memnun kalmadıgını yazmıs o yüzden bende vazgeçtim amah_girL yine de baktırdı SENİN ANLIYACAĞIN DİLDEN KONUŞMAYA ÇALISIYORUM SEVİYE M DÜŞEMEDİĞİNDEN DE ANLAŞAMIYORUZ SEN BAYA SINIRI AŞMIŞSSIN BURAYA YANSIYOR MERAK ETME..
canı sıkılan buraya sardırıyo :)Bu nasıl bir yazı ve herkese saldırmadır lütfen görün ve insanları bu kadar rahatsız etmesine izin vermeyin sayfayı doldurmus yazılarıyla Altan tehditleri de gerçekten çok korkutucu napcak bilemiyorum
kızlar benim bildiğim bir kişi var yıldızname ve su falı bakıyor manyak bişey telefondan bakıyor dünyanın neresinde olursan ol bir saat sana tüm hayatını anlatıyor isteyen olursa asistanının tel nosunu veririm arar fiatı falan konuşursunuz gözünde perde yok cinimi var nedir anladım herşeyi biliyor
bana noyu verirmisin canimkızlar benim bildiğim bir kişi var yıldızname ve su falı bakıyor manyak bişey telefondan bakıyor dünyanın neresinde olursan ol bir saat sana tüm hayatını anlatıyor isteyen olursa asistanının tel nosunu veririm arar fiatı falan konuşursunuz gözünde perde yok cinimi var nedir anladım herşeyi biliyor
hayırlısı olsun, iyi şanslarDaha önce önemli ama şu anda benin için önemsiz olan bir konu üzerinde çogu falcı zamanları patladı. Bakalım bekledıgım fallar nisanda
Arkadaşlar kaile almayın boşverin prim vermeyelim biz yorumlarımıza devam edelim,bu forum kavga yeri deilBu nasıl bir yazı ve herkese saldırmadır lütfen görün ve insanları bu kadar rahatsız etmesine izin vermeyin sayfayı doldurmus yazılarıyla Altan tehditleri de gerçekten çok korkutucu napcak bilemiyorum
hepimizin bekledigi fallar nisanda galibahayırlısı olsun, iyi şanslar
Hahaha :) bizim öyle arkadaşımız hiç olmadı :) kimmiş ki bu hatun sanırım parayla bakmıyo hatır işi dimiFal baktırma olayını kapatmıstım ama bugün iranlı bir kadına fal baktırdım 4 günlüğüne ist. gelmiş. Kadın arkadaşımın arkadaşı.Hayatımı döktü ve söylediği bir şeyi akşamında yaşadım. Gerçekten şoklardayım şuan
Oh mis :) ne güzel olmuş umarım güzel şeyler söylemiştir ve çıkarAynen hatır işi oldu, arkadasımın arkadası kadın hiç türkçe bilmiyor arkadaş çeviri yaptı. ama baya şok etti söylim
Evet iyiydi şükür Allah bilir gerçi. Her zaman söylüyorum her mesajda neredeyse, Allah hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eylesin.Oh mis :) ne güzel olmuş umarım güzel şeyler söylemiştir ve çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?