hayatım buradan tel veremem özelden yaz asistanının telini vereyimbana noyu verirmisin canim
Çok sevindim cnm:)Kızlarr çıkan fal haberi asiye den geliyor, sekiz gün içinde irtibat olacak ama devamı hemen gelmeyecek dedi. 7. gün oldu o irtibat.
Kendime olmuş kadar sevşndim cidden ya.İŞin de hayırlı olsunDilerim kendiniz için düşündüğünüzün daha fazlasını yaşarsınız. Burda bana destek olan ablalarıma çok teşekür ederim. Nihandurr, Angelsnil, springwillcome, hadicanimsendee, asena, kaknis hepinize çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim herşey için. Sende çok mutlu olucaksın ki olmuşsundur diye umuyorum:) hep mutlu ol musmutlu ol.Kendime olmuş kadar sevşndim cidden ya.İŞin de hayırlı olsunyeni birine gelince, eskisini gittikçe unutursun ne güzel aklına bile gelmez. Dediğin gibi giden gidiyor gelse gelir tutan yok , bahane de yok. Umarım hrp böyle güzel bir şekilde devam eder de mutluluğun daim olur
Bna cogu kişi ay sonu dedi ay sonu geldi bi cacık yok.. bi kac ismini hatirlamadigim falci nisan ortası dedi o kdr cok baktirdimki artk hatirlamiyorum yani dun gokere gitrim oda 15 20 gun dedi bakalim hayirlisi dahada gidecek kimse kalmadı zaten.
Kimmiş bu falcı nerede ne kadara bakıyor ,bizede bakarmı acaba:))Fal baktırma olayını kapatmıstım ama bugün iranlı bir kadına fal baktırdım 4 günlüğüne ist. gelmiş. Kadın arkadaşımın arkadaşı.Hayatımı döktü ve söylediği bir şeyi akşamında yaşadım. Gerçekten şoklardayım şuan
Canım inşallah daha da mutlu olursun hayata devam etmek çok önemli gerisi kendılıgınden ummadıgın anda geliyor sen şu anda bunu başarmıssın ayrıca selvi kim ben duymadım onuDilerim kendiniz için düşündüğünüzün daha fazlasını yaşarsınız. Burda bana destek olan ablalarıma çok teşekür ederim. Nihandurr, Angelsnil, springwillcome, hadicanimsendee, asena, kaknis hepinize çok teşekkür ederim
Canım ben baktırdım çıkmadıkızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum mandal cafe murat a fal baktıran var mı söyledikleri çıkan ?
Nihal banada ayın 18 inde gittiğimde 5 gün içinde yüz yüze görüşme demişti,zamanı çok oldu geçeli ama banada çıkmadı ne yazıkki,eskisi gibi Nihale gidip çıkan fal haberi de almıyoruz burdaçıkmayan fal haberi veriyim bari
nihal bana mart sonuna kadar bir iletişim var demişti hiçbişey olmadı
Teşekkür ederim darısı sizlerin başına en kısa zamanda. Selvi avcılarda angels cafede sadece isminde h harfi var dedi. 10 gün içinde tanışcaksın dedi ve onla devam ediyosun dedi. Tabi kısmet ama dediği oldu. Diğer dediği çıkmadı amaCanım inşallah daha da mutlu olursun hayata devam etmek çok önemli gerisi kendılıgınden ummadıgın anda geliyor sen şu anda bunu başarmıssın ayrıca selvi kim ben duymadım onu
Numarasını verir misin banabana noyu verirmisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?