İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam arkadaşlar analı kızlıda Meral ablaya baktıran var mı diye sormuştum bugun kendim baktırmaya gittim kadınlarklubunden biri geldi falan Dedi aa bende üyeyim hatta sormuştum falan dedim kim gittiyse Nasıl geçti deneyimlerini yazabilir mi? :)

Kendime olmuş kadar sevşndim cidden ya.İŞin de hayırlı olsunyeni birine gelince, eskisini gittikçe unutursun ne güzel aklına bile gelmez. Dediğin gibi giden gidiyor gelse gelir tutan yok , bahane de yok. Umarım hrp böyle güzel bir şekilde devam eder de mutluluğun daim olur

kızlar size çıkan bir fal haberi vereyım aslında 2 kısının dedıgı cıktı elmiranın sölediği 3 asagı 5 yukarı verdıgı tarıhte oldu birde basak dye bır falcıya baktrmıstım onunda sölediği 1 ay öncesinde oldu.genelde vakıtler hep gecer fallarda ama bu kezz sölenenler sölenen vakıtten önce oldu gbı hemde tamda söledikleri gbi söledikleri sekılde oldu.ama malesefki söylenen ve çıkan fal olumlu bırsey deıl olumsuz ama cıktımı cıktı her ne kadar beni mutsuz etsede.

elmiraya uzun zamandır baktrıyordum zaten genel anlamda gelecekle alakalı bende basarılı zaten.söledikleri simdıye kadar neredeyse hep oldu.basaga yeni baktrmıstım burdada bahsettım zaten baktrdım aı gecmısı dehset bıldı ama gelecekle ılgılı henuz sölediklerını yasamadıgım için kefil olamam demiştim an itibarı ıle sölediği hersey henuz cıktı dyemem ama 1 seyve falın asıl sebebı olan sey cıktı

Çok teşekkür ederim herşey için. Sende çok mutlu olucaksın ki olmuşsundur diye umuyorum:) hep mutlu ol musmutlu ol.

Giitiğin falcıları isimleri ve tarihleri ile not al ben o şekilde yapıyorum ,sonra ara ara kontrol ediyorum ,bu şekilde eleme yapamazsın aralarından:)

Kimmiş bu falcı nerede ne kadara bakıyor ,bizede bakarmı acaba:))

kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum mandal cafe murat a fal baktıran var mı söyledikleri çıkan ?

Ömrüm diye bir falcı bey duyan varmı fala baktıran varmı kızlar yıldızname su falı tarot bakıyormus aranızda duyan yada deneyen varmı bilgi alıcamda facede buldum bende telefonla bakıyor hiç baktıran oldumu meşhur biri galiba

çıkmayan fal haberi veriyim bari

nihal bana mart sonuna kadar bir iletişim var demişti hiçbişey olmadı

kizlar,evinde bakan adam akilli bi falci yok mu ya?eyupde bakan kadin vardi bi ra onu yaziyordunuz buraya dedikleri cikmis fln diye ama sor sordum kimse cevap vermedi,kurtulus melahat vardi,Rita vardi,soganlik emine vardi,yokmu bunlarla ilgili bilgisi olan???

Canım inşallah daha da mutlu olursun hayata devam etmek çok önemli gerisi kendılıgınden ummadıgın anda geliyor sen şu anda bunu başarmıssın ayrıca selvi kim ben duymadım onu

çıkmayan fal haberi veriyim bari

nihal bana mart sonuna kadar bir iletişim var demişti hiçbişey olmadı
Nihal banada ayın 18 inde gittiğimde 5 gün içinde yüz yüze görüşme demişti,zamanı çok oldu geçeli ama banada çıkmadı ne yazıkki,eskisi gibi Nihale gidip çıkan fal haberi de almıyoruz burda(

Canım inşallah daha da mutlu olursun hayata devam etmek çok önemli gerisi kendılıgınden ummadıgın anda geliyor sen şu anda bunu başarmıssın ayrıca selvi kim ben duymadım onu
Teşekkür ederim darısı sizlerin başına en kısa zamanda. Selvi avcılarda angels cafede sadece isminde h harfi var dedi. 10 gün içinde tanışcaksın dedi ve onla devam ediyosun dedi. Tabi kısmet ama dediği oldu. Diğer dediği çıkmadı ama

yokmu şöyle taze kan bi falcı ya? :)
cafe falcısı olmasın sıkıldım onlardan kısacık bakıp fabrikasyon paketliyolar, basma kalıp laflarla...
Ha yeni deniyceksek ucuz da olsun tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…