İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar uzun aradan sonra nermin ve yetere gittim. Nerminin ilk fali iyi gibiydi kesin konusmadi diye tekrar gittim cok kotuydu bi de buyu var falan dedi dua yapiyormus vs. Yeter de karsi tarafin dusunceleri diye genel erkek profili cizdi ve dogru mu deyince degil bildigim kadariyla dedim ve sonrasinda sacmaladi. Dediklerinin cikacagini sanmiyorum yani analizi bile kotu bence. Bilseydim kendim icin actirirdim. Cikan var miydi yeterde?

Puanlayacak olursam yeter 10 uzerinden 1, nermin 4
canim yeter herkese ayni seyleri soyluyor benim kac arkadasim gitti hepsine demiski adamin adindan ben seni unuttum bosluga dusdugum zaman sana geri donerim seni sadece cinsellik icin istiyorum seninle sadece valit geciriyoru fln ayricaa bana dedigi cikmamisti daha dogrusu tam tersi olmustu olumsuz konusmustu ama olumlu olmustu olay

Ayy benimkinin de derdi para ve ismis.. Hic tutmadim 30tl ye yazik bi de ben herkese olumlu konusurum severler beni dedi :)

Bu arada asmin cafe nil varmis bi arkadasim cok begenmis deneyen var mi? Eskiden bakirkoy dejavu cafedeymis

Ayni seyi dusunduk :) bi de adama baktirdik ya sen tanimiyosun onu dedi oyle degil deyince.. Sanki onaylamak mecburiyetindeyiz dogru olmayani

arkadaslar bi arkadas bana bakirkoy civilti cafe Sunayi ve angels Burcuyu onerdi.o arkadasa bitek bu 2 falcinin dedikleri cikmis,bu ikisine gidip de memnun kalan yada dediklerini yasayan varmi baska aranizda??

arkadaslar bi arkadas bana bakirkoy civilti cafe Sunayi ve angels Burcuyu onerdi.o arkadasa bitek bu 2 falcinin dedikleri cikmis,bu ikisine gidip de memnun kalan yada dediklerini yasayan varmi baska aranizda??
Canım burcu bende patladı anı bildi sadece atrıca yeterin dediği bir kaç şeyi yaşamıştım karşı taraf düşüncede sölefiği cümleleri söledi bana adam zamanında ama şu anda baktırmıyorum başka falcı istiom

Bugun gokeri de denedim ortalama bi falci bence. Sadece son kagit bilme durumu ilgincti, onun disinda hem is hem de ozelle ilgili cift opsiyonlu konustu, bi daha gitmem sanirim cunku bilecek diyebilcegim seyler soylemedi malesef evde bakan gerek bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…