teşekkür ederim tatlım durumu çok iyi bilince gelecek içinde bişiler çıkar diye düşünmüştümCanım ben baktırdım çıkmadı
Rahmanın kendine hayrı yok canım onun için o kadar yol ve para verilmez hiç bir dediği çıkmıyo ayrıca gel işlem yapalım fîlan diyo hayy allahım yarabbim yaa :)ayrıca şu medyum rahman dene vatandaşa kalsaydı martın 25 inde benim yanımdaydı
ben bu tlfdan bana yazilmadan msj yazamiyorum.ozelden yazarsan memnun olurum.hayatım buradan tel veremem özelden yaz asistanının telini vereyim
Bende baktırmıştım çıkmadı çıkmadığı gibi forumda o Zaman farketmiştim 2 kişiye daha aynı tarihi vermiştiCanım ben baktırdım çıkmadı
Kim bu falcı arkadaşlarBende baktırmıştım çıkmadı çıkmadığı gibi forumda o Zaman farketmiştim 2 kişiye daha aynı tarihi vermişti
Mandal Cafe Murat canımKim bu falcı arkadaşlar
canim yeter herkese ayni seyleri soyluyor benim kac arkadasim gitti hepsine demiski adamin adindan ben seni unuttum bosluga dusdugum zaman sana geri donerim seni sadece cinsellik icin istiyorum seninle sadece valit geciriyoru flnPuanlayacak olursam yeter 10 uzerinden 1, nermin 4
Ayy benimkinin de derdi para ve ismis.. Hic tutmadim 30tl ye yazik bi de ben herkese olumlu konusurum severler beni dedi :)canim yeter herkese ayni seyleri soyluyor benim kac arkadasim gitti hepsine demiski adamin adindan ben seni unuttum bosluga dusdugum zaman sana geri donerim seni sadece cinsellik icin istiyorum seninle sadece valit geciriyoru flnayricaa bana dedigi cikmamisti daha dogrusu tam tersi olmustu olumsuz konusmustu ama olumlu olmustu olay
evet aynen banada oyle demisti su adamin adindan su an isimle ve ailemle meskulum fln offff cok berbatti yaAyy benimkinin de derdi para ve ismis.. Hic tutmadim 30tl ye yazik bi de ben herkese olumlu konusurum severler beni dedi :)
Nisanli mayista evlenecek arkadasima evlilik dusunmuyo dedi :)evet aynen banada oyle demisti su adamin adindan su an isimle ve ailemle meskulum fln offff cok berbatti ya
olumsuz konusarak dikkat cekmeye calisiyor o :)Nisanli mayista evlenecek arkadasima evlilik dusunmuyo dedi :)
aynen banada demisti ki sen bu adami hic tanimiyorsun flnAdama baktirma iyi taktik
Canım burcu bende patladı anı bildi sadece atrıca yeterin dediği bir kaç şeyi yaşamıştım karşı taraf düşüncede sölefiği cümleleri söledi bana adam zamanında ama şu anda baktırmıyorum başka falcı istiomarkadaslar bi arkadas bana bakirkoy civilti cafe Sunayi ve angels Burcuyu onerdi.o arkadasa bitek bu 2 falcinin dedikleri cikmis,bu ikisine gidip de memnun kalan yada dediklerini yasayan varmi baska aranizda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?