İstanbul'da Fal - Falcılar

Göker konusunda ben de oyle dusunuyorum bildi dedigim bisey olmadi yani etkilenmedim fal olarak. O son kart olayinin da vardir bi numarasi buna fal diyemeyiz

Nermin mi dua yapıyormuş anlamadım o ne demek

Ilginc.. Ilk defa Yeterle ilgili boyle yorumlar okuyorum) bende bildi, ne varsa soyledi, aci da olsa dogru soz insana iyi geliyor.. Pembe tablo bosh umud etmelerle yurumez o isler

Ilginc.. Ilk defa Yeterle ilgili boyle yorumlar okuyorum) bende bildi, ne varsa soyledi, aci da olsa dogru soz insana iyi geliyor.. Pembe tablo bosh umud etmelerle yurumez o isler
Bana cok pembeydi canim, ama cok geneldi yorumu..arkadasima tamamen cuvalladi. Bi de tanimiyosun falan diye iddiasi hos olmadi. Cokkisa ve gereksiz iddiacive gundemimizi kesinlikle bilemedi.

Normalde bu fal olaylarına asla inanmazdım fakat 2 sene önce bodrumda arkadaşım tarot baktırmaya gitmişti ben de merakımdan baktırdım ve ilerdeki çocuğumun kız olacağına kadar bildi (2015'te kızım oldu) şimdi hatırladıkça dumur oldum nasıl bu kadar eksiksiz bildi diye. Bugün de arkadaşım aradı yine bodrumda birine baktırmış şuanda hamile ve doktor bebeğin yüzde yüz kız demiş fakat tarot bakan adam ısrarla karnındaki erkek demiş,arkadaşım 25.haftasında nerden biliyorsun diye sorduğunda üç harfliler öyle bilgi verdi diyormuş ay bunu duyduğumda çok ürktüm hamile halinle tarot baktırmasına çok karşıyım çünkü tarotun mistik bir enerjisi olduğuna inanıyorum herkes bakmamalı ve baktırmamalı bence. Hayatım boyunca sadece bir kere baktırdım ve biraz korktum.

selam kızlar,
normalde cafede bakan ama telefonda da baktığını söylemişsiniz Nihalin,
nihale tel de baktıran arkadaş varsa no sunu özelden atabilir mi?
teşekkürler:)

kızlar selamlar,bir süredir takip edemiyorum. ben burdan eylemin nosunu alıp aramıştım 2 kere. her ikisinde de aynı şeyler söyledi aslında. dediklerine zaman var ama biraz olması imkansız şeyler aslında. bu kadar ısrarcı olup bildiği veya bilemediği var mı aranızda?

Bana bu adamla sana 2 saniye bile iletişim görmüyorum eger olursa gel bana söyle ben senden daha çok sevinecem dedi adam kendisi beni aradı ilginç aslında genelde falcılar olumlu konuşur dönecek fln derler ama tersini yaşarız boşa unutlanmış oluruz ama bana yeterde tam tersi oldu olumsuz konuştu ama olay olumlu yönde gelişti

Aslında Yetere çok toz pembeci diyorlar forumda okuduğum kadarıyla

Aslında Yetere çok toz pembeci diyorlar forumda okuduğum kadarıyla
Benim tanıdıklarımın hepsine bana söylediklerinin aynısını söylemiş cümle be cümle bide dedikleri çıkmayınca güvenimi kaybettim artık ona bilmiyorum bana tarihiyke öıkan nihal o yüzden yüzyüze bidaha baktırmak istiyorummmm

Ben bundan bir kaç sene önce baktırdıgımda beğenmemiştim yeni baktırdım ve anı ıyı bilmesi beni şaşırttı bakalım ne kadarı çıkcak

kizlar bana tarihiyle cikan falci lazim,varmi boyle bana tarihiye cikti diy bileceginiz biri??bende bitek nihal cikmisti tarihiyle ama ona da yuzyuze baktirmistim,su an sanirim kafede calismiyor dogum yapacakti diye o yuzden baska biri lazim yuzyuze bakacak tarihleri tuttura bilen

Canım nihal dogum yapmıs bu ara tlf bakcakmıs az once aradım.

Son düzenleme:
bana son verdiği tarih çıkmadı Nihalin 10 günden fazla geçti üzerinden tık yok

Nihal bana 20 mart soyledi, olmadi) nisan 2ci haftasina kadar da bi tarih vermish.. Enerji meselesi galiba)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…