Göker konusunda ben de oyle dusunuyorum bildi dedigim bisey olmadi yani etkilenmedim fal olarak. O son kart olayinin da vardir bi numarasi buna fal diyemeyizBugun gokeri de denedim ortalama bi falci bence. Sadece son kagit bilme durumu ilgincti, onun disinda hem is hem de ozelle ilgili cift opsiyonlu konustu, bi daha gitmem sanirim cunku bilecek diyebilcegim seyler soylemedi malesefevde bakan gerek bize
Nermin mi dua yapıyormuş anlamadım o ne demekKizlar uzun aradan sonra nermin ve yetere gittim. Nerminin ilk fali iyi gibiydi kesin konusmadi diye tekrar gittim cok kotuydu bi de buyu var falan dedi dua yapiyormus vs. Yeter de karsi tarafin dusunceleri diye genel erkek profili cizdi ve dogru mu deyince degil bildigim kadariyla dedim ve sonrasinda sacmaladi. Dediklerinin cikacagini sanmiyorum yani analizi bile kotu bence. Bilseydim kendim icin actirirdim. Cikan var miydi yeterde?
Evet canimNermin mi dua yapıyormuş anlamadım o ne demek
Bana cok pembeydi canim, ama cok geneldi yorumu..arkadasima tamamen cuvalladi. Bi de tanimiyosun falan diye iddiasi hos olmadi. Cokkisa ve gereksiz iddiacive gundemimizi kesinlikle bilemedi.Ilginc.. Ilk defa Yeterle ilgili boyle yorumlar okuyorum) bende bildi, ne varsa soyledi, aci da olsa dogru soz insana iyi geliyor.. Pembe tablo bosh umud etmelerle yurumez o isler
AynenGöker konusunda ben de oyle dusunuyorum bildi dedigim bisey olmadi yani etkilenmedim fal olarak. O son kart olayinin da vardir bi numarasi buna fal diyemeyiz
Bana bu adamla sana 2 saniye bile iletişim görmüyorum eger olursa gel bana söyle ben senden daha çok sevinecem dedi adam kendisi beni aradıIlginc.. Ilk defa Yeterle ilgili boyle yorumlar okuyorum) bende bildi, ne varsa soyledi, aci da olsa dogru soz insana iyi geliyor.. Pembe tablo bosh umud etmelerle yurumez o isler
Aslında Yetere çok toz pembeci diyorlar forumda okuduğum kadarıylaBana bu adamla sana 2 saniye bile iletişim görmüyorum eger olursa gel bana söyle ben senden daha çok sevinecem dedi adam kendisi beni aradıilginç aslında genelde falcılar olumlu konuşur dönecek fln derler ama tersini yaşarız boşa unutlanmış oluruz ama bana yeterde tam tersi oldu olumsuz konuştu ama olay olumlu yönde gelişti
Benim tanıdıklarımın hepsine bana söylediklerinin aynısını söylemiş cümle be cümle bide dedikleri çıkmayınca güvenimi kaybettim artık ona bilmiyorum bana tarihiyke öıkan nihal o yüzden yüzyüze bidaha baktırmak istiyorummmmAslında Yetere çok toz pembeci diyorlar forumda okuduğum kadarıyla
Ben bundan bir kaç sene önce baktırdıgımda beğenmemiştim yeni baktırdım ve anı ıyı bilmesi beni şaşırttı bakalım ne kadarı çıkcakBenim tanıdıklarımın hepsine bana söylediklerinin aynısını söylemiş cümle be cümle bide dedikleri çıkmayınca güvenimi kaybettim artık ona bilmiyorum bana tarihiyke öıkan nihal o yüzden yüzyüze bidaha baktırmak istiyorummmm
Canım nihal dogum yapmıs bu ara tlf bakcakmıs az once aradım.kizlar bana tarihiyle cikan falci lazim,varmi boyle bana tarihiye cikti diy bileceginiz biri??bende bitek nihal cikmisti tarihiyle ama ona da yuzyuze baktirmistim,su an sanirim kafede calismiyor dogum yapacakti diye o yuzden baska biri lazim yuzyuze bakacak tarihleri tuttura bilen
bana son verdiği tarih çıkmadı Nihalinkizlar bana tarihiyle cikan falci lazim,varmi boyle bana tarihiye cikti diy bileceginiz biri??bende bitek nihal cikmisti tarihiyle ama ona da yuzyuze baktirmistim,su an sanirim kafede calismiyor dogum yapacakti diye o yuzden baska biri lazim yuzyuze bakacak tarihleri tuttura bilen
Nihal bana 20 mart soyledi, olmadi) nisan 2ci haftasina kadar da bi tarih vermish.. Enerji meselesi galiba)kizlar bana tarihiyle cikan falci lazim,varmi boyle bana tarihiye cikti diy bileceginiz biri??bende bitek nihal cikmisti tarihiyle ama ona da yuzyuze baktirmistim,su an sanirim kafede calismiyor dogum yapacakti diye o yuzden baska biri lazim yuzyuze bakacak tarihleri tuttura bilen
Ya benim nihale yüzyüze baktırdığım tarih çıkmıştı telde baktırdığım tarih baya gecikti o yüzden yüzyüze istiyorumCanım nihal dogum yapmıs bu ara tlf bakcakmıs az once aradım.
Gonderir misin yeter in teliniIlginc.. Ilk defa Yeterle ilgili boyle yorumlar okuyorum) bende bildi, ne varsa soyledi, aci da olsa dogru soz insana iyi geliyor.. Pembe tablo bosh umud etmelerle yurumez o isler
Nihalin teli var mi arkadasimBenim tanıdıklarımın hepsine bana söylediklerinin aynısını söylemiş cümle be cümle bide dedikleri çıkmayınca güvenimi kaybettim artık ona bilmiyorum bana tarihiyke öıkan nihal o yüzden yüzyüze bidaha baktırmak istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?