İstanbul'da Fal - Falcılar

Yeter cok vasat. Ne tarzi ne de iddialasmasi hos degil. Bana olumlu soyleyip iddialasti arkadasima da olumsuz. Ayrica cok kisa. Isteyen 1 kere dener ama kesinlikle onermiyorum. Bugunu bilemeyen gelecegi zor bilir

kızlar eskiden cafe46.da nalan uçar varmış...şimdi kendi yerinde bakım yapıyomuş..giden bilen var mı?

birde asiyeyi merak ediyorum...bilemedim şimdi..göker ve asiye mi yapsam yoksa nalana mı gitsem :)

V
yokmu şöyle taze kan bi falcı ya? :)
cafe falcısı olmasın sıkıldım onlardan kısacık bakıp fabrikasyon paketliyolar, basma kalıp laflarla...
Ha yeni deniyceksek ucuz da olsun tabi :)
Besiktastaki symboldeki murat sabah gelirsrnz daha detayli bakarim demsti bana bende naptm hemen geldimm ve bir kisi sonra sira bende kizlar bakalm neler soyleyecek :)))

Ben suan besiktastym murata baktiricam bi kere daha baktirdm iletisime gecicek dedi bi haftada haber aldm yine geldm bakalm ne dicek sirami bekliyorm

hadi bakalım bekliyoruz yorumlarını
Yaaa cook begendim ilk baktigndan daha cok Sevgilimn ismndeki hatfleri bildi işimin haziranda degisklk gosterecegni soyledi ki o donem oyle bi durumum var .. İliskimdeki detaylari bir bir soyledi inatciymisim Yaz tatilimi bildi haziran sonu italya turun hayrli olsn ben sok bu kdrini beklemiyrdm ne yalan soyliym ozl hayatla ilgili cok sey soyledi ama oda bende saklı:) bnce baktirmalisnz yolum dustukce gelmeyi dusunuyrmm...

oo süpermiş ya :)) sevindim senin adına :))
kaç dakika baktı bide ücreti ne kadat

Herkese selam ,
Arkadaşlar hepimizin cevap aradığı sorular var. Bir süredir benim de var. İlk defa tarot açtırdım hayatımda. Yurt dışından 2 farklı kişi. Sorumun olumlu olacağını söylediler ama zaman vermediler. 3. kez açtırdım bu 2 kişiden birine ikinizde birbirinizden bir hareket bekliyorsunuz dedi. Buradan da kahve resimleri gönderdiğim oluyordu ara sıra bir iki siteye.
geçen ay birine 2 farklı kişiden ücretli bakım yaptırdım. Biri süre verdi, diğeri olumsuz, bugün barışsanız bile yine ayrılacaksınız dedi. Sonra geçen hafta diğer bir siteye gönderdim. 2 farklı kişiye onlarda aynı tarihlere yakın zaman öngördüler. Burayı da sessiz sessiz takip ediyorum bir süredir ama üye olmak bugüne kısmetmiş. Falcı entrikalarını da okuyunca işkillendim tabi. Aynı şahıslar bir kaç site de birden fal bakıyor olabilir mi ? Gerçekten birbirlerinden haberdar oluyorlar mı ?

Arkadaslar Asmin cafe Nil i begendim. Bugunu bildi detaylica. Yeni birini arayanlar deneyebilir. 25 tl tarot baktirdim. Baktirip yorum yazarsaniz sevinirim, ben de ciktikca yazarim.

Ben efsuna baktrdm cok uzun ve soru hep sordu begenmedm mayayi bilmem ama efsn agzndan laf almaya calisiyr bos faldi benm icin ...
bilemem en çok müşterisi olan o... özellikle onun için gelenler var... herkes aynı kişiyi beğenecek diye bir kural yok.

Kizlar cikan fal haberi nermin daha önce yazmistim eski sevgilin pendik tarafinda felan demisti onunla yüz yüze gelisiin var demistii dün ortak bi arkadasimiz vasitasiyla yüz yuze geldik saatlerce oturduk eskilerdwn konu acti beni sucladii ende ona küfür ettim kavga ettik =) ihtiml vermiodum telefonla konusma olbilir ama yuz yuz3 gelmeyiz saniodum geldik haa çok önemli mi deill ama cikti

bilemem en çok müşterisi olan o... özellikle onun için gelenler var... herkes aynı kişiyi beğenecek diye bir kural yok.
Ben herkes ayni kisiyi begensin diye birsey soylemedim ki sanirm efsun mu neyse yakindan takiyan birisinzki bu sekilde sacma bir cikis yaptinz ben illa murata gidin demedm ben begendim ama siZe kalmis dedim herkes fikrini yaziyor burda her falci icin giden insanlar var murata geldgm ilk gun ben 8 fal bekledim herkes yogn olablr bu cikis bana sacma geldi :/

bilerek mi geldin yuzyuze yooksa surpriz mi yapmis arkadasin

kızlar çıkarsa yazacağım demiştim işlerim zaten çok yoğun girip bakamıyorum
zehra bana kayınvalide adayınla aran düzelecek demişti yani çok bozuktu aramız ve evlenmekten vazgeçtiğim anlar bile olmuştu.
tam çıktı mı bilemiyorum ama bana çok fazla yakın davranmaya başladı kayınvalide adayım
eskiden nişanlımla arama girer fesatlık sokardı hep aramızı bozardı şimdi yapmıyor
zehra kıskanıyor ondan yapıyor ama düzelecek demişti
sanırım olmaya başladı
ve dediği önemli başka bir şey daha çıktı
önceden çin e gideceğim söylemişti ve ben aylarca çin de kaldım.
en son baktırdığımda rusya demişti ama tam ülke söylemedi
vee benim işimle alakalı çok önemli bir gelişmeydi
o da oldu yaklaşık 1 ay önce rusyaya gittim
ve iş hayatımda çok büyük gelişmeler oldu
hepsini söylemişti
kadın ne dediyse takır takır yaşadım valla
tekrar baktırmayı düşünüyorum :)
ya da sizin başka önerebileceğiniz farklı falcı var mı?
ama bu şekilde tutarlı olan ve nokta atışları olan falcılardan bahsediyorum

Arkadaşlar çıkmayan fal haberi ne yazıkki göker ve tuğbanın söylediği bir konu vardı ,bugün patladı tam tersi oldu bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…