Yeter cok vasat. Ne tarzi ne de iddialasmasi hos degil. Bana olumlu soyleyip iddialasti arkadasima da olumsuz. Ayrica cok kisa. Isteyen 1 kere dener ama kesinlikle onermiyorum. Bugunu bilemeyen gelecegi zor bilirBana bu adamla sana 2 saniye bile iletişim görmüyorum eger olursa gel bana söyle ben senden daha çok sevinecem dedi adam kendisi beni aradıilginç aslında genelde falcılar olumlu konuşur dönecek fln derler ama tersini yaşarız boşa unutlanmış oluruz ama bana yeterde tam tersi oldu olumsuz konuştu ama olay olumlu yönde gelişti
Ben efsuna baktrdm cok uzun ve soru hep sordu begenmedm mayayi bilmem ama efsn agzndan laf almaya calisiyr bos faldi benm icin ...besiktaşta cafe bias ı bi deneyin derim ...efsun ve maya
Besiktastaki symboldeki murat sabah gelirsrnz daha detayli bakarim demsti bana bende naptm hemen geldimm ve bir kisi sonra sira bende kizlar bakalm neler soyleyecek :)))yokmu şöyle taze kan bi falcı ya? :)
cafe falcısı olmasın sıkıldım onlardan kısacık bakıp fabrikasyon paketliyolar, basma kalıp laflarla...
Ha yeni deniyceksek ucuz da olsun tabi :)
Ben suan besiktastym murata baktiricam bi kere daha baktirdm iletisime gecicek dedi bi haftada haber aldm yine geldm bakalm ne dicek sirami bekliyormkizlar bana tarihiyle cikan falci lazim,varmi boyle bana tarihiye cikti diy bileceginiz biri??bende bitek nihal cikmisti tarihiyle ama ona da yuzyuze baktirmistim,su an sanirim kafede calismiyor dogum yapacakti diye o yuzden baska biri lazim yuzyuze bakacak tarihleri tuttura bilen
hadi bakalım bekliyoruz yorumlarınıBen suan besiktastym murata baktiricam bi kere daha baktirdm iletisime gecicek dedi bi haftada haber aldm yine geldm bakalm ne dicek sirami bekliyorm
Yaaa cook begendim ilk baktigndan daha cok Sevgilimn ismndeki hatfleri bildi işimin haziranda degisklk gosterecegni soyledi ki o donem oyle bi durumum var .. İliskimdeki detaylari bir bir soyledi inatciymisim Yaz tatilimi bildi haziran sonu italya turun hayrli olsn ben sok bu kdrini beklemiyrdm ne yalan soyliym ozl hayatla ilgili cok sey soyledi ama oda bende saklı:)hadi bakalım bekliyoruz yorumlarını
oo süpermiş ya :)) sevindim senin adına :))Yaaa cook begendim ilk baktigndan daha cok Sevgilimn ismndeki hatfleri bildi işimin haziranda degisklk gosterecegni soyledi ki o donem oyle bi durumum var .. İliskimdeki detaylari bir bir soyledi inatciymisim Yaz tatilimi bildi haziran sonu italya turun hayrli olsn ben sok bu kdrini beklemiyrdm ne yalan soyliym ozl hayatla ilgili cok sey soyledi ama oda bende saklı:)bnce baktirmalisnz yolum dustukce gelmeyi dusunuyrmm...
Tesekkur ederimm:)) 20 Dk 30 dk arasi falandi 29 tl odedm .. İstedigimide fal sonunda sorabldm rahat rahat guzldi ben ck memnun kaldm size kalms artkoo süpermiş ya :)) sevindim senin adına :))
kaç dakika baktı bide ücreti ne kadat
Yaaa cook begendim ilk baktigndan daha cok Sevgilimn ismndeki hatfleri bildi işimin haziranda degisklk gosterecegni soyledi ki o donem oyle bi durumum var .. İliskimdeki detaylari bir bir soyledi inatciymisim Yaz tatilimi bildi haziran sonu italya turun hayrli olsn ben sok bu kdrini beklemiyrdm ne yalan soyliym ozl hayatla ilgili cok sey soyledi ama oda bende saklı:)bnce baktirmalisnz yolum dustukce gelmeyi dusunuyrmm...[/b
ben o kada
bilemem en çok müşterisi olan o... özellikle onun için gelenler var... herkes aynı kişiyi beğenecek diye bir kural yok.Ben efsuna baktrdm cok uzun ve soru hep sordu begenmedm mayayi bilmem ama efsn agzndan laf almaya calisiyr bos faldi benm icin ...
Ben herkes ayni kisiyi begensin diye birsey soylemedim ki sanirm efsun mu neyse yakindan takiyan birisinzki bu sekilde sacma bir cikis yaptinz ben illa murata gidin demedm ben begendim ama siZe kalmis dedim herkes fikrini yaziyor burda her falci icin giden insanlar var murata geldgm ilk gun ben 8 fal bekledim herkes yogn olablr bu cikis bana sacma geldi :/bilemem en çok müşterisi olan o... özellikle onun için gelenler var... herkes aynı kişiyi beğenecek diye bir kural yok.
bilerek mi geldin yuzyuze yooksa surpriz mi yapmis arkadasinKizlar cikan fal haberi nermin daha önce yazmistim eski sevgilin pendik tarafinda felan demisti onunla yüz yüze gelisiin var demistii dün ortak bi arkadasimiz vasitasiyla yüz yuze geldik saatlerce oturduk eskilerdwn konu acti beni sucladii ende ona küfür ettim kavga ettik =) ihtiml vermiodum telefonla konusma olbilir ama yuz yuz3 gelmeyiz saniodum geldik haa çok önemli mi deill ama cikti
Ben herkes ayni kisiyi begensin diye birsey soylemedim ki sanirm efsun mu neyse yakindan takiyan birisinzki bu sekilde sacma bir cikis yaptinz ben illa murata gidin demedm ben begendim ama siZe kalmis dedim herkes fikrini yaziyor burda her falci icin giden insanlar var murata geldgm ilk gun ben 8 fal bekledim herkes yogn olablr bu cikis bana sacma geldi :/[/QUOTE ben kimse için bir çıkış yapmadım ama siz nedense anlayamadigim saldırgan bir tutum içindesiniz. Dikkatinizi çekerim. Benim yazdiklarima bakın bir de kendi yazdıklarınıza. Bir daha da bu konuyla ilgili benim üstümden cevap yazmayın.cevap vermeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?