İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım kendini Nermin söyledi yüz yüze geleceğiz şeklide şartlandırıp arkadaşını ayarlayıp görüşme ayarlamadın deilmi,eğer öyleyse zaten fal çıkmamış sen fala göre hayatını yönlendirmiş olursun

KiZ Ne alakaa =) adam benim umrumda deil evlenme teklifi etti kabul etmedim hayatmda baska biri var suan gerci onunlada ayriyiz malesefki arkadaşım boşanma arefesinde ve ondan yardim alabilrdik sadece aradık hemen gelddi zaten . Bide agzima ne beddua geldiyse saydım rahatladim siniriimi bile bozdu yani

Sizin gibileri Allaha havale ederim ancak cunku konusmaktan bi haber insanlarsiniz tartismayi sevmeyen bir insanim cok normal bi tavirla cikisiniza cevap verdim sadece saskinim ama sizin gibiler cok oldugu icin sukünetime devam etmek tercihmdr...

Selam arkadaşlar aylar önce çok büyük dertlerim vardı bir bayanla tanıştım bana gerçekten yardımcı oldu ulaşmak isteyen msj atsın yardımcı olurum ben reklam yapmıyorum kimseyide övmüyorum ama gerçekten bazen insnaların sıkıntıları oluyo ve bir şekikde çözüm yolu arıyoruz mevlam herkesin derdine derman olsun

Nalana gitme ben hiç beğenmedim. Boşuna o kadar para verdim.
Hahahaha :) Nalan'la bi ön görüşme yapt m...70 liraya bakıyomuş...dedim ki kaç dakika sürüyo ki o değişir o ana göre dedi :) dedim ki 10 dakikada sürmez sanırım onca paraya :) cevap bile yazmadı :)))

her başlangıç yeni bir sona,
her son yani bir başlangıca muhtaçtır.
sence bitirmek mi zor?
yeniden başlamak mı?

görünce çok beğendim sanırım bir çoğumuza uygun bu söz belki bitirmekten değilde yeniden başlamaktan korktuğumuzdan bu kadar çabalıyoruz

Bende 3 hafta önce baktırdım anı güzel bidi sölediği bir şey var bakalım bu ay sonunda olursa yazcam
Beğendin yani :)
Ben beğendim enerjisi filanda süperdi...yalnız erken gitmek gerekiyor..sakin olunca rahat rahat bakıyo...sorularıda cevaplıyor...benimde 15 günlük bi zamanım war bakalım

Uzun mu bakıyor peki yoksa nihal fibi kısa mı?
Erken saatte gidersen uzun bakıyo...bide ben nihalin enerjisini pek sevemedim...aman bitsede gitsek modundaydı...bilemedim...tavırda önemli benim için...sevdim Murat'ı

Hahahaha :) Nalan'la bi ön görüşme yapt m...70 liraya bakıyomuş...dedim ki kaç dakika sürüyo ki o değişir o ana göre dedi :) dedim ki 10 dakikada sürmez sanırım onca paraya :) cevap bile yazmadı :)))
İnan tırt canım ya millet yolunu bulmuş, vallahi çok daha iyi bakarım ondan. Gitmeyi düşünen arkadaşlar hiç gitmesin, burada reklamı yapılmış şok olduk falan diye, ama inanın boş arkadaşlar. belki de benim elektriğim tutmamıştır:s

:))

Kizlar, bu gun kumkapida evinde bakan ermeni bi kadina baktirdim. Gurcu biliyordum ama deyilmish. Iyi fal bakdi baya uzundu 1 saat falan. Kahve ve iskambil bakiyor. Tarot yok. Shimdilik memnunum bildiyi sheyler baya vardi gelecegi yonelik tarihler uzun zaman icherisinde soyledi. Yani oyle 5 gune bu olur 1 gune bu boyle shey yok. Bide oglan la ilgili bi shey sormak isterken fotograf istiyor. 50 tl ilk defa ben meselan 50 tl verdim bi fala ama degdi. Ornegin 30 tl verip 10 dakka falda tatmin olmuyor insan. Bilmiyorum. Ayrica gozunu yumup da bi sheyler soyluyor. Karta kahveye bakmadan.

Kızlar asmin cafede serkan diye bir arkadaşa fal baktırdım, fincanı açmadan hayatımı döktü, geçmişimi ve mevcut durumu çook iyi yorumladı tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım. İnşallah gelecekle ilgili söylediklerini de yaşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…