- 5 Nisan 2016
- 3
- 1
- 1
- 39
Bakuye fal turu mu yapsak? Hic mi yok istanbulda azeri falci yaaaDun laf cafe Cigdeme gitmistim ama izinliymis maalesef o yuzden andaca baktirdim,Andac bana diyorki siz azerilerin falcilari cok meshurdur niye onlara baktirmiyorsun diyor,gercekten de ben yazmistim buraya bi keresinde hatirlarsiniz belki,,15 yil onceydi,teyzemin esinin isleri cok kotu gidiyordu,teyzem bi kadina baktirmisti o donem ,Perisan isimli bi kadindi,teyzeme demisti ki bir dugune davet alacaksiniz o dugun senin hayatinda en buyuk darbe olacak demisti,ustunden 5-6 ay gecti dugune davet etti bunlari bi akraba,teyzem gitmedi ama esi gitti,dugunde baliktan zehirlendi,derhal eve getirdiler ambulans fln cagirdilar ambulans gelene kadar da kalp krizi gecirdiambulans geldiginde olmustu artik,o gun hala aklimda cocuklari da kucuktu bize getirdi babam hicbiseyden haberleri yoktu , bide teyzem esi olmeden bir gun once aksam Zeynep adinda bi kadina baktirmisti,kadin buna demiski senin esine cooook uzun bir yol gorunuyor,sonu olmayan bir yol,ne yol oldugunu soylemeyecem ama hayirli bir yol korkma demis,onun ertesi gun esi oldu zaten dugunde,bizim falcilar gercekten Cezmi gibi hepsi,hemde cafede bakan yok bizde hepsi evinde bakiyor ve oluma kadar gore biliyorlar maalesef bende Andaca dedimki ben bu fal isine Istanbulda basladigim icin maalesef bizimkilere baktiramadim hemde teyzem o kotu olaylari yasadiktan sonra artik baktirmadi kimseye
Bilmem bende baktırcaktım o perişan denilen kadına ama teyzem iletişimi koparmış artık o olayları yaşadıktan sonraBakuye fal turu mu yapsak? Hic mi yok istanbulda azeri falci yaaa
Kadınlar kahvesi duygu mukızlar aranızda Duygu'ya giden var mı
yok canım cafe dios diye biyerde biraz farklı bakıyo o çıkan varsa gidicem bende tekrar ben gittim henüz çıkmadı banaKadınlar kahvesi duygu mu
symbolde melisa vardı ona baktırmıştım sonra melakler kahvaesine geçti. Nişantaşı symboldeydi. Bide bağdat caddesindekine baktırmıştım ama ordakilerin adını hatırlamıyorum. Çok kötüydü ama bağdat caddesindekiMerhaba kızlar burayı okuyodum hep bende fal tecrübelerim i yazmak istedim sevgılımle tartışıp arkadaş tavsıyesıyle Symbol cafe besıktas subesıne gıttım Elıf kahve falında gerçekten çok iyiydi tatmin oldum orda bi de kuzeyi düşüyordum ama yoğundu baktırmadım ona da gidicem yakın nda yazarım gidince
Bana özelden atar Mısın numarasını Canım....söyledikleri tutarlı mıydı.. Olabilirlik durumu war mıKızlar Kumkapı'daki Ermeni bayana baktırdım. Ben çok memnun kaldım. Gelecekle ilgili çıkıp çıkmayacağını bilemem tabiki ama mevcut ve geçmişle ilgili çok fazla detay bildi. Cafe falcıları gibi kısa ve geçiştirerek bakmıyor istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz
Söyledikleri tutarlıydı olabilirliği var ama Allah bilir.Bana özelden atar Mısın numarasını Canım....söyledikleri tutarlı mıydı.. Olabilirlik durumu war mı
Ben çok memnun kaldım Beşiktaş'taki symbolde baktırdım bu arada yeri değişmiş ama kuzeyide çok merak ediyorum 15 kişi vardı sırada baktıramadımsymbolde melisa vardı ona baktırmıştım sonra melakler kahvaesine geçti. Nişantaşı symboldeydi. Bide bağdat caddesindekine baktırmıştım ama ordakilerin adını hatırlamıyorum. Çok kötüydü ama bağdat caddesindeki
Ben Beşiktaş symbolde baktırdım çok memnun kaldım süperdi ama kuzeyde aklımda kaldı 15 kişi vardı sırada baktıramadımsymbolde melisa vardı ona baktırmıştım sonra melakler kahvaesine geçti. Nişantaşı symboldeydi. Bide bağdat caddesindekine baktırmıştım ama ordakilerin adını hatırlamıyorum. Çok kötüydü ama bağdat caddesindeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?