- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Bende gittim bana söyledikleri geçti,enerji gönderiyorum dedi ama tık yok yaklaşık 2 hafta geçti ama olmadı malesef:yok canım cafe dios diye biyerde biraz farklı bakıyo o çıkan varsa gidicem bende tekrar ben gittim henüz çıkmadı bana
Kuzey hangi cafede bakyormuş ,ben ilk defa duyuyorum iyimiymişBen çok memnun kaldım Beşiktaş'taki symbolde baktırdım bu arada yeri değişmiş ama kuzeyide çok merak ediyorum 15 kişi vardı sırada baktıramadım
Malesef bana söylediği tarih çıkmadıNihal'den çıkan fal aranıyorrr ?
Bende özelden numarasını alabilirmiyim canmSöyledikleri tutarlıydı olabilirliği var ama Allah bilir.
Beşiktaş symbol cafede bakıyor randevusuz bakmıyor çok iyiymiş orda konuşanları duydumKuzey hangi cafede bakyormuş ,ben ilk defa duyuyorum iyimiymiş
Sevinim memnun kaldiysan) peki sordu mu numara nerden dige?)Kızlar Kumkapı'daki Ermeni bayana baktırdım. Ben çok memnun kaldım. Gelecekle ilgili çıkıp çıkmayacağını bilemem tabiki ama mevcut ve geçmişle ilgili çok fazla detay bildi. Cafe falcıları gibi kısa ve geçiştirerek bakmıyor istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz
Evet sordu İnşallah geleceğe dair söyledikleri çıkar bakalımSe
Sevinim memnun kaldiysan) peki sordu mu numara nerden dige?)
Bende gittim bana söyledikleri geçti,enerji gönderiyorum dedi ama tık yok yaklaşık 2 hafta geçti ama olmadı malesef:(
Teşekkür ederim sanada hayırlı kandilleri:)Canım hayırlısı olsun banada hiç bir dediği çıkmadı,yalnız değilsin bu konuda unutma,iyi kandiller bu arada :)
Selam,Fal konusunda 2 senedir yakaladikca yine symbol cafelerde calisan yüce var ona baktiriyorum. Biraz ucuk kaçık birisi bi Nişantaşındaki kafede bi taksimdeki symbol cafede ama yakalamaniz lazim. Kafasina gore işi birakiyor dedim ya biraz uçuk bir arkadas. Subatta baktirdim nisantasi symboldeydi. Gecen hafta ne yapip edip taksim sembolde yakalim. 3 yillik iliskim var ve ciddi düşündüğüm birisi onla ilgili martin son haftasi kisa bir ayrilik olacak 4 günlük sonra tekrar toparlanma ve direk yüzük karari dedi ve harbiden tam 4. Günü baristik ve haziranin ilk haftasi nişanlaniyorum kizlar bu cocuk değişik birisi ama verdigi tarihler,olaylar isimler cok isabetli. Şok gecirmeniz garantili deneyin derim yakalayabilirseniz tabi.
Selam,Nermine 2 kere gittim ilkinde 2 genel ayrinti bildi 2. De yorum yapip akil verdi dua yapiyorum vs dedi. Yakinsaniz deneyin uzaksaniz bilemicem
Ben nermin hanima baktirmadim. Yüce diye bir beyfendiye baktirdim. Taksim ve nisantasi sembol kafede.Selam,
Nermin hanımın nosunu atabilir misin rica etsem?
Baska baktirip begenen oldu mu kizlar forma baktim epeyce adı gecmis nermin hanimin ismi ?:)
Pardon canim hatlar karisti.Nermin hanim nasil ? Nerede ?
hadi yaa ben hatirliyorum senin o yazdiklarini :) peki tanistigin cocuk gercekten evin tek cocugu muMerhabalar, bişi soracaktım bayadır kafama takılıyor da ben Aralık ayında çingene cafe de serdar diye bi falcıya fal baktırdım. Hatta çok kızmıştım burayada yazmıştım kandırıldım diye. Velhasıl adam bana beklediğin kişi ile olmicak soğuyacaksın ve istemiceksin dedi. Sonra biriyle tanışcan uzun kumral vs evin tek çocuğu durumu iyi evliliğin bu kişi ile olacak gibi şeyler söledi ben tabi takmadım ve inanmadım dediklerine fakat olaylar tam dediği gibi gelişti. Şimdi bu adam kimseye tutturamadı da sadece bana mı tutturdu anlamdım tesadüf mü oldu nasıl oldu anlamdım tam da söylediği gibi olunca bende de acaba bu kişi evleneceğim kişi mi diye düşünmeye başladım. Yoksa adam salladı da mı tutturdu bilmiyorum yani kafam karışık bi el atsanız fena olmaz :) teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?