İstanbul'da Fal - Falcılar

Se
Sevinim memnun kaldiysan) peki sordu mu numara nerden dige?)

Ben şu ana kadar baktırdığım kafe falcılarından bir tane bile tutan olay yaşamadım, an olarak harikalar, an ve geçmişte. Ama gelecek ile ilgili dedikleri hiç bir şekilde çıkmadı, olay da gerçekleşmedi tarihte. Sadece halkalı'da bakan Nermin hanım olayları tutturabiliyor bende. Hiç geçemeyeceğimi sandığım sınavdan sonra ona baktırdım, ağzın açık kalacak çok yüksek alacaksın dedi,ekrana şaşkın şaşkın baktığını görüyorum dedi, hiç inanmamıştım ama aynısını yaşadım. Bana herkes yeni ilişki başlangıcı görüyorum dedi Mart ayı sonu için, hiç bir şey olmadı. Nermin hanım şu an da tamamen boş olduğunu görüyorum yaz aylarına kadar dedi bakalım çıkacak mı, ama genel olarak çıkıyor bana dedikleri hiç tam tersi olduğunu yaşamadım. Tuğba hanım ile Nihal'in falları patladı, nihal ve tuğba anı çok iyi bilince gelecekte çıkar sandım ama fos oldu maalesef, tarih sarkar falan diyoruz ama hiç bir gelişme yok. Gerçekten de enerji işi olabilir, bana nermin hanım çok iyi tutturabiliyorken, başkasına tuttturamadığı da olabiliyor mesela, oyüzden önermeye de korkuyor insan,ama en azından ümit vermiyor, bana bir falcı bir kişi hakkında çok diretti aranızda bir şey kesin olacak diye olmadı,okişi bana olumsuz konuşuyordu, ama falcı inatla o gelecek diyordu,gelmedi. En kötü şey yalan yere ümit vermektir bence. En azından bunu yapmayan falcılar bulun, çokta kaptırmayın kendınızı olacagı varsa da olmuyor sonra, ben öyle yapıyorum şu an :)

Fal konusunda 2 senedir yakaladikca yine symbol cafelerde calisan yüce var ona baktiriyorum. Biraz ucuk kaçık birisi bi Nişantaşındaki kafede bi taksimdeki symbol cafede ama yakalamaniz lazim. Kafasina gore işi birakiyor dedim ya biraz uçuk bir arkadas. Subatta baktirdim nisantasi symboldeydi. Gecen hafta ne yapip edip taksim sembolde yakalim. 3 yillik iliskim var ve ciddi düşündüğüm birisi onla ilgili martin son haftasi kisa bir ayrilik olacak 4 günlük sonra tekrar toparlanma ve direk yüzük karari dedi ve harbiden tam 4. Günü baristik ve haziranin ilk haftasi nişanlaniyorum kizlar bu cocuk değişik birisi ama verdigi tarihler,olaylar isimler cok isabetli. Şok gecirmeniz garantili deneyin derim yakalayabilirseniz tabi.

Selam,
Nermin hanımın nosunu atabilir misin rica etsem?
Baska baktirip begenen oldu mu kizlar forma baktim epeyce adı gecmis nermin hanimin ismi ?:)

Nermine 2 kere gittim ilkinde 2 genel ayrinti bildi 2. De yorum yapip akil verdi dua yapiyorum vs dedi. Yakinsaniz deneyin uzaksaniz bilemicem

Nermine 2 kere gittim ilkinde 2 genel ayrinti bildi 2. De yorum yapip akil verdi dua yapiyorum vs dedi. Yakinsaniz deneyin uzaksaniz bilemicem
Selam,
Bilgi icin tesekkurler. Fakat halkali cok uzak bana telde de bakiyor demis kizlar. O yuzden telefonu varsa ozelden atabilir misiniz?

Tesekkurler.

Merhabalar, bişi soracaktım bayadır kafama takılıyor da ben Aralık ayında çingene cafe de serdar diye bi falcıya fal baktırdım. Hatta çok kızmıştım burayada yazmıştım kandırıldım diye. Velhasıl adam bana beklediğin kişi ile olmicak soğuyacaksın ve istemiceksin dedi. Sonra biriyle tanışcan uzun kumral vs evin tek çocuğu durumu iyi evliliğin bu kişi ile olacak gibi şeyler söledi ben tabi takmadım ve inanmadım dediklerine fakat olaylar tam dediği gibi gelişti. Şimdi bu adam kimseye tutturamadı da sadece bana mı tutturdu anlamdım tesadüf mü oldu nasıl oldu anlamdım tam da söylediği gibi olunca bende de acaba bu kişi evleneceğim kişi mi diye düşünmeye başladım. Yoksa adam salladı da mı tutturdu bilmiyorum yani kafam karışık bi el atsanız fena olmaz :) teşekkür ederim şimdiden

hadi yaa ben hatirliyorum senin o yazdiklarini :) peki tanistigin cocuk gercekten evin tek cocugu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…