- 7 Ekim 2010
- 56
- 26
- 288
Hayir denemedim , nasil cikiyor mu sonrasi ?Halitağada Barista cafede aslıyı denedinmi hiç tiryaki cafeden ayrılmış nokta atışları var
Akşam dokuza kadar orada erkeklere fal bakmıyor bana söyledikleri çıkıyor hayatımızda olumlu şeylerde var olumsuz şeylerde tabi ikili enerjilerde önemli ben bir dene derim yada birkaç kişiden daha fikir al :)Hayir denemedim , nasil cikiyor mu sonrasi ?
Ne kadara bakiyor, aksam fln orada mi?
Beşiktaş'ta symbol cafede baktı bence gitmeden arayın çünkü bazen izinli oluyorGerçektenmi ??? hangi cafede ???
Tamam canım sağolBeşiktaş'ta symbol cafede baktı bence gitmeden arayın çünkü bazen izinli oluyor
Gerçektenmi ??? hangi cafede ???
Bende gtmek istiyrmm cok ihtycm var falaŞuan çok şaşkınım Elif hanımın dediği çıktı bugün için sevgilimin arıyacağını söyledi ve aradı saatine kadar çıktı çok mutluyum verdiği tarihler çok tutarlı
Bana verdiği tarihler çıkmadı,tabiki bu işler elektrik meselesi ,yinede sen bilirsin istersen dene gör:))Nermin nasıl kızlar accık yorum yapın baktıranlar
Bu söylediğin kim canımIlkinde 2 ufak seyi bildi yazmistim..2.desacmaladi yorum yapinca ben dayanamayip buyu dua vs konusuna girdi. Deneyip anlasilir ancak ama bende boyle oldu
Arkadaşım senin geçmiş yazdıklarınada bakıyorum profil kartından etkinliklerden sürekli tek bahsettiğin cafe Beşiktaş Sembol cafe ve cafenin iki falcısı Elif ,Kuzey bunlardan bahsediyosun,Taşınmış diyorsun ,yok Kuzeyde 15 kişi varmış diyosun.Belliki o cafeden birisin ve burada reklam yapıyosun. Bende defalarca gittimo cafeye ama öyle bahsettiğin gibi ne sıra var ne dolu sıra bekleyen kişiler var,Kuzeye de baktırdım sıra beklemeden baktı bana kimse sıradan falanda bahsetmedi.Buradaki insanlar bu tarz oyunlarla yanlış yönlendirmeyelim lütfen. Bu tarz reklamlarla değil falcılarınızınŞuan çok şaşkınım Elif hanımın dediği çıktı bugün için sevgilimin arıyacağını söyledi ve aradı saatine kadar çıktı çok mutluyum verdiği tarihler çok tutarlı
Şuan bu tavrınızı hiç anlayamadım açıkcası bana çok saçma geliyor böyle şeyler ben gördüğümü ve yaşadığımı söyledim beni orda çalışan yaptınız çok saçma neye istiyorsanız ona inanınArkadaşım senin geçmiş yazdıklarınada bakıyorum profil kartından etkinliklerden sürekli tek bahsettiğin cafe Beşiktaş Sembol cafe ve cafenin iki falcısı Elif ,Kuzey bunlardan bahsediyosun,Taşınmış diyorsun ,yok Kuzeyde 15 kişi varmış diyosun.Belliki o cafeden birisin ve burada reklam yapıyosun. Bende defalarca gittimo cafeye ama öyle bahsettiğin gibi ne sıra var ne dolu sıra bekleyen kişiler var,Kuzeye de baktırdım sıra beklemeden baktı bana kimse sıradan falanda bahsetmedi.Buradaki insanlar bu tarz oyunlarla yanlış yönlendirmeyelim lütfen. Bu tarz reklamlarla değil falcılarınızın
söylediklerinin çıkmasıyla müşteriniz artar.Kolay gelsin.
Nermin canimBu söylediğin kim canım
Hımm anladım birde sana dua mı yapayım demişti sanki deilmi ,dua derken büyü falan deil dimiNermin canim
cafe falcısı istemiyorum artık demiştim ama...V
Besiktastaki symboldeki murat sabah gelirsrnz daha detayli bakarim demsti bana bende naptm hemen geldimm ve bir kisi sonra sira bende kizlar bakalm neler soyleyecek :)))Eki Görüntüle 1808304
Yurt dışınamı taşındı hande anlamadımyorumlari okuyorum da ,handenin symbol cafede baktigi donemlerde herkes memnunmus,bir iki arkadas hatta handenin dediklerini birebir yasadim ama maalesef simdi yurt disina tasindi fln diye yazmis eski yorumlarda,bana daha once verdigi ask ve isle ilgili tarihi tarihine cikti ama en son gittigimde verdigi tarih yarin bitiyortarih sark ti mi acaba yoksa dedigi olmayacakmi
yokk yillar once tasinmisti isvicreye sora geldi yenidenYurt dışınamı taşındı hande anlamadım
Hande aynı hande zannetmiyorum ki değişsin bak sanada ilk söylediği çıkmış zaten:)) Sembol yada başka cafe:))yokk yillar once tasinmisti isvicreye sora geldi yeniden
dedikleine gore eskiden daha dobra dobraymis simdi daha pembe tablocuHande aynı hande zannetmiyorum ki değişsin bak sanada ilk söylediği çıkmış zaten:)) Sembol yada başka cafe:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?