İstanbul'da Fal - Falcılar

Hayir denemedim , nasil cikiyor mu sonrasi ?

Ne kadara bakiyor, aksam fln orada mi?
Akşam dokuza kadar orada erkeklere fal bakmıyor bana söyledikleri çıkıyor hayatımızda olumlu şeylerde var olumsuz şeylerde tabi ikili enerjilerde önemli ben bir dene derim yada birkaç kişiden daha fikir al :)

Barista cafe Asli ya giden var mi :)

Gerçektenmi ??? hangi cafede ???
Şuan çok şaşkınım Elif hanımın dediği çıktı bugün için sevgilimin arıyacağını söyledi ve aradı saatine kadar çıktı çok mutluyum verdiği tarihler çok tutarlı
Bende gtmek istiyrmm cok ihtycm var fala haftaya kesin gidiyrm size guvenip murata baktrdm cook begendm ama tanimayan birinin bakmasida hosuma gidiyr

Arkadaşlar ,hepimiz buraya bir umut iyi bir falcı buluruzda dediği çıkar diye takip ediyoruz.Ama son zamanlarda okuduğum
bazı yazılar resmen reklam kokuyor.Bir arkadaşımız 2 gündür sürekli aynı cefenin 3 değişik falcısından bahsetmiş.Geçmişine baktığımdada hep aynı cafeden bahsediyor.Bariz o cafeden biri.Bu tarz kişileri kendi aramızda tespit edip editöre şikayet edelim.Bizim sağlıklı sonuç alabilmemiz için bu tarz kişilerin burada olmaması lazım,yoksa bizde bu yazılanlar sayesinde yanlış yerlere istemeden yönlendirilmiş oluyoruz.

Şuan çok şaşkınım Elif hanımın dediği çıktı bugün için sevgilimin arıyacağını söyledi ve aradı saatine kadar çıktı çok mutluyum verdiği tarihler çok tutarlı
Arkadaşım senin geçmiş yazdıklarınada bakıyorum profil kartından etkinliklerden sürekli tek bahsettiğin cafe Beşiktaş Sembol cafe ve cafenin iki falcısı Elif ,Kuzey bunlardan bahsediyosun,Taşınmış diyorsun ,yok Kuzeyde 15 kişi varmış diyosun.Belliki o cafeden birisin ve burada reklam yapıyosun. Bende defalarca gittimo cafeye ama öyle bahsettiğin gibi ne sıra var ne dolu sıra bekleyen kişiler var,Kuzeye de baktırdım sıra beklemeden baktı bana kimse sıradan falanda bahsetmedi.Buradaki insanlar bu tarz oyunlarla yanlış yönlendirmeyelim lütfen. Bu tarz reklamlarla değil falcılarınızın
söylediklerinin çıkmasıyla müşteriniz artar.Kolay gelsin.

Şuan bu tavrınızı hiç anlayamadım açıkcası bana çok saçma geliyor böyle şeyler ben gördüğümü ve yaşadığımı söyledim beni orda çalışan yaptınız çok saçma neye istiyorsanız ona inanın

Arkadaşımın tavsiyesi ile Avcılar Düş cafe Nesibe diye bir falcıyı denemiştim 3 kere ,gelecekle alakalı hiç bir tarih dediği hiç bir çıkmadı ,her seferinde senin ağzından laf alarak fal bakmaya çalışıyor,fallarının hepsi patladı bende

yorumlari okuyorum da ,handenin symbol cafede baktigi donemlerde herkes memnunmus,bir iki arkadas hatta handenin dediklerini birebir yasadim ama maalesef simdi yurt disina tasindi fln diye yazmis eski yorumlarda,bana daha once verdigi ask ve isle ilgili tarihi tarihine cikti ama en son gittigimde verdigi tarih yarin bitiyor tarih sark ti mi acaba yoksa dedigi olmayacakmi

Yurt dışınamı taşındı hande anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…