İstanbul'da Fal - Falcılar

İstanbul da Demet hanım var ben ona baktırıyorum telefonda bakıyor tavsiye ederim. Kahve falı ve kartlarla bakıyor ben memnun kaldım

Ilkinde 2 ufak seyi bildi yazmistim..2.desacmaladi yorum yapinca ben dayanamayip buyu dua vs konusuna girdi. Deneyip anlasilir ancak ama bende boyle oldu

Kuzeyi denemedim ama semboller bu konuda cok iyi sanirim. Beni her defasinda cokca sasirtip agzimi acil birakmislardir. Ozellikle falci yüce'yi dene derim taksimde yada nisantasi subesinde. Bide besiktas sembolde murat cok iyiydi.
Kuzeyi begenmistim ben de. An gecmis iyiydi , daha yeni gittigim icin gelecek de bilemiyorum ama umut edip kendimizi mi kandiriyoruz kizlar ? soyle hisleri cok kuvvetli biri yok muuu

Angels cafe meryem var yeni başlamış tarotta ve kahvede çok iyi çok pozitif bir tarzı var geleceğe odaklı bakıyor bana söylediği birkaç şey çıktı deneyin derim :)

Angels cafe meryem var yeni başlamış tarotta ve kahvede çok iyi çok pozitif bir tarzı var geleceğe odaklı bakıyor bana söylediği birkaç şey çıktı deneyin derim :)
Ben de baktirmistim ama beklemedeyim..
İlki cok daha pozitif ikinci de orta bakti ama dedigim gibi suresi var benim

Yeni başlamış cafeye benimde süresi var tabi sadece ilk hafta aramasını beklediğim kişi aradı inş diğer söyledikleride zamanla olur ♡♡♡

Kuzeyi begenmistim ben de. An gecmis iyiydi , daha yeni gittigim icin gelecek de bilemiyorum ama umut edip kendimizi mi kandiriyoruz kizlar ? soyle hisleri cok kuvvetli biri yok muuu
Halitağada Barista cafede aslıyı denedinmi hiç tiryaki cafeden ayrılmış nokta atışları var

Şuan çok şaşkınım Elif hanımın dediği çıktı bugün için sevgilimin arıyacağını söyledi ve aradı saatine kadar çıktı çok mutluyum verdiği tarihler çok tutarlı

Şuan çok şaşkınım Elif hanımın dediği çıktı bugün için sevgilimin arıyacağını söyledi ve aradı saatine kadar çıktı çok mutluyum verdiği tarihler çok tutarlı
Gerçektenmi ??? hangi cafede ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…