Gömdüm adamı :) evet tek çocuğu yeni çok tuhaf geldi. Kafam karıştı yanihadi yaa ben hatirliyorum senin o yazdiklarini :) peki tanistigin cocuk gercekten evin tek cocugu mu
Arabası var demişti ve arabası da varGömdüm adamı :) evet tek çocuğu yeni çok tuhaf geldi. Kafam karıştı yani
hangi cafeydi tam olarak adres neresi bende mi gitsemArabası var demişti ve arabası da var
Ah sen varya bi dur :) bende gitmek isterim de emin olamadım bi türlü. Bakırköy de kilisenin orda çingene cafehangi cafeydi tam olarak adres neresi bende mi gitsem
Bide Nisan ayı demiştihangi cafeydi tam olarak adres neresi bende mi gitsem
Kuzeyi denemedim ama semboller bu konuda cok iyi sanirim. Beni her defasinda cokca sasirtip agzimi acil birakmislardir. Ozellikle falci yüce'yi dene derim taksimde yada nisantasi subesinde. Bide besiktas sembolde murat cok iyiydi.Beşiktaş semboldeki Kuzey'e giden var mı ??
saol cnmKuzeyi denemedim ama semboller bu konuda cok iyi sanirim. Beni her defasinda cokca sasirtip agzimi acil birakmislardir. Ozellikle falci yüce'yi dene derim taksimde yada nisantasi subesinde. Bide besiktas sembolde murat cok iyiydi.
Kuzeyi begenmistim ben de. An gecmis iyiydi , daha yeni gittigim icin gelecek de bilemiyorum ama umut edip kendimizi mi kandiriyoruz kizlar ?Kuzeyi denemedim ama semboller bu konuda cok iyi sanirim. Beni her defasinda cokca sasirtip agzimi acil birakmislardir. Ozellikle falci yüce'yi dene derim taksimde yada nisantasi subesinde. Bide besiktas sembolde murat cok iyiydi.
Ben de baktirmistim ama beklemedeyim..Angels cafe meryem var yeni başlamış tarotta ve kahvede çok iyi çok pozitif bir tarzı var geleceğe odaklı bakıyor bana söylediği birkaç şey çıktı deneyin derim :)
Halitağada Barista cafede aslıyı denedinmi hiç tiryaki cafeden ayrılmış nokta atışları varKuzeyi begenmistim ben de. An gecmis iyiydi , daha yeni gittigim icin gelecek de bilemiyorum ama umut edip kendimizi mi kandiriyoruz kizlar ?soyle hisleri cok kuvvetli biri yok muuu
Gerçektenmi ??? hangi cafede ???Şuan çok şaşkınım Elif hanımın dediği çıktı bugün için sevgilimin arıyacağını söyledi ve aradı saatine kadar çıktı çok mutluyum verdiği tarihler çok tutarlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?