İstanbul'da Fal - Falcılar

Dua yapiyormus, buyu nazar varmis..israr etmedi ama yapayim diye kendin de okuyabilirsin iyi olur dedi de midem bulandi
Ama dua seni koruma amaçlı ise kötü bişey deil canım,tabi eğer büyü bozacağım falan demediyse sana o çok kötü bende üzerimde beni korusun diye dua taşıyorum

hande kendine yer açtı canım bende baktırdım pozitif biri yurt dışında değil

Bu arada kizlar insan surekli fal baktiriyosa bahtini kapatiyomush. Bu gun bi shey anlatdilar, arkhadash falciya gitmish demishler ki sana kim bu kadar her gun nerdeyse fal aciyo? Arkhadashin ablasi chalishdigi yerde kart achan bi bayan varmish o da dushdukce bundan haberdiz kardeshi ichin baktiriyomush. Neyse falci demish ki olmaz oyle sana zarar veriyo, bahtin kapaniyo oyle. Yani arkhadashlar hepimizin kendisine gore bi derdi, sikintisi var ama zaten oyle her hafta nerdeyse her gun gidenler var gidince bi sheyler degishmiyo ki? Olumsuz konushuyolarsa gidip olumlu konushani bulana kadar baktiriyoruz. Ha ishte chok olumlu konushtuysa pembe tablocu deyip bashkalarini deniyoruz. Hayat oyle kolay degil ki falciya her hafta gidelim 30 tl verip en son 15-30 gunumuzde ne olacak bilelim. Tabii ALLAH istemezse o tarih chikmiyacak, chikmazda chunki dushunun olucaklari bilsek bi de tarihleri ile hayat ne kadar basit ve anlamsiz olur. Bende de chikan tarihler oldu birebir ama ishte her defa olmasi mumkun degil. ALLAH derd verdiyse muhakkak dermanini da verir. Sabr edin. Oyle en kuchuk sheyde fala kachip bahtinizi kapatmayin

baktirdiniz mi bunlara?
ne dersiniz?
Nermine baktirmadim halkali bana cok uzak oldugu ichin, ama baktiranlar yorumlardan gordunuz memnun olanlar cok. Kumkapidaki kadina baktirdim ondan memnunum onunla ilgili de yorum yaptim, 1 saata yakin detayli bakiyor. Yani cafe falina hic ama hic benzemez

kizlar bugun laf cafe Cigdeme baktirdim,bilemiyorum ya begendim mi begenmedim mi,annemle ablami iyi karakterize etti, araba alacaksin dedi siyah renkte ki gercekten de kiralamak yada almak gibi bi niyetim var ve kesinlikle siyah renkli olacak :) bu bakimdan dedikleri dogru,ama mesela bana sordu aslan burcu kim var diye bende tanimiyorum dedi hee o zaman aslan burcu birinin yardimiyla ise gireceksin dedi,sora dedi izmirde kimin var diye,kimsem yok dedim,o zaman izmire tatile gideceksin dedi,ablanin cocugu erkek dedi,yok dedim kiz,o zaman erkek gibi sert dedi.bilmiyorum yaa kafam karisti gercekten iyi mi acaba bu cigdem

Sen bi durmadin))

kızlar selam,
Kumkapı ermeni bayana gidenler yazabilir mi yorumlarını özelden ya da buradan fark etmez. Çok merak ediyorum da..

Ben söylemiştim sana canım:))

Kizlarr selam:)

Eskiden la portede calisan Ayhan simdi nerde bilen var mi?
Telefonu fln varsa ozelden yazabilir misinizzz
Mutlu haftasonlarimiz olsun ..

Nermine baktıranlardan bir kişiye çıktı sanırım söyledikleri,ama anı ve geçmişi biliyor kısmende olsa :)

Merhaba kızlar ben en son murat ve can a baktırdım sembol cafede can pek beğenmedim anı az çok bıldı ama murata ben 3 hafta önce baktırmıstım dediklerinden bir kaçını yaşadım ondan baktırdım tekrar bilginize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…