Dua yapiyormus, buyu nazar varmis..israr etmedi ama yapayim diye kendin de okuyabilirsin iyi olur dedi de midem bulandiHımm anladım birde sana dua mı yapayım demişti sanki deilmi ,dua derken büyü falan deil dimi
Ama dua seni koruma amaçlı ise kötü bişey deil canım,tabi eğer büyü bozacağım falan demediyse sana o çok kötü bende üzerimde beni korusun diye dua taşıyorumDua yapiyormus, buyu nazar varmis..israr etmedi ama yapayim diye kendin de okuyabilirsin iyi olur dedi de midem bulandi
Şuan bu tavrınızı hiç anlayamadım açıkcası bana çok saçma geliyor böyle şeyler ben gördüğümü ve yaşadığımı söyledim beni orda çalışan yaptınız çok saçma neye istiyorsanız ona inanın[/QUOTE
hande kendine yer açtı canım bende baktırdım pozitif biri yurt dışında değilyorumlari okuyorum da ,handenin symbol cafede baktigi donemlerde herkes memnunmus,bir iki arkadas hatta handenin dediklerini birebir yasadim ama maalesef simdi yurt disina tasindi fln diye yazmis eski yorumlarda,bana daha once verdigi ask ve isle ilgili tarihi tarihine cikti ama en son gittigimde verdigi tarih yarin bitiyortarih sark ti mi acaba yoksa dedigi olmayacakmi
Cafede olmayan bi halkali Nermin var bide kumkapida ermeni kadincafe falcısı istemiyorum artık demiştim ama...
baktirdiniz mi bunlara?Cafede olmayan bi halkali Nermin var bide kumkapida ermeni kadin
Nermine baktirmadim halkali bana cok uzak oldugu ichin, ama baktiranlar yorumlardan gordunuz memnun olanlar cok. Kumkapidaki kadina baktirdim ondan memnunum onunla ilgili de yorum yaptim, 1 saata yakin detayli bakiyor. Yani cafe falina hic ama hic benzemezbaktirdiniz mi bunlara?
ne dersiniz?
Sen bi durmadin))kizlar bugun laf cafe Cigdeme baktirdim,bilemiyorum ya begendim mi begenmedim mi,annemle ablami iyi karakterize etti, araba alacaksin dedi siyah renkte ki gercekten de kiralamak yada almak gibi bi niyetim var ve kesinlikle siyah renkli olacak :) bu bakimdan dedikleri dogru,ama mesela bana sordu aslan burcu kim var diye bende tanimiyorum dedi hee o zaman aslan burcu birinin yardimiyla ise gireceksin dedi,sora dedi izmirde kimin var diye,kimsem yok dedim,o zaman izmire tatile gideceksin dedi,ablanin cocugu erkek dedi,yok dedim kiz,o zaman erkek gibi sert dedi.bilmiyorum yaa kafam karisti gercekten iyi mi acaba bu cigdem
Sen bi durmadin))[/QUfal krizim tuttu
Ben söylemiştim sana canım:))kizlar bugun laf cafe Cigdeme baktirdim,bilemiyorum ya begendim mi begenmedim mi,annemle ablami iyi karakterize etti, araba alacaksin dedi siyah renkte ki gercekten de kiralamak yada almak gibi bi niyetim var ve kesinlikle siyah renkli olacak :) bu bakimdan dedikleri dogru,ama mesela bana sordu aslan burcu kim var diye bende tanimiyorum dedi hee o zaman aslan burcu birinin yardimiyla ise gireceksin dedi,sora dedi izmirde kimin var diye,kimsem yok dedim,o zaman izmire tatile gideceksin dedi,ablanin cocugu erkek dedi,yok dedim kiz,o zaman erkek gibi sert dedi.bilmiyorum yaa kafam karisti gercekten iyi mi acaba bu cigdem
Nermine baktirmadim halkali bana cok uzak oldugu ichin, ama baktiranlar yorumlardan gordunuz memnun olanlar cok. Kumkapidaki kadina baktirdim ondan memnunum onunla ilgili de yorum yaptim, 1 saata yakin detayli bakiyor. Yani cafe falina hic ama hic benzemez[/QUOTE Slm Cnm Nermın Nasıl ne falı bakıyor numarasını özelden yollarmısın Cafe falcılarına pek ınanmam zamanında cok gıttım sımdı ıse malesef pek fal baktırmıyorum evde bakan olursa gıdıyorum oda 40 yılda bır artık
Handenın Tlf varmı Nasıl bakıyor çıktıkları oldumuKızlar be handeyi aradım handenin 30 nisan handenin düğünüymüş ondan sora da uzun süre bal ayında olacakmış ben 20 nisana güçle aldım randevu yani gitmek isteyenler şimdiden arayıp randevu alsınlarr
40 tl bakıyor Hande
Ben baktirmistm tatlim telefonda bekleme sureci. Genel iyi diyebilirim.Halkalı'daki Nermin'i ben de çok çok merak ediyorum fal baktıranlar yazabilir mi acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?