İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de Murat'a baktırdım ve çok beğendim bana da süre verdi çıkarsa buraya yazacağım ama gittiğime pişman olmadım.istediğim kadar soru sorabildim çok güler yüzlü ve kibar biri bence.dedikleri çıkarsa favorilerimden biri olacak

Bu kumkapidaki kadin ile nasil iletisime gecilebilir?

murat beşiktaş sembolde mi

arkadaslar Halkali Nermini soranlar olmus ben begendim bi dedigi ev meselesi cikti bana bide bana hayatinda arkadas olarak gordugun 3 kisiyi cikaracaksin hayatindan demisti o da cikti gibi gorunuyor :)

arkadaslar Halkali Nermini soranlar olmus ben begendim bi dedigi ev meselesi cikti bana bide bana hayatinda arkadas olarak gordugun 3 kisiyi cikaracaksin hayatindan demisti o da cikti gibi gorunuyor :)
ama cok ta sasirtici bisi soylememisti mesela hande ondan kat kat daha iyi handenin sasirtici yorumlari nokta atislari var

Handenin gelecek ile ilgili dedikleri çıkmış mıydı
Aynen banada Nermin öyle ağzımın açık kalacağı bir konu bilemedi,gelecek söylediklerine daha var göreceğiz bakalım çıkacakmı,daha çok yeni adı duyuldu forumda diğer giden arkadaşlarlada yakın zamanlarda gittik hepimiz bekliyoruz:))

Nermin cok siradan bi falci. bana da tesadufen oldugunu dusundugum 2 ufak sey bildi. Tarottan zaten anlamiyor. Kupa onlusu icin yorum yaparken 10 gun degil 8 gune kadar diyor mesela. Kahve de iyi benzetiyor ama. Gelecekle ilgili de ne bana ne arkadasima net bi sey soylemedi. 2 kere gittik daha da gitmem. Cunku net soylemedigi icin bilecegi bir durum da yok

Ama dua seni koruma amaçlı ise kötü bişey deil canım,tabi eğer büyü bozacağım falan demediyse sana o çok kötü bende üzerimde beni korusun diye dua taşıyorum
Buyu var dua et dedi ben de yapiyorum dedi. Dogrudan teklif etmese de hosuma gitmedi. Buyuluk bi durumum yok zaten duami da zaten yapiyorum

Nermin nerde bakiyor? Yeni falciya ihtiyacim var, uygun fiyatliysa denemek isterim.

Bende hande fena patladı yani durumu iyi bilmişti ama şuanda düşünüyorumda malesef hiç bir şey çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…