Merhaba kızlar ben en son murat ve can a baktırdım sembol cafede can pek beğenmedim anı az çok bıldı ama murata ben 3 hafta önce baktırmıstım dediklerinden bir kaçını yaşadım ondan baktırdım tekrar bilginize:)
Bu kumkapidaki kadin ile nasil iletisime gecilebilir?Nermine baktirmadim halkali bana cok uzak oldugu ichin, ama baktiranlar yorumlardan gordunuz memnun olanlar cok. Kumkapidaki kadina baktirdim ondan memnunum onunla ilgili de yorum yaptim, 1 saata yakin detayli bakiyor. Yani cafe falina hic ama hic benzemez
Ama her zaman yüzyüze baktırmak daha sağlıklıdır:))Ben baktirmistm tatlim telefonda bekleme sureci. Genel iyi diyebilirim.
murat beşiktaş sembolde miMerhaba kızlar ben en son murat ve can a baktırdım sembol cafede can pek beğenmedim anı az çok bıldı ama murata ben 3 hafta önce baktırmıstım dediklerinden bir kaçını yaşadım ondan baktırdım tekrar bilginize:)
Evet canımmurat beşiktaş sembolde mi
ama cok ta sasirtici bisi soylememisti mesela hande ondan kat kat daha iyi handenin sasirtici yorumlari nokta atislari vararkadaslar Halkali Nermini soranlar olmus ben begendim bi dedigi ev meselesi cikti bana bide bana hayatinda arkadas olarak gordugun 3 kisiyi cikaracaksin hayatindan demisti o da cikti gibi gorunuyor :)
ama cok ta sasirtici bisi soylememisti mesela hande ondan kat kat daha iyi handenin sasirtici yorumlari nokta atislari var
Aynen banada Nermin öyle ağzımın açık kalacağı bir konu bilemedi,gelecek söylediklerine daha var göreceğiz bakalım çıkacakmı,daha çok yeni adı duyuldu forumda diğer giden arkadaşlarlada yakın zamanlarda gittik hepimiz bekliyoruz:))Handenin gelecek ile ilgili dedikleri çıkmış mıydı
Buyu var dua et dedi ben de yapiyorum dedi. Dogrudan teklif etmese de hosuma gitmedi. Buyuluk bi durumum yok zaten duami da zaten yapiyorumAma dua seni koruma amaçlı ise kötü bişey deil canım,tabi eğer büyü bozacağım falan demediyse sana o çok kötü bende üzerimde beni korusun diye dua taşıyorum
kızlar çıkarsa yazacağım demiştim işlerim zaten çok yoğun girip bakamıyorum
zehra bana kayınvalide adayınla aran düzelecek demişti yani çok bozuktu aramız ve evlenmekten vazgeçtiğim anlar bile olmuştu.
tam çıktı mı bilemiyorum ama bana çok fazla yakın davranmaya başladı kayınvalide adayım
eskiden nişanlımla arama girer fesatlık sokardı hep aramızı bozardı şimdi yapmıyor
zehra kıskanıyor ondan yapıyor ama düzelecek demişti
sanırım olmaya başladı
ve dediği önemli başka bir şey daha çıktı
önceden çin e gideceğim söylemişti ve ben aylarca çin de kaldım.
en son baktırdığımda rusya demişti ama tam ülke söylemedi
vee benim işimle alakalı çok önemli bir gelişmeydi
o da oldu yaklaşık 1 ay önce rusyaya gittim
ve iş hayatımda çok büyük gelişmeler oldu
hepsini söylemişti
kadın ne dediyse takır takır yaşadım valla
tekrar baktırmayı düşünüyorum :)
ya da sizin başka önerebileceğiniz farklı falcı var mı?
ama bu şekilde tutarlı olan ve nokta atışları olan falcılardan bahsediyorum
Canım bu bahsedilen falcı Zehra adında biri Nermin deil,Nermin evinde bakıyor Halkalı'da Zehrada nerde bakıyor hiç bilmyorumNermin nerde bakiyor? Yeni falciya ihtiyacim var, uygun fiyatliysa denemek isterim.
evet cikti hande is te cikti ozel hayat da hastalik daHandenin gelecek ile ilgili dedikleri çıkmış mıydı
Randevuyla chalishiyor, numarasini ilete bilirimBu kumkapidaki kadin ile nasil iletisime gecilebilir?
kizlar benim subatin 21ne handeye randevum var 2 fal,isteyenlere vere bilirim randevumu,hande nisanin 30u dugunu ondaan sora bal ayinda olcak mayis sonu gelcekmis gitmek isteyenler benim randevumla gide bilirHande telefon ile bakmaz mı ya
benim randevum var 21 nisana ama gitmiycem param kalmadiHande telefon ile bakmaz mı ya
Canim kismen cikan fal haberi. Nihal arama zamanini bildi. Bir de kadikoy burcu. Ins1allah diger kisimlari da cikarsa haber vericem.Bende hande fena patladı yani durumu iyi bilmişti ama şuanda düşünüyorumda malesef hiç bir şey çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?