İstanbul'da Fal - Falcılar

Tesekkur ederim canim. 2 gundur ses yok yine ama herzamanki gibi ben aramak istemiyorum. Cunku o zaman kesin elimde diye dusunuyor. Falcilarin tavsiyesi de buydu. Bakalim tekrar aricakmi? Ki numarasi bile yoktu ben de.
Boşver arama bencede zaten o arar seni tekrar,sabretmişsin o kadar birazcık daha sabret ,erkeklere hiç bir zaman anahtar paspasın altında havası vermiyeceksin ,bizler nasıl sıkıntı çekiyoruz birazda onlar çeksin

ya bu falcilar acaba hepsi onumuzdeki ayi mi veriyor tarih olarak martda gittiginde nisan diyorlar nisanda gittiginde mayis diyorlar, sen burcuya ve nihale nezaman baktirdin?martda degil mi
Nihal bana en son gittiğimde 5gün sonra demişti 1 ay sonrası vermemişti ama çıkmadı söylediği(Hande aynı ay içinde 3 hafta dedi şu an beklemede,değişikte söyleyebiliyorlar yani

cafe falcısı istemiyorum artık demiştim ama...
Ben cok ozel fal baktrdm parada verdm ama hepsi aptallik beyogndada gttm kadikoydede bakirkoydede cafelerede gttm bilmiorm ben memnun kaldm hep symbole gidecegm diede kaide de yok tabiki ama ben begeniyrm isteyn gider isteyn gtmez ozguruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…