- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
bakmıyor canım,cafedekilere zor yetişiyo zor randevu alıyoruz:)Hande telefon ile bakmaz mı ya
aaa hadiya nihaln tarihi bamada cikti,sana kesin olarak mi verdi tarihi yoksa mesela 3 hafta icinda arayacak fln mi dedi?Canim kismen cikan fal haberi. Nihal arama zamanini bildi. Bir de kadikoy burcu. Ins1allah diger kisimlari da cikarsa haber vericem.
Çok sevindimmm:)) inşallah hakkında hayırlısı olurCanim kismen cikan fal haberi. Nihal arama zamanini bildi. Bir de kadikoy burcu. Ins1allah diger kisimlari da cikarsa haber vericem.
Ayin 18 ine kadar demisti. Ama tarihe takilma dedi ayin 7.8 inde msg atti.aaa hadiya nihaln tarihi bamada cikti,sana kesin olarak mi verdi tarihi yoksa mesela 3 hafta icinda arayacak fln mi dedi?
Bana Nihalin son verdiği tarih patlamıştıaaa hadiya nihaln tarihi bamada cikti,sana kesin olarak mi verdi tarihi yoksa mesela 3 hafta icinda arayacak fln mi dedi?
Tesekkur ederim canim. 2 gundur ses yok yine ama herzamanki gibi ben aramak istemiyorum. Cunku o zaman kesin elimde diye dusunuyor. Falcilarin tavsiyesi de buydu. Bakalim tekrar aricakmi? Ki numarasi bile yoktu ben de.Çok sevindimmm:)) inşallah hakkında hayırlısı olur
Boşver arama bencede zaten o arar seni tekrar,sabretmişsin o kadar birazcık daha sabret ,erkeklere hiç bir zaman anahtar paspasın altında havası vermiyeceksin ,bizler nasıl sıkıntı çekiyoruz birazda onlar çeksinTesekkur ederim canim. 2 gundur ses yok yine ama herzamanki gibi ben aramak istemiyorum. Cunku o zaman kesin elimde diye dusunuyor. Falcilarin tavsiyesi de buydu. Bakalim tekrar aricakmi? Ki numarasi bile yoktu ben de.
Kadıköydeki burcu hangi tarihi vermiştiCanim kismen cikan fal haberi. Nihal arama zamanini bildi. Bir de kadikoy burcu. Ins1allah diger kisimlari da cikarsa haber vericem.
Nisan basi sende demisti.Kadıköydeki burcu hangi tarihi vermişti
ya bu falcilar acaba hepsi onumuzdeki ayi mi veriyor tarih olarakNisan basi sende demisti.
Ben baktirdiktan yaklasik 2 hafta sonra ikisine de ayni zamanlarda baktirdim.ya bu falcilar acaba hepsi onumuzdeki ayi mi veriyor tarih olarakmartda gittiginde nisan diyorlar nisanda gittiginde mayis diyorlar, sen burcuya ve nihale nezaman baktirdin?martda degil mi
Nihal bana en son gittiğimde 5gün sonra demişti 1 ay sonrası vermemişti ama çıkmadı söylediğiya bu falcilar acaba hepsi onumuzdeki ayi mi veriyor tarih olarakmartda gittiginde nisan diyorlar nisanda gittiginde mayis diyorlar, sen burcuya ve nihale nezaman baktirdin?martda degil mi
hande en son gittigimde banada 3 hafta icinde dedi ama dun sure doldu,ama ilk verdigi tarih cikmistiNihal bana en son gittiğimde 5gün sonra demişti 1 ay sonrası vermemişti ama çıkmadı söylediği(Hande aynı ay içinde 3 hafta dedi şu an beklemede,değişikte söyleyebiliyorlar yani
Bence tarihlerde sarkma vs. Olabiliyor. Tarihlere cok takilmamak lazim. Daha once bana subat sonu mart demislerdi. Hatta cogu falci mayis dedi. Yani tarihler sadece arak olarak cikabiliyor.hande en son gittigimde banada 3 hafta icinde dedi ama dun sure doldu,ama ilk verdigi tarih cikmisti
Ben cok ozel fal baktrdm parada verdm ama hepsi aptallik beyogndada gttm kadikoydede bakirkoydede cafelerede gttm bilmiorm ben memnun kaldm hep symbole gidecegm diede kaide de yok tabiki ama ben begeniyrm isteyn gider isteyn gtmez ozguruzzcafe falcısı istemiyorum artık demiştim ama...
ben tarihiyle yasadim hemde iki kez,yoe baktirmak istiyorum ama maalesef dogum yapti diye simdilik telde bakiyor cafede degil.cafeye gectigi zaman gidece yenidenSymbol'deki Nihal hakkında ne düşünüyorsunuz gidilir mi sizce?Söylediklerini yaşayan var mı
ben tarihiyle yasadim hemde iki kez,yoe baktirmak istiyorum ama maalesef dogum yapti diye simdilik telde bakiyor cafede degil.cafeye gectigi zaman gidece yeniden
Canimm sen yüceyi nerde buldun ben bu sabah gittim yine bulamadim gelmemisti telefonuda kapaliymis ulasamadilarnihal'in adını çok duydum,söylediklerinin çıktığını yazan çok var ama beğenmeyen de var.yine de çok merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?