- 7 Nisan 2016
- 17
- 7
- 1
- 34
Nihal bende tutmadi. 3 gun sonra bi tarihi daha dolucak. 20 marta kadar dedigi bi shey paltadi, nisan 2ci haftasina kadar verdiyi tarihde oyle olucak gibi. Belki kahve baktirdim diye mi tatmin olmadim bilmiyorum ama..nihal'in adını çok duydum,söylediklerinin çıktığını yazan çok var ama beğenmeyen de var.yine de çok merak ettim...
bana ilk baktığında tam dediği zamanda olmuştu. o olunca bi daha gittim, aynı konu üzerinden yeni gelişmeler söyledi tarih vererek ve maalesef geçti gitti bişey olmadıNihal bende tutmadi. 3 gun sonra bi tarihi daha dolucak. 20 marta kadar dedigi bi shey paltadi, nisan 2ci haftasina kadar verdiyi tarihde oyle olucak gibi. Belki kahve baktirdim diye mi tatmin olmadim bilmiyorum ama..
Ben Taksim'de bulmuştum canım gitmeden önce aradığımda bu aralar Taksim şubemizde demişlerdi hattaCanimm sen yüceyi nerde buldun ben bu sabah gittim yine bulamadim gelmemisti telefonuda kapaliymis ulasamadilar
Yuceyi bnde duymstm bi arkdsmn arkadasi diym gtms anlatti baya bilms kizlar buraya grmicem artk valla okudkca merakim cogaliyr :) :) belki yuceye giderm yolum duserse taksime gidersm yazarm yorumumu ,giden olursada yaZsn rica ediyrmBen Taksim'de bulmuştum canım gitmeden önce aradığımda bu aralar Taksim şubemizde demişlerdi hatta
Bana en son baktirdigimda nisan 10'dan sonra isle alakali bir küçülme olabilir ve biraz pozisyonlar degisecek demisti. Bugün aldım haberi bugun nisan 11 bu kadar cabuk beklemiyodum ama sabah onu cok aradim bulamadim isyeri telefonu da kapali ulasamadik dedi.Yarin deneyecegim bide şansımı bideYuceyi bnde duymstm bi arkdsmn arkadasi diym gtms anlatti baya bilms kizlar buraya grmicem artk valla okudkca merakim cogaliyr :) :) belki yuceye giderm yolum duserse taksime gidersm yazarm yorumumu ,giden olursada yaZsn rica ediyrm
Yuceyi bnde duymstm bi arkdsmn arkadasi diym gtms anlatti baya bilms kizlar buraya grmicem artk valla okudkca merakim cogaliyr :) :) belki yuceye giderm yolum duserse taksime gidersm yazarm yorumumu ,giden olursada yaZsn rica ediyrm
Yüce dediğimiz kişi nerde fal bakıyorYüce'ye cumartesi gittim ben.Hem kahve hem tarot bakıyor hatta fincana iki üç dakika bakıp sonra bırakmıyor.Kahve falına da uzun uzun bakıyor.Bana fincandan harfler söyledi hatta.Mevcut durumu,karşı tarafın düşüncelerini,yakın geleceği çok tutarlı bir şekilde söylüyor.Tarih de veriyor ama çok uzak tarihler değil.Seçtiğiniz kartları detaylı bir biçimde anlatıyor.Eğitim ve sağlık hakkında da bir şeyler söylüyor.Bana en az 20 dakika baktı.Çok esprili ve samimi biri.Bana verdiği tarihler çıkarsa buraya yazacağım.Çok beğendim baktığı falı,umarım çıkar.Ben çok kişiye fal baktırdım ama favorilerimden biri oldu.Falın sonunda soru da sorabiliyorsunuz ayrıca
Sana torpil yapmış anlaşılan...bende gittim c.tesi..hiç tatmin olmadı...yalandan iki cümle söyledi..bitti mi diye yüzüne baktım hatta..enerjisinide pek beğenemedim...bi daha asla gitmem...sembollerde en beğendiğim Murat oldu benim...çok beğendim...Yüce'ye cumartesi gittim ben.Hem kahve hem tarot bakıyor hatta fincana iki üç dakika bakıp sonra bırakmıyor.Kahve falına da uzun uzun bakıyor.Bana fincandan harfler söyledi hatta.Mevcut durumu,karşı tarafın düşüncelerini,yakın geleceği çok tutarlı bir şekilde söylüyor.Tarih de veriyor ama çok uzak tarihler değil.Seçtiğiniz kartları detaylı bir biçimde anlatıyor.Eğitim ve sağlık hakkında da bir şeyler söylüyor.Bana en az 20 dakika baktı.Çok esprili ve samimi biri.Bana verdiği tarihler çıkarsa buraya yazacağım.Çok beğendim baktığı falı,umarım çıkar.Ben çok kişiye fal baktırdım ama favorilerimden biri oldu.Falın sonunda soru da sorabiliyorsunuz ayrıca
Sana torpil yapmış anlaşılan...bende gittim c.tesi..hiç tatmin olmadı...yalandan iki cümle söyledi..bitti mi diye yüzüne baktım hatta..enerjisinide pek beğenemedim...bi daha asla gitmem...sembollerde en beğendiğim Murat oldu benim...çok beğendim...
Yüce dediğimiz kişi nerde fal bakıyor
Sıkılıyosa bakmasın sonuçta karşılığında para alıyorlar.. Bence sen onun arkadaşı filansın..Birden hortladı bu yüce... Değmez kızlar paranıza yazık...ben acıdımBana neden torpil yapsın ki?fal bakmaktan çok sıkılıyorum vs demişti bana belki sen de o anına denk gelmişsindir.ben akşam saatlerinde gittim çok beğendim ama kişiden kişiye değişiyor işte.kadınlar kahvesi'ndeki dilek'i de nerdeyse herkes çok beğeniyor ama o da bana çok kötü gelmişti mesela.symbol cafe murat'a da gittim onu da çok beğendim ben de.kesinlikle çok iyi
Sıkılıyosa bakmasın sonuçta karşılığında para alıyorlar.. Bence sen onun arkadaşı filansın..Birden hortladı bu yüce... Değmez kızlar paranıza yazık...ben acıdım
Bana da akrabalarımdan bi hastalık haberi vermişti aralıkta... çıkmadı diye sevinmiştim hattaKızlaaar ÇIKAN FAL HABERİ var: Bi arkadaşım handeye gitmişti aralıkta,hande buna demişki bu çoçuk baya baya evleniyor demiş hemde dul bi kadınla ,kadını sevmiyor ama çıkar evliliği demiş,arkadaşımda inanmamış tabi,bugün mesaj attı bana geröekten de evleniyormuş çoçuk dul bi kadınla ve kadın buna iş kurduracakmış, ama Handenin zamanları tutmuyor o yüzden zamanlara çok takılmayın 1-2 ay gecike bilir tarihlere takılmayın bence
Hande iyidir ya banada baya baya çıktı dedikleri ama zamanlaması yanlış ola bilirBana da akrabalarımdan bi hastalık haberi vermişti aralıkta... çıkmadı diye sevinmiştim hatta
demin öğrendim, hastalık haberini(ciddi ama çözülebilir bişey)
Canım benim randevum var 21ne istersen sana vere bilirim benim proje sunumum var çünki gidemeyecemHande'ye keşke gidebilsem ama randevuları hep doluben de çok merak ediyorum.sanırım genelde Hande'nin ve Nihal'in falları çıkıyor,yorumları okumuştum ama ikisine de baktırmadım emin değilim tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?