İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana acil falci önerir misiniz kizlarrrrrr lütfen!!! Şişli ve çevresinde olursa mutlu olurumm bide yüz yüze baktirmak istiyorum..

nihal'in adını çok duydum,söylediklerinin çıktığını yazan çok var ama beğenmeyen de var.yine de çok merak ettim...
Nihal bende tutmadi. 3 gun sonra bi tarihi daha dolucak. 20 marta kadar dedigi bi shey paltadi, nisan 2ci haftasina kadar verdiyi tarihde oyle olucak gibi. Belki kahve baktirdim diye mi tatmin olmadim bilmiyorum ama..

Nihal bende tutmadi. 3 gun sonra bi tarihi daha dolucak. 20 marta kadar dedigi bi shey paltadi, nisan 2ci haftasina kadar verdiyi tarihde oyle olucak gibi. Belki kahve baktirdim diye mi tatmin olmadim bilmiyorum ama..
bana ilk baktığında tam dediği zamanda olmuştu. o olunca bi daha gittim, aynı konu üzerinden yeni gelişmeler söyledi tarih vererek ve maalesef geçti gitti bişey olmadı

Bugün 1 hafta önce randevu aldığım kadıköy istanbul cafe Ahmete baktırdım,çok detaylı bilemedi ama anı özetleyen mantıklı nokta atışları vardı ,gelecekle ilgili bir tarih verdi ,Ahmete daha önce giden varmı arkadaşlar düşüncelerinizi
yazarmsınız

Ben Taksim'de bulmuştum canım gitmeden önce aradığımda bu aralar Taksim şubemizde demişlerdi hatta
Yuceyi bnde duymstm bi arkdsmn arkadasi diym gtms anlatti baya bilms kizlar buraya grmicem artk valla okudkca merakim cogaliyr :) :) belki yuceye giderm yolum duserse taksime gidersm yazarm yorumumu ,giden olursada yaZsn rica ediyrm

Yuceyi bnde duymstm bi arkdsmn arkadasi diym gtms anlatti baya bilms kizlar buraya grmicem artk valla okudkca merakim cogaliyr :) :) belki yuceye giderm yolum duserse taksime gidersm yazarm yorumumu ,giden olursada yaZsn rica ediyrm
Bana en son baktirdigimda nisan 10'dan sonra isle alakali bir küçülme olabilir ve biraz pozisyonlar degisecek demisti. Bugün aldım haberi bugun nisan 11 bu kadar cabuk beklemiyodum ama sabah onu cok aradim bulamadim isyeri telefonu da kapali ulasamadik dedi.Yarin deneyecegim bide şansımı bide

Yüce'ye cumartesi gittim ben.Hem kahve hem tarot bakıyor hatta fincana iki üç dakika bakıp sonra bırakmıyor.Kahve falına da uzun uzun bakıyor.Bana fincandan harfler söyledi hatta.Mevcut durumu,karşı tarafın düşüncelerini,yakın geleceği çok tutarlı bir şekilde söylüyor.Tarih de veriyor ama çok uzak tarihler değil.Seçtiğiniz kartları detaylı bir biçimde anlatıyor.Eğitim ve sağlık hakkında da bir şeyler söylüyor.Bana en az 20 dakika baktı.Çok esprili ve samimi biri.Bana verdiği tarihler çıkarsa buraya yazacağım.Çok beğendim baktığı falı,umarım çıkar.Ben çok kişiye fal baktırdım ama favorilerimden biri oldu.Falın sonunda soru da sorabiliyorsunuz ayrıca

Yüce dediğimiz kişi nerde fal bakıyor

Sana torpil yapmış anlaşılan...bende gittim c.tesi..hiç tatmin olmadı...yalandan iki cümle söyledi..bitti mi diye yüzüne baktım hatta..enerjisinide pek beğenemedim...bi daha asla gitmem...sembollerde en beğendiğim Murat oldu benim...çok beğendim...

Bana neden torpil yapsın ki?fal bakmaktan çok sıkılıyorum vs demişti bana belki sen de o anına denk gelmişsindir.ben akşam saatlerinde gittim çok beğendim ama kişiden kişiye değişiyor işte.kadınlar kahvesi'ndeki dilek'i de nerdeyse herkes çok beğeniyor ama o da bana çok kötü gelmişti mesela.symbol cafe murat'a da gittim onu da çok beğendim ben de.kesinlikle çok iyi

Yüce dediğimiz kişi nerde fal bakıyor

Taksim symbol cafe'de bakıyor ama ara sıra başka şubelere de gidiyormuş en iyisi gitmeden önce cafeyi aramak.bu arada ben bu forumdan birinin tavsiyesiyle gitmiştim ve memnun kaldığım için yazdım.beğendiğim falcı olunca paylaşmak istiyorum çok falcıya gittim ona rağmen beğendiğim kişi sayısı çok az.yüceyi şahsen beğendim.enerji meselesi gerçi

Sıkılıyosa bakmasın sonuçta karşılığında para alıyorlar.. Bence sen onun arkadaşı filansın..Birden hortladı bu yüce... Değmez kızlar paranıza yazık...ben acıdım

Sıkılıyosa bakmasın sonuçta karşılığında para alıyorlar.. Bence sen onun arkadaşı filansın..Birden hortladı bu yüce... Değmez kızlar paranıza yazık...ben acıdım

Ne arkadasi ya?adam ona baktiran musterinin adini bile hatirlamiyor,sizi forumdan ogrendim diyince "ne forumu,internete mi dusmusum" diyor.ben bu konuya yazan birisine mesaj atarak yuceyi ogrendim sonra da o kisiyle iyice mesajlasarak yuceye gitmeye karar verdim ozelden kullanici adini atabilirim hicbi sekilde reklam falan yapmiyorum.ben forumdan bi arkadasla mart ayinda falciya bile gittim gitmedigim falci kalmadi reklam mi yapicam?bu ayin sonunda gittigim butun falcilar hakkinda yorumlarimi yazacagim zaten.symbolde begendiklerim kuzey yuce ve murat.begenmedigim kisi toprak.levent'e de baktirdim ama dedigi cikmadi.digerlerini de denemedim.damlalar cafe tugba,pen cafe yeter,taksim'deki goker,asmin cafe asiye falan hepsine gittim ama en cok begendiklerim symbol murat ve yuce oldu.yuceye gitsinler diye kimseyi zorlamadim ki.cok vasat falci gordum ve begendigim kisiler olunca yazmak istiyorum.ben kendi adima begendim ve tavsiye ettim.insanin kendi karari.iyi aksamlar

Son düzenleme:
Kızlaaar ÇIKAN FAL HABERİ var: Bi arkadaşım handeye gitmişti aralıkta,hande buna demişki bu çoçuk baya baya evleniyor demiş hemde dul bi kadınla ,kadını sevmiyor ama çıkar evliliği demiş,arkadaşımda inanmamış tabi,bugün mesaj attı bana geröekten de evleniyormuş çoçuk dul bi kadınla ve kadın buna iş kurduracakmış, ama Handenin zamanları tutmuyor o yüzden zamanlara çok takılmayın 1-2 ay gecike bilir tarihlere takılmayın bence

Bana da akrabalarımdan bi hastalık haberi vermişti aralıkta... çıkmadı diye sevinmiştim hatta
demin öğrendim, hastalık haberini (ciddi ama çözülebilir bişey)

Hande'ye keşke gidebilsem ama randevuları hep dolu ben de çok merak ediyorum.sanırım genelde Hande'nin ve Nihal'in falları çıkıyor,yorumları okumuştum ama ikisine de baktırmadım emin değilim tabii

Hande'ye keşke gidebilsem ama randevuları hep dolu ben de çok merak ediyorum.sanırım genelde Hande'nin ve Nihal'in falları çıkıyor,yorumları okumuştum ama ikisine de baktırmadım emin değilim tabii
Canım benim randevum var 21ne istersen sana vere bilirim benim proje sunumum var çünki gidemeyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…