hangi güne randevun ve kaçtaCanım benim randevum var 21ne istersen sana vere bilirim benim proje sunumum var çünki gidemeyecem
Canım benim randevum var 21ne istersen sana vere bilirim benim proje sunumum var çünki gidemeyecem
evet kahve de bakiyor tarot daHande tarot mu kahve mi bakiyor? Besiktas mi cafe miydi
Hande'ye keşke gidebilsem ama randevuları hep doluben de çok merak ediyorum.sanırım genelde Hande'nin ve Nihal'in falları çıkıyor,yorumları okumuştum ama ikisine de baktırmadım emin değilim tabii
kimmis o ? :)Ben bakırköyde gitmiştim bir falcıya herşeyi biliyodu, hala da giderim 6 ayda bir, falları uzun insanı salak yerine koymuyor felan tavsiye ederim
Edi super bilmis bence.. Ediyi denemek gerek sanirim. Hangi gun izinliydinermin konusunda kararsızdım aslında tam tatmin olmamıştım diyebilirim.. bana 2 li bi vakit veriyo demişti...23 gün sonra aradı :)
edide 1 li bi vakit dedi.. 1 nisan 21 nisan arası bekle dedi :) 11 nisanda aradı :))))
Ikisi bi arada mi baktirmayi tavsiye edersin?evet kahve de bakiyor tarot da
Kizlar bugun iki kiz arkadasimla Goa ya gittik kumkapidaki ermeni kadin. An ile ilgili bile bilemedi bi de evli misin bekar misin kac yasindasin esin su yasta mi vs. Cok sordu hepimize. Begenmedim. Gitmeye gerek yok ama vakti olan denesin. Gelecekle ilgili dediklerini aklimda bile tutmadim. Iyi biri aslinda ama falini begenmedik. Yok ev alcan, araba alcan. Onlari da evin kendi evin di mi diye soruyor yok deyince alacaksin diyor. Araba kimin diye soruyor yoksa alacaksin diyor. Durum budur. Bilginize
Valla bence oyle.. Yine de zamani olan denesin enerji falan meselesi de olabilir ama 3 kisi ayni dusunduk. Soru sorulmasi beni geriyor zatenYapma ya.. Bu da fos yani.. Ümitler yine çöp oldu
Valla bence oyle.. Yine de zamani olan denesin enerji falan meselesi de olabilir ama 3 kisi ayni dusunduk. Soru sorulmasi beni geriyor zaten
fal bakan soru sorduğu anda bitiyor benim için deValla bence oyle.. Yine de zamani olan denesin enerji falan meselesi de olabilir ama 3 kisi ayni dusunduk. Soru sorulmasi beni geriyor zaten
evet ikisi bi arada baktir daha uzun bakiyor o zaman hemde daha detayliIkisi bi arada mi baktirmayi tavsiye edersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?