İstanbul'da Fal - Falcılar

bide bu aralar o kadar çok falcıya baktırdımki...
aramaz diye düşündüğüm adam aradı...bu durumda...nermin edi murat kısmen yeter...bildiler diyebilirim...
bakalım devamı gelecek mi...

nermin konusunda kararsızdım aslında tam tatmin olmamıştım diyebilirim.. bana 2 li bi vakit veriyo demişti...23 gün sonra aradı :)
edide 1 li bi vakit dedi.. 1 nisan 21 nisan arası bekle dedi :) 11 nisanda aradı :))))

Hande'ye keşke gidebilsem ama randevuları hep dolu ben de çok merak ediyorum.sanırım genelde Hande'nin ve Nihal'in falları çıkıyor,yorumları okumuştum ama ikisine de baktırmadım emin değilim tabii

Ben bakırköyde gitmiştim bir falcıya herşeyi biliyodu, hala da giderim 6 ayda bir, falları uzun insanı salak yerine koymuyor felan tavsiye ederim

merhaba, ben bugün kocasinan'daki selda'ya gittim herkes olumsuz söylüyor ama doğru demiş. bana da aynen o kadar olumsuz konuştu ki ağlayarak çıktım resmen, duymak istediğim hiçbir şeyi duyamadım ve hiç istemedim dedikleri çıksın. hande'ye gitmek istiyorum da çok mu geç zamana veriyor randevu yarın arasam falan?

nermin konusunda kararsızdım aslında tam tatmin olmamıştım diyebilirim.. bana 2 li bi vakit veriyo demişti...23 gün sonra aradı :)
edide 1 li bi vakit dedi.. 1 nisan 21 nisan arası bekle dedi :) 11 nisanda aradı :))))
Edi super bilmis bence.. Ediyi denemek gerek sanirim. Hangi gun izinliydi

Kizlar bugun iki kiz arkadasimla Goa ya gittik kumkapidaki ermeni kadin. An ile ilgili bile bilemedi bi de evli misin bekar misin kac yasindasin esin su yasta mi vs. Cok sordu hepimize. Begenmedim. Gitmeye gerek yok ama vakti olan denesin. Gelecekle ilgili dediklerini aklimda bile tutmadim. Iyi biri aslinda ama falini begenmedik. Yok ev alcan, araba alcan. Onlari da evin kendi evin di mi diye soruyor yok deyince alacaksin diyor. Araba kimin diye soruyor yoksa alacaksin diyor. Durum budur. Bilginize

Yapma ya.. Bu da fos yani.. Ümitler yine çöp oldu

Valla bence oyle.. Yine de zamani olan denesin enerji falan meselesi de olabilir ama 3 kisi ayni dusunduk. Soru sorulmasi beni geriyor zaten

3 kişi gidince mi geçiştirdi acaba.. Ben gittiğimde sadece hiç evlendin mi diye sormuştu. 1 saate yakın çok detaylı bakmıştı. Mevcut durumu okudu.. Ümitlenmiştim ama bu da patladı.. Nerden bulucaz şöyle adam gibi bakan birini ya..

Bilemedim ki canim.. Biz de esi olan disinda sevgililer icin de daha once evlendi mi diye sordu. Yasi buyuk bi arkadasimiza seninki senden kucuk di mi dedi. Kiz hayir diyince o zaman az fark vardir dedi vs ve boyle bi dolu sey bepimize. Bu adam ketum disinda bana bildigi olmadi. Ketumluk erkeklerin genelinde var ki zaten. Uzun bakmasi da gereksiz bilemedigi surece. 5 10 dk baksin nokta atis olsun. Uzgunum ben de cok umutluydum ama boyle.

selam kızlar bugun besıktasta kuzeye fal baktırdım tek kelimeyle dehşetti. gelecekle alakalı dediği şeyleri bekleyip görecem ama geçmişi ve şuanki durumu nokta atışlarıyla bildi. Fal baktırmak istemeyen arkadaşım dahi dayanamayıp fal baktırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…