- 12 Nisan 2016
- 2
- 0
- 1
- 53
başka kimlere baktırdınız, onlar nasıldı?merhaba kızlar ben bugun bakırköyde matrak kafeye gıttım funda hanıma ağzım açık kaldı ben o kadar fal baktıtırım böyesını ilk defa gördum şimdiden ve gelecekten bahsediyo nokta atısı tespıtler yapıyo 4 kişi gittik bi ben baktırıcaktım ama hepsi baktırdı o deree iyi şimdi her hafta gitmeyı dusunuyoruz zaten 1 hafta 10 gunden önce tekrar bakmıyo :) kesinlikle tavsye ederim gidin görün bu dediydi dersiniz bana teşekkür ediceksiniz :)
taksımde anıl vardı ona baktrıdım bir sürü şey dedı çıkmadı duygum kafe duygu ya baktrıdım iyiydi ama bu kadar iyi değildi bagdat caddesı symbol kafe ye kafe onlarda hıkaye bu matrakı tek gecıyorum tavsıye edıyorumbaşka kimlere baktırdınız, onlar nasıldı?
Walla izin gününü bilmiyorum ama ediyi seviyorum benEdi super bilmis bence.. Ediyi denemek gerek sanirim. Hangi gun izinliydi
selam kızlar bugun besıktasta kuzeye fal baktırdım tek kelimeyle dehşetti. gelecekle alakalı dediği şeyleri bekleyip görecem ama geçmişi ve şuanki durumu nokta atışlarıyla bildi. Fal baktırmak istemeyen arkadaşım dahi dayanamayıp fal baktırdı.
hangi tuğba damlalar cafe miArkadaşlar çıkmayan fal haberi ne yazıkki göker ve tuğbanın söylediği bir konu vardı ,bugün patladı tam tersi oldu bilginize
Evt damlalar cafe tuğba cnmhangi tuğba damlalar cafe mi
Hayır çıkmadı malesef hiç bir gelişme olmadıolaylar cıkmadı mı
canim neoldu baktirdinmi handeye?? :)Canim bugun bi randevu bosmus adimi yazdirdim teklif ettigin icin cok sagol :)
canim neoldu baktirdinmi handeye?? :)
valla gidecegim varsa da gitmem hoşlanmiyorum bu yöntemden.Arkadaşlar bilmem sizinde dikkatinizi çekiyormu ama bu ara foruma her gün yeni üyeler katılıyor ve ne tasadüftür ki hepsi de anlaşmış gibi Sembol kafe de herhangi bir falcıya gidip üye olur olmaz çok iyiydi diye yorum yapıyorlar,bence reklam kokan hareketler bunlar
Chok uzuldum. Bana iki soru sordu kart achmadan evli ve ya bekar oldugumu bi de chocuk var mi yok mu diye. Yorum yapmaniz chok iyi oldu, o yuzden tam rahatlikla tavsiye edemiyo ishte insan. Fal enerji meselesi ama, 3 kishi memnun kalmadiysaniz diyecek bi shey yok.Kizlar bugun iki kiz arkadasimla Goa ya gittik kumkapidaki ermeni kadin. An ile ilgili bile bilemedi bi de evli misin bekar misin kac yasindasin esin su yasta mi vs. Cok sordu hepimize. Begenmedim. Gitmeye gerek yok ama vakti olan denesin. Gelecekle ilgili dediklerini aklimda bile tutmadim. Iyi biri aslinda ama falini begenmedik. Yok ev alcan, araba alcan. Onlari da evin kendi evin di mi diye soruyor yok deyince alacaksin diyor. Araba kimin diye soruyor yoksa alacaksin diyor. Durum budur. Bilginize
Bakırköy'de devaju cafedeEdi nerede bakıyor?
Canım yok bende bu ara sembol murat favorim iyi bakıyor eskilere baktırmıyorum ben artık çok baktırdım yeni falcılara yöneldim bir de kuzey merak edıyorum orda can diye birine baktırdım pek beğenmedim ama enerjisi tutana iyi olabilirArkadaşlar bilmem sizinde dikkatinizi çekiyormu ama bu ara foruma her gün yeni üyeler katılıyor ve ne tasadüftür ki hepsi de anlaşmış gibi Sembol kafe de herhangi bir falcıya gidip üye olur olmaz çok iyiydi diye yorum yapıyorlar.Yada yeni üye olup bir kafe falcısını övüp diğer bir kafeyi kötüydü diye yazıyorlar.Bence reklam kokan hareketler bunlar ,bariz o kafelerden birileri olduğunuz anlaşılıyor ,komik yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?