İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba kızlar ben bugun bakırköyde matrak kafeye gıttım funda hanıma ağzım açık kaldı ben o kadar fal baktıtırım böyesını ilk defa gördum şimdiden ve gelecekten bahsediyo nokta atısı tespıtler yapıyo 4 kişi gittik bi ben baktırıcaktım ama hepsi baktırdı o deree iyi şimdi her hafta gitmeyı dusunuyoruz zaten 1 hafta 10 gunden önce tekrar bakmıyo :) kesinlikle tavsye ederim gidin görün bu dediydi dersiniz bana teşekkür ediceksiniz :)

başka kimlere baktırdınız, onlar nasıldı?

başka kimlere baktırdınız, onlar nasıldı?
taksımde anıl vardı ona baktrıdım bir sürü şey dedı çıkmadı duygum kafe duygu ya baktrıdım iyiydi ama bu kadar iyi değildi bagdat caddesı symbol kafe ye kafe onlarda hıkaye bu matrakı tek gecıyorum tavsıye edıyorum

Kuzey'e ben de baktırmıştım çok memnun kalmıştım tarihleri bekliyorum umarım çıkar...

kızlar damlalar cafe tugbaya ben baktırdım suanki bir çok şeyi bildi sizden baktıranlardan verdiği tarihler cıktı mı veya dediği olaylar

canim neoldu baktirdinmi handeye?? :)

Evet baktırdım canım hatırlattığın iyi oldu yazayım hemen :)

Mi Cafe Hande : Ben sorduğumda tarotu ve kahveyi ayrı ayrı bakıyormuş ben sadece tarot falı baktırdım.Tarota başlamadan önce size hangi konuya yoğunlaşmamı istersin diye soruyor.Yoğunlaştığı konuya da uzun uzun bakıyor sonra da diğer konulara kısaca bakıyor.Ben aşka yoğunlaşmasını istedim sonra da eğitim durumuma kısaca baktı.Aşka yoğunlaşırken o kişinin nasıl biri olduğunu,neler hissettiğini -bence- çok iyi anlatıyor.Benim baktırdığım falı kendisi yönlendirdi.Benim soru sormama gerek kalmadan kendisi soruları sordu mesela dedi ki "bakalım bu kişiyle ne zaman görüşmen olacak,3 kart ver.Bakalım bu kişi hakkında ne düşünüyor,bakalım neler olacak 3 kart seç" dedi.Böyle böyle 4-5 soruyla fal devam etti.Uzun uzun cevaplar verdi.Tarih de veriyor bu arada ama bana tam tarih vermedi hafta olarak bir tarih verdi.Ama aklınızda bulunsun,falın sonunda "şimdi istediğin soruyu sor" gibi bir şey demedi hani genelde falcılar fal sonunda sorduruyor ya.Benim kafamdaki bütün soruları ben söylemeden kendisi cevapladı o yüzden gerek kalmadı gerçi.Bana güzel şeyler söyledi.Kötü bir şey görüp görmediğini özellikle sordum."Görsem kesinlikle söylerdim" dedi.Falım çıkarsa mutlaka yazacağım çok istiyorum çıkmasını.Genel olarak beğendim,forumda Hande için çok yorum var bence onları da okuyup öyle karar verin:) Fal ücreti de 40 liraydı.

Handeye randevu alırken zaten tarot ve kahve diye belirtmek gerekiyor,çift fal diye yoksa sonradan çift baktırmak istersern değiştirmiyorlar bilginize:)Sonunda soru sormak istersen
cevaplıyor ama

Arkadaşlar bilmem sizinde dikkatinizi çekiyormu ama bu ara foruma her gün yeni üyeler katılıyor ve ne tasadüftür ki hepsi de anlaşmış gibi Sembol kafe de herhangi bir falcıya gidip üye olur olmaz çok iyiydi diye yorum yapıyorlar.Yada yeni üye olup bir kafe falcısını övüp diğer bir kafeyi kötüydü diye yazıyorlar.Bence reklam kokan hareketler bunlar ,bariz o kafelerden birileri olduğunuz anlaşılıyor ,komik yani:))

Son düzenleme:
valla gidecegim varsa da gitmem hoşlanmiyorum bu yöntemden.
cafe falcısı istemiyorum diyorum, var mı öneri diyorum hala cafedekileri yazıyolar bana cevap :)

Chok uzuldum. Bana iki soru sordu kart achmadan evli ve ya bekar oldugumu bi de chocuk var mi yok mu diye. Yorum yapmaniz chok iyi oldu, o yuzden tam rahatlikla tavsiye edemiyo ishte insan. Fal enerji meselesi ama, 3 kishi memnun kalmadiysaniz diyecek bi shey yok.

Canım yok bende bu ara sembol murat favorim iyi bakıyor eskilere baktırmıyorum ben artık çok baktırdım yeni falcılara yöneldim bir de kuzey merak edıyorum orda can diye birine baktırdım pek beğenmedim ama enerjisi tutana iyi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…