Tğba mı bu damlalar kafeMerhaba kızlar, çıkan fal haberi vermek istiyorum.. uzun zamandır okumuyorum forumu neler konuşuldu fırsatım olmadı okumaya hiç1 ay önce filan dideme su falı baktırmıştım. sonra ulaşamadım hiç dideme çok kızdım hatta tartıştım kadınla baya. ama hakkını yemişim sanırım çünkü verdiği tarih dündü ve dün söylediği şeyi yaşadım hem de baya anlattığı gibi yaşadım. Esas konu ile ilgiliydi. çıkmıycak filan diye epey yedim kadının başını çünkü herşey tam tersi gidiyodu imkansızlaşmıştı. hala olayın şokundayım. Burda ben de sizin gibiyim deli gibi fal baktırıyorum çaresizlkten oyüzden paylaşmak istedim sizinle. Su falını daha iyi bakıyo bu kadın ya. İlk defa baktırdım su okadar para verip şuan iyi ki baktrmışm diyorum. he tabi bidaha bana bakar mı bilemem baya yüklendim kadına çünkü :)
Cıktı mı dedikleriKizin sucu yok ki aslinda bilmiyordur bile belki soylememislerdir nereden bilsin ? :)
Falcı dediğin bunu somazki zaten bilir evlimisin bekarmısın,çoğun varmı yokmu bunları söyledikten sonra bende bakarım size fal :)) ne varki bunda zaten asıl temel konuyu anlatmış oluyosun,zaten söylediklerin üzerinden falı ona göre yönlendiriyor,bende gidecektim iyi oldu söylediğiniz bende gitseysdim sinir olup dönecektim demekkiChok uzuldum. Bana iki soru sordu kart achmadan evli ve ya bekar oldugumu bi de chocuk var mi yok mu diye. Yorum yapmaniz chok iyi oldu, o yuzden tam rahatlikla tavsiye edemiyo ishte insan. Fal enerji meselesi ama, 3 kishi memnun kalmadiysaniz diyecek bi shey yok.
Dedikleri cıktı mıNihal tarihi gecdi.Tarihler sarka biliyor da ama bilmiyorum. Zaten ben bu kadar yakin zamanda olacak gibi gelmiyordu bana, bekliyorum. Diger Tugbanin patlayan konusu yani bi tik bile yok, hic bi sey, gelisme falan. Ama ben Tugbani tavsiye ediyorum. Cunki nerdeyse tum dedikleri cikiyor, anda da cooook iyi, bi de dogru yorumlari var konu ile ilgili. Ne varsa pat diye soyluyor.
Bende gittim sembol cafeye elif,kuzey,murat bunlara baktırdım ama sürekli yeni üye olup Sembol cafeyi övmeleri değişik geliyor bana.Gerek yok zaten kaliteli güzel bir yer böyle hoş olmuyor.Bana Murat 12 Nisana kadar arih vermişti esas konu ile alakalı ama malesef dün itibariyle patladıCanım yok bende bu ara sembol murat favorim iyi bakıyor eskilere baktırmıyorum ben artık çok baktırdım yeni falcılara yöneldim bir de kuzey merak edıyorum orda can diye birine baktırdım pek beğenmedim ama enerjisi tutana iyi olabilir
Didem nerde bakıyor canımTğba mı bu damlalar kafe
Tuğba anı ve geçmişi en iyi yorumlayanlardan biri,söylediğin gibi kötüde çıksa pat diye suratına söylüyor,ama gelecek bana çıkmadı malesefDedikleri cıktı mı
Canim benim uzulmeye gerek yok denedik gorduk. Keske iyi olaydiChok uzuldum. Bana iki soru sordu kart achmadan evli ve ya bekar oldugumu bi de chocuk var mi yok mu diye. Yorum yapmaniz chok iyi oldu, o yuzden tam rahatlikla tavsiye edemiyo ishte insan. Fal enerji meselesi ama, 3 kishi memnun kalmadiysaniz diyecek bi shey yok.
Canım yok bende bu ara sembol murat favorim iyi bakıyor eskilere baktırmıyorum ben artık çok baktırdım yeni falcılara yöneldim bir de kuzey merak edıyorum orda can diye birine baktırdım pek beğenmedim ama enerjisi tutana iyi olabilir
Yani al bendende o kadar insanı cafeden soğutuyorlarvalla gidecegim varsa da gitmem hoşlanmiyorum bu yöntemden.
cafe falcısı istemiyorum diyorum, var mı öneri diyorum hala cafedekileri yazıyolar bana cevap :)
bir zamanlarda aynısını Tali'nin mutfağı için yapmış :)Canım sen Arzuhal cafede mi çalışıyosun yada biri ilemi ahbapsın o cafeden ,sürekli 4-5 yere bu cafe hakkında övgüler yazmışsın bugün ,insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen
bi de Tali'nin mutfağı vardı bakırköyde ama o kapandı mı?
Canım 12 Nisan geçti çıktımı falcıların söyledikleri merak ettim:))Ben bugun medyum rahmana gittim oda hande asiye nermin neslihan edi sevgi vs vs vs gibi 12 nisana kadar vakit verdii ama çok ilginç detaylarda verdi bakalim nolucak.
Canım önemli bir konu ile mi alakalı çıkan tarihKızlar Andaç ve Hande'nin verdiği tarihlerden biri çıktı, diğerine zaman var, çıkarsa yazarım.
merhaba telefonda bakıyorlar mıBAKIRKÖY ARZUHAL CAFE BEN TAM BİR FAL DELİSYİM SÜREKLİ BAKTIRIYORUM VE BURASINI GERÇEKTEN DENEMENİZİ ÖNERİYORUM
BAKIRKÖYDE ASKERLİK ŞUBESİNİN OLDUĞU YERDE İNTERNETTEN TELEFON NUMARASINA ULAŞABİLİRSİNİZ
RANDEVU ALMADAN GİTMETİN BAYA YOĞUN OLUYOR CUNKU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?