İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar selam,
bakırköyde önceden cafe 46 çalışan falcı nalan'a fal baktıran varmı? kadın şuan özel yerini açmış.

Tğba mı bu damlalar kafe

Falcı dediğin bunu somazki zaten bilir evlimisin bekarmısın,çoğun varmı yokmu bunları söyledikten sonra bende bakarım size fal :)) ne varki bunda zaten asıl temel konuyu anlatmış oluyosun,zaten söylediklerin üzerinden falı ona göre yönlendiriyor,bende gidecektim iyi oldu söylediğiniz bende gitseysdim sinir olup dönecektim demekki

Dedikleri cıktı mı

Bende gittim sembol cafeye elif,kuzey,murat bunlara baktırdım ama sürekli yeni üye olup Sembol cafeyi övmeleri değişik geliyor bana.Gerek yok zaten kaliteli güzel bir yer böyle hoş olmuyor.Bana Murat 12 Nisana kadar arih vermişti esas konu ile alakalı ama malesef dün itibariyle patladı

Canim benim uzulmeye gerek yok denedik gorduk. Keske iyi olaydi

Sembol cafe taksim şubedeki Levent çok kötüydü ,şu ana kadar baktırdıklarım içinde en kötüsü diyebilirim,ben Murat ve Elifi beğendim orda,Muratın söylediği dün patladı Elifin söylediğine daha var,Kuzeyi çok beğenmedim ama tabiki bu enerji işi kişiye göre değişiyor

Kızlar çoğumuz Nermine gittik bende dahil,benim için söylediği tarihlere var.Sizlerden birine çıkan yada çıkmayan birşeyler varmı söylediklerinden.Bir ara herkes yoğunlaşmıtı Nermine sonra birden kayboldu yorumlar kimse bahsetmemeye başladı.Nerminde mi patladı hepimize(

merhaba telefonda bakıyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…