merhaba andaç telefonda bakıyor mu ?Canım önemli bir konu ile mi alakalı çıkan tarih
Bakırköy'de devaju cafede
Çıktı...isabetli ve tutarlı fal bakıyo edi...Sana söylediği çıkmış.galiba fırsat bulduğumda edi'yi de deneyeceğim...
Edi kahve ve tarot mu bakiyor ? Benimde favorilerim arasinda murat cidden iyiydi bide yüceyi begendim ben beni ciddi sasirtti taksim symboldeki ve patlamadi fallari. Ama degisik birine baktirmak istiyorum. Edi is guc kariyerle ilgili tarot acilimi yapar mi ?Çıktı...isabetli ve tutarlı fal bakıyo edi...
Şuan favorilerim Murat ve edi
Ediye iki sene once baktirdigim falin tam tersi cikmisti :) onermem ; arkadasimin fali da patlamisti.Sana söylediği çıkmış.galiba fırsat bulduğumda edi'yi de deneyeceğim...
Çıktı...isabetli ve tutarlı fal bakıyo edi...
Şuan favorilerim Murat ve edi
Ediye iki sene once baktirdigim falin tam tersi cikmisti :) onermem ; arkadasimin fali da patlamisti.
Kızlaaar çıkan fal haberim vaaar: cocuk yine aradı ama işdeydim diye konuşamadım, cıkan fallar:Hande 3 hafta içünde arayacak demişti 3-4 gün gecikme oldu,tuğba 20 nisana kadar arayacak demişti,çiğdee de cumartesi gitmiştim 15 gün içinde mutlaka arayacak demişti, çıkmayan fal Andaç (nisanda ses yok mayısta arayacak demişti)
Aaa bide mandal cafe toprağa gitmişdim martın 25i en fazla 1 ay içinde arayacak dedi yani toprakta çıktı
Murat'ı beğenmiştim,söyledikleri çıkarsa tekrar tekrar gideceğim biri olacak kesinlikle...bu olaylar belli olmuyo işte..birimizin beğendiğini birimiz beğenmiyoruz..dönem dönem bazı falcılar yükselişe geçiyo...
şöyle bi durum war tuba,yeter,imam,zaza,nermin,edi,yüce,hande,nihal,murat,göker,can,halil,cafe46da bi iki falcı,ırmak diye bikadın aklıma gelmeyen var mıdır daha bilmiyorum...bunların hepsine baktırdım...içlerinde olumsuz konuşan tuğba,göker,can ve zazaydı sanırım...uzun vadeli düşündüğümde olumsuz olma ihtimalide var tabi...
ama sevdiğim devamında baktırmak istediğim sanırım şuan murat ve edi var....belki handeyede tekrar gidebilirim...
Ben Hande konusunde bir kaç gün daha bekle demiştim sana canım:)senin adına çok sevindim hakkında hayırlsı olur inşallahKızlaaar çıkan fal haberim vaaar: cocuk yine aradı ama işdeydim diye konuşamadım, cıkan fallar:Hande 3 hafta içünde arayacak demişti 3-4 gün gecikme oldu,tuğba 20 nisana kadar arayacak demişti,çiğdee de cumartesi gitmiştim 15 gün içinde mutlaka arayacak demişti, çıkmayan fal Andaç (nisanda ses yok mayısta arayacak demişti)
2 hafta sonrasına veriyorlar randevu yani önceden alman lazım,çok sıra varHande için aramamız gereken bir saat var mı? Saat 11'den sonra mı veriliyor randevu? Biri bilgi verebilirse çok sevinirim. :)
kızlar merhaba ben yeni üye oldum .. daha önce kadınlar kahvesinde meryeme çok övgü ile gittim ama tamamen fiyaskoydu.. burada murat demişsiniz ama nerede bakıyorlar onuda söyler misiniz .. gerçekten memnun kaldınız mı ? kahve falı mı tarot mu bakıyor ? başka önereceğiniz isimler var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?