İstanbul'da Fal - Falcılar

Herkese merhaba. Ben buraya 1 ay kadar falan önce üye oldum. Fal tutkunu bir insanım, üye olmadan once hande, haktan vs duyarak birilerine fal baktırıyordum. Handenin kahve falı cıkmıstı bana ama daha sonrasında tarotunu denemeye gittiğimde soyledıklerının tam tersı oldu. Belkı de bende tarot cıkmıyordur bılemem kartlarla enerjı uyumum yoktur. Bana herkesten cok rıca ediyorum gercekten cıkan eden falcı varsa lütfen soylesın. Döktüğümüz paralara yazık çıkmıyor fallar

Çıktı...isabetli ve tutarlı fal bakıyo edi...
Şuan favorilerim Murat ve edi
Edi kahve ve tarot mu bakiyor ? Benimde favorilerim arasinda murat cidden iyiydi bide yüceyi begendim ben beni ciddi sasirtti taksim symboldeki ve patlamadi fallari. Ama degisik birine baktirmak istiyorum. Edi is guc kariyerle ilgili tarot acilimi yapar mi ?

Selam kizlar, son dönem gidip begendigim isimler: Asli -barista cafe diye bi yerde bakmisti. Yine kadikoyde istanbul cafede Sema adinda bir bayan guzel bakmisti. Angels Meryem ve Burcuyu da begeniyorum.
Telefonda Nihal hanima baktirdim bence iyiydi.
Ama en iyisi bana gore Asliydi
Asla onermeyeceklerim:kadikoyde meryem(betimliyim:siyah uzun dalgali sacli kilolu) adinda bir bayan cafe adini hatirlamiyorum ama angelsin karsisinda bi cafeydi.kadin tutturamadigi gibi bi de kabalasti, cevirmeye calisiyo ve begenmedigimi soyleyince keske size bakmasaydim enerjiniz kotu vs diye camura yatiyo tam fiyasko :)
Diger onermeyecegim tiryaki cafe semra. Cok soru sorup alakasiz yorumlar yapiyor.

Fal his olayi o yuzden kimseye kefil olamam hatta tesvik de etmiyim tabi ;benim degerlendirmelerim bu sekilde..

Kızlaaar çıkan fal haberim vaaar: cocuk yine aradı ama işdeydim diye konuşamadım, cıkan fallar:Hande 3 hafta içünde arayacak demişti 3-4 gün gecikme oldu,tuğba 20 nisana kadar arayacak demişti,çiğdee de cumartesi gitmiştim 15 gün içinde mutlaka arayacak demişti, çıkmayan fal Andaç (nisanda ses yok mayısta arayacak demişti)

bu olaylar belli olmuyo işte..birimizin beğendiğini birimiz beğenmiyoruz..dönem dönem bazı falcılar yükselişe geçiyo...
şöyle bi durum war tuba,yeter,imam,zaza,nermin,edi,yüce,hande,nihal,murat,göker,can,halil,cafe46da bi iki falcı,ırmak diye bikadın aklıma gelmeyen var mıdır daha bilmiyorum...bunların hepsine baktırdım...içlerinde olumsuz konuşan tuğba,göker,can ve zazaydı sanırım...uzun vadeli düşündüğümde olumsuz olma ihtimalide var tabi...
ama sevdiğim devamında baktırmak istediğim sanırım şuan murat ve edi var....belki handeyede tekrar gidebilirim...

Aaa bide mandal cafe toprağa gitmişdim martın 25i en fazla 1 ay içinde arayacak dedi yani toprakta çıktı

tarihler çıkmış,çok sevindim gerçekten :) handenin tarihleri gecikebiliyormuş zaten

Murat'ı beğenmiştim,söyledikleri çıkarsa tekrar tekrar gideceğim biri olacak kesinlikle...

Ben Hande konusunde bir kaç gün daha bekle demiştim sana canım:)senin adına çok sevindim hakkında hayırlsı olur inşallah

kızlar merhaba ben yeni üye oldum .. daha önce kadınlar kahvesinde meryeme çok övgü ile gittim ama tamamen fiyaskoydu.. burada murat demişsiniz ama nerede bakıyorlar onuda söyler misiniz .. gerçekten memnun kaldınız mı ? kahve falı mı tarot mu bakıyor ? başka önereceğiniz isimler var mı ?

Hande için aramamız gereken bir saat var mı? Saat 11'den sonra mı veriliyor randevu? Biri bilgi verebilirse çok sevinirim. :)

Merhaba:)Murat Beşiktaş Symbol Cafe'de.Hem tarot ve kahve falına beraber bakıyor,ayrı ayrı değil.Bana verdiği tarihi bekliyorum falı çıktı diyebilmek için.Ama anı çok iyi yorumluyor.Dedikleri çıkarsa hep gidebileceğim biri.Genel olarak memnun kalmıştım.

Arkadaslar merhaba,
Hande iyiydi ama bende tutmadi. Is konusunda gorustugum bir yeri cok iyi tarif etti. Burada baslayacaksin demisti. Bambaska bir yerde basladim. Hande'nin tarif ettigi yeri aradigimda siz baska yerlerle devam edebilirsiniz dediler. Kısaca reddettiler. Bu arada kahve falıydı.
Yeter en gec subatta ise basliyorsun, ama sen seciyorsun demisti. Iki yer ayni anda teklif etti. Ve ben gercekten secim yaptim. Ama ikisi de istedigim yerler degildi. o istedigin yer demisti. Kısmen cikmis oldu.
Nihalde subatta basliyorsun dedi, nisanda basladim. Ama ise baslamayi bilmek cok buyuk bir olay gibi gelmiyor bana. Eski is yerinle ilgili bir seyler duyacaksın demisti. hicbir sey duymadım.
Ve bu hafta symbol toprak'a baktırdım. Cok kısa surdu. 6-7 dakika. Anı ve olayları, ic durumumu iyi bildi. Gelecek ile ilgili sabırlı ol dedi... 2 ay sonrasina zaman verdi.
sanirim gelecek konusunda pek şansım yok :)) umarım sizin icin iyi olacak her sey hemen gercek olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…