İstanbul'da Fal - Falcılar

Hande konusunda üzüldüm,ben de baktırmıştım ona.tarihi bekliyorum

Arkadaşlar biz arkadaşla gidecektik handeye 21i iki tane çift fal randevusu almıştık arkadaş işten izin alamamış,gelmeyecek,varmu perşembe benimle handeye gelmek isteyen?:)

Canım önemli bir konu ile mi alakalı çıkan tarih
Canım eski sevgilimin dogum günümde mesaj yazacağını kısa bir diyalog olacagını ve anlam yüklememem gerektiğini söylediler. Bekle en geç Haziran gibi berabersinix dediler. Hayırlısı artık. Ayrıca İranlı bir kadına baktırdım ama arkadaşımın misafiriydi onun söylediklerini birebir yaşadım ve yaşıyorum. Hatır için bakmıştı ve burada değil şuan

Merhaba, İstanbul cafe'deki Sema genç, kısa sarı saçlı bir kadın mıydı?

Merhaba, İstanbul cafe'deki Sema genç, kısa sarı saçlı bir kadın mıydı?
Merhaba yok genc degil Ahmet in caprazinda oturuyordu.
Bu arada Ahmet i de begenmistim ama biraz pahali diger bayan performans olarak bence iyiydi.

Son zamanda gidip en begendigim Asli diye bi bayan, symbol Serkan iyi ama kisa bakiyor. Symbol Murat iyi kibar ama bilemiyorum gekecek konusunu.. Kuzey de kisa bakiyor an olarak fena degillerdi.Ama burada yeni uyelerin devamli o cafeyi övmesi itici geldi o ayri :)

Hande hangi kafede bende tasula kafede eozaya baktırmıştım bana 16 nisanda buluşmanız olucak demişti yarın 16sı öylr bi konuşmamız yok hala patladı yani

Hande hangi kafede bende tasula kafede eozaya baktırmıştım bana 16 nisanda buluşmanız olucak demişti yarın 16sı öylr bi konuşmamız yok hala patladı yani
Tasula türkan banada patladı hemde 2 kere birde çok iddalı söyledikleriniz çıkmadı diyincede benim fallarım yüzde doksan çıkar diye idda ediyor,ama malesef çıksa burda herkes yazardı zaten:) Birde sürekli gel sana şu tutara bakım yapalım vs diye insanları başka tarafa yönlendirmeye çalışıyor,bence baktıı falda gelecekle alakalı vasat bir tane bile tutmadı söyledikleri

Canım bu Barışta cafe nerde,Aslı dediğin kişinin falı çıktımı sana

Tasula beğenmiyorum ama damlalar cafede tugba bana geçmişi o anı falan iyi bildi sonra hoşlandığım cocukla ilgili buluşma olcak dedi sonra eğer olmucak olsa sana söylerim git eve 10 gün ağla unut derim ama olcak dedi bakalım bekliyorum 1 hafta oldu baktıralı

Tupba dedikleri cıktı mı

Tuğba naı ve geçmişi iyi biliyor benimde iyi yorumladı ama gelecekle ilgili söylediği tarihler patladı inşallah seninki çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…