Arkadaslar merhaba,
Hande iyiydi ama bende tutmadi. Is konusunda gorustugum bir yeri cok iyi tarif etti. Burada baslayacaksin demisti. Bambaska bir yerde basladim. Hande'nin tarif ettigi yeri aradigimda siz baska yerlerle devam edebilirsiniz dediler. Kısaca reddettiler. Bu arada kahve falıydı.
Yeter en gec subatta ise basliyorsun, ama sen seciyorsun demisti. Iki yer ayni anda teklif etti. Ve ben gercekten secim yaptim. Ama ikisi de istedigim yerler degildi. o istedigin yer demisti. Kısmen cikmis oldu.
Nihalde subatta basliyorsun dedi, nisanda basladim. Ama ise baslamayi bilmek cok buyuk bir olay gibi gelmiyor bana. Eski is yerinle ilgili bir seyler duyacaksın demisti. hicbir sey duymadım.
Ve bu hafta symbol toprak'a baktırdım. Cok kısa surdu. 6-7 dakika. Anı ve olayları, ic durumumu iyi bildi. Gelecek ile ilgili sabırlı ol dedi... 2 ay sonrasina zaman verdi.
sanirim gelecek konusunda pek şansım yok :)) umarım sizin icin iyi olacak her sey hemen gercek olur :)
Umarim olur seninki...Hande konusunda üzüldüm,ben de baktırmıştım ona.tarihi bekliyorum
Canım eski sevgilimin dogum günümde mesaj yazacağını kısa bir diyalog olacagını ve anlam yüklememem gerektiğini söylediler. Bekle en geç Haziran gibi berabersinix dediler. Hayırlısı artık. Ayrıca İranlı bir kadına baktırdım ama arkadaşımın misafiriydi onun söylediklerini birebir yaşadım ve yaşıyorum. Hatır için bakmıştı ve burada değil şuanCanım önemli bir konu ile mi alakalı çıkan tarih
Edi bana ve arkadaşıma çıkmadı bilginize. İnsan olarak mükemmel biri, belki elektriğimiz tutmamıştır.çünkü beğenenler çokSana söylediği çıkmış.galiba fırsat bulduğumda edi'yi de deneyeceğim...
Edi bana ve arkadaşıma çıkmadı bilginize. İnsan olarak mükemmel biri, belki elektriğimiz tutmamıştır.çünkü beğenenler çok
Umarim olur seninki...
Selam kizlar, son dönem gidip begendigim isimler: Asli -barista cafe diye bi yerde bakmisti. Yine kadikoyde istanbul cafede Sema adinda bir bayan guzel bakmisti. Angels Meryem ve Burcuyu da begeniyorum.
Telefonda Nihal hanima baktirdim bence iyiydi.
Ama en iyisi bana gore Asliydi
Asla onermeyeceklerim:kadikoyde meryem(betimliyim:siyah uzun dalgali sacli kilolu) adinda bir bayan cafe adini hatirlamiyorum ama angelsin karsisinda bi cafeydi.kadin tutturamadigi gibi bi de kabalasti, cevirmeye calisiyo ve begenmedigimi soyleyince keske size bakmasaydim enerjiniz kotu vs diye camura yatiyo tam fiyasko :)
Diger onermeyecegim tiryaki cafe semra. Cok soru sorup alakasiz yorumlar yapiyor.
Fal his olayi o yuzden kimseye kefil olamam hatta tesvik de etmiyim tabi ;benim degerlendirmelerim bu sekilde..
Merhaba yok genc degil Ahmet in caprazinda oturuyordu.Merhaba, İstanbul cafe'deki Sema genç, kısa sarı saçlı bir kadın mıydı?
Hande hangi kafede bende tasula kafede eozaya baktırmıştım bana 16 nisanda buluşmanız olucak demişti yarın 16sı öylr bi konuşmamız yok hala patladı yaniEvet baktırdım canım hatırlattığın iyi oldu yazayım hemen :)
Mi Cafe Hande : Ben sorduğumda tarotu ve kahveyi ayrı ayrı bakıyormuş ben sadece tarot falı baktırdım.Tarota başlamadan önce size hangi konuya yoğunlaşmamı istersin diye soruyor.Yoğunlaştığı konuya da uzun uzun bakıyor sonra da diğer konulara kısaca bakıyor.Ben aşka yoğunlaşmasını istedim sonra da eğitim durumuma kısaca baktı.Aşka yoğunlaşırken o kişinin nasıl biri olduğunu,neler hissettiğini -bence- çok iyi anlatıyor.Benim baktırdığım falı kendisi yönlendirdi.Benim soru sormama gerek kalmadan kendisi soruları sordu mesela dedi ki "bakalım bu kişiyle ne zaman görüşmen olacak,3 kart ver.Bakalım bu kişi hakkında ne düşünüyor,bakalım neler olacak 3 kart seç" dedi.Böyle böyle 4-5 soruyla fal devam etti.Uzun uzun cevaplar verdi.Tarih de veriyor bu arada ama bana tam tarih vermedi hafta olarak bir tarih verdi.Ama aklınızda bulunsun,falın sonunda "şimdi istediğin soruyu sor" gibi bir şey demedi hani genelde falcılar fal sonunda sorduruyor ya.Benim kafamdaki bütün soruları ben söylemeden kendisi cevapladı o yüzden gerek kalmadı gerçi.Bana güzel şeyler söyledi.Kötü bir şey görüp görmediğini özellikle sordum."Görsem kesinlikle söylerdim" dedi.Falım çıkarsa mutlaka yazacağım çok istiyorum çıkmasını.Genel olarak beğendim,forumda Hande için çok yorum var bence onları da okuyup öyle karar verin:) Fal ücreti de 40 liraydı.
Tasula türkan banada patladı hemde 2 kere birde çok iddalı söyledikleriniz çıkmadı diyincede benim fallarım yüzde doksan çıkar diye idda ediyor,ama malesef çıksa burda herkes yazardı zaten:) Birde sürekli gel sana şu tutara bakım yapalım vs diye insanları başka tarafa yönlendirmeye çalışıyor,bence baktıı falda gelecekle alakalı vasat bir tane bile tutmadı söyledikleriHande hangi kafede bende tasula kafede eozaya baktırmıştım bana 16 nisanda buluşmanız olucak demişti yarın 16sı öylr bi konuşmamız yok hala patladı yani
Canım bu Barışta cafe nerde,Aslı dediğin kişinin falı çıktımı sanaMerhaba yok genc degil Ahmet in caprazinda oturuyordu.
Bu arada Ahmet i de begenmistim ama biraz pahali diger bayan performans olarak bence iyiydi.
Son zamanda gidip en begendigim Asli diye bi bayan, symbol Serkan iyi ama kisa bakiyor. Symbol Murat iyi kibar ama bilemiyorum gekecek konusunu.. Kuzey de kisa bakiyor an olarak fena degillerdi.Ama burada yeni uyelerin devamli o cafeyi övmesi itici geldi o ayri :)
Tasula beğenmiyorum ama damlalar cafede tugba bana geçmişi o anı falan iyi bildi sonra hoşlandığım cocukla ilgili buluşma olcak dedi sonra eğer olmucak olsa sana söylerim git eve 10 gün ağla unut derim ama olcak dedi bakalım bekliyorum 1 hafta oldu baktıralıTasula türkan banada patladı hemde 2 kere birde çok iddalı söyledikleriniz çıkmadı diyincede benim fallarım yüzde doksan çıkar diye idda ediyor,ama malesef çıksa burda herkes yazardı zaten:) Birde sürekli gel sana şu tutara bakım yapalım vs diye insanları başka tarafa yönlendirmeye çalışıyor,bence baktıı falda gelecekle alakalı vasat bir tane bile tutmadı söyledikleri
cıktı mı canımtuğbaya dün gittim gerçekten herşeyi bildi ama kaydı iki üç kere dinledim anlayabilmek için sonradan umarım dedikleride çıkar ama bence geçmiş ve an konusunda muhteşem
Damlalar Cafe Tugba'nın fal baktırıp da "Bana bir kelimesi bile çıkmadı." diyen var mı?
Tupba dedikleri cıktı mıMerhaba ben de yorumlarımı yazayım
Damlalar Cafe Tuğba:Ses kaydı almama izin verdi.Şuanı ve karşı tarafı güzel yorumluyor ama inanılmaz hızlı konuşuyor.Verdiği tarihi bekliyorum.4 soru sorma hakkı veriyor.
Asmin Cafe Asiye:Genel olarak beğendim,güleryüzlü biri.Karşı tarafı çok iyi yorumladı benim için.İstediğim kadar soru sorabildim.Şuan için de iyiydi.Verdiği tarihi bekliyorum.Sohbeti çok güzel,çok tavsiye veriyor.
Pen Cafe Yeter:Ben sadece karşı taraf için baktırdım yani düşüncelerini öğrenmek için.O da tarih verdi.Karşı tarafı yorumlamasını çok beğendim.O kişinin karakterini,neler istediğini,ne hissettiğini anlatıyor ve 3 soru hakkı veriyor.Fala başlamadan önce "iyi kötü ne görürsem söylerim,başka birini görürsem de söylerim" demişti.Memnun kaldım.
Şuana kadar dedikleri çıkmadı ama bana verdiği süre daha dolmadı.bekliyorum yaniTupba dedikleri cıktı mı
Hande hangi kafede bende tasula kafede eozaya baktırmıştım bana 16 nisanda buluşmanız olucak demişti yarın 16sı öylr bi konuşmamız yok hala patladı yani
Tuğba naı ve geçmişi iyi biliyor benimde iyi yorumladı ama gelecekle ilgili söylediği tarihler patladı inşallah seninki çıkar canımTasula beğenmiyorum ama damlalar cafede tugba bana geçmişi o anı falan iyi bildi sonra hoşlandığım cocukla ilgili buluşma olcak dedi sonra eğer olmucak olsa sana söylerim git eve 10 gün ağla unut derim ama olcak dedi bakalım bekliyorum 1 hafta oldu baktıralı
Evet canim simdilik oyle,Canım bu Barışta cafe nerde,Aslı dediğin kişinin falı çıktımı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?