İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet canim simdilik oyle,
Ani da guzel yorumlamisti sadece burcumu sordu ve kahve falini tarotla desteklemisti.
Barista cafe kadikoyde/ boganin karsisindaki sokaktan yukari cikip ilk sokaktan sola donup asagi inmistim kosede kucuk bi cafe:) bana da buradan bi bayan tarif etmisti. Kadikoy barista cafe yaz cikar lokasyonu

cıktı mı canım

Kızlar sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra telefonumdan Tuğba'nın ses kayıtlarını tekrar dinledim,toplam 5 kere gitmişim
1 hafta ara ile ,dediğim gibi anı ve geçmişi çok iyi yorumlamış ama verdiği tarihlerin hiç biri tutmamış( malesef

Kizlar bu mandal cafe topraga giden var mi ben daha once bie kere gitmistim is konusunfa soylefigi sey tarihinde tutmustu

Kızlar bugün Pen cafe Yeter'e gittim. Kendim için kahve, karşı tarafın düşünceleri için tarot baktırdım. İnanılmaz memnun kaldım. Karşı tarafın düşüncelerini net bir şekilde anlattı. Hande ile Benzer şeyler söyledi. Ben gerçekten fazlasıyla memnun kaldım. Hemşeri de çıktık kendisiyle. Umarım söylediği şeyleri yaşarım

Randevu almaya gerek var mi gitmeden acaba? Ne kadara bakiyor?

[QUOTE="gingko, post: 46086586, member: 752677" mi gitmeden acaba? Ne kadara bakiyor?[/QUOTE]
Tarot kahve falı 60 tl,taksimde Pen cafe diye ara internetten adres çıkıyor canım,randevu almıyosun direk didip bekliyosun

Kizlar ben bugun yetere ugradim taksim tarafina gitmistim,Yeter sali gunune kadar kapaliymis ozel sebeblerden dolayi,kapida oyle yaziyodu,gidecekler bosa gidip donmeyin

Ben de çok merak ettim gidenler ya da falı çıkanlar yorumlarını paylaşabilir mi lütfen :)
Bu sitedeki insanlar cok ilginc gercekten yorum yapiyosun reklam yapiyolar sanıyorlar. Merak edip edi'ye gittim gercekten hic bilemedi. Fal isi enerji işi. Topragi da begenmistim ama cikmadi fali mandal cafedeki. Bana en iyi fali cikan yüce valla. Dedigi seyleri dedigi zamanda yasiyorum. Sende gecen yorum yapmışsın reklam demisler ki sen surekli fal baktiran birisin kuzum. Bana gercekten fali en net cikan birini onerir misin verdigi zamanlari tarihleri tutan. Yüce'ye yeni gittim yine gitsem bakmayabilir biraz yaşa olaylari öyle gel dedi. Yillar once 2010 2011 gibi tarık vardi falci o cok iyiydi ama onu hic bi yerde bulamiyorum malesefki artik

Şiddetle serkanı tavsiye ediyorum. Ilk baktirdiğım da hiç onemsemedim dediklerini ama verdiği tarihler de olacak dedikleri olamaya başladı.

Tarık vefat etti canım taksim semboldekı 2-3 yıl oldu

Ben Demet hanımı tavsiye etmiştim yaa valla kadın nazara mı geldi nedir yaa diğer falcıların gazabına mı uğradı artık bilemiyorum. Kadın rahatsızlanmış ses kısıklığı yüzünden bir süre ara vermiş fallara ((

Şiddetle serkanı tavsiye ediyorum. Ilk baktirdiğım da hiç onemsemedim dediklerini ama verdiği tarihler de olacak dedikleri olamaya başladı.
Hangi serkan bu caddede symbol de bakan mi?suan aklmda olan falcilar biri yuce digeri serkan ayni serkansa memnun kaldiniz mi yani tavsiye ediyr msn ??? Bizim isyerinden cok giden olmus cnku?

Tesekkuir ederim deneyecgm insallah memnun kalirim baktirdiktan sonra yorumumu paylasrm

Hangi serkan bu caddede symbol de bakan mi?suan aklmda olan falcilar biri yuce digeri serkan ayni serkansa memnun kaldiniz mi yani tavsiye ediyr msn ??? Bizim isyerinden cok giden olmus cnku?

Beyoğlu'nda baktirdik ben ve arkadaşlarım ve dediklerini yavaş yavaş yaşamaya başlıyoruz. Şiddetle tavsiye ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…