İstanbul'da Fal - Falcılar

Burda bahsettiğin kişi ben olmalıyım :) işte dediğin gibi yüce diyosun bende ondan memnun kalmadım ediyi beğendim..ki bakarsan tek bi kişi üzerinden yorum yapmadığımıda görürsün...bi çok kişiye baktırıp çıkan çıkmayan fallar yada enerji üzerinden yorum yapıyorum..mesela en son burda Murat'ı tavsiye edenler oldu onun üzerine gittim çok beğendim...ama yüce Berbatttı bana göre ama sen beğenmişsin..yani özü şu ki birimizin memnun kalmadığını birimiz beğeneniliyoruz..bide bariz reklam olanlar var onlarıda anlayabiliyoruz

Aynen katılıyorum birde tesadüf yeni üyeler ve diğerleri sürekli aynı cafenin ve aynı falcılar üzerinden konuşuyorlar,Sembol cafeler zaten kaliteli mekanlar ama bu şekilde cafeden soğutuyorlar,gideceğim varsa da içinden gitmek gelmiyor ki ben beşiktaştakine normalde ara ara giderim ,bu tarz reklamlara gerek yok bencede

Canım inan ki mart ayından beri falcı falcı dolaşıyorum ama verdiği tarihleri bekliyorum ben de.tarihler gelse direk söyleyeceğim bu kişinin dediği çıktı bu kişinin çıkmadı diye.ben de ona göre karar vereceğim zaten.beklemedeyim yani

Canim biz tavsiye ediyoruz bugün tekrar gideceğiz. Ben yillardir çocuk bekliyordum önümüzde ay bunun cevabını olumlu alacaksın dedi hiç inanmadim ama dediği haber bana ve arkadaşlarıma yavaş yavaş geliyor Allaha Şükür sonuçlar iyi geliyor.

Murat a fal baktirdim, duymak istediğim seyleri soyledi o yuzden sevdim :) zamam verdi bakalim olacak mi. Karakter analizleri iyiydi, cok sorum olmadigi icin ortalama surdu zaman acisindan. Serkan gibi 5 saniyede bakip birakmadi da.

Murat a fal baktirdim, duymak istediğim seyleri soyledi o yuzden sevdim :) zamam verdi bakalim olacak mi. Karakter analizleri iyiydi, cok sorum olmadigi icin ortalama surdu zaman acisindan. Serkan gibi 5 saniyede bakip birakmadi da.
Canım önemli olan duymak istediklerini söylemesi deil gerçekleri bilip söylemesi,eğer duymak istediklerimizi söylerse boşa zaman kaybetmiş oluyoruz ,boşu boşuna umutlanıp sonunda daha fazla üzülüyoruz ne yazıkki.Sembol Murata bende gittim anı ve geçmişi iyi yorumladı ama gelecekle alakalı verdiği tarih patladı,umarım senin falın çıkar

Murat nerde fal bakıyo

Tabii ki orası öyle, sadece duymak istediklerimi söylemesi değil onu öylesine söyledim çünkü son falımdan ağlayarak çıkmıştım bu yüzden kendimi iyi hissettirdi. Beni ve karşı tarafı çok iyi yorumladı. Geleceğimle ilgili de akla yatkın şeyler söyledi. Gelecekle ilgili dediği şekilde olur umarım. Tarih konusunda da kesin bir tarih vermedi ama benim de düşündüğüm bir zaman aralığı olduğu için gerçekçi geldi. Gelecek dediği gibi olursa seveceğim bir falcı olacak kendisi. :) zamanı tutmasın dediği olsun da razıyım, teşekkürler canım. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…