- 7 Nisan 2016
- 17
- 7
- 1
- 34
Nasil vefat etti ? Ohaaa ya nasil olur suan sok icerisindeyim.. ne diyecegimi bilemedim. Mekani cennet olsunTarık vefat etti canım taksim semboldekı 2-3 yıl oldu
Burda bahsettiğin kişi ben olmalıyım :) işte dediğin gibi yüce diyosun bende ondan memnun kalmadım ediyi beğendim..ki bakarsan tek bi kişi üzerinden yorum yapmadığımıda görürsün...bi çok kişiye baktırıp çıkan çıkmayan fallar yada enerji üzerinden yorum yapıyorum..mesela en son burda Murat'ı tavsiye edenler oldu onun üzerine gittim çok beğendim...ama yüce Berbatttı bana göre ama sen beğenmişsin..yani özü şu ki birimizin memnun kalmadığını birimiz beğeneniliyoruz..bide bariz reklam olanlar var onlarıda anlayabiliyoruzBu sitedeki insanlar cok ilginc gercekten yorum yapiyosun reklam yapiyolar sanıyorlar. Merak edip edi'ye gittim gercekten hic bilemedi. Fal isi enerji işi. Topragi da begenmistim ama cikmadi fali mandal cafedeki. Bana en iyi fali cikan yüce valla. Dedigi seyleri dedigi zamanda yasiyorum. Sende gecen yorum yapmışsın reklam demisler ki sen surekli fal baktiran birisin kuzum. Bana gercekten fali en net cikan birini onerir misin verdigi zamanlari tarihleri tutan. Yüce'ye yeni gittim yine gitsem bakmayabilir biraz yaşa olaylari öyle gel dedi. Yillar once 2010 2011 gibi tarık vardi falci o cok iyiydi ama onu hic bi yerde bulamiyorum malesefki artik
Aynen katılıyorum birde tesadüf yeni üyeler ve diğerleri sürekli aynı cafenin ve aynı falcılar üzerinden konuşuyorlar,Sembol cafeler zaten kaliteli mekanlar ama bu şekilde cafeden soğutuyorlar,gideceğim varsa da içinden gitmek gelmiyor ki ben beşiktaştakine normalde ara ara giderim ,bu tarz reklamlara gerek yok bencedeBurda bahsettiğin kişi ben olmalıyım :) işte dediğin gibi yüce diyosun bende ondan memnun kalmadım ediyi beğendim..ki bakarsan tek bi kişi üzerinden yorum yapmadığımıda görürsün...bi çok kişiye baktırıp çıkan çıkmayan fallar yada enerji üzerinden yorum yapıyorum..mesela en son burda Murat'ı tavsiye edenler oldu onun üzerine gittim çok beğendim...ama yüce Berbatttı bana göre ama sen beğenmişsin..yani özü şu ki birimizin memnun kalmadığını birimiz beğeneniliyoruz..bide bariz reklam olanlar var onlarıda anlayabiliyoruz
Bu sitedeki insanlar cok ilginc gercekten yorum yapiyosun reklam yapiyolar sanıyorlar. Merak edip edi'ye gittim gercekten hic bilemedi. Fal isi enerji işi. Topragi da begenmistim ama cikmadi fali mandal cafedeki. Bana en iyi fali cikan yüce valla. Dedigi seyleri dedigi zamanda yasiyorum. Sende gecen yorum yapmışsın reklam demisler ki sen surekli fal baktiran birisin kuzum. Bana gercekten fali en net cikan birini onerir misin verdigi zamanlari tarihleri tutan. Yüce'ye yeni gittim yine gitsem bakmayabilir biraz yaşa olaylari öyle gel dedi. Yillar once 2010 2011 gibi tarık vardi falci o cok iyiydi ama onu hic bi yerde bulamiyorum malesefki artik
Beyoğlu'nda baktirdik ben ve arkadaşlarım ve dediklerini yavaş yavaş yaşamaya başlıyoruz. Şiddetle tavsiye ediyoruz.
Bana toprakin soyledikleri cikmadi malesef(
Pen cafe Yeter salı gününe kadar kapalı boşa gitmeyin ,ben bugün gittim kapıda özel sebeblerden dolayı salı güne kadar kapalıyız yazıyorduRandevu almaya gerek var mi gitmeden acaba? Ne kadara bakiyor?
Canımmm çokkkk sevindim sana fallar çıkınca sanki bana çıkmış gibi seviniyorummm:))kizlar Nihalin bi dedigi cikti.is ve askla alakali, mart sonu demisti ama nisan ortasi oldu tam dedigi sekilde :)
tesekkur ederim bitanem ama bu o kisi ile ilgili degil yeni biriyle ilgili :)Canımmm çokkkk sevindim sana fallar çıkınca sanki bana çıkmış gibi seviniyorummm:))
Olsun önemli olan senin için iyi olması :))inşallah hakkında hayırlısı olur arkadaşımtesekkur ederim bitanem ama bu o kisi ile ilgili degil yeni biriyle ilgili :)
Pen cafe Yeter salı gününe kadar kapalı boşa gitmeyin ,ben bugün gittim kapıda özel sebeblerden dolayı salı güne kadar kapalıyız yazıyordu
Biz serkana baktirdik ve dedikkerinin fazlasiyla yasiyoruz canımNasil vefat etti ? Ohaaa ya nasil olur suan sok icerisindeyim.. ne diyecegimi bilemedim. Mekani cennet olsun
Serkan hangi kafede, hangi semtte?Biz serkana baktirdik ve dedikkerinin fazlasiyla yasiyoruz canım
Biz geçen ay Beyoğlun da symbol de baktirdik hala orda mı bugün sorucaz umarim ordadirSerkan hangi kafede, hangi semtte?
Canım önemli olan duymak istediklerini söylemesi deil gerçekleri bilip söylemesi,eğer duymak istediklerimizi söylerse boşa zaman kaybetmiş oluyoruz ,boşu boşuna umutlanıp sonunda daha fazla üzülüyoruz ne yazıkki.Sembol Murata bende gittim anı ve geçmişi iyi yorumladı ama gelecekle alakalı verdiği tarih patladı,umarım senin falın çıkarMurat a fal baktirdim, duymak istediğim seyleri soyledi o yuzden sevdim :) zamam verdi bakalim olacak mi. Karakter analizleri iyiydi, cok sorum olmadigi icin ortalama surdu zaman acisindan. Serkan gibi 5 saniyede bakip birakmadi da.
Murat nerde fal bakıyoMurat a fal baktirdim, duymak istediğim seyleri soyledi o yuzden sevdim :) zamam verdi bakalim olacak mi. Karakter analizleri iyiydi, cok sorum olmadigi icin ortalama surdu zaman acisindan. Serkan gibi 5 saniyede bakip birakmadi da.
Canım önemli olan duymak istediklerini söylemesi deil gerçekleri bilip söylemesi,eğer duymak istediklerimizi söylerse boşa zaman kaybetmiş oluyoruz ,boşu boşuna umutlanıp sonunda daha fazla üzülüyoruz ne yazıkki.Sembol Murata bende gittim anı ve geçmişi iyi yorumladı ama gelecekle alakalı verdiği tarih patladı,umarım senin falın çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?