Murat nerde fal bakıyo
Arkadaşlar gerçekten artık komik oluyosunuz üye olup hemen Sembol cafenin reklamınızı yapmanız hoş deil,resmen buram buram reklam kokuyor yazdıklarınızCanim biz tavsiye ediyoruz bugün tekrar gideceğiz. Ben yillardir çocuk bekliyordum önümüzde ay bunun cevabını olumlu alacaksın dedi hiç inanmadim ama dediği haber bana ve arkadaşlarıma yavaş yavaş geliyor Allaha Şükür sonuçlar iyi geliyor.
Reklamlık birşey yok canım ben sadece gördüğümu ve tavsiyemi söylüyorum isteyen dediğimi ciddiye alir istemeyen almaz bu sadace benim ve arkadaşlarımın düşüncesiArkadaşlar gerçekten artık komik oluyosunuz üye olup hemen Sembol cafenin reklamınızı yapmanız hoş deil,resmen buram buram reklam kokuyor yazdıklarınız
Arkadaşlarımın derken symbolü öven hepiniz birbirinizi tanıyan arkadaşlarmısınız ? Bu kelime bile kusura bakmayın ama şüphe uyandırıcı.Reklamlık birşey yok canım ben sadece gördüğümu ve tavsiyemi söylüyorum isteyen dediğimi ciddiye alir istemeyen almaz bu sadace benim ve arkadaşlarımın düşüncesi
Boşver canım herşey ortada zaten :)) Sembol bu yüzden müşteri kaybediyor ,sanki müşterisi yokta buralarda reklam yapıyor görüntüsü oluyor ne yazıkki,yapmayın anlaşılıyor diyoruz her hafta düzenli 2 kişi üye olup sembol den bahsediyorArkadaşlarımın derken symbolü öven hepiniz birbirinizi tanıyan arkadaşlarmısınız ? Bu kelime bile kusura bakmayın ama şüphe uyandırıcı.
Zaten sembol taksim Serkan iyi olsa burda bu kadar reklamı yapılmaz ,çıkan falları burda konuşulur sadece yeni üyeler övüyor fakındaysan birde Sembol Yüce,Melekler kahvesi kadir kısa bakıyor ama bana nokta atışları olmuştu,gelecekle ilgili söylediği çıkmadı ama tabiki bu işler elektrik meselesi:)) umarım söyledikleri çıkar sana.İlk 2 favorin kim:)Resmen salak salak reklam yapiyosunuz ya. O serkan denilen cocuga baktirdim ben gecen hafta gercekten igrenc falin f'sinden anlamiyor. Kendileri yazdiriyorlar belli inanmayin melekler kahvesinde kadire baktirdim bugun oda çok başarılıydı. Kesinlikle 3. Favorim o oldu. Ve bidaha da fal baktirmiyacagim buraya da girmeyecegim hepsi yalan para tuzagi
Zaten sembol taksim Serkan iyi olsa burda bu kadar reklamı yapılmaz ,çıkan falları burda konuşulur sadece yeni üyeler övüyor fakındaysan birde Sembol Yüce,Melekler kahvesi kadir kısa bakıyor ama bana nokta atışları olmuştu,gelecekle ilgili söylediği çıkmadı ama tabiki bu işler elektrik meselesi:)) umarım söyledikleri çıkar sana.İlk 2 favorin kim:)
Canım önemli olan duymak istediklerini söylemesi deil gerçekleri bilip söylemesi,eğer duymak istediklerimizi söylerse boşa zaman kaybetmiş oluyoruz ,boşu boşuna umutlanıp sonunda daha fazla üzülüyoruz ne yazıkki.Sembol Murata bende gittim anı ve geçmişi iyi yorumladı ama gelecekle alakalı verdiği tarih patladı,umarım senin falın çıkar
Canım banada sembol muratın dedikleri çıkmadı,Nihal çok iyiydi bende ama artık oda çıkmıyorhayırlısı olsun inşallah diyelim hepimiz için :)
Hadi ya, üzüldüm.Ben de çok gerçekçi şeyler söyledi diye sevinmiştim. Gelecek konusunda bana da çıkmayacak demek.
Olsun canım sakın üzülme hayırlısı artık neyse o olsun senin için ,kısmetden öte köy yok,nasibin ne ise gelip bulur seni :) dert etme emi kuzum.
Çok doğru dedin canım, umutlanıyoruz işte fallardan.Ay çok teşekkürler bakalım hepimiz için hayırlısı olsun.
Bana yücenin fallari cikti ama bide muratin bide bugun melekler kahvesi kadiri begendim onun tarihlerini bekliyorum canim enerji meselesi tamamen bu isler galibaZaten sembol taksim Serkan iyi olsa burda bu kadar reklamı yapılmaz ,çıkan falları burda konuşulur sadece yeni üyeler övüyor fakındaysan birde Sembol Yüce,Melekler kahvesi kadir kısa bakıyor ama bana nokta atışları olmuştu,gelecekle ilgili söylediği çıkmadı ama tabiki bu işler elektrik meselesi:)) umarım söyledikleri çıkar sana.İlk 2 favorin kim:)
Selam canım, Serkanlar mı karıştı anlayamadım da:) şaşkınbakkaldaki serkan bence süper bakıyor, hatta sabahtan bir sıra oluyor erken gitmeyince o günü kaçırmış oluyorduk :/ taksim sembolde de mi serkan var yoksa arada diğer şubeye mi gidiyor ?Zaten sembol taksim Serkan iyi olsa burda bu kadar reklamı yapılmaz ,çıkan falları burda konuşulur sadece yeni üyeler övüyor fakındaysan birde Sembol Yüce,Melekler kahvesi kadir kısa bakıyor ama bana nokta atışları olmuştu,gelecekle ilgili söylediği çıkmadı ama tabiki bu işler elektrik meselesi:)) umarım söyledikleri çıkar sana.İlk 2 favorin kim:)
Bana yücenin fallari cikti ama bide muratin bide bugun melekler kahvesi kadiri begendim onun tarihlerini bekliyorum canim enerji meselesi tamamen bu isler galiba
Nerde olduğunu bende anlamadım beyoğlumu şaşkınbak kalmı ben gitmedim burda okuduklarımdan aklımda kalmış:)Selam canım, Serkanlar mı karıştı anlayamadım da:) şaşkınbakkaldaki serkan bence süper bakıyor, hatta sabahtan bir sıra oluyor erken gitmeyince o günü kaçırmış oluyorduk :/ taksim sembolde de mi serkan var yoksa arada diğer şubeye mi gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?