İstanbul'da Fal - Falcılar

Üzülme canım,hepimiz umutlanıyoruz ama sonuçta adı üstünde fal,belki zamanı gelmemiştir daha yada daha iyisi olacaktır senin için,Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin

Sembol Levent bence şu ana kadar gittiğim falcılar içinde en vasatı benimle ilgili ne anı ne geçmişi bildi,o kadar yani,bir kelime bile tutturamadı konuştuklarında

Günaydın arkadaşlar :) Nihal hanıma yakın zamanda fal baktırmak istiyorum hakkında çok yoruml okudum,geneli olumluydu.Nihal'in çıkan fallarını,hakkında ne düşündüğünüzü yazar mısınız?

Günaydın herkese:) Ben Nihale ilk gittiğimde tarihi tutmuştu,ikinci gittiğimde tarih ve söylediği olaylar çıkmadı. Ben yüz yüze bakmanı tavsiye ederim ama yinede senin tercihin tabiki:)

Günaydın herkese:) Ben Nihale ilk gittiğimde tarihi tutmuştu,ikinci gittiğimde tarih ve söylediği olaylar çıkmadı. Ben yüz yüze bakmanı tavsiye ederim ama yinede senin tercihin tabiki:)

Telefonda baktıracağım mecbur.Cafeye dönmesini bekleyemedim :) Tarihler sarkıyormuş ya da tam zamanında tutuyormuş.Çıkmayan da var tabi.Bakalım benim nasıl olacak :)

benim de aynısı oldu... ama belki sadece zamani sarkmistir, hala olabilir, bi umut iste :)

bence de yüzyüze en iyisi... bidaha telde fal baktirmam şahsen (büyük konuşmim yine de :)...)

kizlar ben 4 gun fuarda calistim,bi cocuk vardi o kadar etkilendim ki,bakismalar fln oldu 4 gun boyunca,karsi standlardaydik yani tam karsi karsiya,yillar sora o kadar etkilendim ki birinden bu kadar,bu gun o sevdigim cocuk aradi yine beni konustuk ama benim aklim fuarda gordugum cocuktaydi,en azindan sunu anladim,yeniden seve biliyormus insan,yeniden asik ola biliyormus,6 yil sonra ilk kez birinden etkilendim,bakisi,durusu, tanismadik ama yeniden birine asik ola bilecegimi anladim

Canım senin adına çok sevindim ,inşallah hakkında hayırlısı olur,Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyor

inan ki çok sevindim canım :) inşallah senin istediğin yönde ve senin istediğin gibi gelişir her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…