- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Sembol Murat bana 12 ninsan demişti çıkmadı söylediğiMurat tarihli zamanlı bir şeyler demiş miydi? Onlar da çıktı mı? :)
Üzülme canım,hepimiz umutlanıyoruz ama sonuçta adı üstünde fal,belki zamanı gelmemiştir daha yada daha iyisi olacaktır senin için,Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versinBen de artık üzerinden fazlasıyla zaman geçen falları yazayım...
Tam tarihi hatırlamıyorum ama Mart ayının sonlarına doğru (martın 20sinden sonraki günlerden biri) Symbol Cafe Levent'e gitmiştim.Bana aklımdaki kişi ile o haftanın sonunda görüşeceğimi söylemişti.Dediği tarihte görüşme olmadı,fal patladı yani.Hatta üzerinden fazlasıyla zaman geçti.
Papyon Cafe Dilek (eskiden Kadınlar Kahvesi'nde olan) : Şubat ayında gitmiştim.8 ya da 9 gün sonra buluşma olacak demişti.Dediği şey olmadı.O kadar emindi ki kağıda yazdırdı.Kağıda baktım da neredeyse hiçbir dediği çıkmamış,söylediği diğer tarihler dahil.Diğer yazdırdıklarının da çıkacağını düşünmüyorum o yüzden.Çok beğenildiği için gitmiştim ama bence kötüydü.Bir tek bende mi böyle oldu acaba?Kağıda yazdırınca çok umutlanmıştım ama hayal kırıklığı oldu benim için...
Sembol Levent bence şu ana kadar gittiğim falcılar içinde en vasatı benimle ilgili ne anı ne geçmişi bildi,o kadar yani,bir kelime bile tutturamadı konuştuklarındaBen de artık üzerinden fazlasıyla zaman geçen falları yazayım...
Tam tarihi hatırlamıyorum ama Mart ayının sonlarına doğru (martın 20sinden sonraki günlerden biri) Symbol Cafe Levent'e gitmiştim.Bana aklımdaki kişi ile o haftanın sonunda görüşeceğimi söylemişti.Dediği tarihte görüşme olmadı,fal patladı yani.Hatta üzerinden fazlasıyla zaman geçti.
Papyon Cafe Dilek (eskiden Kadınlar Kahvesi'nde olan) : Şubat ayında gitmiştim.8 ya da 9 gün sonra buluşma olacak demişti.Dediği şey olmadı.O kadar emindi ki kağıda yazdırdı.Kağıda baktım da neredeyse hiçbir dediği çıkmamış,söylediği diğer tarihler dahil.Diğer yazdırdıklarının da çıkacağını düşünmüyorum o yüzden.Çok beğenildiği için gitmiştim ama bence kötüydü.Bir tek bende mi böyle oldu acaba?Kağıda yazdırınca çok umutlanmıştım ama hayal kırıklığı oldu benim için...
Merhaba bende arıyorum Fikriye hanımı acaba numarası ya da adresi var mı acilinden verebilirmisiniz?Tuzla da arayinca tarif etmisti yerini
Fikriye ve melek ayni kisi kizlar, iki ismi var:)
Ben gittim, yillar once teyzeme bakmis o zaman enistem daha piyasada yokken adini tipini isini bi kizi olacagini soylemis.hala hic unutmam o kadini der.bana da nokta atisi yapmisti ama dediklerinden ole cok net su cikti dedigim
Bisi hatirlamiyorum. Bana cok sevimli seyler soylememisti belki ben ignore ettim kadinin dediklerini ama kuzenlerle gittik onlar da aynen hic bisi hatirlamiyor kadina ve dediklerine dair. Teyzemin gazindan sonra bizde bayagi hayal kirikligi olmustu.
Sembol Levent bence şu ana kadar gittiğim falcılar içinde en vasatı benimle ilgili ne anı ne geçmişi bildi,o kadar yani,bir kelime bile tutturamadı konuştuklarında
Günaydın herkese:) Ben Nihale ilk gittiğimde tarihi tutmuştu,ikinci gittiğimde tarih ve söylediği olaylar çıkmadı. Ben yüz yüze bakmanı tavsiye ederim ama yinede senin tercihin tabiki:)Günaydın arkadaşlar :) Nihal hanıma yakın zamanda fal baktırmak istiyorum hakkında çok yoruml okudum,geneli olumluydu.Nihal'in çıkan fallarını,hakkında ne düşündüğünüzü yazar mısınız?
Günaydın herkese:) Ben Nihale ilk gittiğimde tarihi tutmuştu,ikinci gittiğimde tarih ve söylediği olaylar çıkmadı. Ben yüz yüze bakmanı tavsiye ederim ama yinede senin tercihin tabiki:)
benim de aynısı oldu... ama belki sadece zamani sarkmistir, hala olabilir, bi umut iste :)Günaydın herkese:) Ben Nihale ilk gittiğimde tarihi tutmuştu,ikinci gittiğimde tarih ve söylediği olaylar çıkmadı. Ben yüz yüze bakmanı tavsiye ederim ama yinede senin tercihin tabiki:)
benim de aynısı oldu... ama belki sadece zamani sarkmistir, hala olabilir, bi umut iste :)
bence de yüzyüze en iyisi... bidaha telde fal baktirmam şahsen (büyük konuşmim yine de :)...)
Canım senin adına çok sevindim ,inşallah hakkında hayırlısı olur,Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyorkizlar ben 4 gun fuarda calistim,bi cocuk vardi o kadar etkilendim ki,bakismalar fln oldu 4 gun boyunca,karsi standlardaydik yani tam karsi karsiya,yillar sora o kadar etkilendim ki birinden bu kadar,bu gun o sevdigim cocuk aradi yine beni konustuk ama benim aklim fuarda gordugum cocuktaydi,en azindan sunu anladim,yeniden seve biliyormus insan,yeniden asik ola biliyormus,6 yil sonra ilk kez birinden etkilendim,bakisi,durusu, tanismadik ama yeniden birine asik ola bilecegimi anladim
aynen oyle tesekkur ederim canim :)Canım senin adına çok sevindim ,inşallah hakkında hayırlısı olur,Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyor
kizlar ben 4 gun fuarda calistim,bi cocuk vardi o kadar etkilendim ki,bakismalar fln oldu 4 gun boyunca,karsi standlardaydik yani tam karsi karsiya,yillar sora o kadar etkilendim ki birinden bu kadar,bu gun o sevdigim cocuk aradi yine beni konustuk ama benim aklim fuarda gordugum cocuktaydi,en azindan sunu anladim,yeniden seve biliyormus insan,yeniden asik ola biliyormus,6 yil sonra ilk kez birinden etkilendim,bakisi,durusu, tanismadik ama yeniden birine asik ola bilecegimi anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?