İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba istanbul cafe semadan memnun kaldiniz mi

Merhaba istanbul cafe.sema nasil

Murat isle alakali degiskligmi bildi dedigi tarih ckti inanamiorm yine yine gidicem gercktn cikacagi icin cok umutsuzdm bidha yazmayacaktm ama en beklemedigm sey oldu sokumm sok ya :)))))

Murat isle alakali degiskligmi bildi dedigi tarih ckti inanamiorm yine yine gidicem gercktn cikacagi icin cok umutsuzdm bidha yazmayacaktm ama en beklemedigm sey oldu sokumm sok ya :)))))
Murat falci degil medyum resmen canim. Cocu bir harika. Bende "narkissos" adli arkadasin yorumundan sonra denedim murati ve hemen herseyi bildi simdi tarihi bekliyorum bakalim bu ay sonu cikarsa fali yazicam bekledigim haber gelirse

K8zlaarrrrr benimki benden aff diledii affet beni dediii felannn nermin goker andac cigdem edi hande laf cafe halil bunlarin hepai ayni tarihi vermistiii ve çıktı hiç beklemiodum acikcasiii. Yeni biri ile tanımıştım onunla görüşmeye gittim ve msj geldi sok oldum simdi didikliyorum bakalm hayatnda nolmusda pisman olmusss malll tabi istemiorum artkda asiri sevindim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…