- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
Özelden yazdım ama gönderemiyorum sana nedense bana yüzyüze baktırdığım fal tarihiyle çıktı 2 tarihin ikiside çıktı telde baktırdığım tarih biraz gecikti 10 gün flnArkadaşlar Nihal'e telefonda fal baktırıp memnun olan var mı?
kimmis o ? :)
Merhaba istanbul cafe semadan memnun kaldiniz miMerhaba yok genc degil Ahmet in caprazinda oturuyordu.
Bu arada Ahmet i de begenmistim ama biraz pahali diger bayan performans olarak bence iyiydi.
Son zamanda gidip en begendigim Asli diye bi bayan, symbol Serkan iyi ama kisa bakiyor. Symbol Murat iyi kibar ama bilemiyorum gekecek konusunu.. Kuzey de kisa bakiyor an olarak fena degillerdi.Ama burada yeni uyelerin devamli o cafeyi övmesi itici geldi o ayri :)
Merhaba istanbul cafe.sema nasilSelam kizlar, son dönem gidip begendigim isimler: Asli -barista cafe diye bi yerde bakmisti. Yine kadikoyde istanbul cafede Sema adinda bir bayan guzel bakmisti. Angels Meryem ve Burcuyu da begeniyorum.
Telefonda Nihal hanima baktirdim bence iyiydi.
Ama en iyisi bana gore Asliydi
Asla onermeyeceklerim:kadikoyde meryem(betimliyim:siyah uzun dalgali sacli kilolu) adinda bir bayan cafe adini hatirlamiyorum ama angelsin karsisinda bi cafeydi.kadin tutturamadigi gibi bi de kabalasti, cevirmeye calisiyo ve begenmedigimi soyleyince keske size bakmasaydim enerjiniz kotu vs diye camura yatiyo tam fiyasko :)
Diger onermeyecegim tiryaki cafe semra. Cok soru sorup alakasiz yorumlar yapiyor.
Fal his olayi o yuzden kimseye kefil olamam hatta tesvik de etmiyim tabi ;benim degerlendirmelerim bu sekilde..
Özelden yazdım ama gönderemiyorum sana nedense bana yüzyüze baktırdığım fal tarihiyle çıktı 2 tarihin ikiside çıktı telde baktırdığım tarih biraz gecikti 10 gün fln
Özelden yazdım ama gönderemiyorum sana nedense bana yüzyüze baktırdığım fal tarihiyle çıktı 2 tarihin ikiside çıktı telde baktırdığım tarih biraz gecikti 10 gün fln
Murat falci degil medyum resmen canim. Cocu bir harika. Bende "narkissos" adli arkadasin yorumundan sonra denedim murati ve hemen herseyi bildi simdi tarihi bekliyorum bakalim bu ay sonu cikarsa fali yazicam bekledigim haber gelirseMurat isle alakali degiskligmi bildi dedigi tarih ckti inanamiorm yine yine gidicem gercktn cikacagi icin cok umutsuzdm bidha yazmayacaktm ama en beklemedigm sey oldu sokumm sok ya :)))))
Hangi.murat neredeMurat isle alakali degiskligmi bildi dedigi tarih ckti inanamiorm yine yine gidicem gercktn cikacagi icin cok umutsuzdm bidha yazmayacaktm ama en beklemedigm sey oldu sokumm sok ya :)))))
Slm hangi murat nerede bakiyorMurat falci degil medyum resmen canim. Cocu bir harika. Bende "narkissos" adli arkadasin yorumundan sonra denedim murati ve hemen herseyi bildi simdi tarihi bekliyorum bakalim bu ay sonu cikarsa fali yazicam bekledigim haber gelirse
Besiktasta symbol diye bi kafede valla o kadar mutluyum ki bikac bisi daha var cikarsa artik yuh diyecegm :))) insSlm hangi murat nerede bakiyor
Biliyrm.ama orayi birakmis..ben bktrmamistimBesiktasta symbol diye bi kafede valla o kadar mutluyum ki bikac bisi daha var cikarsa artik yuh diyecegm :))) ins
Ben gittim canım Sembol Murata,anı ve geçmişi bildi ama gelecekle alakalı verdiği tarih Nisan 12 de bitti,hala bir gelişme yokeski uyeler,aranizda symbol murada giden varmi?memnunmusunuz?? yoksa reklam mi?
Sembol beşiktaş taşındıBesiktas sembol degisti.mi.adi murat yoktu,.
Bende aynisini yasadm eski yerine gtmisim birakti dediler ama megersem baska yere tasinms yaninda bi pastane vardi adini unuttm suan ama telden ulasabilirsn bana tarif etmislerdiBiliyrm.ama orayi birakmis..ben bktrmamistim
Bende gittim murata anı iyi bildi birde bir kaç dediği çıktı sembol cafe den ayrılmadı sembol kafe ıhlamur dere caddesinde ekimciler fırının oldugu sokak taşındıeski uyeler,aranizda symbol murada giden varmi?memnunmusunuz?? yoksa reklam mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?