çokkk sevindim canımmmm,hakkında hayırlsıı olur inşallah:))K8zlaarrrrr benimki benden aff diledii affet beni dediii felannn nermin goker andac cigdem edi hande laf cafe halil bunlarin hepai ayni tarihi vermistiii ve çıktı hiç beklemiodum acikcasiii. Yeni biri ile tanımıştım onunla görüşmeye gittim ve msj geldi sok oldum simdi didikliyorum bakalm hayatnda nolmusda pisman olmusss malll tabi istemiorum artkda asiri sevindim =)
Cevapladım sanmıştım tam anlamıyorum da bi sorun istersenizkimmis o ? :)
Sendemi gidemiyeceksin canım ben dün gittim yoksa gelirdim seninlekizlar yarin handeye falim var 2 tane cift fal yani toplamda 4 fal,arkadasla gitcektik o da gelmiyecek,saat 12ye almisdim hemde randevuyu yani handenin ilk bktigi ben olcaktim bu sansi kacirmayin bence,gitmek isteyenler ozelden mesaj atsin 4 kisi gide bilir yani eger gidecek yoksa iptal edeyim randevuyu yarin saat 12de
nasil oldu nasil bakti anlatmiyorsun hic :)Sendemi gidemiyeceksin canım ben dün gittim yoksa gelirdim seninle
Canım hande zaten anı ve geçmişi çok iyi yorumluyor zaten ama benim için gelecek önemli,anı ve geçmişi son dönemde gittiğimiz falcıların yüzde doksanı biliyor,söylediği zamana daha var:)Çıkarsa yaacağım :)) Ama handenin enerjisi iyi geliyor ben seviyorum bana yine döktürdü.Benim ikinci gidişim aslında ilk gittiğimde söylediği tarih daha gelmemişti.Yine aynı şeyleri söyledi.Birde burda hande toz pembeci diyorlar ya benimde hep kafamda bu konuda soru işareti vardı,benden önce bir bayana bakıyordu ben kulak misafiri oldum baya olumsuz şeyler söyledi ,bunu duyunca kafamdaki bu imajda gitmiş oldunasil oldu nasil bakti anlatmiyorsun hic :)
aslında ben gelebilirim...iptal ettin mi randevuyukizlar yarin handeye falim var 2 tane cift fal yani toplamda 4 fal,arkadasla gitcektik o da gelmiyecek,saat 12ye almisdim hemde randevuyu yani handenin ilk bktigi ben olcaktim bu sansi kacirmayin bence,gitmek isteyenler ozelden mesaj atsin 4 kisi gide bilir yani eger gidecek yoksa iptal edeyim randevuyu yarin saat 12de
Yok etmedim saat 12de orda olaslında ben gelebilirim...iptal ettin mi randevuyu
Ayyyyy darisi basimizaaaa bizimki kudurdu yine çünkü kizlar dua edin bana mayista nişanım olucaktiiii suan aramiz acildi yineK8zlaarrrrr benimki benden aff diledii affet beni dediii felannn nermin goker andac cigdem edi hande laf cafe halil bunlarin hepai ayni tarihi vermistiii ve çıktı hiç beklemiodum acikcasiii. Yeni biri ile tanımıştım onunla görüşmeye gittim ve msj geldi sok oldum simdi didikliyorum bakalm hayatnda nolmusda pisman olmusss malll tabi istemiorum artkda asiri sevindim =)
Kızlar yarın Handeden döner dönemez yorumlarınızı bekliyoruz:)))Yok etmedim saat 12de orda ol
Arkadaslar bilgisi.olanBesiktas sembolde murat elif kizey varmis bunlar.hakkinda bilgisi.olan var mi
Mrblar ben bu ara beyogluna gıdıcem taksım tarafına bı ara damlalar tugba ıyı bakıyor dye duymustum...Çıkmayn cok mu var ? son zamanlarda bahsedılmemıs de yenı kısılerden bahsedlmıs gıdenler bılgı verebılır mı rıca etsem kıme baktırmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?