İstanbul'da Fal - Falcılar

gunaydin, cok cok uzun zamandir firuma girmiyirum falda baktirmiyorum. hic mi fal baktirmiyorum.yok sadece arada fal baktiriyorum ama inanin hic bir falci bugune kadar bilmesi gerektigini bilemedi. gecmise degenenler ama sadece genel olarak ve ani ozetleyebilenler???-ama ben zaten gecmisi ani biliyorum o halde fal benim neyime tabiki gelecek duymak isterim ama o da nasil mumkun. sorular sorularak da baslanan fallar asla fal olmuyor.ben parayi o soru sorup benden ogrensin diye vermiyorum o bastan bilecek diye veriyorum.ama nerde. hatta yuzunuze cok bakanlarda bana gore asla fal bakamiyor .ayrica fal bir enerji ve konsantrasyon meselesi ve para karsiliginda bir cafede stres altinda calisan sozum ona falcilarin yapacagi bir is de degildir.asla. zaten cok iyi fal bilen veya bakan biride bir kafede calismaz o sekli ile. evinde rahat rahat sakince bakar ve insanlari bes dakikada -diger musteri bekliyor veya bugun cok yoruldum sikildim of bugun nekadar cok konusmak zorunda kaldim seklinde-asla bakmaz. zaten gelecegi de aslinda ) bir tek allah bilir (kuran da yaziyor diye soyluyorum). bilen varsa da tesaduf bilmistir. ancak cin sahibi olanlar bazi seyler bilir, o da cinler kendisini kandirmiyorsa bilebilir. fali eglence haline getirmeli. yoksa fala bagimli yasar sarlatanlara para kazandirmanin otesine gecer onlarin ekmeklerine birde terreyag surersiniz. birde bir ay boyuncak zir sartlarda calusarak kazandiginiz degerli paralari falcilara yatirmis olursunuz.yazik degilmi. cok cok hak eden biri olur hep beraber fal baktirip harcayalim. aksi taktirde sadece oazar mali coklugundaki falcilari beslemis oluruz.zaten bizim ulkede falcilardan gecilmiyor fakcilar haric birde toplumda herkes fal bakiyor.sizce bu buraz tuhaf ve ironi gibi gelmiyormu. zaten akliniz aliyormu sebil gibi kafe sebil gibi falci var.niye var biz merakli oldugumuz ve para harcadigimiz icin.biz para vermezdek onlarda olamaz. bu kadar rant olusamaz.onune gelen herkes bir falci aciyor. bu seferde gercekten nadide olanlar kayboluyor bulunamiyor,hatta piyasaya dahi cikmiyorlar..oyle degilmi.fal da falcilarda cok ozel olmalidir.bilgili egitimli sakin stressiz olmalidir.kaygilari olmamalidir.onlarda sadece para kazanmaya hatta hayir kazandirmak zorunda olan insanlar.onlarin yerinde siz olsaniz nasil fal bakardiniz.her gun her dakika birine birsey soylemen gerek.bilmen gerek.tahmin etmen gerek.hatta kisi bin kez gelip ayni konuda bir daha bir daha baktiriyor.fala bakan falci bilemezse dahi soylemek zorunda cunku biri ucret odedi biride para kazandirip kazanacak. bol musteri kazandirmaya devam ederse ise devam kotu ise ise son piskolojisi ile. yani ne yapacak bol bol atip tutacak. vs.vs.. tabiiki bunlar benim dusuncelerim ve bu dusunceleri birkac kez gecmiste dile getirmistim.ve sembol kafe setkan berbat fal bakiyor.zaten zamaninda ben kendisine iyi bilemedigini soyledigimde gelecegi sadecd tahmin edebiliriz bilemeyiz demisti ve hepsi de oyle. milyonda bir cok temiz bir ruh cikar ve gelecegi falla bilir. medyumluk yapar. bunu da bulmak bir meseledir.ve emin olun bu denli bilecek biride triska bir cafede azicik maasla ve bu denli baski altinda calismaz. cunku oylebir ortamda gercekten derin fal bakilamaz. oylesine yani patasiz fal bakan birileri bile evinde ucuncu faldan sonra yoruldum rahatsiz oldum der.ki bu gercekten oyledir.fala inanmayin falsiz da kalmayin. fallarla eglenin birsey cikacak olursada sevinin. ve sadece hak edene primvetin. hersey gonlunuzce olsun.

çokkk sevindim canımmmm,hakkında hayırlsıı olur inşallah:))

kizlar yarin handeye falim var 2 tane cift fal yani toplamda 4 fal,arkadasla gitcektik o da gelmiyecek,saat 12ye almisdim hemde randevuyu yani handenin ilk bktigi ben olcaktim bu sansi kacirmayin bence,gitmek isteyenler ozelden mesaj atsin 4 kisi gide bilir yani eger gidecek yoksa iptal edeyim randevuyu yarin saat 12de

Sendemi gidemiyeceksin canım ben dün gittim yoksa gelirdim seninle

nasil oldu nasil bakti anlatmiyorsun hic :)
Canım hande zaten anı ve geçmişi çok iyi yorumluyor zaten ama benim için gelecek önemli,anı ve geçmişi son dönemde gittiğimiz falcıların yüzde doksanı biliyor,söylediği zamana daha var:)Çıkarsa yaacağım :)) Ama handenin enerjisi iyi geliyor ben seviyorum bana yine döktürdü.Benim ikinci gidişim aslında ilk gittiğimde söylediği tarih daha gelmemişti.Yine aynı şeyleri söyledi.Birde burda hande toz pembeci diyorlar ya benimde hep kafamda bu konuda soru işareti vardı,benden önce bir bayana bakıyordu ben kulak misafiri oldum baya olumsuz şeyler söyledi ,bunu duyunca kafamdaki bu imajda gitmiş oldu

aslında ben gelebilirim...iptal ettin mi randevuyu

Ayyyyy darisi basimizaaaa bizimki kudurdu yine çünkü kizlar dua edin bana mayista nişanım olucaktiiii suan aramiz acildi yine

Mrblar ben bu ara beyogluna gıdıcem taksım tarafına bı ara damlalar tugba ıyı bakıyor dye duymustum...Çıkmayn cok mu var ? son zamanlarda bahsedılmemıs de yenı kısılerden bahsedlmıs gıdenler bılgı verebılır mı rıca etsem kıme baktırmalıyım?

Ben çok beğenmiştim. Güncelde müthişti ama tabii ki o da gelecekte patlayanlar kervanında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…