- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
Canım ara sor cafeyi bence bazen gelmeyenler oluyor randevusuna o zaman alıyolarMerhaba kizlar yarin handeye randevusu olup da gitmeyecek olanlar var mi? Ben yeni uyeyim yorumlari okudum da çok merak ettim. Yardimci olursaniz sevinirim cook
Denemk istersen Elfi dene bence Murata göre tarzı farklı ,biraz suratsız ama fal bakış tarzı Nihale benziyor,ama yine de tercih seninBesiktas sembol murat ve elif.icin bilgisi olan var.mi
O zman yarın gelir gelmez yorumlarını bekliyorum canım:)Benimde yarına randevum var :) handeye ama biraz kararsızım sanki
Ara cafeyi bazen gelmeyenler oluyor randevularına ,öyle bir duru olursa alıyolar arayaMerhaba kizlar yarin handeye randevusu olup da gitmeyecek olanlar var mi? Ben yeni uyeyim yorumlari okudum da çok merak ettim. Yardimci olursaniz sevinirim cook
Tamam mutlaka vericem :)O zman yarın gelir gelmez yorumlarını bekliyorum canım:)
Tamam mutlaka vericem :)
Bu arada Hande ses kaydına izin veriyomuydu
Bana tarih patladıMandal Cafe Toprak nasıl sizce?
Kimi merak etsem baktığı fal patlıyorBana tarih patladı
Canım sana zahmet detaylı anlatabilirmisin ne oldu neden hayal kırıklığı yaşadınız merak ettimSelam arkadaşlar,
Ben dün Beşiktaş Symbol'e gittim. Murat'ın ismini burada görmüştüm o yüzden ondan randevu aldım. Bir de arkadaşıma önerdim,birlikte gittik. Sonra dedim "Ben seni başka birine götüreceğim, bu sefer bendensin" öyle vicdan azabı çektim yani :)
Evet kızlar yorum Zamanı :)))
Handeden çıktım...nasıldı dersiniz...tutarlı fakat tek düze bi faldı...benden öncekileride biraz dinledim...herkese olumlu herkese dönecek...tek seni seviyo diyo sanki...dolayısıyla bilemedim..daha önce ciddiyeti sonbaharda görüyodu..şimdi 2017 ilkbahar dedi mesela..aşkla ilgili fena değildi..işi hiç bilemedi...zaten genelde bütün falcılar aynı şeyleri söyleyip duruyor bana...fazlasıyla sıkıldım bu durumdan...belkide fazla kasıyoruz kızlar akışına bırakmak lazım
Olumlu ve olumsuz her durumu soyledi. Bazi falcilar uslupsuz bi sekilde elestirel bakiyor ya ona istinaden soyledim. netice de benim secimlerim ve sen falcisin diye onlari argo tabirle elestirip kotu benzetmeler yapamazsin. Bu bana gore dobralik olmuyor hadsizlik oluyor. Ben oyle kisileri sevmiyorum ve kale almiyorum. Hande o bakimdan hosuma gitti. Benden once baktigi kadina da soylediklerinin birazini duydum ona da olumlu ve olmsz neyse anlatti. Pembeci degil ama kiricida degil insan gibi duzgun bir dille anlatiyor hissettiklerini. Ornegin gokerin bana soylediklerinin hepsi ciksa bile tekrar gitmem guleryuzluydu ama uslubu ve benzetmeleri igrencti.
Tesekkur ederim aradim ama yoktu randevu ben de kadinlar kahvesi duygu'ya gittim:))Canım ara sor cafeyi bence bazen gelmeyenler oluyor randevusuna o zaman alıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?