İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam arkadaşlar,
Ben dün Beşiktaş Symbol'e gittim. Murat'ın ismini burada görmüştüm o yüzden ondan randevu aldım. Bir de arkadaşıma önerdim,birlikte gittik. Sonra dedim "Ben seni başka birine götüreceğim, bu sefer bendensin" öyle vicdan azabı çektim yani :)

Damlalar Cafe Tuğba'nın bana verdiği tarih de iki gün sonra patlıyor.4 hafta demişti ama hiçbir gelişme yok.
Asmin Cafe Asiye'ye 24 Mart'ta gittiğimde "1 hafta içinde olabilir" diyerek tarih vermişti.O da çoktan patladı ama yine de tarih sarkabilir diyerek beklemiştim.Hala bir gelişme yok.Çoktan patladı yani
Göker bana nisan ayının ortaları için tarih vermişti.nisanın sonuna kadar bekleyeceğim bakalım...

Tamam mutlaka vericem :)
Bu arada Hande ses kaydına izin veriyomuydu

Ben izin vermiyor diye biliyorum ordayken bi kadından telefonunu yanına almamasını istemişti hatta bana fal bakarken de masanın kenarlarına bakmıştı telefon var mı diye :) yorumlarını bekliyorum :)

Evet kızlar yorum Zamanı :)))
Handeden çıktım...nasıldı dersiniz...tutarlı fakat tek düze bi faldı...benden öncekileride biraz dinledim...herkese olumlu herkese dönecek...tek seni seviyo diyo sanki...dolayısıyla bilemedim..daha önce ciddiyeti sonbaharda görüyodu..şimdi 2017 ilkbahar dedi mesela..aşkla ilgili fena değildi..işi hiç bilemedi...zaten genelde bütün falcılar aynı şeyleri söyleyip duruyor bana...fazlasıyla sıkıldım bu durumdan...belkide fazla kasıyoruz kızlar akışına bırakmak lazım

Canım sana zahmet detaylı anlatabilirmisin ne oldu neden hayal kırıklığı yaşadınız merak ettim

Canım bu arkadaşımızda gitmiş handeye ona olumlu olumsuz herşeyi söylemiş,bende benden önceki kişiye olumsuz bişeylerde söylediğine de kulaklarımla şahit oldum hatta burda da yazdım döndükten sonra çünkü bende o şekilde toz pembeci diyeokuduğum için forumdan kafamda hep soru işareti ile gidiyordum

Canım bu arkadaşımızda gitmiş handeye ona olumlu olumsuz herşeyi söylemiş,bende benden önceki kişiye olumsuz bişeylerde söylediğine de kulaklarımla şahit oldum hatta burda da yazdım döndükten sonra çünkü bende o şekilde toz pembeci diyeokuduğum için forumdan kafamda hep soru işareti ile gidiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…