- 21 Nisan 2016
- 7
- 0
- 1
- 45
merhabaçekmeköy nil hanım harikaydı duymak istediklerinizi değil olanı söylüyor acıda olsakesinlikle tavsiye ederim
Tuğba banada fena patladı üst üste haftada bir baktırmışım 4 kere ,tarihlerin hiç biri çıkmamış ne yazıkkiBen çok beğenmiştim. Güncelde müthişti ama tabii ki o da gelecekte patlayanlar kervanında...
diğerlerini bilmiyorum ama kuzeyin falı bugün itibariyle patlar, burdan kendisine selamlarımı yolluyorumArkadaslar bilgisi.olan
Canım Handeye gittinizmi bugün ne oldu merak ediyorum:)kizlar yarin handeye falim var 2 tane cift fal yani toplamda 4 fal,arkadasla gitcektik o da gelmiyecek,saat 12ye almisdim hemde randevuyu yani handenin ilk bktigi ben olcaktim bu sansi kacirmayin bence,gitmek isteyenler ozelden mesaj atsin 4 kisi gide bilir yani eger gidecek yoksa iptal edeyim randevuyu yarin saat 12de
AAA sen gitmedinmi randevunu başkasınamı verdinbugun handeye gidenler yorumlarinizi yaza bilirmisiniz??
evet cnm baskasina verdim gitmedm benAAA sen gitmedinmi randevunu başkasınamı verdin
Canım sana anladığım kadarıyla olumsuz bişeylerde söylemiş daha yumuşatarak deilmi doğrumu anladımBen bugun baktirdim diger falcilara gore cok temiz bi enerjisi var. Begendim cok iyiydi. Birde olumsuz durumlar soylerken ilk defa usluplu konusan ve kirici olmadan soyleyen bi falci gordum.
Olaylar soyledigi gibi gelisirse baskasina gitmem artik. Cunku fal baktirinca 2 3 gun kotu bi enerji oluyor ustumde ama hande de oyle olmadi. Tahmin ediyorum ki 3 harflilerle bakmiyor ya hisleri acayip kuvvetli ya da durugorulu bi kadin.
Zaten Kuzeyin reklamının yapıldığı belliydi canım keşke gitmeseydin hergün biri üye olup direk Sembol cafe ve falcılarından bahsediyordu,iyi olsaydı zaten bu kadar uğraşmazlardıdiğerlerini bilmiyorum ama kuzeyin falı bugün itibariyle patlar, burdan kendisine selamlarımı yolluyorum
Olumlu ve olumsuz her durumu soyledi. Bazi falcilar uslupsuz bi sekilde elestirel bakiyor ya ona istinaden soyledim. netice de benim secimlerim ve sen falcisin diye onlari argo tabirle elestirip kotu benzetmeler yapamazsin. Bu bana gore dobralik olmuyor hadsizlik oluyor. Ben oyle kisileri sevmiyorum ve kale almiyorum. Hande o bakimdan hosuma gitti. Benden once baktigi kadina da soylediklerinin birazini duydum ona da olumlu ve olmsz neyse anlatti. Pembeci degil ama kiricida degil insan gibi duzgun bir dille anlatiyor hissettiklerini. Ornegin gokerin bana soylediklerinin hepsi ciksa bile tekrar gitmem guleryuzluydu ama uslubu ve benzetmeleri igrencti.Canım sana anladığım kadarıyla olumsuz bişeylerde söylemiş daha yumuşatarak deilmi doğrumu anladım
yok burdan okuyup gitmedim, o gün canım fal baktırmak istedi, kim var dedim saydılar işte şu var bu var falan, dedim kuzey olsun hakkında hiçbişi bilmiyorum ama rastgele yani:) ama feci patladı söyledikleri tam tersi çıktı resmen.Zaten Kuzeyin reklamının yapıldığı belliydi canım keşke gitmeseydin hergün biri üye olup direk Sembol cafe ve falcılarından bahsediyordu,iyi olsaydı zaten bu kadar uğraşmazlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?