İstanbul'da Fal - Falcılar

Anlıyorum seni tatlım..belki de umutlanmak istemiyorumdur artık...çünkü aynı şeyleri duymaktan sıkıldım...her yeni fal yeniden umutlanmak oluyor...maddi olarak da zarar tabi..en iyisi bırakmak bi süre rabbim hayırlısını versin hepimiz için

Canım sana mesaj atamıyorum bir sorun var sanırım sistemde

Kızlar 2 gündür kimsenin sesi çıkmıyor yok mu falcılara giden ,falı çıkan yada falı çıkmayan:))

ben asmin cafe ergine gittim ilk gittigimde begenmistim hatta cikti diye dusunmustum cunki 20 gun sure vermisti ve gerekten aramisti 20 gun icinde,sora arkadas gitti ona da 20 gun demis,sora dun yine gittim yine 20 gun verdi ve ayni genel seyleri tekrarladi,kesinlikle tavsiye etmiyorum asmin cafe falcilarini bosuna para vermeyin,sora toprakla andaca gittim,onlar da artk beni tanidiklari icin iyi bakamiyorlar ya her seferinde ayni seyleri tekrarlayip duruyorlar,gerci onlarin da sucu yok cunki benim hayatmda degisen bisi yok,hatta Andc dun sey dedi bana,dediki lutfen once yeni bir ise gir ondan sora gel cunki ise girmeden gelirsen yine ayni seyleri duyacaksin,o yuzden benim artik beni tanimayan bi falciya gitmem lazim,kadikoy burcuyu denemk istiyorum ona hic gitmedim,bide mayista handeye gderim belki hande superdi yani kimsenin bilmedigi bir seyi bilmisti hemde oyle bi sekilde bilmisti ki sok olmustum,gelecek ay handeyle burcuya gidecem

Ben Kadıköy Burcuya gittim ilk 2 faldan sonra o da seni tanıyor ve yine Andaçta olan muabbet ondada oluyor,bir kere git 1 ay ara ver bence ,ben artık gitmiyorum Burcu'ya çünkü daha sonraki fal olmuyor ne yazıkki seni tanıdığı için olay sohbete dönüyor

Tuğba'nın bana verdiği tarih dün patladı,bilginize....Ben de bir süre ara vermeye çalışacağım.Hande'nin ve Nihal'in söylediği tarihi bekliyorum artık.

kızlar düğün tarihimi aldım ve zehra hanımın dediği son şeyleride yaşadım :)
hepiniz davetlisiniz düğünüme çok mutluyum çoook :):)

Angelsnil nerelerde bu kız sesi çıkmıyo :)))
bide bu zehra hanım bi dönem konuşulmuştu..acaba başka baktırıpta memnun kalan varmı...bilgi paylaşın kızlar :)))

canım çok sevindim Allah bir ömür mutlu etsin:))Zehra kim nerde bakıyor nasıl oldu kısaca bir anlatırmısınız
bizimle
canım buralarda çoook eskilerden beri anlatılan bir falcı beğenende çok oldu beğenmeyenlerde çok oldu.
hatta beğenenlerden bir ben kaldım heralde
benim gerçekten beğendiğim ve kararında bir falcı bence.
çoğu falcı gibi değil yani.
şahsen ben ne dediyse yaşadım.
onun dışında ankarada evinde bakıyor ben çoğu zaman telefonda baktırıyorum 1 2 defada ankaraya yolum düştüğünde evine gitmiştim.
benim için efsane falcıdır ama tabi bu benim için çünkü yaşadıklarımı gözardı edemem.
eski mesajlarımda hep bahsettim bana şunu şunu dedi ben şunları yaşadım diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…