Tesekkurler canim aradim ama doluydu. Kadinlar kahvesi duyguya gittim ben begendim. Giden arkadaslar var mi?Ara cafeyi bazen gelmeyenler oluyor randevularına ,öyle bir duru olursa alıyolar araya
Anlıyorum seni tatlım..belki de umutlanmak istemiyorumdur artık...çünkü aynı şeyleri duymaktan sıkıldım...her yeni fal yeniden umutlanmak oluyor...maddi olarak da zarar tabi..en iyisi bırakmak bi süre rabbim hayırlısını versin hepimiz içinCanım bu arkadaşımızda gitmiş handeye ona olumlu olumsuz herşeyi söylemiş,bende benden önceki kişiye olumsuz bişeylerde söylediğine de kulaklarımla şahit oldum hatta burda da yazdım döndükten sonra çünkü bende o şekilde toz pembeci diyeokuduğum için forumdan kafamda hep soru işareti ile gidiyordum
kizlar yarin handeye falim var 2 tane cift fal yani toplamda 4 fal,arkadasla gitcektik o da gelmiyecek,saat 12ye almisdim hemde randevuyu yani handenin ilk bktigi ben olcaktim bu sansi kacirmayin bence,gitmek isteyenler ozelden mesaj atsin 4 kisi gide bilir yani eger gidecek yoksa iptal edeyim randevuyu yarin saat 12de
Canım sana mesaj atamıyorum bir sorun var sanırım sistemdekizlar yarin handeye falim var 2 tane cift fal yani toplamda 4 fal,arkadasla gitcektik o da gelmiyecek,saat 12ye almisdim hemde randevuyu yani handenin ilk bktigi ben olcaktim bu sansi kacirmayin bence,gitmek isteyenler ozelden mesaj atsin 4 kisi gide bilir yani eger gidecek yoksa iptal edeyim randevuyu yarin saat 12de
niye ki??Canım sana mesaj atamıyorum bir sorun var sanırım sistemde
''springwillcome ile üye(ler)in gizlilik ayarlarından ötürü özel mesaj sistemini kullanamazsınız.'' böyle bir yazı çıkıyorniye ki??
ya yanlislikla kapatmisim mesaj bolumunu simdi actim''springwillcome ile üye(ler)in gizlilik ayarlarından ötürü özel mesaj sistemini kullanamazsınız.'' böyle bir yazı çıkıyor
Ben Kadıköy Burcuya gittim ilk 2 faldan sonra o da seni tanıyor ve yine Andaçta olan muabbet ondada oluyor,bir kere git 1 ay ara ver bence ,ben artık gitmiyorum Burcu'ya çünkü daha sonraki fal olmuyor ne yazıkki seni tanıdığı için olay sohbete dönüyorben asmin cafe ergine gittim ilk gittigimde begenmistim hatta cikti diye dusunmustum cunki 20 gun sure vermisti ve gerekten aramisti 20 gun icinde,sora arkadas gitti ona da 20 gun demis,sora dun yine gittim yine 20 gun verdi ve ayni genel seyleri tekrarladi,kesinlikle tavsiye etmiyorum asmin cafe falcilarini bosuna para vermeyin,sora toprakla andaca gittim,onlar da artk beni tanidiklari icin iyi bakamiyorlar ya her seferinde ayni seyleri tekrarlayip duruyorlar,gerci onlarin da sucu yok cunki benim hayatmda degisen bisi yok,hatta Andc dun sey dedi bana,dediki lutfen once yeni bir ise gir ondan sora gel cunki ise girmeden gelirsen yine ayni seyleri duyacaksin,o yuzden benim artik beni tanimayan bi falciya gitmem lazim,kadikoy burcuyu denemk istiyorum ona hic gitmedim,bide mayista handeye gderim belki hande superdi yani kimsenin bilmedigi bir seyi bilmisti hemde oyle bi sekilde bilmisti ki sok olmustum,gelecek ay handeyle burcuya gidecem
kızlar düğün tarihimi aldım ve zehra hanımın dediği son şeyleride yaşadım :)
hepiniz davetlisiniz düğünüme çok mutluyum çoook :):)
Evt ya kız kayboldu ortadan bence tarihlerini bekliyor falların :)Angelsnil nerelerde bu kız sesi çıkmıyo :)))
bide bu zehra hanım bi dönem konuşulmuştu..acaba başka baktırıpta memnun kalan varmı...bilgi paylaşın kızlar :)))
ya işte belli olmuyo bu işler sahiden enerji meselesi demek kizehra hanıma iki kez baktırdım hiçbirşey çıkmadı çok müdavimi var ama olmayan da çok var
Bana telefonda bakılan fal hiç mantıklı gelmiyor zaten ,neden bilmiyorum yüzyüze sanki daha gercekciya işte belli olmuyo bu işler sahiden enerji meselesi demek ki
canım buralarda çoook eskilerden beri anlatılan bir falcı beğenende çok oldu beğenmeyenlerde çok oldu.canım çok sevindim Allah bir ömür mutlu etsin:))Zehra kim nerde bakıyor nasıl oldu kısaca bir anlatırmısınız
bizimle
aynen öyle canım çok doğru ben baktırdığım her falcıda bunu çok gördüm her şey enerji meselesiya işte belli olmuyo bu işler sahiden enerji meselesi demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?