:)) takip ediyorum yazıları ben murata baktırdım son 3 fal dediklerimden bir kaçını yaşıyınca sevdım bugun başka bir falcıya baktırcaktım kime baktırcagımı bilemedim şu anda edinin dediğini bekliyorum çok güzel bakmıstı hatta bir dediği çıktı mayısın işk haftasına kadar bakalım bi dediği var çıkcakmı diğer falcıların hepsi patladı hande dahilAngelsnil nerelerde bu kız sesi çıkmıyo :)))
bide bu zehra hanım bi dönem konuşulmuştu..acaba başka baktırıpta memnun kalan varmı...bilgi paylaşın kızlar :)))
Canım bana çıkmadıSembol Murata baktiranlar chikti mi dedikleri size?
Walla ediyi ve Murat'ı bende seviyorum...çokda zıplamamak lazım sanırım :)))) handeyi bende bilemedim pek etkilenmiyorum sanırım...:)) takip ediyorum yazıları ben murata baktırdım son 3 fal dediklerimden bir kaçını yaşıyınca sevdım bugun başka bir falcıya baktırcaktım kime baktırcagımı bilemedim şu anda edinin dediğini bekliyorum çok güzel bakmıstı hatta bir dediği çıktı mayısın işk haftasına kadar bakalım bi dediği var çıkcakmı diğer falcıların hepsi patladı hande dahil
Mrb. Duygu anda iyidir olanı söyler ama gelecek için ne dediyse tersi oldu bende geçen sene baktırmıştım. Dilek ve Pelin için de geçerli söylediklerimKizlar kadinlar kahvesi duygu ya veya ordaki herhangi falciya giden oldu mu? Yorumlarinizi bekliyorum cook ihtiyacim var buna
şu son birkaç gündür acayip fal baktırasım var ya.ama bana sadece o kişinin şuanki düşünceleri hisleri lazım gelecek umrumda diil, öyle biri yok mu hiç ama burdan okuyoruz tabi adamın evlenmesine birkaç gün var kıza hala o seni seviyo diyenleri kastetmiyorum
Yeter ola bilir belkişu son birkaç gündür acayip fal baktırasım var ya.ama bana sadece o kişinin şuanki düşünceleri hisleri lazım gelecek umrumda diil, öyle biri yok mu hiç ama burdan okuyoruz tabi adamın evlenmesine birkaç gün var kıza hala o seni seviyo diyenleri kastetmiyorum
Canım yeter tam anlamıyla çok iyiydi bende dediklerini yaşadım,umarım herşey gönlünce olur.Allah buradaki arkadaş AngelsNil'den razı olsun o tavsiye etmişti banada sağolsun :)şu son birkaç gündür acayip fal baktırasım var ya.ama bana sadece o kişinin şuanki düşünceleri hisleri lazım gelecek umrumda diil, öyle biri yok mu hiç ama burdan okuyoruz tabi adamın evlenmesine birkaç gün var kıza hala o seni seviyo diyenleri kastetmiyorum
Yeter bi tek cafede mi bakiyor, telde baktiran var mi?Can
Canım yeter tam anlamıyla çok iyiydi bende dediklerini yaşadım,umarım herşey gönlünce olur.Allah buradaki arkadaş AngelsNil'den razı olsun o tavsiye etmişti banada sağolsun :)
Canım yeter taksimde PEN cafede,telefonda bakıp bakmadığını bilmiyorum,bana söylediği ne varsa yaşadım çok dobra biri,tabiii dediğim gibi enerji enerji enerji kuzum :)Yeter bi tek cafede mi bakiyor, telde baktiran var mi?
Cikan seyler oldu mu sizde sonrasinda?
Anladim canim, merak ettigim biri Yeter ama taksime gitmeye korkuyorumCanım yeter taksimde PEN cafede,telefonda bakıp bakmadığını bilmiyorum,bana söylediği ne varsa yaşadım çok dobra biri,tabiii dediğim gibi enerji enerji enerji kuzum :)
Korkma canım allah korusun,korkarsan başına gelir bu hepimiz için geçerli, içini ferah tut müsait olduğunda da gidersin inşallah kısmetse.Anladim canim, merak ettigim biri Yeter ama taksime gitmeye korkuyorum
Aynen canım, akşam kaça kadar orada ve hangi günler?//ücreti de yazabilirsen sevinirim :)Korkma canım allah korusun,korkarsan başına gelir bu hepimiz için geçerli, içini ferah tut müsait olduğunda da gidersin inşallah kısmetse.
Canım yanlış hatırlamıyorsam eğer,pazartesi günleri kapalı pen cafe, 30 TL ye tarot baktırmıştım.Akşam kaça kadar orada olduğunu bilmiyorum,okuyan arkadaşlar farklı bir durum varsa yazarlar buraya canım saat,gün ve fiyatla ilgili.Aynen canım, akşam kaça kadar orada ve hangi günler?//ücreti de yazabilirsen sevinirim :)
Umarım istediklerinde olur canımCan
Canım yeter tam anlamıyla çok iyiydi bende dediklerini yaşadım,umarım herşey gönlünce olur.Allah buradaki arkadaş AngelsNil'den razı olsun o tavsiye etmişti banada sağolsun :)
Aminnnn canım inşallah hepimizin tüm istekleri gerçekleşir :)Umarım istediklerinde olur canım
Kizlar Yeter hftaici kaca kadar cafede?Canım yanlış hatırlamıyorsam eğer,pazartesi günleri kapalı pen cafe, 30 TL ye tarot baktırmıştım.Akşam kaça kadar orada olduğunu bilmiyorum,okuyan arkadaşlar farklı bir durum varsa yazarlar buraya canım saat,gün ve fiyatla ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?