İstanbul'da Fal - Falcılar

Angelsnil nerelerde bu kız sesi çıkmıyo :)))
bide bu zehra hanım bi dönem konuşulmuştu..acaba başka baktırıpta memnun kalan varmı...bilgi paylaşın kızlar :)))
:)) takip ediyorum yazıları ben murata baktırdım son 3 fal dediklerimden bir kaçını yaşıyınca sevdım bugun başka bir falcıya baktırcaktım kime baktırcagımı bilemedim şu anda edinin dediğini bekliyorum çok güzel bakmıstı hatta bir dediği çıktı mayısın işk haftasına kadar bakalım bi dediği var çıkcakmı diğer falcıların hepsi patladı hande dahil

Walla ediyi ve Murat'ı bende seviyorum...çokda zıplamamak lazım sanırım :)))) handeyi bende bilemedim pek etkilenmiyorum sanırım...

Kizlar kadinlar kahvesi duygu ya veya ordaki herhangi falciya giden oldu mu? Yorumlarinizi bekliyorum cook ihtiyacim var buna

Kizlar kadinlar kahvesi duygu ya veya ordaki herhangi falciya giden oldu mu? Yorumlarinizi bekliyorum cook ihtiyacim var buna
Mrb. Duygu anda iyidir olanı söyler ama gelecek için ne dediyse tersi oldu bende geçen sene baktırmıştım. Dilek ve Pelin için de geçerli söylediklerim

Öncelikle herkese selam ve gerçekten fal bir enerji işi. Zaten insanın derdi yoksa emin olun fal da öyle bakılmıyor.Hiç bir şeyde çıkmıyor. Zaten dert yoksa ne çıkacak ki. KUŞ HABER..... Bakan baktığı kişiyi tanıdıkça da asla fal daha bakılmıyor. Hele hele üst üstte asla bakılmıyor. En az iki ay geçmeli. Falcı dediğin bence çocukluktan itibaren garip olan ve vizyonları olan kişi olur. Ayrıca başka varlıklardan haber alınamadığı sürece neyi nereden bilecek. Birileri yardımcı olacak ki falcıda aktarma yapsın. Ve bu varlıklar herkeste mi var. Hiç sanmıyorum. Olanda ise doğruyu söyleyeceklerin olduğunu nereden bileceğiz. Dün Kadıköy' de işim vardı. Dolaşırken yine bir ton caffe ve falcı gördüm. Bir kaçı felaket dolu, bir kaçı boştu. Sadece Nazım Hikmet sokağında bile üç tane var. Oturup düşündüm bunların hepsi gerçekten faldan anlıyorlarsa, hepsi de geleceği görüp, hepsi de anı biliyorlarsalar, dualar niye var. Peki kendileri madem her şey biliyor hala niye bir caffe de çalışıp para kazanmak zorundalar. Öyle her şey gerçekten bilen birileri asla caffe de çalışır mı, yoksa kendi mekanın sahibimi olur. Peki bu denli göz önünde mi olmak ister, yoksa birazda seçici olup birazda gizemli mi kalmak ister. Peki bu kadar üst üstte bıkmadan, sözüm ona yorulmadan onlarca insana bir günde acaib baskı altında korkunç yorularak fal mı bakar. Bence asla, kendimizden pay biçelim. Fal bakan tüm bu kişiler fal bakıp bide dünyanın parasını hem cafe sahibine kazandırıp hem de kazanıyorsalar hala niye milyonlarca insan ümitsiz, mutsuz, bu forumda hala insanlar arayıştalar......Çünkü hiç biri hiç bir şey bilmiyor. Bilselerdi emin olun durumlar hepimiz için çok farklı olurdu. Niye bu insanları besliyoruz. Yani yanlış insanları dediğim. Gerçekten bu işi bilen ortaya çıksın ve gerçekten hak ettiği paraları kazansın ve insanlar artık ümitsiz kalmasın, mutsuz olmasın. Falcı falcı gezip daha mutsuz olup birde daha da fakirleşmesin. Hak eden artık ortaya çıksın. Öyle değil mi ama. . Benim hiç aklım kesmiyor. Küçücük (İstanbul' un tümüne göre demek istiyorum) Kadıköy, Taksim, Bakırköy de ne tuhaftır ki yüzlerce falcı var ve her gün üzerine daha da türüyor ve bizler onlara gidip medet umuyoruz ve onlar bizleri bir güzel aptal yerine koyup, bir de para kazanıp kendilerini bağımlı kılıyorlar. Fal bir eğlence olmalı. Arada baktırılmalı, bel bağlamamalı. Zaten falcıların hepsine bakın. Gerçekten nur yüzlü, alçak gönüllü, rahat, gerçekten aç gözlü olmayan hangisi var. Hepsinin gözleri para ve bıkkınlık bakıyor. Zaten kendi kellerine de kendi maharetlerini süremedikleri çok da aşikar. Tüm bu insanlar yüzünden gerçek falcılar asla ortaya çıkamiyorlar. Hocalar, Medyumlar için daha beteri söylenebilir. El birliği ile hiç birimiz falcıya bir ay boyunca gitmesek onların hiç biri kalmaz ve sadece gerçekler ortaya çıkar.. Keşke yapabilsek......Ama bunlar sadece benim fikirlerim. Hiç aklım almıyor.Sadece paylaşmak istedim. Ve yıllar önce cadde sembolde bir serkan bey vardı. Bir kez baktırmıştım bu foruma da yazmıştım. Aşırı hızlı konuşuyor,asla takip edemiyorsun ve sadece üç dak bakıyor ve tek can alıcı tarafı isimleri biraz yardım ile iyi biliyor. Gerisi de fos. Çıkışta kendisine memnun kalmadığımı söyleyip bir de bu isim hikayesini sormuştum. Bana cevabı (ki kendisi çalışandı) şu oldu. Allahtan başka asla kimse geleceği bilemez ama biz falcılar çok iyi tahmin yürütebilen insanlarız ve bu tahminler doğrultusunda bir çok şey çıkar. Ayrıca biz birer isan zarafıyız. Hemen anlarız bir çok şeyi. İsim konusuna gelince ise, bu bir disiplin ve çalışma meselesidir. İçsel olan kapıları beyin gücü ile aralamayı öğreniyoruz isimleri o şekilde biliyoruz. Ancak hepsi bu kadar. O günden beri fal bana sadece iyice eğlence. Yılda bir kez bilemedin iki kez. Ama parasız öylesine arkadaşlar arası bir çok kez baktırabiliyorum. Ki o bakanları da falcılar listesine eklesek memlekette sebil gibi falcı var. O halde memleketimiz, insanlarımız niye bu durumda, niye bu kadar dertle uğraşıyor. Ah ah ...................Herkese mutlu günler dilerim

şu son birkaç gündür acayip fal baktırasım var ya.ama bana sadece o kişinin şuanki düşünceleri hisleri lazım gelecek umrumda diil, öyle biri yok mu hiç ama burdan okuyoruz tabi adamın evlenmesine birkaç gün var kıza hala o seni seviyo diyenleri kastetmiyorum

Yeter ola bilir belki

Can
Canım yeter tam anlamıyla çok iyiydi bende dediklerini yaşadım,umarım herşey gönlünce olur.Allah buradaki arkadaş AngelsNil'den razı olsun o tavsiye etmişti banada sağolsun :)

Can

Canım yeter tam anlamıyla çok iyiydi bende dediklerini yaşadım,umarım herşey gönlünce olur.Allah buradaki arkadaş AngelsNil'den razı olsun o tavsiye etmişti banada sağolsun :)
Yeter bi tek cafede mi bakiyor, telde baktiran var mi?
Cikan seyler oldu mu sizde sonrasinda?

Canım yeter taksimde PEN cafede,telefonda bakıp bakmadığını bilmiyorum,bana söylediği ne varsa yaşadım çok dobra biri,tabiii dediğim gibi enerji enerji enerji kuzum :)
Anladim canim, merak ettigim biri Yeter ama taksime gitmeye korkuyorum

Korkma canım allah korusun,korkarsan başına gelir bu hepimiz için geçerli, içini ferah tut müsait olduğunda da gidersin inşallah kısmetse.
Aynen canım, akşam kaça kadar orada ve hangi günler?//ücreti de yazabilirsen sevinirim :)

Aynen canım, akşam kaça kadar orada ve hangi günler?//ücreti de yazabilirsen sevinirim :)
Canım yanlış hatırlamıyorsam eğer,pazartesi günleri kapalı pen cafe, 30 TL ye tarot baktırmıştım.Akşam kaça kadar orada olduğunu bilmiyorum,okuyan arkadaşlar farklı bir durum varsa yazarlar buraya canım saat,gün ve fiyatla ilgili.

Merhabalar,
çok uzun zamandır fal baktırmıyorum, Yiğit'in vs numarasını da telefonumdan sildim, canım tekrar çekerse Yeşilköy'de Eda ablaya giderim, enerjisi temiz diye; ona da uğramıyorum en az 6-7 ay oldu açıkçası.
Çok sık baktırmak, değişik değişik falcılara baktırmak benim kişisel deneyimimde hayatımı, enerjimi, alanımı karıştırmaktan öte bir katkı sağlamadı.
Tarih veriyorlar; sen gözünü dikip bekliyorsun, sen o alana baktıkça enerji sıkışıyor.
Olumlu şeyler duyup da bekleyen kimsenin moralini bozmak değil amacım, sadece kendi deneyimimi paylaşıyorum bir de Yiğit'in numarasını çok soruyorlar mesajla, sildim fakat. Foruma da bakamıyorum uzundur, mailden mesaj gelince yine yazayım dedim, arada cevapsız bıraktığım arkadaşlar olmuş, çok geçtiği için cevap vermedim şimdi de. Kusura bakmayın lütfen.
Herkese mutluluklar diliyorum.

Kizlar Yeter hftaici kaca kadar cafede?

Baska memnun kalanlar vr mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…