İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba.ben arkadaşlardan sunrise cafede fal bakan neslihan diye birini duydum
Arkadaşlar Sea Garden Neslihan hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

Sea garden neslihan hakkında bilgisi olan var mı ,daha önce baktıran.ayrıca sea garden dan ayrılmış yerini bilen var mı??

Bu arada Handeyi aradigim zaman telefona cikan bayanin surekli Yagmur hnm'a sizi yonlendireyim demesine sinir oluyorum .. Hande en erken ayin 13 unde bakarmis bi de artik aksam bakmiyacakmis..o kadar iyi mi cidden nedir bu sira:))

Bu arada Handeyi aradigim zaman telefona cikan bayanin surekli Yagmur hnm'a sizi yonlendireyim demesine sinir oluyorum .. Hande en erken ayin 13 unde bakarmis bi de artik aksam bakmiyacakmis..o kadar iyi mi cidden nedir bu sira:))
gittiklerim içindeki en iyisi o diyebilirim. ama artık cafede fal baktırmak istemiyorum

merhaba kızlar;
çıkmayan fal haberlerim var

hande, nermin, tugba, edi, göker , hasan, asiye hepsinin bir hafta önce verdiği tarih doldu ve hiçbir gelişme olmadı

mandal toprak mayıs sonu demişti sanırım

laf cafe çiğdem de mayıs sonu

ve pen cafe yeter belki döner belki dönmez demişti

sadece kalanlar bunlar tabi arada gittiğim bir ton falcıyı hatırlamıyorum bile

bana kalırsa kendimizi kandırmaktan başka birşey yapmıyoruz

Cok haklisin, yeter nasildi peki? O an icin ve cikan hic birseyi oldu mu?

hayır yeter dede hiçbişey olmadı ondada herkese söylediği şeyleri söyledi hiç kimsenin hiçbir şeyi çıkmadı malesef

Meraba canim ben siteye yeni üye oldum acaba hande nin numarasi ve nerde baktigini söyler misin ?

Meraba kizlar ben yeni üye oldum gördüğüm kadariyla yeter ve Hande iyimis yorumlardan bunu anladim telefon numaralarini ve nerede baktiklarini soylermisiniz lutfen ? Ve başka kimleri oneriyorsunuz

Ya aman kizlar donmesinler olduklari yerde de kalsinlar ne donmesiymis bu? Sizi birakanai neden bekliyor sunuz ki? Bir birakan hep birakir. Sizden iyisini bulmayinca ha ishte Aysenin kapisini calirim o yine beni alir bu mu lazim size? Giden gitmisdir haydi ugurlar olsun. ALLAH iyilerini cikarsin karshiniza, kotuler de( kotu demiyelim de kismetimiz olmayanlar) bi sinav olsun. Karsiniza dogru insan cikarsa zaten unutursunuz eskileri, bi etkisi kalmaz. Erkekler kadinlar gibi deyil, onlar her zaman geri donerler.. Evet hem de artik sizin hayatiniz yoluna girdiyinde, yavas-yavas onu aklinizdan sildiyinizde. Evli, nisanli, bekar olup da done bilirler ama sonucda donerler. Bence almayin o donenleri geri cunki cogu zaman ayni seyleri yasarsiniz tekrar. Insanlar degismiyor. ALLAH hayirlisini biliyor bizim icin, kapilarinizi kapatmayin

Evet katiliyorum. Yapan bir daha yapar. Donmeyen olmaz illa ki doner veya çok donmek ister kizlar. Ama o istek her gidende olur. Yakin erkek arkadaslarimdan biliyorum. Allah hepimizi niyeti iyi insanlarla ve birbirimizi anlayabilecegimiz insanlarla karsilastirir insallah

Canım şimdi yazdıklarını okuyordum Göker sana 31 martda 15-20 gün demiş tesadüfmüdür yoksa gerçektenmi tuturdu bilmiyorum seninki gerçekten 20.gun af dilemiş senden tarihlere baktığımızda çok şaşırdım

Ya ben de o kadar gittim verdigim paralara yazik zamana yazik demiyorum biraz da terapi gibi oluyor. Yani cikanlarda oldu ama asil istediklerim cikmadi ani bilenler mi dersin isim verenler mi okudugum bolumden calisacagim is yerinin harflerini ve tarihini verenlerden tut da ablamin nisanlanacagini bilenlere kadar cok sallayanlar benimle ilgili evlisin diyenlerinden bu ay sonu donucek seni ozluyor seni hala seviyor diyen kisi isim de veriyor. Bi bakiyorsun hayatinda biri var bosver o cocugu diyor o da isim veriyor. Hangisine inanayim bilemiyorumm. Bekle bekle ne gelen var ne giden bee bence ani yasayip herhalde akisina birakmakla oluyor bu durumlar. Veya baktirinca cok inanmak mi gerekiyor bilemedim. Ama gidenler donmesin kizlar yeterince uzulup beklemedik mi sizce de. Biri akil versin yaaaa

Hangi falcılara gittiniz kısaca bahsedermisiniz,hangileri çıktı hangileri çıkmadı

Selam canim,

En azindan kendi adima soyliyim suan birini bekledigim icin ya da falci bisey desin ona gore hareket ediyim diye baktirmiyorum. Belirsizlikler noktasinda belki bi rahatlama sadece o kadar tipki senin de yaptigin gbi
Kimse vazgecilmez degil elbette, ancak kizlarin yorumunu okudugumda belli ki birseyler duyma istegiyle gidiyorlar belki o an kendimizi durduramiyoruz vs.. yoksa kimse bunu yapmak istemez eminim:) baktirmamak icin soz vermistm kendime uzun bi sure once eski yazilarimi da okuyabilirsiniz , fakat bi an oluyor hadi gidiyim- cozumsuz kalan durumlar bunaltinca- dedim ve bir kacina gittim yine. Dogru mu degil yakinda birakip tovbe edecegim bunu da biliyorum ve gelecegi Allah bilir ona da kimsenin suphesi yok bu sadece bi durtu o an karsi koyamadigimiz..

Hepimizin gonlundeki hayirlisiyla olsun kizlar

Meraba canim ben siteye yeni üye oldum acaba hande nin numarasi ve nerde baktigini söyler misin ?
Numarayi ozelden attim sirasi cok ve yagmur vs deyinceler vazgectim cok da istekli degildim:)
Yeter pen cafe diye bi yerde bakiyormus, taksimde.

Numarayi ozelden attim sirasi cok ve yagmur vs deyinceler vazgectim cok da istekli degildim:)
Yeter pen cafe diye bi yerde bakiyormus, taksimde.
Hande bu haftadan sonra ayın 10 una kadar yokmuş,o yüzden ayın 10 undan sonra çok yoğun olur şimdiden o tarihlere randevu almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…