Merhaba.ben arkadaşlardan sunrise cafede fal bakan neslihan diye birini duydummerhaba kızlar...
uzun zamandır giremedim..ama gelişmeleri paylaşmak istedim..
*bir kaç hafta evvelsi Burcu ya gittim ve biraz zor olabilecek bir konudan bahsetmişti...ve oldu..zamanla konsunda da fena değildi...
*geçen hafta içi...bir arkadaşımla...Biriz Hanım a gittik...Biriz Hanım çok şeker bir bayan ve enerjisi çok olumlu...fala gelince...yorumları doğru..analizi doğru...ama çok net ...yani çok detay vermiyor...söyledikleri ama kesinikle yanlış değil....tarih konusunda çok net...gün veriyor...ve ne anlama geldiğini söylüyor...Burcu ile ortak şeyler söylediler...
*sea garden..neslihana 6 ay evvelsi iki kere gitmiştim...ilk falı..süüper demişitm....çok net bilmişti...tarih ve olaylar aynen ...söylediği gibi gerçekleşti...bunun üsütünde tabii bir kaç hafta sonra tekrar gittik...bu sefer..maalesef pek birşey tutmadı...fal işte:)...ama neslihan da tatlı bir bayan...üzmez sizi:)
Arkadaşlar Sea Garden Neslihan hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.
Akşam gitmeyi dusunuyorum kizlar ,korkuma yenik dusmezsem:)Kizlar Yeter hftaici kaca kadar cafede?
Baska memnun kalanlar vr mi:)
gittiklerim içindeki en iyisi o diyebilirim. ama artık cafede fal baktırmak istemiyorumBu arada Handeyi aradigim zaman telefona cikan bayanin surekli Yagmur hnm'a sizi yonlendireyim demesine sinir oluyorum .. Hande en erken ayin 13 unde bakarmis bi de artik aksam bakmiyacakmis..o kadar iyi mi cidden nedir bu sira:))
Sirasi olup da vazgecen varsa alabilirim ama onun da patlayan cok fali olmuş :/gittiklerim içindeki en iyisi o diyebilirim. ama artık cafede fal baktırmak istemiyorum
Cok haklisin, yeter nasildi peki? O an icin ve cikan hic birseyi oldu mu?nihal mesela onun verdiği tarihin üstünden yirmi gün geçti geçen gün beni aradı farklı bir konuda dedimki gelmedi aman boşver bekleme yenisine bak dedi ne kadar kolay onlar için önce umut verip sonra böyle söylemek
Meraba canim ben siteye yeni üye oldum acaba hande nin numarasi ve nerde baktigini söyler misin ?Bu arada Handeyi aradigim zaman telefona cikan bayanin surekli Yagmur hnm'a sizi yonlendireyim demesine sinir oluyorum .. Hande en erken ayin 13 unde bakarmis bi de artik aksam bakmiyacakmis..o kadar iyi mi cidden nedir bu sira:))
Evet katiliyorum. Yapan bir daha yapar. Donmeyen olmaz illa ki doner veya çok donmek ister kizlar. Ama o istek her gidende olur. Yakin erkek arkadaslarimdan biliyorum. Allah hepimizi niyeti iyi insanlarla ve birbirimizi anlayabilecegimiz insanlarla karsilastirir insallahYa aman kizlar donmesinler olduklari yerde de kalsinlar ne donmesiymis bu? Sizi birakanai neden bekliyor sunuz ki? Bir birakan hep birakir. Sizden iyisini bulmayinca ha ishte Aysenin kapisini calirim o yine beni alir bu mu lazim size? Giden gitmisdir haydi ugurlar olsun. ALLAH iyilerini cikarsin karshiniza, kotuler de( kotu demiyelim de kismetimiz olmayanlar) bi sinav olsun. Karsiniza dogru insan cikarsa zaten unutursunuz eskileri, bi etkisi kalmaz. Erkekler kadinlar gibi deyil, onlar her zaman geri donerler.. Evet hem de artik sizin hayatiniz yoluna girdiyinde, yavas-yavas onu aklinizdan sildiyinizde. Evli, nisanli, bekar olup da done bilirler ama sonucda donerler. Bence almayin o donenleri geri cunki cogu zaman ayni seyleri yasarsiniz tekrar. Insanlar degismiyor. ALLAH hayirlisini biliyor bizim icin, kapilarinizi kapatmayin
K8zlaarrrrr benimki benden aff diledii affet beni dediii felannn nermin goker andac cigdem edi hande laf cafe halil bunlarin hepai ayni tarihi vermistiii ve çıktı hiç beklemiodum acikcasiii. Yeni biri ile tanımıştım onunla görüşmeye gittim ve msj geldi sok oldum simdi didikliyorum bakalm hayatnda nolmusda pisman olmusss malll tabi istemiorum artkda asiri sevindim =)
Bna cogu kişi ay sonu dedi ay sonu geldi bi cacık yok.. bi kac ismini hatirlamadigim falci nisan ortası dedi o kdr cok baktirdimki artk hatirlamiyorum yani dun gokere gitrim oda 15 20 gun dedi bakalim hayirlisi dahada gidecek kimse kalmadı zaten.
Hangi falcılara gittiniz kısaca bahsedermisiniz,hangileri çıktı hangileri çıkmadıYa ben de o kadar gittim verdigim paralara yazik zamana yazik demiyorum biraz da terapi gibi oluyor. Yani cikanlarda oldu ama asil istediklerim cikmadi ani bilenler mi dersin isim verenler mi okudugum bolumden calisacagim is yerinin harflerini ve tarihini verenlerden tut da ablamin nisanlanacagini bilenlere kadar cok sallayanlar benimle ilgili evlisin diyenlerinden bu ay sonu donucek seni ozluyor seni hala seviyor diyen kisi isim de veriyor. Bi bakiyorsun hayatinda biri var bosver o cocugu diyor o da isim veriyor. Hangisine inanayim bilemiyorumm. Bekle bekle ne gelen var ne giden bee bence ani yasayip herhalde akisina birakmakla oluyor bu durumlar. Veya baktirinca cok inanmak mi gerekiyor bilemedim. Ama gidenler donmesin kizlar yeterince uzulup beklemedik mi sizce de. Biri akil versin yaaaa
Selam canim,Ya aman kizlar donmesinler olduklari yerde de kalsinlar ne donmesiymis bu? Sizi birakanai neden bekliyor sunuz ki? Bir birakan hep birakir. Sizden iyisini bulmayinca ha ishte Aysenin kapisini calirim o yine beni alir bu mu lazim size? Giden gitmisdir haydi ugurlar olsun. ALLAH iyilerini cikarsin karshiniza, kotuler de( kotu demiyelim de kismetimiz olmayanlar) bi sinav olsun. Karsiniza dogru insan cikarsa zaten unutursunuz eskileri, bi etkisi kalmaz. Erkekler kadinlar gibi deyil, onlar her zaman geri donerler.. Evet hem de artik sizin hayatiniz yoluna girdiyinde, yavas-yavas onu aklinizdan sildiyinizde. Evli, nisanli, bekar olup da done bilirler ama sonucda donerler. Bence almayin o donenleri geri cunki cogu zaman ayni seyleri yasarsiniz tekrar. Insanlar degismiyor. ALLAH hayirlisini biliyor bizim icin, kapilarinizi kapatmayin
Numarayi ozelden attim sirasi cok ve yagmur vs deyinceler vazgectim cok da istekli degildim:)Meraba canim ben siteye yeni üye oldum acaba hande nin numarasi ve nerde baktigini söyler misin ?
Hande bu haftadan sonra ayın 10 una kadar yokmuş,o yüzden ayın 10 undan sonra çok yoğun olur şimdiden o tarihlere randevu almak lazımNumarayi ozelden attim sirasi cok ve yagmur vs deyinceler vazgectim cok da istekli degildim:)
Yeter pen cafe diye bi yerde bakiyormus, taksimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?