İstanbul'da Fal - Falcılar

Hangi falcılara gittiniz kısaca bahsedermisiniz,hangileri çıktı hangileri çıkmadı
Bastan soyleyeyim donucek ay sonu dediler (genelde beklentiler bu yonde o yuzden soyluyorum) 3 ay sonu bitti donmedi yine bi falciya gitsem bu ay sonu dicek ya belki de doner bilmiyorum ama yasamima devam ediyorum tabiki guzel bir sekilde.
Symbol besiktas murat: ani iyi yorumladi ayrilik ve isimleri bildi yeni biri olucak dedi egitimi ve is durumumu bildi verdigi tarih bu ay sonuydu ben sanmiyorum ki ciksin
2.symbol cafe kuzey: yakin zamanda gittim mayis dedi bakalim haziran gibi rahatlama var dedi parasal konularda ise baslicam.okulu bildi anla alakali yorumu iyiydi.
3.kadinlar kahvesi Pelin: sallamasyon bir faldi yok oyle bisey diyorum olucak diyo imkansiz bi durum icin dedi egitimi bildi kagida yazdiriyo bide dileginkiyle ayni saati verdi tutmadi ayrica saat olayi ne sacma gelecegi kimse bilemez saat olarak yan

I daha var aksama yazicam simdi isim cikti

kızlar size cıkan bır fal haberi vereyim aslında 2 kısının dedıgı çıktı bırısı tam zamanında dgeride zamanından öce.elimiranın sölediği çok önemli bir konu suan burda açıklayamam tabıkı ve basagın yorum yaptıgı bır konuyla alakalı söledıklerı oldu tamda sölediği sekılde oldu elmira zamanı hemen hemen tutturdu basakında sölediği tarıhten once oldu kızlar bilginize

Elmira ve başak dediğiniz falcılar nerde bakıyor lar nasıl ulaşabiliriz

valla ikisinede telden baktrdım istersen tel numaralarını verebılırım

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Merhaba inanki yıllrca falcı hoca derken bir sürü para ve vakit harcadım psikolojim bozuldu artık hayatımda herşey bitti dediğim anda bir bayan ile tanıştım ankarada fakat uzaktan terapi yapıyor ve saçmasapan fal hacı hoca değil kendisi resmi olarak kuantum yaşam koçu özel bir teknikle istedğin kişinin hatta senin bilinçaltını okuyarak özel telkinler yapıyor sonuç mu harika kim için çalıştıysak o kişide mucizevi değişim oldu. Gerçekten zor durumda olanlara numarasını verebilirim.

oooo super ama eminim biraz pahalidir.noyu atarmisin bana.faldan daha mantikli cunku.

Yani gelecek beklemede ilk dedigi tarih tutmadı egitimi bildi benimle alakali yorum yapmadi ilk kendimle alakali yorumlarida duymak istiyoruz sonucta iyi kötü.
4.taksim sarmasik cafe figen: ayse hanima baktirmak icin gittim ama yoktu. Kadin ani cok iyi bildi bi yakin arkadasim hakkinda cok iyi yorumlar yapti acayip iyi analiz etti. Ama resmen sanki ona fal bakiyormus gibi konustu. Beni iyi karsi tarafi iyi anlatti is egitm aile ile ilgili yorum yapmadi sanki eski sevgilim icin gitmisim gibi konustu halbuki normal konuştum donucek ama kabul etme bu evlilik dusunmuyo dedi sanki ben onunla evlenmek istiyomusum gibi. Zamanlar tutmadi pat pat patladii
5.majestic cafe emre: ay birak o adami zaten yeni biriyle baslamis. Donucek tabiki ... donucek dedi ama sen kabul etmiceksin baska biriyle olucaksin dedi. Onu da tanitti evlendrdi de beni egitimi bildi. Tasiniyosun dedi kahve bakanlarin cogu illa tasiniyosn dicek. Zaman tutmadi. Genel bi faldi yinede.
6.kadinlar kahvesi duygu: cok iyi elektrik aldım. İsi isimi eskisinin burcunu adini benim nereli oldugumu universitemi herseyi bildi . Cok uzun ve iyi analiz etti. Gelecek tarih daha gelmedi. Ama donucek gelicek evlilik var dedi. Cogu gibi eskisiyle evleniyosun dedi. Ben sevdim kadini
7.pqpyon cafe dilek: cok pozitif bir falci nyeni girecegim işin ismini bildi beni iyi analiz etti aile durumunu soyldi kisa ve nokta atisi durumlara degindi. İlk cocuk bes para etmez dedi sonra cok iyi biriymis simdi adam oldu evlilil var dedi (palovree) yani toz pembeci gibi egitiminr dikkat et dedi
8.kadikoy sevgi cafe sevgi:cok atarak osteksiz bakti beni anlatmadı karsi tarafi anlatti yine ben donmucek istemiyorum dönmesin dedikce onlar eskilerdn bahseder oldu ya herneyse iste cok dengesiz cocukmus ruh hastasi v.ss tasinma var dedi sen gidiyorsun evleniyosun sonrası nda dedi iste efendim yeni biriw yeni isle geliyomus is 2017 de olucakmis g.s harfleri cok iyi biriymis falanlar filaanlarr
ya aslinda fal arada baktirilan biseydir ne cok baktirmisim hala baktirmak istiyorum kizlar ama yani donme bekleme olayi degil bi terapi gibi geliyor bana is benim konum :)))

Ama içlerinden tarih yada çıkan olay yok sanırım deilmi canım:)

Kızlar hepinize iyi akşamlar.Mesaj kutumda nil hanımın telefon numarasını isteyen kişiler gördüm.Uzun zamandır girmiyorum buraya bir de nil hanıma sormadan vermek istemedim.onun da telefonu göçmüş benim numaramı filan da kaybetmiş rehberinde yazılıymış ordan arayıp ulaştı bana.
Neyse anlatacaklarım var sizlere.:)Şimdi ben sadece nil hanıma gidiyorum senede 1 ya da 2 kez.Tarot ve kahve falına bir arada bakar uzun bakar vakit ayırmanız lazım..Bir falcıdan daha fazlasıdır kendisi.Onun kadar iyi tarot kartı okuyan görmedim doğruya doğru.Ben yaklaşık 2 ay önce gittim en son.Bana dedi ki 23 nisanın geçmesini bekle ................ olacak.Şimdi o tarih geçti ben bekliyorum bakalım dediği olacak mı?Çıkarsa da çıkmazsa da yazacağım buraya..Bilen bilir durumu olduğu anlatırım..İsteyenlere telini yazacağım..Yalnız ofisi var kadıköy de oraya gitmeniz lazım..Telefonda bakmaz bakana da inanmaz..Uzun sürebilir vakit ayırmalısınız..Çünkü o kartlara enerjinizin geçmesi lazım öyle telefonla internetle ben de inanmam.Bana çok iddialı konuştu dedim ki çıkmazsa burdayım:)gel buyur dedi.:)Yalnız bir tek şunu diyeyim bir başka kişi vardı benimle çok illgilenen neyse bayağı koşmuştu peşimde fakat aramız bozuldu arar mı beni dedim..hayır aramaz aramayacak dedi ve gerçekten aramadı o kişi.
Bu arada angels burcuyu da severim ben..Yıllar önce gitmiştim tekrar gideyim dedim..O mesela hayatına yeni giren kişiyle süper olacak filan dedi..olmadı..nil hanımın dediği çıktı yani..burcuya sadece bir kere gidin asla ikinciye gitmeyin onu diyeyim size..Fakat piyasada ki birçok falcıdan iyidir.Kahve ve tarot ikisi bir arada baktırmıştım ben..
Kızlar bu gece biraz yazdıklarınızı okudum da çok gitmeyin falcıya sık gitmeyin en azından.Bakın olacak olanı da erteliyorsunuz bunu bilin.
Çok öpüyorum hepinizi...kendinize iyi davranın..sizden bir tane daha yok unutmayın...

Nil hanımın telini özelden yazabilir misiniz?

Evet anda hersey super millete nasil cikiyor ben anlamiyorum her ay abartmiyorum bu ay sonu gelicek bi hafta sonra donucek seni ozluyo ama bla bla... bu ay sonu donuyo dediler. Daha tarihi gelmeyenler de oldu ama
evet anla ilgili cikti genelde veya haberi olan durumlar cikti. Kararsiz kaldigim konular zaten iki secenek vardi benim elimde olan bisey mesela.

Kızlar hepimize hayırlı cumalar.Nil hanıma fal baktıran varmı aramızda yorumlarınızı merak ediyorum

M
Meraba Nil hanimin telefon numarasini özelden atar misiniz?

ne uzun zaman olmuş girmeyeli :) deli gibi fal baktırdığım günler ohooo :) kimsenin dedikleri çıkmadı bana. hala bekarım :) ama iş konusunda elanitin çizdiği senaryoyu yaşıyorum. onada tesadüfen bildi diyorum. fal baktırıyorum tabi telefonda ki programdan :) falsız bir hayat çok daha güzel. bol şanslar bayanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…