ne uzun zaman olmuş girmeyeli :) deli gibi fal baktırdığım günler ohooo :) kimsenin dedikleri çıkmadı bana. hala bekarım :) ama iş konusunda elanitin çizdiği senaryoyu yaşıyorum. onada tesadüfen bildi diyorum. fal baktırıyorum tabi telefonda ki programdan :) falsız bir hayat çok daha güzel. bol şanslar bayanlar.
neler soyledi?karsi tarafa mi baktirdin?Kızlar bugün yeter bana olumsuz konustu baya cikmayan yeter in falı çok kişi var mı genelde iyi midir?
Ben o an karşı taraf vs diye bilmiyodum kime dedi kendim için dedim olmucagini soledi olumsuz soledi ama sole sole olursa olur dedi Tuğba olumlu konuşmuştu bananeler soyledi?karsi tarafa mi baktirdin?
Yok ya yeterin hiç bir dedği çıkmadı banaYeter in falı cikiyo mu ya moralim çok bozuk.olumsuz soledim diye evet ama Tuğba da olumlu konusmustu
Çıkmadı mi canım. Ya bu cikmayan fallar genelde acaba hani şu trh te barisma var diyorlar ya bole basit şelerimi bilemedi canimYok ya yeterin hiç bir dedği çıkmadı bana
springwellcome sana yeterin falı çıkmıştı deilmineler soyledi?karsi tarafa mi baktirdin?
Ben kari taraf icin baktirmishtim, bende chikti fali. Kendiniz ichin baktiracaksaniz ben size Tugba dedim daha ayrintili o bu konuda hizli konushsa daYeter in falı cikiyo mu ya moralim çok bozuk.olumsuz soledim diye evet ama Tuğba da olumlu konusmustu
Canım bana çıkmıştı yeterin falı,hatda çok olumsuz konuşmuştu,inanmamıştım o anda,olsun canım kısmet herşeyin hayırlısı diyelim..Yeter in falı cikiyo mu ya moralim çok bozuk.olumsuz soledim diye evet ama Tuğba da olumlu konusmustu
Tasula ve imamın hic bir söylediği tarih çıkmıyor ,birde her seferinde kısmetin kapalı vs diye söyleyip bakım yapalım şeklinde söyleyip ciddi paralar istiyorlarTuğba ayrinti olarak daha iyi bu arda class cafe mi ne imam la.tasula var baktirmayin ora tumden dolandirici
Yok bee tam tersi çıktı bende bidaha gitmedimspringwellcome sana yeterin falı çıkmıştı deilmi
Yok bee tam tersi çıktı bende bidaha gitmedim
Canım aynen evet benimde başıma gelmişti,zaten orası aile şirketi.imam varya benden 180 TL istemişti 2 yıl önce kurşun dökücekmiş hay allahım yarabbim yaaa,yazarken bile tekrardan sinir oldum.Tasula ve imamın hic bir söylediği tarih çıkmıyor ,birde her seferinde kısmetin kapalı vs diye söyleyip bakım yapalım şeklinde söyleyip ciddi paralar istiyorlar
Bana yeter çok olumsuz konuştu bu çoçukla bir daha 2 saniyelik ileuişim bile yok dedi olursa eğer gel söyle ben senden daha çok sevinecem dedi ama çoçuk beni 2 ay sora aradı hemde defalarca :)Ya bu özel değilse genelde kişiler şu trhe kadar barışma var diyo ya falcilar o trhii mi bilemedi sizde yoksa genel olarak mı bilemedi? Bana olumsuzdu Tuğba olumluydu
O zaman angelsnil e çıkmıştı yeterin falıYok bee tam tersi çıktı bende bidaha gitmedim
Banada çıkmıştı canım yeterin falı..olumsuzdu hemde.O zaman angelsnil e çıkmıştı yeterin falı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?