İstanbul'da Fal - Falcılar

Minnaaaakkkk:))ayyy çok sevindim seni gördüğüme:)ben de uzuuuun zamandır girmiyordum dün gece girip bir şeyler yazdım inan aklıma sen geldin:)yazacaktım minnak nerelerdesinn diye..aklıma 2012 2013 yılları geldi...ne günlerdi:))
Ben de hala bekarım:))bana nil hanım hep diyordu sen kararsızsın diye doğruydu valla...neyse hayatım özelden de yaz bana konuşalım..çok sevindim seni gördüğüme...
Kızlar bu hanım bizim minnakımız:))O ne diyorsa doğrudur...dikkate alın kendisini..
ÇOK ÖPTÜMMMMM MİNNAK SENİ...

Yeter in falı cikiyo mu ya moralim çok bozuk.olumsuz soledim diye evet ama Tuğba da olumlu konusmustu
Ben kari taraf icin baktirmishtim, bende chikti fali. Kendiniz ichin baktiracaksaniz ben size Tugba dedim daha ayrintili o bu konuda hizli konushsa da

Tasula ve imamın hic bir söylediği tarih çıkmıyor ,birde her seferinde kısmetin kapalı vs diye söyleyip bakım yapalım şeklinde söyleyip ciddi paralar istiyorlar
Canım aynen evet benimde başıma gelmişti,zaten orası aile şirketi.imam varya benden 180 TL istemişti 2 yıl önce kurşun dökücekmiş hay allahım yarabbim yaaa,yazarken bile tekrardan sinir oldum.

Ya bu özel değilse genelde kişiler şu trhe kadar barışma var diyo ya falcilar o trhii mi bilemedi sizde yoksa genel olarak mı bilemedi? Bana olumsuzdu Tuğba olumluydu
Bana yeter çok olumsuz konuştu bu çoçukla bir daha 2 saniyelik ileuişim bile yok dedi olursa eğer gel söyle ben senden daha çok sevinecem dedi ama çoçuk beni 2 ay sora aradı hemde defalarca :)

Şimdi benim.bi is durumun var ona yeter olumlu...Tuğba olumsuz dedi ben o işin olmasını çok Istiyorum gerçi ama yakinda belli olur aşk konusunu geçtim is konusunda netleşir yakinda buraya yazarım. Ben ama.yeter andan yola cikiyo bence gelecek çok net değil onda gibi Tuğba daha net sanki yakında anlarım yazarım sizlere de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…