İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba kızlar kişisel bazı bilgilerinizi alıp sorularınıza cevap veren tarot vb fallar bakan birisi var ben online baktırıyorum memnun kaldım 20 tl bakıyor mail atabilirsiniz online fal bakıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar kişisel bazı bilgilerinizi alıp sorularınıza cevap veren tarot vb fallar bakan birisi var ben online baktırıyorum memnun kaldım 20 tl bakıyor mail atabilirsiniz online fal bakıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah hayırlısı olur canım :)

Çıkmadı mi canım. Ya bu cikmayan fallar genelde acaba hani şu trh te barisma var diyorlar ya bole basit şelerimi bilemedi canim
Hiç bir dediğini yaşamadım,karşı taraf için dediği olmadı yeni ilişki dedi o da olmadı yani tarih olarak zwten çoktan patladı

Kızlar az once arkadasimla angelscafe zeynep hanma baktirdik. Anı ve gecmisi iyi bildi, harf falan soyleyip tutturdu. Ama gelecek icin bir zamam vererek konusmadi kahve baktirdigim icin olabilir. Enerjisi guzeldi kendisi de cok guzel bir hanm :)

Kizlar selamm ,

Taksim Göker hakkinda yorumlarinizi alabilir miyimm :)
Kimi cok iyi demis kimi fos ama epey bi zaman gecmis, fali cikan oldu mu?

Kizlar selamm ,

Taksim Göker hakkinda yorumlarinizi alabilir miyimm :)
Kimi cok iyi demis kimi fos ama epey bi zaman gecmis, fali cikan oldu mu?
Ben goker'e de gitmistim. Yazmamisim onu o kart olayini yapti bana da ve benden once bi kiza bakmisti bakarken duydum aynilarini bana da soyledi ve ilk bana bu cocuk seni dusunuyo suan iletisim kopuklugunuz var iste geride birini birakmissin donucek salagin teki dedi aklindaki cocukla oluyo donuyo sana iyi biri falan dedi sonra bende abarttim dedim ki terketti beni ben istemiyorm falan deyince o da dondu evlilik var bunla ama biri daha var ya onu ya bunu seciceksin salagin teki dedi tutarsizdi ben begenmedim kesinlikle. Begenenler olmus cikanlarda ama benimki ciksa bile tutarsiz bi faldi bence

slm,ne zamandır yazmıyorum,konuşulan 1,2 falcı hariç herkese fal baktırdım ve hiç çıktığınıda bilmem.sadece son dönemde hayatımda olan bazı değişimlerden farkettim ki analizdede,olay akışındada,tarihtede sadece bakırköy edi ve toprak başarılı oldular.hatta görüşmediğim ve görüşmeyide sanmadığım biriyle toprakta edide vakti bildiler ve edi 3 gün sonra dedi 3.gün görüştüm.
ikisinede güvenip fala göre şekillendirmek istemiyorum hayatımı ama şu an sıkıştığmdada bu ikisi derim sadece.tabi duramadım yine ediye gittim ben.

Kizlar ani iyi yorumlayan en iyi kim sizce?

Yeter ve Tugbaya gittim.
Baska oneriniz var mi

Handeye git kesinlikle
Onlara sinir oldum ya. Kizin biri geldi telefonda konusmuslar uzaktan gelmis gonderdiler tavirlari cok ukalaydi..
Handenin patlayan cok fali olmus emin olamadim o da ayri konu :/
Sanirm bi sure yokmus beklemek gerek..Falcilari ne cok simarttik ya

Kizlar shu ermeni falciya kim gitdiyse chikan bi sey oldu mu? Bi arkadas burda begenmediyini soylemisdi ama gecen hafta arkadasima dedigi bi sey daha cikti bilginize. Bana verdigi tarihler ise hic yakin degil

Mrb hangi falcılara gittiniz kısaca bizlerle paylaşırmısınız

Kadınlar kahvesinde Remziye diye bir bayan varmış,baktıran varmı ,iyi diye duydum ama daha gitmedim

TARIHIYLE MI CIKTI??
Tarih derken 3 ay icerisinde soylemisdi, kiz gecen hafta evlilik teklifi almis. Aslinda gitdigi zaman erkek arkadasi ile ayrilmisti kadin demis ki yanimdan chik ara barisirsiniz, ya da bekle kendi donucek barisicaksiniz ve evlilik teklifi alicaksin ama kabul etme. Chunki mutlu edemiycek seni hep aglarsin. Ne ise daha sonra kiz barismamis redd etdi oglani. Kadin demis ki ama baska biri var seni seven sen zamaninda ondan vaz gecmisin onunla bir araya geliceksiniz yeniden ve 3 ay icerisinde teklif alicaksin ondan. Yani baya cikmis soyledikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…