İnşallah hayırlısı olur canım :)Şimdi benim.bi is durumun var ona yeter olumlu...Tuğba olumsuz dedi ben o işin olmasını çok Istiyorum gerçi ama yakinda belli olur aşk konusunu geçtim is konusunda netleşir yakinda buraya yazarım. Ben ama.yeter andan yola cikiyo bence gelecek çok net değil onda gibi Tuğba daha net sanki yakında anlarım yazarım sizlere de :)
Hiç bir dediğini yaşamadım,karşı taraf için dediği olmadı yeni ilişki dedi o da olmadı yani tarih olarak zwten çoktan patladıÇıkmadı mi canım. Ya bu cikmayan fallar genelde acaba hani şu trh te barisma var diyorlar ya bole basit şelerimi bilemedi canim
Hiç bir dediğini yaşamadım,karşı taraf için dediği olmadı yeni ilişki dedi o da olmadı yani tarih olarak zwten çoktan patladı
Ben goker'e de gitmistim. Yazmamisim onu o kart olayini yapti bana da ve benden once bi kiza bakmisti bakarken duydum aynilarini bana da soyledi ve ilk bana bu cocuk seni dusunuyo suan iletisim kopuklugunuz var iste geride birini birakmissin donucek salagin teki dedi aklindaki cocukla oluyo donuyo sana iyi biri falan dedi sonra bende abarttim dedim ki terketti beni ben istemiyorm falan deyince o da dondu evlilik var bunla ama biri daha var ya onu ya bunu seciceksin salagin teki dedi tutarsizdi ben begenmedim kesinlikle. Begenenler olmus cikanlarda ama benimki ciksa bile tutarsiz bi faldi benceKizlar selamm ,
Taksim Göker hakkinda yorumlarinizi alabilir miyimm :)
Kimi cok iyi demis kimi fos ama epey bi zaman gecmis, fali cikan oldu mu?
Onlara sinir oldum ya. Kizin biri geldi telefonda konusmuslar uzaktan gelmis gonderdiler tavirlari cok ukalaydi..Handeye git kesinlikle
TARIHIYLE MI CIKTI??Kizlar shu ermeni falciya kim gitdiyse chikan bi sey oldu mu? Bi arkadas burda begenmediyini soylemisdi ama gecen hafta arkadasima dedigi bi sey daha cikti bilginize. Bana verdigi tarihler ise hic yakin degil
Erken git barı...ben beğendim hatta en kısa zamanda tekrar gitmeyi düşünüyorumkizlar yarin besiktas symbol cafe murada gidecem varmi aranizda giden??bilgi vere bilirmi
Mrb hangi falcılara gittiniz kısaca bizlerle paylaşırmısınızslm,ne zamandır yazmıyorum,konuşulan 1,2 falcı hariç herkese fal baktırdım ve hiç çıktığınıda bilmem.sadece son dönemde hayatımda olan bazı değişimlerden farkettim ki analizdede,olay akışındada,tarihtede sadece bakırköy edi ve toprak başarılı oldular.hatta görüşmediğim ve görüşmeyide sanmadığım biriyle toprakta edide vakti bildiler ve edi 3 gün sonra dedi 3.gün görüştüm.
ikisinede güvenip fala göre şekillendirmek istemiyorum hayatımı ama şu an sıkıştığmdada bu ikisi derim sadece.tabi duramadım yine ediye gittim ben.
Tarih derken 3 ay icerisinde soylemisdi, kiz gecen hafta evlilik teklifi almis. Aslinda gitdigi zaman erkek arkadasi ile ayrilmisti kadin demis ki yanimdan chik ara barisirsiniz, ya da bekle kendi donucek barisicaksiniz ve evlilik teklifi alicaksin ama kabul etme. Chunki mutlu edemiycek seni hep aglarsin. Ne ise daha sonra kiz barismamis redd etdi oglani. Kadin demis ki ama baska biri var seni seven sen zamaninda ondan vaz gecmisin onunla bir araya geliceksiniz yeniden ve 3 ay icerisinde teklif alicaksin ondan. Yani baya cikmis soyledikleriTARIHIYLE MI CIKTI??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?