İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba arkadaşlar bi falcıyı sorcam taksimde kapriss cafede baktırdım ne dediyse oldu ama ordan ayrılmış bilen varmı numarasını adı Ejder di...

Kizlar selamm;
Telefonda bakan Eylem e baktirdim.
Anda ve gecmiste cok kotuydu. Tavsiye etmiyorum merakima yenik dustum, biseyler ogrenip yorum yapmaya calisti ama o bile olmadi.
Baskasina bakiyomus hissiyati oldu 50tlnize yazik etmeyin derim.

Bu kişi kim nerde ve telefonu var mı

Size söylediği hiç bir şey çıkmadımı(

herkese merhaba, gerçekten iyi falcı yok sanırım...yani öngörüleri kuvvetli ve insanı kandırmadan bakan............bir yakalasam gideceğim, ancak hep patlayan falları okudukça hiç hiç gidesim yok..........

eskiden sanırım bir tane vardı, hatta o bayanın telini almıştım ve tam gidecektim ki, kadıncağız ölmüş. eskiler bilir adı rita miydı.......ben öyle hatırlıyorum ve o kadın biliyormuş...........tekrar bu tarz birini bulmalı........

Elanit olmasın o kadın...

Mrb hangi falcılara gittiniz kısaca bizlerle paylaşırmısınız
Artik forumu okumadigim icin hatirlayamam oyle isim isim ama 5 ay once konusulan adi gecen herkese gittim hande haric...arkadaslarimda gittiler hepsine...ve hicbirinin dedigi olmadi.arkadaslariminda olmadi...sadece edi ve topragin dediklerini yakin donemde yasadim net bir sekilde.
Onlineda cok baktrdik en cok ilkayi seviyorduk ama ortalama konismalar ve dedikleri olmadi yani 30 tlbosuna gibi.
Taksim bakirkoy avcilar vs adi gecenler hepp atladi forumda bunu herkes bilir.en son gecen haftalarda edi ve topraga baktrdim ve simdilik ara verdim fal isine,ama ikiside 2 haftaya gun verdiler net bir olay icin.yine cikarsa yazarim.

Belgin kosta tarabya da sanatçılar sitesinde baktıran var mı 150 bakıyuormus baya övdüler merak ettim

Merakımdan soruyorum. Fal bakılınca bı faudası okuyor mu, yani kimi şunun olacagını falan soykedı demiş. Ayrılıklar, hastalıklar vs. Soylenenlerın hepsınde de, cok gecmeden oldu denmiş. Bildi denmiş. Yani madem degıstırılemıyor bıseyler, olan engellenemıuor. Sırf falcı bıldı demek için mi fal baktırılıyor??? 150 tl de cok para . Sadaka versen belki basına gelecek nısıbetler def olur.

merhaba,

numarasını özelden atabilir misiniz?

teşekkürler..

Belgin kosta tarabya da sanatçılar sitesinde baktıran var mı 150 bakıyuormus baya övdüler merak ettim
Canım geçmiş sayfalarda var belgin kostak,gelecekle ilgili dedikleri çıkmayan ve beğenilmeyen biri diye o paraya yazık kuzum birde 150 TL heee,sanki para kolay kazanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…