Bu kişi kim nerde ve telefonu var mıTarih derken 3 ay icerisinde soylemisdi, kiz gecen hafta evlilik teklifi almis. Aslinda gitdigi zaman erkek arkadasi ile ayrilmisti kadin demis ki yanimdan chik ara barisirsiniz, ya da bekle kendi donucek barisicaksiniz ve evlilik teklifi alicaksin ama kabul etme. Chunki mutlu edemiycek seni hep aglarsin. Ne ise daha sonra kiz barismamis redd etdi oglani. Kadin demis ki ama baska biri var seni seven sen zamaninda ondan vaz gecmisin onunla bir araya geliceksiniz yeniden ve 3 ay icerisinde teklif alicaksin ondan. Yani baya cikmis soyledikleri
Kumkapida ermeni bi kadin var evinde bakan iskambil+kahve bakiyor tarot degilBu kişi kim nerde ve telefonu var mı
Size söylediği hiç bir şey çıkmadımıTarih derken 3 ay icerisinde soylemisdi, kiz gecen hafta evlilik teklifi almis. Aslinda gitdigi zaman erkek arkadasi ile ayrilmisti kadin demis ki yanimdan chik ara barisirsiniz, ya da bekle kendi donucek barisicaksiniz ve evlilik teklifi alicaksin ama kabul etme. Chunki mutlu edemiycek seni hep aglarsin. Ne ise daha sonra kiz barismamis redd etdi oglani. Kadin demis ki ama baska biri var seni seven sen zamaninda ondan vaz gecmisin onunla bir araya geliceksiniz yeniden ve 3 ay icerisinde teklif alicaksin ondan. Yani baya cikmis soyledikleri
Canım ben gittim anı ve geçmişi bildi ama gelecek için verdiği tarihler çıkmadı,sen baktırdınmı nasıl geçtikizlar yarin besiktas symbol cafe murada gidecem varmi aranizda giden??bilgi vere bilirmi
Yok bana verdigi tarihler yakin degil. Her kesin olumlu dedigi seye o olumsuz dedi, bilmiyorum. Ama baktirdigimda memnundum, mesela hic kimsenin bu zamana kadar bilmedigini o bildi. Bu fal enerji meselesi gercekten o yuzden her kesde farkliSize söylediği hiç bir şey çıkmadımı(
yok canim baktirmadim yaa gitmedimCanım ben gittim anı ve geçmişi bildi ama gelecek için verdiği tarihler çıkmadı,sen baktırdınmı nasıl geçti
Elanit olmasın o kadın...eskiden sanırım bir tane vardı, hatta o bayanın telini almıştım ve tam gidecektim ki, kadıncağız ölmüş. eskiler bilir adı rita miydı.......ben öyle hatırlıyorum ve o kadın biliyormuş...........tekrar bu tarz birini bulmalı........
Artik forumu okumadigim icin hatirlayamam oyle isim isim ama 5 ay once konusulan adi gecen herkese gittim hande haric...arkadaslarimda gittiler hepsine...ve hicbirinin dedigi olmadi.arkadaslariminda olmadi...sadece edi ve topragin dediklerini yakin donemde yasadim net bir sekilde.Mrb hangi falcılara gittiniz kısaca bizlerle paylaşırmısınız
Kızlar Kumkapı'daki Ermeni bayana baktırdım. Ben çok memnun kaldım. Gelecekle ilgili çıkıp çıkmayacağını bilemem tabiki ama mevcut ve geçmişle ilgili çok fazla detay bildi. Cafe falcıları gibi kısa ve geçiştirerek bakmıyor istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz
Belgin kosta tarabya da sanatçılar sitesinde baktıran var mı 150 bakıyuormus baya övdüler merak ettim
Canım geçmiş sayfalarda var belgin kostak,gelecekle ilgili dedikleri çıkmayan ve beğenilmeyen biri diye o paraya yazık kuzum birde 150 TL heee,sanki para kolay kazanılıyor.Belgin kosta tarabya da sanatçılar sitesinde baktıran var mı 150 bakıyuormus baya övdüler merak ettim
Aynen canım ben yazdıktan sonra gördüm senin yorumunu,sana katılıyorum çokk eski sayfalarda var sağolsun arkadaşlar uyarmış gitmeyin diye,Allah razı olsun onlardan."Belgin Kostak Nasıl Fal Bakıyor ?" diye forumda 2012'de konu açılmış. Pek tavsiye edilmemiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?