İstanbul'da Fal - Falcılar

Bir arkadaşıma dedikleri çıkmıs çıkmayanda varmışta merak ettım çok iyise bir kez baktırıyım dedim ama olumsuzlar da varsa baktırmam tabi çok fazla paraa vermeyi sevmiyorum bende yarın bi falcıya gitcem karar vermedim yorum yazarım buraya geçmişte çıkan cıkmayan fallarıda yaxma zamanı geldi:)

Belgin Kostak'ı Google'larsan 2010 öngörüleri var, hepsi tırt...

Kizlar kumkapidaki kadina gidenler ve begenenler yazabilir mi ?
Olumsuz yorum okuyunca vazgecmistim, meraklandim :.)

kızlar telde bakan peline daha önce fal baktran varmı ve dedıkleri cıkan oldumu.dün baktrdm çok iyibaktı sölediklerini daha önce yasayan oldumu merak ettım fiyatıda çok uygundu 40 liraya bakıyor ve gercekten nokta atısları yaptı çok begendım.daha önce baktrmıs olupta söledikleri cıkan arkadaslar varsa paylasmasını rica edebılırmıyım

Merhaba kızlar, eskiden kadıköy moda da bakan sımdı artık büyük adaya tasınmıs sultan hanım'a daha önce fal baktıran var mı? ben kendisine bir iki kez telefonda baktırdım ilk falı cıkmıstı hatta cok alakasız bır sey soyledı mumukn degil demiştim ama cıkmıstı fakat ikinci falı cıkmadı. bu ılişki bitmemiş demişti ama keesinlikle bitti ve hayatında başkası var isteyen olursa numarasını verebilirim. İlk falı acısından gayet iyi bir faldı bu hiç tanımadığım ve cok alakasız özellklerini bile soylemişti. ama diyorum ya ikinci sefer ki falı patladı

Artık elimden geldiğince fal baktırmamaya calısıyorum. Çünkü hiçbirisi çıkmıyor kızlar. Şuana kadar hiç görmedim ki mükemmel diyen... Eğer öyle bir gün olursa o zamana kadar beklemeye karar verdim.

bence ilk kez bakılan fal daha iyi cıkıyor, sonra üst üste gitmeye başlayınca artık falcıda sizi tanıyor konuları biliyor. haliyle kabak tadı vermeye başlıyor fal.. yada mümkün olduğunca uzuun aralıklarla gitmek lazım ki falcı birşey hatırlamasın.

Kızlar Kartal da falcı Şirin var çok iyi. Ben de yeni keşfettim arkadaşlar sayesinde. Gidenler söylediklerinin çıktığını söylüyor. Ben de bekleyip görücem çıkacakmı söyledikleri ama gerçekten memnun kaldım çok iyi bakıyor yuvarlak şeyler söylemiyor herkese tavsiye ederim

Cikan fal yok mu kizlar ?
Patlayan fal da olur :.(
Handenin cikanlari oldu mu son donem ?

Cikan fal yok mu kizlar ?
Patlayan fal da olur :.(
Handenin cikanlari oldu mu son donem ?
Arkadaşlarım falcı Şirinin söylediklerinin çıktığını söylüyorlar. Bir arkadaşıma 3 ay içinde evleneceksin demiş o zaman sevgilis bile yoktu şimdi kızın temmuzda düğünü var. Ben dün gittim bekliyorum çıkacak mı diye.

Yeni uye ve hep ayni ismi israrla soyleyince reklam mi acaba algisi oluyor..
Başka giden bilen biri var mi?

ilkay'a ben de baktırdım ama hem fala bakması abartmıyorum 1.5 aydan daha fazla sürdü yani 1.5 ay boyunca fallara baksın diye bekledik hem de dediği herhangi bir şey çıkmadı. edi ve toprak telefonda bakıyorlar mı? ve mümkünse biraz daha bilgi verebilir misin neyi ne kadar bildikleriyle ilgili?

Ermeni falcıya gittim bugün.Ne anı ne geçmişi hiç bir şeyi bilemedi ,hayatımla alakalı bir tek şey bilemedi.Güncel burda bahsedilen falcıların çoğu en azından anı ve geçmişi biliyor en azından,bu bayan tam bir fiyasko,çok moralim bozuldu .İki cümlesinden birinde soru soruyor,sürekli soru soruyor fala o sorular üzerinden devam ediyor araban varmı,evin varmı,erkek arkadasın evlimi bekarmı,kız kardeşin abin varmı ,annen baban yaşıyormu.Bunları söyledikten sonra ben kendi kendime de fal bakarım zaten.Daha fala başlar başlamaz sen ilk kocandan ayrıldın mı yoksa beraber misin dedi yok diyince evlisin dedi deilim diyince hiç evli deilsin ama birisi ile beraber yaşıyorsun dedi yine hayır diyince anladım bekarsın dedi. Yuh dedim içimden daha açarmaz bunları söyledi zaten o fal benim için baştan bitti saçmaladı çünkü.Neyse yine bakayım neler söyleyecek dedim.Esas kişiyi kesinlikle görmedi falın sonunda ben soru sorunca da ne ilişki ile alakalı ne o kişi ile alakalı ne ilişkinin durumu ile alakalı bir tane bişey bilemedi.Sorduğum sorulara karşılık bilseydi yine bildi diyecektim.Ben zaten falın sonunda sorulan sorulara çok inanmıyorum benim için asıl olan kahvede yada iskambilde yada tarotta gördüğü orda hiç göredemedi. Ailemle işimle alakalı hiç bir şey bilemedi.Ya bir tanede bişey tutsaydı yine içim rahat edecekti.Patronun evlenecek düğünün haberini alacaksın oğlu olacak dedi kendisi zaten evli:)Yani salladıkca salladı,bu fal işi elektrik işi bunu hepimiz biliyoruz ama bu kadarda atılmaz yani ,şu ana kadar en az 20 tane falcıya gittim,gittiğim en kötü falcılardan biri,yine siz bilirsiniz ama gidip paranıza yazık etmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…