merhaba,
numarasını özelden atabilir misiniz?
teşekkürler..[/QUOTb
Bir arkadaşıma dedikleri çıkmıs çıkmayanda varmışta merak ettım çok iyise bir kez baktırıyım dedim ama olumsuzlar da varsa baktırmam tabi çok fazla paraa vermeyi sevmiyorum bende yarın bi falcıya gitcem karar vermedim yorum yazarım burayageçmişte çıkan cıkmayan fallarıda yaxma zamanı geldi:)
50 tl canimGiden arkadaşlar Kumkapıdakinin fiyatı nedir??
Arkadaşlarım falcı Şirinin söylediklerinin çıktığını söylüyorlar. Bir arkadaşıma 3 ay içinde evleneceksin demiş o zaman sevgilis bile yoktu şimdi kızın temmuzda düğünü var. Ben dün gittim bekliyorum çıkacak mı diye.Cikan fal yok mu kizlar ?
Patlayan fal da olur :.(
Handenin cikanlari oldu mu son donem ?
Yeni uye ve hep ayni ismi israrla soyleyince reklam mi acaba algisi oluyor..Arkadaşlarım falcı Şirinin söylediklerinin çıktığını söylüyorlar. Bir arkadaşıma 3 ay içinde evleneceksin demiş o zaman sevgilis bile yoktu şimdi kızın temmuzda düğünü var. Ben dün gittim bekliyorum çıkacak mı diye.
Tugba nin su falina baktiran oldu mu (ek soru : )Aranizda su fali baktiran oldu mu hic?
Artik forumu okumadigim icin hatirlayamam oyle isim isim ama 5 ay once konusulan adi gecen herkese gittim hande haric...arkadaslarimda gittiler hepsine...ve hicbirinin dedigi olmadi.arkadaslariminda olmadi...sadece edi ve topragin dediklerini yakin donemde yasadim net bir sekilde.
Onlineda cok baktrdik en cok ilkayi seviyorduk ama ortalama konismalar ve dedikleri olmadi yani 30 tlbosuna gibi.
Taksim bakirkoy avcilar vs adi gecenler hepp atladi forumda bunu herkes bilir.en son gecen haftalarda edi ve topraga baktrdim ve simdilik ara verdim fal isine,ama ikiside 2 haftaya gun verdiler net bir olay icin.yine cikarsa yazarim.
Çok pahalı 110 veya 120 tl diye söylemişlerdi yanlış hatırlıyorsam o yüzden baktırmadımTugba nin su falina baktiran oldu mu (ek soru : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?