Evt canım bende deşifre etmek için buraya yazdım boşa zaman para harcamaya ,para da zaman da kolay kazanılmıyorİyi Akşamlar Arkadaşlar, Smallbutterfly çok üzüldüm. Yok düzgün falcı yok.Bulsak da hepimiz birlikte gitsek....Bu tip falcı diye geçinen insanları her yerde deşifre etmeli........Kimse gitmesin, hem paralarına yazık olmasın, hem de ümitlerine............
Canim aydinlattigin icin sagol niyetim vardi iyi ki gitmemisim. Ha bi de gecenlerde ayni senin gibi yazan ve 3 arkadasi ile gidip fiyasko diyen bayan vardi.. o nerden turediyse ermeni vs merak ettik sanirim:)Ermeni falcıya gittim bugün.Ne anı ne geçmişi hiç bir şeyi bilemedi ,hayatımla alakalı bir tek şey bilemedi.Güncel burda bahsedilen falcıların çoğu en azından anı ve geçmişi biliyor en azından,bu bayan tam bir fiyasko,çok moralim bozuldu .İki cümlesinden birinde soru soruyor,sürekli soru soruyor fala o sorular üzerinden devam ediyor araban varmı,evin varmı,erkek arkadasın evlimi bekarmı,kız kardeşin abin varmı ,annen baban yaşıyormu.Bunları söyledikten sonra ben kendi kendime de fal bakarım zaten.Daha fala başlar başlamaz sen ilk kocandan ayrıldın mı yoksa beraber misin dedi yok diyince evlisin dedi deilim diyince hiç evli deilsin ama birisi ile beraber yaşıyorsun dedi yine hayır diyince anladım bekarsın dedi. Yuh dedim içimden daha açarmaz bunları söyledi zaten o fal benim için baştan bitti saçmaladı çünkü.Neyse yine bakayım neler söyleyecek dedim.Esas kişiyi kesinlikle görmedi falın sonunda ben soru sorunca da ne ilişki ile alakalı ne o kişi ile alakalı ne ilişkinin durumu ile alakalı bir tane bişey bilemedi.Sorduğum sorulara karşılık bilseydi yine bildi diyecektim.Ben zaten falın sonunda sorulan sorulara çok inanmıyorum benim için asıl olan kahvede yada iskambilde yada tarotta gördüğü orda hiç göredemedi. Ailemle işimle alakalı hiç bir şey bilemedi.Ya bir tanede bişey tutsaydı yine içim rahat edecekti.Patronun evlenecek düğünün haberini alacaksın oğlu olacak dedi kendisi zaten evli:)Yani salladıkca salladı,bu fal işi elektrik işi bunu hepimiz biliyoruz ama bu kadarda atılmaz yani ,şu ana kadar en az 20 tane falcıya gittim,gittiğim en kötü falcılardan biri,yine siz bilirsiniz ama gidip paranıza yazık etmeyin derim.
Ne demek her zaman birbirimizi aydınlatacağız ki aradan iyileri kötüleri eleyelim,her daim de yazmaya devam edeceğim iyi veya kötü falcıları buraya yazmaya.Evt bende hatırladım aynı falcı için benimkine benzer şeyler yazmıştı ,çok alakasız şeyler söylemişti onlara da.Canim aydinlattigin icin sagol niyetim vardi iyi ki gitmemisim. Ha bi de gecenlerde ayni senin gibi yazan ve 3 arkadasi ile gidip fiyasko diyen bayan vardi.. o nerden turediyse ermeni vs merak ettik sanirim:)
Tecrube diyelim uzuldum adina tabi maddi manevi bosuna olmus :/
Kizlar bugun iki kiz arkadasimla Goa ya gittik kumkapidaki ermeni kadin. An ile ilgili bile bilemedi bi de evli misin bekar misin kac yasindasin esin su yasta mi vs. Cok sordu hepimize. Begenmedim. Gitmeye gerek yok ama vakti olan denesin. Gelecekle ilgili dediklerini aklimda bile tutmadim. Iyi biri aslinda ama falini begenmedik. Yok ev alcan, araba alcan. Onlari da evin kendi evin di mi diye soruyor yok deyince alacaksin diyor. Araba kimin diye soruyor yoksa alacaksin diyor. Durum budur. Bilginize
Bende kayıt aldım hatta yanından çıktıktan sonra başa alıp alıp 5 kere dinledim,demekki benle elektriği tutmadı bilmiyorum,bir kere sürekli soru soruyor,falcı dediğin en önemli nokta evlimisin bekarmısın bunu bilemezmi bunu bile bana sordu.söylediklerinin birbiri ile alakası yoktu,demekki sizinle elektriği tutmuşArkadaşlar ben de bugün ermeni kadına gittim, akşam 19:00 gibi evindeydim…40 dak baktı, bence kötü değil, yani bende bayağı bildiği şeyler oldu..ama söylediklerini birleştirmen gerekiyor, öyle diğer falcılar gibi açık ve net konuşmuyor, gözlerini kapatıp konuşuyır, muhtemelen üç harflileri var, görüntü görüyor sanırım…bana söyledikleri doğruydu, çok net cevaplar alamıyorsunuz sorularınıza ve söylediklerini birleştirmek, ilişkilendirmek size kalıyor…birde türkçesi kötü , o yüzden tam ifade edemiyor gibi…ben kayda aldım,izin veriyor..
Evet ilkayi beklemekten bikmistim dedigin gbi dedikleride olmadi.edi ve toprak bakirkoydeler telefonda bakmiyorlardir.ilkay'a ben de baktırdım ama hem fala bakması abartmıyorum 1.5 aydan daha fazla sürdü yani 1.5 ay boyunca fallara baksın diye bekledik hem de dediği herhangi bir şey çıkmadı. edi ve toprak telefonda bakıyorlar mı? ve mümkünse biraz daha bilgi verebilir misin neyi ne kadar bildikleriyle ilgili?
Acaba hristian oldugu icin mi muslumanlarda tutturamiyor? Cok berbat olmus, bi daha bundan sonra bende hic kimseye tafsiye etmem. Inan bunu okuyunca simdi cok kotu oldumErmeni falcıya gittim bugün.Ne anı ne geçmişi hiç bir şeyi bilemedi ,hayatımla alakalı bir tek şey bilemedi.Güncel burda bahsedilen falcıların çoğu en azından anı ve geçmişi biliyor en azından,bu bayan tam bir fiyasko,çok moralim bozuldu .İki cümlesinden birinde soru soruyor,sürekli soru soruyor fala o sorular üzerinden devam ediyor araban varmı,evin varmı,erkek arkadasın evlimi bekarmı,kız kardeşin abin varmı ,annen baban yaşıyormu.Bunları söyledikten sonra ben kendi kendime de fal bakarım zaten.Daha fala başlar başlamaz sen ilk kocandan ayrıldın mı yoksa beraber misin dedi yok diyince evlisin dedi deilim diyince hiç evli deilsin ama birisi ile beraber yaşıyorsun dedi yine hayır diyince anladım bekarsın dedi. Yuh dedim içimden daha açarmaz bunları söyledi zaten o fal benim için baştan bitti saçmaladı çünkü.Neyse yine bakayım neler söyleyecek dedim.Esas kişiyi kesinlikle görmedi falın sonunda ben soru sorunca da ne ilişki ile alakalı ne o kişi ile alakalı ne ilişkinin durumu ile alakalı bir tane bişey bilemedi.Sorduğum sorulara karşılık bilseydi yine bildi diyecektim.Ben zaten falın sonunda sorulan sorulara çok inanmıyorum benim için asıl olan kahvede yada iskambilde yada tarotta gördüğü orda hiç göredemedi. Ailemle işimle alakalı hiç bir şey bilemedi.Ya bir tanede bişey tutsaydı yine içim rahat edecekti.Patronun evlenecek düğünün haberini alacaksın oğlu olacak dedi kendisi zaten evli:)Yani salladıkca salladı,bu fal işi elektrik işi bunu hepimiz biliyoruz ama bu kadarda atılmaz yani ,şu ana kadar en az 20 tane falcıya gittim,gittiğim en kötü falcılardan biri,yine siz bilirsiniz ama gidip paranıza yazık etmeyin derim.
Bilmiyorumki canım,senin suçun yokki bende beğendiği kişileri burdan tavsiye ediyorum ,sen nerden bileceksin elektriğimiz hiç tutmadı demekkiAcaba hristian oldugu icin mi muslumanlarda tutturamiyor? Cok berbat olmus, bi daha bundan sonra bende hic kimseye tafsiye etmem. Inan bunu okuyunca simdi cok kotu oldum
yaaa omu acaba hiç bilmiyorum kiSultanhanım daha önce Moda Karadeniz Lokantasında fal bakan bayan mı bahsettiğiniz bayan. O bayana 5 yıl önce bir kez fal baktırmıştım, hem kahve hem kart ile bakıyordu. Aslında hiç bir şey bilemedi. Sadece ben biraz yardım ettikten sonra o konu ile ilgili ilginç birşey söylemişti ve sonra ise bakım istersen yaparım demişti. Ancak istediği rakam felaketti ve ben zaten güvenemedim. Zaten ben yardım ettikten sonra bilinen fal fal değildir. Tabii ki bana göre.
Uzuldum canim ben de oyle olmustum cikinca. Kesinlikle falci bile denilmez yani genel bikac tip belirlemis onlar uzerinden gidiyor. Goz kapamasi falan da sov gibi. 3umuze de bilemeyince emindim ama iste burada herkesin bakisi farkli kimimiz olumlu konusunca seviyoruz kimimiz olumsuz. Ermeni kadin bence iyi biri olsa da fali basarisizERMENİ FALCI İLE İLGİLİ DİĞER YORUMU BULDUM:))
Soru sormadan bildigi oldu demek? Cok sasirtici. Hayatimda gittigim en kotu bikac falcidan biriydi bence. Enerji bile diyemiyorum. Hayirlisi hepimiz icin.Arkadaşlar ben de bugün ermeni kadına gittim, akşam 19:00 gibi evindeydim…40 dak baktı, bence kötü değil, yani bende bayağı bildiği şeyler oldu..ama söylediklerini birleştirmen gerekiyor, öyle diğer falcılar gibi açık ve net konuşmuyor, gözlerini kapatıp konuşuyır, muhtemelen üç harflileri var, görüntü görüyor sanırım…bana söyledikleri doğruydu, çok net cevaplar alamıyorsunuz sorularınıza ve söylediklerini birleştirmek, ilişkilendirmek size kalıyor…birde türkçesi kötü , o yüzden tam ifade edemiyor gibi…ben kayda aldım,izin veriyor..
Ben geleceği geçtim artık anı geçmişi bilsin diye gözünün içine baktım kadının ama malesefSoru sormadan bildigi oldu demek? Cok sasirtici. Hayatimda gittigim en kotu bikac falcidan biriydi bence. Enerji bile diyemiyorum. Hayirlisi hepimiz icin.
Canım sen yine kayboldun gittinmi falcıya ne oldu merak ettim:))Bir arkadaşıma dedikleri çıkmıs çıkmayanda varmışta merak ettım çok iyise bir kez baktırıyım dedim ama olumsuzlar da varsa baktırmam tabi çok fazla paraa vermeyi sevmiyorum bende yarın bi falcıya gitcem karar vermedim yorum yazarım burayageçmişte çıkan cıkmayan fallarıda yaxma zamanı geldi:)
Evet bende merak ettim doğrusu yorumlarinizi yazin lutfen kizlarCanım sen yine kayboldun gittinmi falcıya ne oldu merak ettim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?