İstanbul'da Fal - Falcılar

Murat'a fal baktırmıştım 3 hafta önce. Geçmiş ve şimdi konusunda iyiydi, çoğu şeyi bildi. Gelecek konusunda 3 hafta zaman vermişti, fal baktırdıktan sonra tahmin edemediğim olumlu gelişmeler oldu ama dün o olumlu gelişmeler patladı. Yani tam tersi oldu. :/

Üzüldüm canım ama sonuçta olumlu gelişmeler olacağını olayları bilmiş anladığım kadarıyla deilmi bu da önemli fal içinde

Merhaba sevgili arkadaslar,ben foruma henuz uye oldum. Aslinda ingilizce ogretmeniyim ,fakat uzun yillardir astroloji fal ve kartlara cok ilgi duymaktayim. Burada kisi kendisiyle ilgi reklam sayilacak bilgi verir mi bilemiyorum eger oyle ise lutfen uyarin beni. Ama belirtmek isterim ben kahve ve Lenormand kart fali bakmaktayim. Lenormand kartlari Türkiye'de yok ve Turkce anlatimi da yok. Uzun zaman Ingilizcesini takip ederek alistirma yaptim ve su an da bunu hem maddi hem manevi bir kazanca dönüştürmek icin buraya yaziyorum. Ilgilenen dostlar bana ulasabilirler. Ben Beşiktaş'ta ikamet etmekteyim. Eger foruma uymayan bir ifade kullandiysam tekrardan ozur dilerim. Sevgiler

Merhaba yaptığınız şey reklama giriyor ve burada yasak. Burada ancak fal baktıranlar yorumlarını paylaşıyor. Admin üyeliğinizi siler.

Bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim. Dedigim gibi bilemedigim icin zaten cekinerek yazmistim. Tekrardan ozur dilerim.

Üzüldüm canım ama sonuçta olumlu gelişmeler olacağını olayları bilmiş anladığım kadarıyla deilmi bu da önemli fal içinde

Aynen o konuda iyiydi aslında, ve de ona fal baktırdığımın ertesi günü hemen gerçekleşmeye başladı olaylar. :) Artık enerji mi gönderdi ne yaptı bilmiyorum. Bir arkadaşım için de mayıs ayının geçmesini bekliyoruz dedikleri konusunda.

nisan'ı da bitirdik... yok mu çıkan / patlayan fal haberi?
ben de yok, olumlu olumsuz hiç bi gelişme yok o yüzden daha bişi diyemiyorum

bi de hep soruyorum yok mu yeni birileri, iyi bi falcı ama kesinlikle cafe falcısı istemiyorum

haydi iyi haflar herkese

Buralar çok sessiz sedasız olmuş ama
Angelsnil nerelerdesin..hani yorumlar tavsiyeler...
Bu arada Yasemin diye bi falcı varmış Avcılar tarafında var mı Hakkında bilgisi olan kızlar

kızlar bu ejder in nerde baktığını bilen varmı o cok iyi bakıyo
aa biz ona gitmistik taksim kapris kafede ama oraya gideceksen imama git, benim gittigim en en en iyi falcı. ama söyle diyeyim su anı ve gecmisi en ince ayrıntılarına kadar söylüyor, benim gidip de bu kadar agzım acık kaldıgı baska bir falcı olmadı simdiye kadar. ve uzun bakıyor 20-25 dk. ejder de orada bakıyor ama ejder o kadar iyi degil, biraz degisik bir tip karayip korsanlarına benziyor ve bence gitmisken oraya ejdere baktırmak para israfı. o kafede zaten bence bir numara imam, roza da cok iyi ama bes dk bakıyor cok hızlı hızlı ve kücük cocugu var surekli o olunca etrafta konsantre olamıyor bence, benim de dikkatim dagılmıstı.

Belgin kosta tarabya da sanatçılar sitesinde baktıran var mı 150 bakıyuormus baya övdüler merak ettim
ayyyyyy sakın sakın gitmek gibi bir hata yapma ben arkadasımla gitmistim, ben baktırmadım ama arkadasım baktırdı 200 tl istedi ve yarım saat boyunca kendi kendine konusup isim tahmini yapmaya calıstı tek tek harf soruyor bu kadar sacmalayınca senin enerjin dusuyor moralin bozuluyor zaten o zaman da sinirleniyor enerjim tutmadı falan diye olumsuz seyler soyluyor inanılmaz, böyle rezalet bir falcı nasıl bu kadar para istiyor nasıl unlu oldu anlamadım sakın paranızı cope atmayın zamanınızı umutlarınızı harcamayın derim

Kadınlar kahvesinde Remziye diye bir bayan varmış,baktıran varmı ,iyi diye duydum ama daha gitmedim
ben orada dilek hanıma gittim cok guzel gecti 10 dk suruyor her seyi bildi diyebilirim, gelecege dair soyledikleri de (bir tane olması zor olan bir seyy) tuttu ama sonra ayrılmıs zaten baska bir yerde bakıyormus. ben pelin hanıma gittim onu da cok begendim. sonucta kafe falcısı cok sey beklememek lazım ama dilek ve pelin iyi bakıyordu orada.

Canım aynen evet benimde başıma gelmişti,zaten orası aile şirketi.imam varya benden 180 TL istemişti 2 yıl önce kurşun dökücekmiş hay allahım yarabbim yaaa,yazarken bile tekrardan sinir oldum.
evet yaa ben yazdım övdüm orayı az once ama dogru, bana da öyle sacma bir seyler demisti. genel olarak ben falını begendim ama, gecmisi ve anı cok cok iyi biliyor imam, ama gelecek yok. sadece su an karsı tarafın dusuncelerini ogrenmek ve mevcut durum hakkında bilmediginiz seyler varsa onları ogrenmek icin iyi. yoksa baska faldı buyuydu vs diye tuzaga dusurmeye calısıyorlar

Sevgili redvelvetcake siz bayağ eski üyesiniz, bizimle tecrübelerinizi deneyimlerinizi paylarşanız çok mutlu olucaz:))

Gercekten kimi tavsiye edersiniz? Gelecekle ilgili cikan hangi falciyi?

Kizlar selam yine dayanamadim yeni diye zehra yi denedim. Anda cok iyiydi, israrci ve gereksiz iddiali olmamasi da iyi. Memnun kaldim. Cikarsa yazicam.

Merhaba arkadaşlar, bir süredir bu formu takip ediyorum, hatta bir kaç kere hoş olmayan muabetler oldu. Hiç bir zaman deneyimlerimi paylaşmamıştım çünkü amacım o değildi üye olduğumda fakat size de yardımcı olacak ise paylaşmak istedim.

Bende sizin gibi kötü bir dönemden geçip falcı falcı dolaştım. Aslında ilişkim varken de falcılara gidiyordum ama tanıdığım bir iki tanesine sadece. Ve hayatımda olan kişi ile evleniyordum. Aslında öyle idi ama son anda olmadı. Kısmet değilmiş bunu sonunda anladım :) Üzüntümün içinde çok falcı denedim. Hemen hemen burda geçen herkesi.

Hande, Nihal, murat, kuzey, elif, serkan, andac, toprak, goker yeter, tuba, zaza, eray, ahmet, ayhan, burcu, sevgi, ayse, gamze, sema, levent, niko, muzeyyen hanım. Cadde belli cafelerde baktırdıklarım var ama burda isimleri geçmiyor. Telefonda eylem, yiğit ve fal sepetti gibi bir kaç site (isimler aklımda kalmadı) Bunların yanında isimlerini hatırlayamadıklarımda var eminim.

Baktırdıklarımın içinde hemen hemen hepsi patladı. Sadece ayhan olmaz dedi :) hatta bana isteme dedi ama zaten istesende olcağı yok...

Bunların içinde bir kısmı ayhan gibi Olumsuz konuştular ama yinede sana bir adım atacak dediler, tekrar denemek isteyecek. Bu tabi ki olmadı. Hatta ayhan ve muzeyyen dışında hepsi patladı. Zamanları çoktan doldu bile. Ben zamana hiç takılmadım ama aylar oldu ve giden gitti. Zaten ben onu artık istemiyorum, güzel tarafı bu :)

Hande çok pembe bir tablo cizdi, gittiğimde beğenmemiştim. Nihal ve elif anı ve geçmişi çok iyi bildiler. Hatta elif beni bayaa etkilemişti ama gelecekle ilgili hiç biri çıkmadı. Yeter ilk gittiğimde karşı tarafı harika anilize etti ve daha önce onun ağzından duyduğum lafları tekrarladı...

Falı işini bayaa oldu bırakmıştım ama geçen gün muzeyyen hnm'a gittim tesadüf ve geçmişle ilgili hiç bir yorumda bulunmadı hatta özellikle buna girmiyor. Sadece geleceği söyliyo ve onu yaparken alnına bakıp gözünü ayırmıyo. Bu tarzını beğendim en azından o geri gelecek vs. gibi yorumlarda bulunmadı.

Eminim bu yazdıklarım hoşunuza gitmedi ama yinede paylaşmak istedim.

umarım sizin dilekleriniz gerçekleşir ama benim geçmişte keyif niyetinde baktırdğım fallar çıkmıştı...sanırım çok büyük beklentiye girince olaylar öyle gelişmiyor. Ve tabi ki Allah dışında kimse geleceği bilemez

Ben fal baktırmayı seviyorum ama artk o kişi için baktırmıyorum ve inanın çok daha keyifli. Sizi okumaya da devam ederim - inşallah hayatınızda positif gelişmeler olur

Sevgili redvelvetcake siz bayağ eski üyesiniz, bizimle tecrübelerinizi deneyimlerinizi paylarşanız çok mutlu olucaz:))
beni çok bir fal deneyimim yok aslında, gittiklerim de burada herkesin bahsettigi aynı falcılar diyebilirim :)
imama gittim, rozaya gittim kapris kafede. ikisi de iyi ama imam cok uzun bakıyor, roza da kısa bakıyor ama hızlı baktıgı için. imam geçmişi ve anı cok cok iyi biliyor. roza fena degil ama bence herkese aynı seyleri söylüyor. biz bes kisi gitmistik o gün, ucumuze de subata kadar 11 kilo vereceksin demiş. saçma yani...
bakırköyde laf cafeye gittim. canan hanım bır de zeynep hanıma. ikisi de fos. bosa para vermeyin. orada andac ve cigdem iyi diyorlar ama cigdem icin olumlu konusanlar daha fazla. andaç icin iyi ama cigdem kadar degil diyorlar. çigdemi merak ediyorum ben de.
kadınlar kahvesinde de pelin ve dilek hanıma baktırdım. ikisi de iyiydi bence. ben simdiye kadar gittigim kafe falcıları arasında yakın gelecek icin tahminde bulunanlardan pelin ve dilek'in söyledikleri cıktı genelde. yani basit, yüzeysel bakıyorlar ama kötü degil ben memnun kaldım. dilek hanıma ikinci kere baktırmak icin gittigimde pelin hanıma baktırmak kısmet oldu, iskambil bakıyor mesela ve gayet iyi bakıyor bence.
nişantaşı semboldekilerin hepsi berbat
simdi merak ettigim cigdem var, edi ve toprak adı geciyor hep baktım ama ne zaman giderim kim bilir. senede iki kere falan gidiyorum ben öyle, cok sık gitmiyorum.
ama pelini tavsiye ederim, iyi bakıyor gerçekten. yazdırıyor da. dilek de gayet iyi o da ses kaydı alın ama söylemeyin aldıgınızı diyor:) yani enerji meselesi bu işler aslında. ben cok tecrübeli sayılmam o yuzden yanlıs yonlendirmeyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…