- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
dilek ve pelin gelecek icin. anı ve gecmisi bilmesi acısından da imam bir numara. daha iyisini görmedim de duymadım da.Gercekten kimi tavsiye edersiniz? Gelecekle ilgili cikan hangi falciyi?
Teşekkür ederiz canım:)beni çok bir fal deneyimim yok aslında, gittiklerim de burada herkesin bahsettigi aynı falcılar diyebilirim :)
imama gittim, rozaya gittim kapris kafede. ikisi de iyi ama imam cok uzun bakıyor, roza da kısa bakıyor ama hızlı baktıgı için. imam geçmişi ve anı cok cok iyi biliyor. roza fena degil ama bence herkese aynı seyleri söylüyor. biz bes kisi gitmistik o gün, ucumuze de subata kadar 11 kilo vereceksin demiş. saçma yani...
bakırköyde laf cafeye gittim. canan hanım bır de zeynep hanıma. ikisi de fos. bosa para vermeyin. orada andac ve cigdem iyi diyorlar ama cigdem icin olumlu konusanlar daha fazla. andaç icin iyi ama cigdem kadar degil diyorlar. çigdemi merak ediyorum ben de.
kadınlar kahvesinde de pelin ve dilek hanıma baktırdım. ikisi de iyiydi bence. ben simdiye kadar gittigim kafe falcıları arasında yakın gelecek icin tahminde bulunanlardan pelin ve dilek'in söyledikleri cıktı genelde. yani basit, yüzeysel bakıyorlar ama kötü degil ben memnun kaldım. dilek hanıma ikinci kere baktırmak icin gittigimde pelin hanıma baktırmak kısmet oldu, iskambil bakıyor mesela ve gayet iyi bakıyor bence.
nişantaşı semboldekilerin hepsi berbat
simdi merak ettigim cigdem var, edi ve toprak adı geciyor hep baktım ama ne zaman giderim kim bilir. senede iki kere falan gidiyorum ben öyle, cok sık gitmiyorum.
ama pelini tavsiye ederim, iyi bakıyor gerçekten. yazdırıyor da. dilek de gayet iyi o da ses kaydı alın ama söylemeyin aldıgınızı diyor:) yani enerji meselesi bu işler aslında. ben cok tecrübeli sayılmam o yuzden yanlıs yonlendirmeyeyim.
Merhaba arkadaşlar, bir süredir bu formu takip ediyorum, hatta bir kaç kere hoş olmayan muabetler oldu. Hiç bir zaman deneyimlerimi paylaşmamıştım çünkü amacım o değildi üye olduğumda fakat size de yardımcı olacak ise paylaşmak istedim.
Bende sizin gibi kötü bir dönemden geçip falcı falcı dolaştım. Aslında ilişkim varken de falcılara gidiyordum ama tanıdığım bir iki tanesine sadece. Ve hayatımda olan kişi ile evleniyordum. Aslında öyle idi ama son anda olmadı. Kısmet değilmiş bunu sonunda anladım :) Üzüntümün içinde çok falcı denedim. Hemen hemen burda geçen herkesi.
Hande, Nihal, murat, kuzey, elif, serkan, andac, toprak, goker yeter, tuba, zaza, eray, ahmet, ayhan, burcu, sevgi, ayse, gamze, sema, levent, niko, muzeyyen hanım. Cadde belli cafelerde baktırdıklarım var ama burda isimleri geçmiyor. Telefonda eylem, yiğit ve fal sepetti gibi bir kaç site (isimler aklımda kalmadı) Bunların yanında isimlerini hatırlayamadıklarımda var eminim.
Baktırdıklarımın içinde hemen hemen hepsi patladı. Sadece ayhan olmaz dedi :) hatta bana isteme dedi ama zaten istesende olcağı yok...
Bunların içinde bir kısmı ayhan gibi Olumsuz konuştular ama yinede sana bir adım atacak dediler, tekrar denemek isteyecek. Bu tabi ki olmadı. Hatta ayhan ve muzeyyen dışında hepsi patladı. Zamanları çoktan doldu bile. Ben zamana hiç takılmadım ama aylar oldu ve giden gitti. Zaten ben onu artık istemiyorum, güzel tarafı bu :)
Hande çok pembe bir tablo cizdi, gittiğimde beğenmemiştim. Nihal ve elif anı ve geçmişi çok iyi bildiler. Hatta elif beni bayaa etkilemişti ama gelecekle ilgili hiç biri çıkmadı. Yeter ilk gittiğimde karşı tarafı harika anilize etti ve daha önce onun ağzından duyduğum lafları tekrarladı...
Falı işini bayaa oldu bırakmıştım ama geçen gün muzeyyen hnm'a gittim tesadüf ve geçmişle ilgili hiç bir yorumda bulunmadı hatta özellikle buna girmiyor. Sadece geleceği söyliyo ve onu yaparken alnına bakıp gözünü ayırmıyo. Bu tarzını beğendim en azından o geri gelecek vs. gibi yorumlarda bulunmadı.
Eminim bu yazdıklarım hoşunuza gitmedi ama yinede paylaşmak istedim.
umarım sizin dilekleriniz gerçekleşir ama benim geçmişte keyif niyetinde baktırdğım fallar çıkmıştı...sanırım çok büyük beklentiye girince olaylar öyle gelişmiyor. Ve tabi ki Allah dışında kimse geleceği bilemez
Ben fal baktırmayı seviyorum ama artk o kişi için baktırmıyorum ve inanın çok daha keyifli. Sizi okumaya da devam ederim - inşallah hayatınızda positif gelişmeler olur
Evet canim ankarada oturup telde bakan..hangi zehra acaba bu? telde bakan bi zehra vardı o mu?
Ciddi mi? Bosa kurek cekmisim demek. Bsna cok tutarli gelmisti, cikarsa surpriz olsun mademAnı bilir, fakat gelecek tutmaz...
Canim ona cikmayan sana cikar.. kimse icin bana cikti sana cikar ya da bana cikmadi siz de uzulmeyin umutlanmayin demek cok sacmaCiddi mi? Bosa kurek cekmisim demek. Bsna cok tutarli gelmisti, cikarsa surpriz olsun madem
Peki bu söylediklerin "iyi" olanlar telefonla fal bakıyor mu ??Merhaba kızlar , 5 senelik deneyimimi paylaşmak istedim. Taksımde kadınlar kahvesi hepsi fos . anı bılıyorlar ama gelecek yok . meleklerde kadir fena degıldır. enerjisi cok ıyı . Kadıkoyde sadece istanbul cafede Ahmeti tek gecerim cok ıyı tarıh veriyor yuzde 90 dedıklerı cıkıyor . Bakırkoyde ıse laf cafede Çigdem kısa yakın zamanda ıyıdır . olmayacaksa yuzune söyler . lafın tum falcılarını bılıyorum orda Fatma Abla da ıyıdır zamanlamayı tutturamaz bazen . ama dedikleri hep cıktı . kısaca Ahmet Ciğdem ve Fatma abla . dıgerleri benı sarmıyor .. tıpık cafe falcıları . sevgiler
Evet canim bakalim yasayip gorucez, bakis tarzini ve su ani bilmesi hosuma gitti. Sacma iddialarda ya da tahminlerde bulunmadi yani. Bi de her konuda tutarliydi is para ask aile vs.Canim ona cikmayan sana cikar.. kimse icin bana cikti sana cikar ya da bana cikmadi siz de uzulmeyin umutlanmayin demek cok sacma
Enerji bu tamamen olumlu dusun..Kimine cikar kimine cikmaz
tel veren referans da olsun lutfen :) açmiyormuş telefonlarıKızlar Slm
Burda bir Cezmi adı geçiyor tel vere bilir misin? Bi de ben şansımı denemek isterim
Olan biri verse belki bizde açılır tel :/tel veren referans da olsun lutfen :) açmiyormuş telefonları
güne takılma sen bu ay sonuna kadar bekle yine de.Kızlar bundan 1 buçuk ay önceydi sanırım tam net gittiğim tarihi hatırlamıyorum.Bana Beşiktaş Sembol Elif mayıs 12 tarih vermişti,tarih patladı ne yazıkki,anı ve geçmişi çok iyi analiz etmişti genel olarak tarzını beğenmiştim,çünkü olumusuzu da tak diye suratına söylüyor,pembe tablo çizmiyor yani bu yönü özellikle çok hoşuma gitti,fakat gelecek çıkmadı ne yazıkki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?