İstanbul'da Fal - Falcılar

Teşekkür ederiz canım:)

Deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.Ahmet,Ayhan ve Müzeyyen dediğiniz falcılar hangi cafelerde bakıyor acaba

Bakırköy'de toprak tutarlı geldi bana haftaya netleşecek laf kafe zeynep fena değil ama siradandi. telefonda baktirdiklarimin hepsi patladı zaten. bende artık cafe falcisi istemiyorum

Ciddi mi? Bosa kurek cekmisim demek. Bsna cok tutarli gelmisti, cikarsa surpriz olsun madem
Canim ona cikmayan sana cikar.. kimse icin bana cikti sana cikar ya da bana cikmadi siz de uzulmeyin umutlanmayin demek cok sacma

Enerji bu tamamen olumlu dusun..Kimine cikar kimine cikmaz

Merhaba kızlar , 5 senelik deneyimimi paylaşmak istedim. Taksımde kadınlar kahvesi hepsi fos . anı bılıyorlar ama gelecek yok . meleklerde kadir fena degıldır. enerjisi cok ıyı . Kadıkoyde sadece istanbul cafede Ahmeti tek gecerim cok ıyı tarıh veriyor yuzde 90 dedıklerı cıkıyor . Bakırkoyde ıse laf cafede Çigdem kısa yakın zamanda ıyıdır . olmayacaksa yuzune söyler . lafın tum falcılarını bılıyorum orda Fatma Abla da ıyıdır zamanlamayı tutturamaz bazen . ama dedikleri hep cıktı . kısaca Ahmet Ciğdem ve Fatma abla . dıgerleri benı sarmıyor .. tıpık cafe falcıları . sevgiler

Peki bu söylediklerin "iyi" olanlar telefonla fal bakıyor mu ??

Herkese merhaba arkadaşlar.Nisan ayı bitti,mayıs ayının da ortasına geldik ben de çıkmayan falları yazayım.

Symbol Nihal:Ben telefonda baktırmıştım şuan kafeye geri dönmediği için.8 Mayısa kadar tarih vermişti ama tutmadı.çok kesin konuşunca çok umutlanmıştım.
Symbol Yüce:Nisan ayının sonları ve Mayıs ayının ilk haftası için tarih vermişti.tutmadı...falı da patladı
Symbol Murat:Nisan sonu için tarih vermişti.Falı da patladı.
bu kişilerin hiçbir dediği çıkmadı.yani hiçbir dedikleri olmadı.

merhaba
deneyimlerimi bende yazmak istedim bu konuda ufak bi tecrübem var başlıyorum
fal sepeti Nesibe: çok ütopik şeyler söyledi söylediği hiç bir şey çıkmadı millet övüyor hiç anlamıyorum
fal alemde hemen hepsini denedim favorim kesinlikle Ester Kira müthiş bi falcı ne dediyse yaşadım ama çok sık baktırmamak lazım
fal alem Sunay: çok ender online olur ama onunda iyidir öngörüleri
fal alem Rezzan Abla : Tam bir fiyaskodur ve yanlış fal yollar genelde ve çok geç bakar
fal alem naira şuman : çok iyidir zamanları tam tutturamaz ya öncedir ya sonra olur ama anı ve geleceği iyi bilenlerdendir umut tüccarı değildir
fal alem Haleh : bi fiyaskoda odur ne dediyse çıkmadı
fal alem Mert Reiki : kardeşimle aynı falı bana yolladı birebir aynı cümleler inanılmaz negatif
fal alem Gülsüm : kahve falı iyiydi
gelelim birebir cafe falcılarına :)
Ataköy Centius cafe trans olan bi falcı vardı ismi hatırlamıyorum yüze bakıp söyledi geçmiş evet karakter analizide iyiydi ama gümledi boşuna gitmeyin
Ataköy Centius cafe Zekiye : gittiğim en iyi falcıydı kendisi zamanlaması yeni başladı tutmaya dediği tarihe az kaldı ama cidden çok iyiydi bana birde enerji yollamıştı gece resmen hissettim ve gittiğim en iyi falcıydı
Bahçeli konak Talin : fal harici konularda çok iyi ama fal bakımında vasatın altında
fincan kafe Şenay : evet yorumu iyiydi dedikleri de fifti fifti çıktı ama hem kısa bakıyor hemde birden masadan kalkıp sizi sap gibi bırakıyor tavrı hoş değildi
Kahve diyarı Ümit : ilk falı muhteşemdi isimden tut soracağım soruyu bile bilerek cevap verdi ama daha sonra gittiğimde ilk söylediğinin tam tersini söyledi kendisiyle çelişti ama ilk defa baktıracaksanız mutlaka gidin derim
secret kafe Tuğçe : 3 kişi gittik diğer ikisi memnun kalmadı ama benim enerjim tuttu sanırım ben memnun kaldım
secret kafe tutku : sohbeti iyiydi ama söyledikleriyle benim hiç alakam yoktu
aklıma gelenler bunlar benim favorilerim Ester uzun aralıklarla baktıracaksanız Umit ve Zekiyedir

yaklaşık 1 aydır fal baktırmıyordum.bugün tavsiye üzerine Taksim'de Şahcihan'a fal baktırdım.meğer eskiden melekler kahvesi'nde 10 yıl fal bakmış.ben tarot falı baktırdım ve diğer falcılara gittiğime (hele symbol cafedekiler) pişman oldum.yaklaşık 30-40 dakika tarot falı baktı ve direk isim söyledi.kişiliğimi çok güzel analiz etti ve şuanı da çok iyi bir şekilde bildi.ben gerçekten çok beğendim.tespitleri çok iyiydi.enerjisini çok sevdim.soğuk biri değil.gerçekçi konuşuyor,hep iyi şeylerden bahsetmiyor.olanı söylüyor yani.fal baktığı ortam kafe gibi bir yer değil.fala başka bir odada bakıyor.bana verdiği tarihler de tutarlı.önceki mesajlarıma bakarsanız çok falcıya gittim yani reklam yaptığımı düşünmeyin:)bu kadar beğendiğim kişi çok az oldu.cafe gibi bir yerde çalışmadığı için baktığı yerin ismini veremiyorum ben de zaten telefon numarasıyla ulaşmıştım:) şimdi söylediği tarihleri bekleyeceğim ve dedikleri çıkarsa mutlaka yazacağım.kendinize iyi bakın:)

Canim ona cikmayan sana cikar.. kimse icin bana cikti sana cikar ya da bana cikmadi siz de uzulmeyin umutlanmayin demek cok sacma

Enerji bu tamamen olumlu dusun..Kimine cikar kimine cikmaz
Evet canim bakalim yasayip gorucez, bakis tarzini ve su ani bilmesi hosuma gitti. Sacma iddialarda ya da tahminlerde bulunmadi yani. Bi de her konuda tutarliydi is para ask aile vs.

Kızlar bundan 1 buçuk ay önceydi sanırım tam net gittiğim tarihi hatırlamıyorum.Bana Beşiktaş Sembol Elif mayıs 12 tarih vermişti,tarih patladı ne yazıkki,anı ve geçmişi çok iyi analiz etmişti genel olarak tarzını beğenmiştim,çünkü olumusuzu da tak diye suratına söylüyor,pembe tablo çizmiyor yani bu yönü özellikle çok hoşuma gitti,fakat gelecek çıkmadı ne yazıkki(

güne takılma sen bu ay sonuna kadar bekle yine de.

Merhabalar son zamanlarda edi ve toprak A fal baktıran var mı? Çıkan çıkmayan falları var mı yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…