- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Canım nerelerdesin sen ya:)) kayıptın.Bana edinin verdiği tarih 15 gün kadar geçti,toprakın verdiği tarihte 10 gün geçti,ikiside çıkmadı malesefMerhabalar son zamanlarda edi ve toprak A fal baktıran var mı? Çıkan çıkmayan falları var mı yazarsanız sevinirim
Cidden ya edi ve topraktan cikan veya cikmayan var mi son donemde bende meraktayimMerhabalar son zamanlarda edi ve toprak A fal baktıran var mı? Çıkan çıkmayan falları var mı yazarsanız sevinirim
Burdayım okul iş unuttum girmeyi :) hadi ya tarihi düşünme banada çıktı bi kaç dediği de keşke sanada çıksaydıCanım nerelerdesin sen ya:)) kayıptın.Bana edinin verdiği tarih 15 gün kadar geçti,toprakın verdiği tarihte 10 gün geçti,ikiside çıkmadı malesef(
Beklemeye devam o zaman kuzum:))Edinin mi toprağın mı söylediği çıktı canımBurdayım okul iş unuttum girmeyi :) hadi ya tarihi düşünme banada çıktı bi kaç dediği de keşke sanada çıksaydı
Her ikisininde çıktı hatta tam tamına çıktı, bekle ama Düşünme lütfenBeklemeye devam o zaman kuzum:))Edinin mi toprağın mı söylediği çıktı canım
Tel den mi bakıyor bu çıktı dediklerin?Her ikisininde çıktı hatta tam tamına çıktı, bekle ama Düşünme lütfen
yaklaşık 1 aydır fal baktırmıyordum.bugün tavsiye üzerine Taksim'de Şahcihan'a fal baktırdım.meğer eskiden melekler kahvesi'nde 10 yıl fal bakmış.ben tarot falı baktırdım ve diğer falcılara gittiğime (hele symbol cafedekiler) pişman oldum.yaklaşık 30-40 dakika tarot falı baktı ve direk isim söyledi.kişiliğimi çok güzel analiz etti ve şuanı da çok iyi bir şekilde bildi.ben gerçekten çok beğendim.tespitleri çok iyiydi.enerjisini çok sevdim.soğuk biri değil.gerçekçi konuşuyor,hep iyi şeylerden bahsetmiyor.olanı söylüyor yani.fal baktığı ortam kafe gibi bir yer değil.fala başka bir odada bakıyor.bana verdiği tarihler de tutarlı.önceki mesajlarıma bakarsanız çok falcıya gittim yani reklam yaptığımı düşünmeyin:)bu kadar beğendiğim kişi çok az oldu.cafe gibi bir yerde çalışmadığı için baktığı yerin ismini veremiyorum ben de zaten telefon numarasıyla ulaşmıştım:) şimdi söylediği tarihleri bekleyeceğim ve dedikleri çıkarsa mutlaka yazacağım.kendinize iyi bakın:)
Merhaba nerde bakıyor acaba telefon veya adresini özelden yazabilirmisinarkadaşlar herkese iyi geceler.çıkan fal haberi vereceğim :) bu saatte yazmazdım sabahı beklerdim ama hemen yazmak istedim.şahcihan bana tarot baktığında sevdiğim kişiyle alakalı bir gelişme olacağını,en fazla 1 hafta içinde onunla alakalı bir haber alacağımı söylemişti.benim o kişiyle uzun zamandır muhabbetim yok.hatta birkaç kere "emin misiniz" diye de sormuştum. bugün şahcihan'ın söylediği şeyi yaşadım.abarttığımı düşünebilirsiniz ama ben bu kadar çabuk çıkacağını tahmin etmemiştim.evet söylediği tarihler tutarlı ama ben 1 haftayı geçer diye düşünüyordum.hani falda tarihler sarkabiliyor ya.gerçekten tahmin etmemiştim.söylediği diğer tarihlere daha var.tarih vermeden de yaşayabileceğim birkaç şey söylemişti.diğer söyledikleri de tutarsa kesinlikle favorim olur.dedikleri çıkmaya devam ederse kesinlikle yazacağım.kendinize iyi bakın:)
Telden bakıyor muuu ??arkadaşlar herkese iyi geceler.çıkan fal haberi vereceğim :) bu saatte yazmazdım sabahı beklerdim ama hemen yazmak istedim.şahcihan bana tarot baktığında sevdiğim kişiyle alakalı bir gelişme olacağını,en fazla 1 hafta içinde onunla alakalı bir haber alacağımı söylemişti.benim o kişiyle uzun zamandır muhabbetim yok.hatta birkaç kere "emin misiniz" diye de sormuştum. bugün şahcihan'ın söylediği şeyi yaşadım.abarttığımı düşünebilirsiniz ama ben bu kadar çabuk çıkacağını tahmin etmemiştim.evet söylediği tarihler tutarlı ama ben 1 haftayı geçer diye düşünüyordum.hani falda tarihler sarkabiliyor ya.gerçekten tahmin etmemiştim.söylediği diğer tarihlere daha var.tarih vermeden de yaşayabileceğim birkaç şey söylemişti.diğer söyledikleri de tutarsa kesinlikle favorim olur.dedikleri çıkmaya devam ederse kesinlikle yazacağım.kendinize iyi bakın:)
bayanlar şu şahcihan kim nerde bakıyor cafede falan mı ? bilgilerini verir misiniz ?
Rica etsem bana da ozelden numarasini ata bilir misiniz? Bu arada ne kadara bakiyor?merhaba:) isteyenlere şahcihan'ın numarasını mesaj attım.inşallah siz de memnun kalırsınız :)
canım taksim'de bakıyor sen aradığında yolu tarif eder.ben öyle yapmıştım. cafe tarzı bir yer ama cafe değil.yani sırf fal için gelenler var.
Rica etsem bana da ozelden numarasini ata bilir misiniz? Bu arada ne kadara bakiyor?
Hiç mi çıkmadı yaniSelam kızlarr
Şahcihan'a cok onceden baktiran biri olarak bana dedikleri cikmamisti. Geçen aylar adi gecince belki bu sefer tutar diyerek gittim fakat yine tirt anda biseyler yakaliyo alakali/alakasiz kabul ama cikmadi hic.Yani yine enerji diyeceğimbilg..
Bana da verdiği tüm tarihler patladı ...çok emin konuşmuştu amaEvet kizlar eski uyeyim ama cok fazla yazmiyorum sadece cikan bisiler olursa yaziyorum . Sizede dogru durust falci tavsiye edebilmek icin secici olmaya calisiyorum eskiden cok falci gezerdim ama son 3-4 yildir artik tek bir falcim var sik gitmesemde bana yetiyor yine 12 den vurdu . Size sadece 1 sefer deneyin diyorum ne demek istedigimi anlicaksiniz uc vakit didem haketen bu isin sonu face de adresi teli var ben cok bakamiyorum buraya ordan bulabilirsiniz sonra bana tesekur edersiniz :)
Selam kızlarr
Şahcihan'a cok onceden baktiran biri olarak bana dedikleri cikmamisti. Geçen aylar adi gecince belki bu sefer tutar diyerek gittim fakat yine tirt anda biseyler yakaliyo alakali/alakasiz kabul ama cikmadi hic.Yani yine enerji diyeceğimbilg..
Yok cikmadi biz 3 arkadas gitmistik ucumuzun de patladi. Eskiden formda reklam yapildigi icin bi hesap kapatilmisti, unlulere bakiom vs.diye hava yapmasin. Cikani vardir belki ama cikmayani daha cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?