İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar herkese iyi geceler.çıkan fal haberi vereceğim :) bu saatte yazmazdım sabahı beklerdim ama hemen yazmak istedim.şahcihan bana tarot baktığında sevdiğim kişiyle alakalı bir gelişme olacağını,en fazla 1 hafta içinde onunla alakalı bir haber alacağımı söylemişti.benim o kişiyle uzun zamandır muhabbetim yok.hatta birkaç kere "emin misiniz" diye de sormuştum. bugün şahcihan'ın söylediği şeyi yaşadım.abarttığımı düşünebilirsiniz ama ben bu kadar çabuk çıkacağını tahmin etmemiştim.evet söylediği tarihler tutarlı ama ben 1 haftayı geçer diye düşünüyordum.hani falda tarihler sarkabiliyor ya.gerçekten tahmin etmemiştim.söylediği diğer tarihlere daha var.tarih vermeden de yaşayabileceğim birkaç şey söylemişti.diğer söyledikleri de tutarsa kesinlikle favorim olur.dedikleri çıkmaya devam ederse kesinlikle yazacağım.kendinize iyi bakın:)

Merhaba nerde bakıyor acaba telefon veya adresini özelden yazabilirmisin

Telden bakıyor muuu ??

merhaba:) isteyenlere şahcihan'ın numarasını mesaj attım.inşallah siz de memnun kalırsınız :)

bayanlar şu şahcihan kim nerde bakıyor cafede falan mı ? bilgilerini verir misiniz ?

canım taksim'de bakıyor sen aradığında yolu tarif eder.ben öyle yapmıştım. cafe tarzı bir yer ama cafe değil.yani sırf fal için gelenler var.

Rica etsem bana da ozelden numarasini ata bilir misiniz? Bu arada ne kadara bakiyor?

Selam kızlarr
Şahcihan'a cok onceden baktiran biri olarak bana dedikleri cikmamisti. Geçen aylar adi gecince belki bu sefer tutar diyerek gittim fakat yine tirt anda biseyler yakaliyo alakali/alakasiz kabul ama cikmadi hic.Yani yine enerji diyeceğim bilg..

Hiç mi çıkmadı yani(

Evet kizlar eski uyeyim ama cok fazla yazmiyorum sadece cikan bisiler olursa yaziyorum . Sizede dogru durust falci tavsiye edebilmek icin secici olmaya calisiyorum eskiden cok falci gezerdim ama son 3-4 yildir artik tek bir falcim var sik gitmesemde bana yetiyor yine 12 den vurdu . Size sadece 1 sefer deneyin diyorum ne demek istedigimi anlicaksiniz uc vakit didem haketen bu isin sonu face de adresi teli var ben cok bakamiyorum buraya ordan bulabilirsiniz sonra bana tesekur edersiniz :)

Bana da verdiği tüm tarihler patladı ...çok emin konuşmuştu ama

ben çok beğendim ama... orda çok şaşırıp heyecanla yanındakine anlatan var. demek ki gerçekten enerji meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…