Valla sasirdim bende burdan bi kac sene once birisi cok metetmisti gitmistim o gun bu gun hep dideme gidiyorum ben cok begeniyorum zaten gelenlerin hepsi eski musterileri onlarlada orda kankis olduk :) demek sana tutmamisBana da verdiği tüm tarihler patladı ...çok emin konuşmuştu ama
Alıntıyı yanlış yapmışım ondan:) bambiyu ya katılıyorum bana da bakamadı. Hatta çok abzurt şeyler de söyledi :/ şahcihanBu çıkmayan hangi falcı canım iyice karıştı fallar:))
yolladım canım. su falına 50 liraya,tarota 40 liraya,kahve falına da 30 liraya bakıyordu yanlış hatırlamıyorsam.inşallah memnun kalırsın
yolladım canım :) inşallah memnun kalırsınMerhaba, ben de alabilir miyim numarasını? :)
Kimden bahsediyorsunuz anlayamadım ama benEvet kizlar eski uyeyim ama cok fazla yazmiyorum sadece cikan bisiler olursa yaziyorum . Sizede dogru durust falci tavsiye edebilmek icin secici olmaya calisiyorum eskiden cok falci gezerdim ama son 3-4 yildir artik tek bir falcim var sik gitmesemde bana yetiyor yine 12 den vurdu . Size sadece 1 sefer deneyin diyorum ne demek istedigimi anlicaksiniz uc vakit didem haketen bu isin sonu face de adresi teli var ben cok bakamiyorum buraya ordan bulabilirsiniz sonra bana tesekur edersiniz :)
Hayır cafe falcısıTel den mi bakıyor bu çıktı dediklerin?
ilk baktığında dediği tarihte dediği şekilde bi gelişme yaşadımkizlar bana nihalin tarihleri cikmisti,hemde 2 kez,cafeye donunce tekrar gitmek istiyorum,nihale baktiranlar yaza bilirmi tarihler cikti mi cikmadi mi?
Uc vakit cafe Didemden :)Kimden bahsediyorsunuz anlayamadım ama ben
Cafeye ne zaman donecekmis belli mikizlar bana nihalin tarihleri cikmisti,hemde 2 kez,cafeye donunce tekrar gitmek istiyorum,nihale baktiranlar yaza bilirmi tarihler cikti mi cikmadi mi?
Bana ilk baktırdığımda verdiği tarih çıkmıştı ama daha sonra 2 kere daha gittim cafe den ayrıldıktan sonra ikisindede verdiği tarihler çıkmadı ,verdiği tarih geçeli yaklaşık 1 bucuk ay oldukizlar bana nihalin tarihleri cikmisti,hemde 2 kez,cafeye donunce tekrar gitmek istiyorum,nihale baktiranlar yaza bilirmi tarihler cikti mi cikmadi mi?
kizlar bana nihalin tarihleri cikmisti,hemde 2 kez,cafeye donunce tekrar gitmek istiyorum,nihale baktiranlar yaza bilirmi tarihler cikti mi cikmadi mi?
Cikmadi nisanin ikinci haftasina kadar demishdi bi de yakin tarih verdi o zaman ikisi de patladikizlar bana nihalin tarihleri cikmisti,hemde 2 kez,cafeye donunce tekrar gitmek istiyorum,nihale baktiranlar yaza bilirmi tarihler cikti mi cikmadi mi?
Ramazan geliyor Hande bu süreçte kapalı acaba Sembol cafedemi aynı şekilde olacakdun aradim cafeyi.10-15 gune nihal hanim doner dediler bizde haber bekliyoruz dediler
selam, hoşgeldiniz :)Günaydın kızlar :) Amma zaman olmuş bu foruma girmeyeli. Faldan bayağı kopmuşum ben demek darısı başınızaAncak görüldüğü üzere kürkçü dükkanı misali geri döndüm aranıza Dönüşüm şerefine iyi bir falcı tavsiye edin nolur.
selam, hoşgeldiniz :)
valla ben şahsım adıma söylim daha hala hah tamam budur dediğim biri çıkmadı
cafe falcılarını dolanıp durdum, bıktımcafede olmayan birini arıyorum, bulamıyorum
cafelerdekileri %100 tavsiye etmemekle birlikle benim gittiklerimden en iyisi Hande, sonra Nihal... ama tüm dedikleri çıkmadı (daha en azından) zamanları bir kaç kere tuttu ama esas konularda zamanları geçip gideli çoook oldu
sizin var mı gittiklerinizden aman ha gitmeyin ya da iyidir dediğiniz?
teşekkürler :)Canım valla açıkcası en beğendiklerim arasında kalan Kadıköy de Sığınak cafeydi galiba adı net değil ama "Niko" vardı. Yaklaşık 3 sene oldu baktıralı ben çok beğenmiştim. O kadar çok kadınlar kahvesi ve symbol cafe falcılarına gittimki inanınki hiçbirini de beğenmedim. Aaa bide Ayhan vardı.Cafe ya de sabit bir yerde fal bakmayan, mecidiyeköy civarında telefonla randevu verip buluşmak istediğiniz yere gelen. severdim Ayhanı tutarlı sayılabilecek insanlardandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?