İstanbul'da Fal - Falcılar

Kimden bahsediyorsunuz anlayamadım ama ben

kizlar bana nihalin tarihleri cikmisti,hemde 2 kez,cafeye donunce tekrar gitmek istiyorum,nihale baktiranlar yaza bilirmi tarihler cikti mi cikmadi mi?
ilk baktığında dediği tarihte dediği şekilde bi gelişme yaşadım
hemen yine gittim tabi :) ama 2.de verdiği tarih geçeli çok oldu ve hiç bişey olmadı. olumlu ya da olumsuz bişey yaşamadım verdiği tarihlerde

kizlar bana nihalin tarihleri cikmisti,hemde 2 kez,cafeye donunce tekrar gitmek istiyorum,nihale baktiranlar yaza bilirmi tarihler cikti mi cikmadi mi?
Bana ilk baktırdığımda verdiği tarih çıkmıştı ama daha sonra 2 kere daha gittim cafe den ayrıldıktan sonra ikisindede verdiği tarihler çıkmadı ,verdiği tarih geçeli yaklaşık 1 bucuk ay olducafeye ne zaman döncek bilginiz varmı eğer dediği gibi 2 ay sonra dönerse haziranın başında dönmesi lazım

Günaydın kızlar :) Amma zaman olmuş bu foruma girmeyeli. Faldan bayağı kopmuşum ben demek darısı başınıza Ancak görüldüğü üzere kürkçü dükkanı misali geri döndüm aranıza Dönüşüm şerefine iyi bir falcı tavsiye edin nolur.

selam, hoşgeldiniz :)
valla ben şahsım adıma söylim daha hala hah tamam budur dediğim biri çıkmadı
cafe falcılarını dolanıp durdum, bıktım cafede olmayan birini arıyorum, bulamıyorum

cafelerdekileri %100 tavsiye etmemekle birlikle benim gittiklerimden en iyisi Hande, sonra Nihal... ama tüm dedikleri çıkmadı (daha en azından) zamanları bir kaç kere tuttu ama esas konularda zamanları geçip gideli çoook oldu

sizin var mı gittiklerinizden aman ha gitmeyin ya da iyidir dediğiniz?

Canım valla açıkcası en beğendiklerim arasında kalan Kadıköy de Sığınak cafeydi galiba adı net değil ama "Niko" vardı. Yaklaşık 3 sene oldu baktıralı ben çok beğenmiştim. O kadar çok kadınlar kahvesi ve symbol cafe falcılarına gittimki inanınki hiçbirini de beğenmedim. Aaa bide Ayhan vardı.Cafe ya de sabit bir yerde fal bakmayan, mecidiyeköy civarında telefonla randevu verip buluşmak istediğiniz yere gelen. severdim Ayhanı tutarlı sayılabilecek insanlardandır.

teşekkürler :)

bu arada bi arkadaşımla Niko'ya baktırmıştık. Geçmiş ve anı bilmede çok iyi, ağzı açık kalıyo insanın ama nerdeyse 1 sene oldu baktıralı ikimiz de hiçbi dediğini yaşamadık. Hatta bazı dediklerinin tam zıttı oldu, ha zaman gelir birden herşey tersine döner bilemem :)

Slm kizlar
2_3 once bir falci ile ilgili yorum yazdim cok fazla forma girecek zamanimda yok bu arada ozelden cokca mesaj gelmis telefon ve nerde diye sorulmus tek tek cevap veremicem o yuzden burdan yaziyorum facebookta ucUc vakit cafe olarak ararsaniz tel de var adresde ismi Didem 02126606211 cik optummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…