teşekkürler :)
bu arada bi arkadaşımla Niko'ya baktırmıştık. Geçmiş ve anı bilmede çok iyi, ağzı açık kalıyo insanın ama nerdeyse 1 sene oldu baktıralı ikimiz de hiçbi dediğini yaşamadık. Hatta bazı dediklerinin tam zıttı oldu, ha zaman gelir birden herşey tersine döner bilemem :)
hatırlamıyorumYa canım bişey sorucam. Niko şuan da nerde biliyormusun? Sığınak cafe den Muallak cafe ye geçti diye okudum ama aradım orda yokmuş
merhaba:) isteyenlere şahcihan'ın numarasını mesaj attım.inşallah siz de memnun kalırsınız :)
canım taksim'de bakıyor sen aradığında yolu tarif eder.ben öyle yapmıştım. cafe tarzı bir yer ama cafe değil.yani sırf fal için gelenler var.
Nikoya bende baktırmıştım bana olumsuz konuşmuştu ,bir tarih vermişti hatta söylediği tarihte çıkmadı söylediği olaylarda çıkmadı malesef,bayagda oldu geçeli tarihlerteşekkürler :)
bu arada bi arkadaşımla Niko'ya baktırmıştık. Geçmiş ve anı bilmede çok iyi, ağzı açık kalıyo insanın ama nerdeyse 1 sene oldu baktıralı ikimiz de hiçbi dediğini yaşamadık. Hatta bazı dediklerinin tam zıttı oldu, ha zaman gelir birden herşey tersine döner bilemem :)
Niko nun falında ben ses kaydı almıştım halada duruyor kayıt ama bende negatif elektrik aldım bende anlamadım,ses kaydının dinlerkende aynı şeyleri hissediyorum neden bende anlamadım normalde gittiğim falcı olumsuzda konuşşsaNiko sığnak cafe ye geri döndü, bi kaç ay önce baktırmıştım. Beni çok negatif bir şekilde etkilemişti, enerjisini beğenmemiştim ve konuşma tarzı hiç hoşuma gitmemişt. baktırdığım falcılar arasında hiç tavsiye etmiycem falcı. Zaten dediği hiç bişii çıkmamıştı ve işin komik tarafı ona 'yok yanlış bilmişsin dediğimde' dediği şeyin tersini söyleyip ben yanlış anlıyormuş gibi muamele yapmıştı.
Bir kaç nokta atışı olmuştu ama 50 tl ye kesinlikle deymez..
Prdn 100 tlMozaik cafeye istek üzerine astrolojiye bakan bir bayan var ama ismini unuttum malesef. Geçen sene bakırmıştım ve aslında o dönem herşey yolunda giderken hayatımda olan kişinin burcunu söylemişti ve o kişi ile bir evlilik olmayacağını söylemişti. Ben o zamanlar beğenmemiştim çünkü yanlış baktığını düşünmüştüm ama aslında olaylar öyle ilerledi :) net bir şekilde bu o kişi değil dedi vs. Aklımda dediği herşeyi tutmadım ama gelecekte olan şeyleri az çok aklımda tuttum 2-3 sene sonrası
109 tl ye bakmıştı
Niko nun falında ben ses kaydı almıştım halada duruyor kayıt ama bende negatif elektrik aldım bende anlamadım,ses kaydının dinlerkende aynı şeyleri hissediyorum neden bende anlamadım normalde gittiğim falcı olumsuzda konuşşsa
böyle olmuyorum ben,ya ses tonu ya konuşması ya baktığı ortam benide çok rahatsız etti
Bende baktırmıştım geçen sene banada çok olumsuz konuşmuştu dediği tarih geçeli 4 Aydan fazla oldu ama söylediği şeyler gerçekleşmedi. İnsan geçmişi en ince ayrıntısına kadar bilince çok güveniyor. Banada itici gelmişti sanırım ses tonundan dolayı herkeze aynı izlenim oluşmuş.Ben bir kaç gün kendimi kötü hissetmiştim ona fal baktırdıktan sonra. aslında niko gelecekle ilgili ii şeyler söylemişti ama bazı yorumları beni çok rahatsız etmişti, konuşma tarzı vs. Kesinlikle tavsiye etmem kimseye
Niko yu ben de sevmemistim gecen sene baktirmistim 1-2 sey bilmisti ama geneli yorumdu. Cikmadi fali ne olumlu ne olumsuz soyledikleri. Sevimsiz biri. Gidip siraya girip bekleyip 50tl vermeye kesinlikle degmez.Bende baktırmıştım geçen sene banada çok olumsuz konuşmuştu dediği tarih geçeli 4 Aydan fazla oldu ama söylediği şeyler gerçekleşmedi. İnsan geçmişi en ince ayrıntısına kadar bilince çok güveniyor. Banada itici gelmişti sanırım ses tonundan dolayı herkeze aynı izlenim oluşmuş.
Tarihleri çıkmıyor, hiç bir dediğini tarihinde yaşamadım ama çıkankar oldu dediklerinden.kizlaar yokmu tarihile cikti diyeceginiz bi falci ya?? cuma gunu tekrarr handeye gidecemm,handeye baktiranlar bilgi vere bilirmi cikti mi handenin tarihleri?
sana peki bastan sordugunda hangi konuya yoneleyim diye sen de duygusal hayat mi diyorsun?ben hep duygusal siyorum diye baska konulara girmiyor ya ancak ask hayatndan bashs ediyor,bide sen cift falmi baktirdin yoksa tek falmi?Tarihleri çıkmıyor, hiç bir dediğini tarihinde yaşamadım ama çıkankar oldu dediklerinden.
Aralık ayı gibiydi galiba bi akraba için sağlık probleminden bahsetmişti, sıkıntısından falan… şu anda aynen dediği gibi durum
Hala beklediğim konular var, olabilir de olmayabilir de
genel bi bakım olsun diye tarot baktırmıyorum ben, kahveye bakınca daha geniş kapsamlı oluyorsana peki bastan sordugunda hangi konuya yoneleyim diye sen de duygusal hayat mi diyorsun?ben hep duygusal siyorum diye baska konulara girmiyor ya ancak ask hayatndan bashs ediyor,bide sen cift falmi baktirdin yoksa tek falmi?
kahve daha mi iyi diyorsun yani?orda cafede handenin annesi bize hep tarot tavsiiye ediyor ama bu sefer bende kahve baktircam bakalaim,kahveye nekadar bakiyor peki?yani kac dakka?genel bi bakım olsun diye tarot baktırmıyorum ben, kahveye bakınca daha geniş kapsamlı oluyor
zaten kafanda olan soruya da konu geliyo kesin :)
hatta son baktırdığımda dilek bile tutmamıştım fincanı kaparken
Kizlar yok mu yorumu olan ?Meraba kizlar.
Meleklerde emreye baktirdim, ne kadar olumsuz yorum varsa bana saydi sanirim.fisir fisir azarlar gibi konustu :)
Hayatimdaki olumlu olaylari dahi bozdu yani.. aşk iş vs durumlari cikiyor mu? Yani dilerim olmaz mezara gömdu
evet besiktas handeHande diye bahsettiğiniz şu Beşiktaş'da bakan mı? Ben bir kez gitmiştim ona bikaç bişeyi bilmişti ama aşk hayatımla ilgili olanı çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?